ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ...

         ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ...  

              ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...

 

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ

          ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

 

 

 

 

 

 

 

ο άγιος νέος Ιερομάρτυς

Φιλούμενος (+16/29 Νοεμ. 1979)

(Μαρτύρησε στο Ισραήλ μετά

από επίθεση φανατικών

Εβραίων με τσεκούρια

εναντίον του)

 

 

 

        Ο Κύριος Ιησούς Χριστός:     

 

      έγω δε υμίν ότι πολλοί από ανατολών και δυσμών ήξουσι και ανακλιθήσονται μετά Αβραάμ και Ισαάκ και Ιακώβ εν τη Βασιλεία των ουρανών, οι δε υιοί της βασιλείας εκβληθήσονται εις το σκότος το εξώτερον. εκεί έσται ο κλαυθμός και ο βρυγμός των οδόντων". (Ματ. Η -11,12)  Και ακόμη:

       

        "...Όταν δε ακούσητε πολέμους και ακαταστασίας, μη πτοηθήτε. Δει γαρ ταύτα γενέσθαι πρώτον, αλλ' ουκ ευθέως το τέλος". ουκ. Κα-9).

 

 

     Αξιοσημείωτα:

bullet

Ιράκ, 2 πόλεμοι μέσα σε 13 χρόνια

bullet

Γιουγκοσλαβία

bullet

ΗΠΑ

bullet

Αφγανιστάν

bullet

Αγγλία

Αναφέρομε στη σελίδα αυτή κάποια γεγονότα που θα μας συνδέσουν με τις Προφητείες των Πατέρων της Ορθοδοξίας, παλαιών και νέων. Δεν έχομε σκοπό να κάνουμε πλήρη ενημέρωση που εξ άλλου θα ήταν πολύ κουραστική, και δεν είναι του ενδιαφέροντος αυτού του site.

 

Ιράκ, 2 πόλεμοι μέσα σε 13 χρόνια

άρθρο του 1999:

      Πριν από εννιά χρόνια, ο κακός Σαντάμ είχε εισβάλει στο Κουβέιτ. Του είχαν στήσει την παγίδα οι ΗΠΑ, με την πρεσβευτή τους στη Βαγδάτη Έιπριλ Γκλάσπι, που διαβεβαίωσε τον Σαντάμ ότι η Ουάσιγκτον δεν ασχολείται με «ενδοαραβικές διαφορές»...

      Έτσι, νόμισε πως με τη στρατιωτική επιχείρηση που κράτησε μερικές ώρες, είχε εκπληρώσει και τον εθνικιστικό πόθο των Ιρακινών να καταστήσουν το «κράτος - τράπεζα» του Εμίρη του Κουβέιτ επαρχία του Ιρακινού κράτους.

Έπεσε σε τέλος εποχής όμως. Και ο ως τότε «ημέτερος» έγινε ο παρίας της Οικουμένης. Ήταν ο πρώτος που θα δοκίμαζε το δόγμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ο ίδιος; Αστεία πράγματα. Ο Ιρακινός λαός...

(Κώστας Μπετινάκης «ΤΑ ΝΕΑ», 3/8/1999)

Mαδρίτη, 15-1-2008:

     Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Ban Ki-Moon μιλάει στη Μαδρίτη στις 15-1-08,  όπως λέει το AFP, ενώπιον ηγετών και προσωπικοτήτων από 60 χώρες σε ένα

νέο Φόρουμ των Η. Ε. που έχει σκοπό να αποτρέψει την προβλεφθείσα σύγκρουση των πολιτισμών !!!     ή αποθ. σελίδα....

 

    Βλέπετε ότι και ο νυν Γ.Γ. των Η.Ε. θεωρεί την επιστημονική πρόβλεψη άνω δεξιά σαν προφητεία, διότι δεν ξέρει από άγιο Κοσμά Αιτωλό;

Και μαζί του βέβαια όλος ο Ο.Η.Ε. !...

 

"Ο Μπαν Γκι-Μουν προειδοποιεί για έναν θρησκευτικό πόλεμο στη Συρία" λέει είδηση της 27-2-2013.

 Προειδοποίηση για τον κίνδυνο ενός θρησκευτικού πολέμου στη Συρία απηύθυνε ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Γκι-Μουν, μιλώντας σήμερα στη Βιέννη κατά την έναρξη των διήμερων εργασιών του «5ου Παγκόσμιου Φόρουμ της Συμμαχίας των Πολιτισμών», στο οποίο συμμετέχουν 1.000 εκπρόσωποι από τις 135 χώρες-μέλη της.

Να δούμε όμως αν ο ΟΗΕ θα καταγγείλει την φιλοπόλεμη στάση της Σαουδικής Αραβίας, η οποία ετοιμάζει στρατό 250.000 ανδρών για ξεκαθάρισμα θρησκευτικών αντιπάλων της!

Η είδηση λέει:  "Η Σ. Αραβία προετοιμάζει 250.000 άνδρες για την διενέργεια θρησκευτικού πολέμου σε Συρία και Υεμένη".

"Την ίδια στιγμή, τεράστια κονδύλια διατίθενται για τη στήριξη του στρατηγού Αμπντέλ Φατάχ Σίσι στην Αίγυπτο. Σύμφωνα με την αραβική εφημερίδα, ο Αλ Σίσσυ λαμβάνει από την Σαουδική Αραβία ένα δισεκατομμύριο δολάρια το μήνα". Κατά τα άλλα, ο Αιγυπτιακός λαός πεινάει...

"Επιπλέον, η ολοκλήρωση της αμυντικής συμφωνίας της Αιγύπτου με την Μόσχα για την αγορά μαχητικών αεροσκαφών MiG-29 και συστημάτων αντιπυραυλικής άμυνας θα καταβληθεί εξολοκλήρου από το Ριάντ". Να που φαίνεται πάλι ότι ο Πούτιν είναι κι αυτός παγκοσμιοποιητής... 

 

 

 

H Σύγκρουση των Πολιτισμών!

H θεωρία του Σάμιουελ Xάντινγκτον, είναι μια προφητεία γι' αυτούς που θεωρούν μόνο τους επιστήμονες σαν αξιόπιστους προφήτες;

     Δεν είναι μόνο το Ισλάμ σε σύγκρουση με τη Δύση, ή αν θέλετε, σε πρώτη φάση, με τους προτεστάντες της Δύσης. Είναι και η Δύση εναντίον της Ορθοδοξίας (περίπτωση Βοσνίας, Σερβίας, Ελλάδος όπου κοντράρονται όλα τα θέματά μας από τους Δυτικούς, -Αγγλοαμερικάνους- για την ακρίβεια). Είναι το Ισραήλ εναντίον του Ισλάμ, και αντίστροφα το Ισλάμ εναντίον του Ισραήλ. Είναι ακόμη και οι εσωτερικές έριδες που έχουν γίνει μάχες, μέσα στο μουσουλμανισμό. Υπήρχαν και πριν όπως κατά τον πόλεμο Ιράκ - Ιράν, ή όπως στις σφαγές της Αλγερίας. Συνεχίζονται με το καθημερινό αιματοκύλισμα στο Ιράκ, με τις μεταξύ τους αιματηρές συγκρούσεις στο Πακιστάν κλπ.

   Αυτά νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν να τα συγκαλύπτουν με τις θεατρικού τύπου διαθρησκειακές συναντήσεις και να λένε στον κόσμο ότι έρχεται ειρήνη!

    Και σε ποιούς συμφέρει να αποκρύπτεται η Αλήθεια; Μα στα αφεντικά της Νέας Τάξης Πραγμάτων, την οποία ανάγγειλε κατά τον πρώτο πόλεμο εναντίον του Ιράκ ο αμερικανός πρόεδρος Μπους.

     Ο άγιος Καλλίνικος της Τσερνίκα, ο θαυματουργός ιεράρχης από τη Ρουμανία (+1867), προειδοποιεί ότι στα χρόνια αυτά (1990 περίπου) αρχίζουν τα γεγονότα της Συντελείας. Είναι απλή σύμπτωση; Ή μήπως άρχισε κυριολεκτικά το τέλος του πλανήτη, μια που τώρα υπάρχουν και τα κατάλληλα για αυτό εργαλεία; (πχ. όπλα).

περισσότερα

 

 

   Το βιβλίο, αριστερά, που "προφητεύει" τη σύγκρουση των πολιτισμών, ή γενικό πόλεμο κατά τον άγιο Κοσμά τον Αιτωλό!

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αραβική εφημερίδα "Rai al-Youm " το σαουδαραβικό Βασίλειο σκοπεύει να δημιουργήσει μια «δύναμη κρούσης 250.000 ανδρών» και η οποία θα έχει ως στόχο την ανατροπή του Άσαντ στη Συρία, κατόπιν η δύναμη αυτή θα «μετακινηθεί» στην Υεμένη, με σκοπό την πλήρη εξάλειψη των ένοπλων ομάδων της σιιτικής οργάνωσης Huthi. Η Σταθερή στρατιωτική βάση αυτού του νέου στρατού σύμφωνα με τον Jaish al – Mohammed (υπουργός πληροφοριών της Σ. Αραβίας) θα είναι το βασίλειο της Ιορδανίας.

   Η εφημερίδα, επικαλούμενη «στρατιωτικές πηγές στο Λονδίνο», ανακοίνωσε την έναρξη της προετοιμασίας και εκπαίδευσης των πρώτων 50.000 μαχητών του «μουσουλμανικού στρατού».

    Ο στρατός των «Takfir» θα συμπεριλαμβάνει άνδρες από τη Συρία, την Ιορδανία, την Υεμένη και άλλες αραβικές χώρες, με καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης τον Μάρτιο του 2016. Για την δημιουργία του στρατού του Jaish al Mohammed, έχουν ήδη διατεθεί ήδη αρκετά δισεκατομμύρια δολάρια....

Γιουγκοσλαβία

   Το ΝΑΤΟ, ως αμυντική συμμαχία, κηρύσσει πόλεμο εναντίον όποιου επιτίθεται σε χώρα - μέλος της συμμαχίας, σύμφωνα και με όσα ορίζονται στον καταστατικό Χάρτη του ΟΗΕ σχετικά με το δικαίωμα στη συλλογική ασφάλεια.

Καταστατικός χάρτης του ΝΑΤΟ

 

Ο αρχιστράτηγος του ΝΑΤΟ

Wesley Clark (Αμερικανο-Εβραίος),

ήθελε (και ίσως θέλει) να γίνει  πρόεδρος των ΗΠΑ!!

(προσπάθησε με τους Δημοκρατικούς)

 

 

Belgrade-Thermal, April 1999

Βελιγράδι, Απρ. 1999

 

Περισσότερα για τον πόλεμο

 

 

Το διεθνές Δικαστήριο

(ή διεθνές ρεζίλι;)

    Ο εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ Τζέιμι Σή δηλώνει με αρκετό κυνισμό:

"Το Δικαστήριο στήθηκε με έξοδα των χωρών μελών του ΝΑΤΟ. Εργάστηκε με βάση τις πληροφορίες που του έδωσαν οι υπηρεσίες χωρών μελών του ΝΑΤΟ".

 

 

Henry Kissinger:

(Newsweek, 31-5-1999)

    "Η κακή θεώρηση για τον πόλεμο στο Κοσσυφοπέδιο έχει υπονομεύσει τις σχέσεις (των ΗΠΑ) με τη Ρωσία και την Κίνα και έχει θέσει σε κίνδυνο το ΝΑΤΟ".

 


CRUCIFIED KOSOVO

(κατάλογος κατεστραμμένων εκκλησιών - μοναστηριών)

 

 

 

Η εκκλησία της Αγίας Τριάδος, στην Djakovica, όπως ήταν πριν (άνω) και πως έγινε μετά (κάτω).

 

περισσότερα

 

απομεινάρια...

 

Explosive remnant of war - Kosovo.

 

 

Βόμβες απεμπλουτισμένου Ουρανίου (DU):

  

 Όταν το DU αναφλεγεί μετατρέπεται σε πολύ ψιλή στάχτη, που μπορεί να μεταφερθεί με τους ανέμους ακόμα και σε απόσταση 300 χιλιομέτρων, και περιέχει στοιχεία εξαιρετικά επικίνδυνα όταν τα αναπνεύσεις.

   Τα στοιχεία αυτά επικάθηνται στους πνεύμονες και αντιστέκονται στις προσπάθειες του ανθρώπινου οργανισμού να τα απορρίψει, δημιουργώντας αναστάτωση στο ανοσοποιητικό σύστημα. Από εκεί μπορούν να «μεταναστεύσουν» σε άλλα κύτταρα και συνήθως προτιμούν τα νεφρά.

    Κάνοντας υπολογισμούς με βάση την ανακοίνωση του αμερικανικού Πενταγώνου πως μία στις πέντε βόμβες που έριξαν τα αεροσκάφη Α-10 στο Κοσσυφοπέδιο ήταν DU, περισσότερες από 500.000 βόμβες με το επικίνδυνο υλικό ερρίφθησαν. Από αυτές οι μισές εξερράγησαν.

"ΤΑ ΝΕΑ" , 02-08-1999

   αποθηκευμένη σελίδα

 

 

 

Ο Κλίντον

επισκέπτεται το Κόσοβο

στις 19-9-2003:

President Clinton surveys the once war-torn land on his way to Camp Bondsteel, Kosovo. September 19, 2003

 

 

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης της Ιταλίας Ολιβιέρο Ντιλιμπέρτο στην Ιταλική "Ρεπούμπλικα" (6-4-1999) ήταν πολύ βέβαιος ότι οι προθέσεις της κυβέρνησης Κλίντον ήταν πολύ διαφορετικές από τις διακηρυγμένες, και στην ουσία δεν έχουν καμία σχέση με τους Αλβανόφωνους του Κοσσυφοπεδίου, ούτε καν με τη Γιουγκοσλαβία και τον Σλόμποταν Μιλόσεβιτς. Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση Κλίντον σκόπευε:

  -να ακυρώσει στην πράξη τον ΟΗΕ.
  -να περιθωριοποιήσει τη Ρωσία.
  -να πλήξει την Ευρωπαϊκή Ένωση.
 

 

O Putin στην Ελλάδα,

 για τον αγωγό της Αλεξανδρούπολης:

φωτογραφίες

 

 

     Μετά τη Βοσνία και τον εκεί πόλεμο (1991), που έγινε με την ιδιαίτερη "ευλογία" του Βατικανού, ήρθε η σειρά της Σερβίας.

wpe4.jpg (11501 bytes)

   Στις  24 Μαρτίου 1999 στις 17 UTC (7 βραδυνή τοπική), δηλ όταν είχε αρχίσει η εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, οι Νεοταξίτες χρησιμοποιώντας το ΝΑΤΟ, άρχιζαν το βομβαρδισμό της χώρας. Υποτίθεται ότι θα προστάτευαν τους Αλβανούς από τον Slobodan Milosevic!

wpe1.jpg (15289 bytes)

(Χτύπησαν στις 11/3ου με το παλιό).

 

ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ:

Ο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ
Χάγη, 30 Οκτωβρίου 2001 (20:06 UTC+2)

 

"Η προηγούμενη αμερικανική κυβέρνηση γνώριζε ότι ο Μπιν Λάντεν ήταν στην Αλβανία δύο χρόνια μετά τις επιθέσεις στις πρεσβείες των ΗΠΑ, και Αμερικανοί αξιωματούχοι συζήτησαν τα γεγονότα αυτά μαζί μου και με τους συνεργάτες μου", είπε στους δικαστές του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης. (από το mpa.gr, 1/11/2001)

 

Για τον Μιλόσεβιτς και τις "ωμότητες των Σέρβων" μην βιάζεστε να λάβετε οριστική θέση πριν να διαβάσετε: doc ή pdf
 

After the war Albanian extremists have made thousands of arson attacks on non-Albanian property

Η φυλή των Roma κακοποιήθηκε άγρια, όπως λένε οι ίδιοι, από τους Αλβανούς -KLA- (kosovakosovo.net). Οι Σέρβοι δεν φαίνεται να δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη μειονότητα αυτή.

    Στη λέσχη του Μπίλντεμπεργκ είχε σαφώς ανακοινωθεί (από αυτούς που παίρνουν αποφάσεις), ότι η επέμβαση στο Κόσσοβο ήταν άμεσης προτεραιότητας για την Νέα Τάξη, και μάλιστα επειδή τότε η Κύπρος επρόκειτο να λάβει τους πυραύλους S300 από την Ρωσία, ειπώθηκε ότι αν γινόταν κάτι τέτοιο, τότε θα άνοιγε το θέμα Αιγαίου πρώτα, και κατόπιν θα ξεκινούσε επιχείρηση στο Κόσσοβο. Το θέμα Αιγαίου πάντα υπάρχει για τα συμφέροντα των μεγάλων. Προς το παρόν, με τη χάρη του Θεού αναβλήθηκε.

   Επειδή τελικά η Κύπρος δεν πήρε τους Ρωσικούς πυραύλους, ξεκίνησε πρώτα η επιχείρηση για την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας. Η τότε υπουργός εξωτερικών της Αμερικής Μαντλίν Ωλμπράϊτ (Εβραία μεγαλωμένη στη Γιουγκοσλαβία) είπε ότι αυτό που γινόταν με το ΝΑΤΟ εκεί, θα γινόταν σε διάφορα μέρη του κόσμου για 25 - 50 χρόνια!! Δηλ οι πόλεμοι για την "ειρήνη"!

     Ο πόλεμος βέβαια  δεν έγινε για τα συμφέροντα των Αλβανών! Απλώς τους χρησιμοποίησαν. Ο πρώην γραμματέας της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ (Τόνι Μπλαίρ) προωθήθηκε από βουλευτής σε αρχηγό κόμματος και πρωθυπουργό. Αυτός γύρναγε με ελικόπτερο, που παρά λίγο να ρίξει ο Μιλόσεβιτς, και ξεσήκωνε τους Αλβανούς, ενώ συγχρόνως τους προμήθευε όπλα. Τα όπλα τα ξεπλήρωσε ο KLA (Απελευθερωτικός Στρατός του Κοσυφοπεδίου), με τα κέρδη από το εμπόριο ναρκωτικών1, και το εμπόριο λευκής σαρκός σε συνεργασία με την Ιταλική Μαφία. Και μετά άρχισε ο πόλεμος, και επενέβη το ΝΑΤΟ, με τρόπο εντελώς φιλανθρωπικό...

    Στην πραγματικότητα τα ρήμαξαν όλα τρομοκρατώντας από τον Ουρανό ανυπεράσπιστο κόσμο, και έβαλαν μια πολυεθνική δύναμη, με το ΝΑΤΟ και την Ε Ε, να φυλάει τα συντρίμμια που άφησαν. Συγχρόνως η δύναμη αυτή πρέπει να φυλάει τη στρατηγική οδό Μπουργκάς (Μαύρη θάλασσα) - Αυλώνα (Αδριατική). Μόνο μέσα από αυτή έπρεπε να διεξάγεται το εμπόριο του πετρελαίου. Παράλληλα με τη γραμμή πετρελαίου κατασκευάζεται σιδηροδρομική γραμμή και αυτοκινητόδρομος (παρα-Εγνατία) που θα παίξει σπουδαίο ρόλο κατά τις προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στον επερχόμενο 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο (Βλ. "Προφητείες"). Γι' αυτό προωθήθηκαν τα συμφέροντα 3 Αμερικανικών πολυεθνικών και της Βρετανικής BP, ενώ καμμιά Ευρωπαϊκή πετρελαϊκή (πχ. FINA) δεν συμμετείχε στο παιγνίδι. Σύμφωνα με το πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, η επιλεγείσα στρατηγική οδός ήταν μία από τις 9 πιθανές, και ο πρόεδρος Κλίντον ήταν που έκανε την τελική επιλογή.

    Τελευταία (2006), ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Ντικ Τσένεϊ σε ταξίδι του στις χώρες αυτού του άξονα (Αλβανία-FYROM-Βουλγαρία), ιδιαίτερα στη Βουλγαρία, απαίτησε να σταματήσει κάθε άλλη ανταγωνιστική κίνηση, και μάλιστα να μην επιτρέψει η Βουλγαρία να έλθει στην Ελλάδα Ρωσικό πετρέλαιο!

       Η Βουλγαρία τώρα πιέζεται από τα αντικρουόμενα συμφέροντα Αμερικανο-άγγλων και Ρώσων. Κατά τον γέροντα Ιωσήφ τον Βατοπεδινό, από τη Βουλγαρία θα ακουστεί η κραυγή του πολέμου. (Του Πολέμου, οικονομικών αλλά και στρατηγικών συμφερόντων, και ιδίως αργότερα για τον έλεγχο των Στενών των Δαρδανελίων και της Κωνσταντινούπολης, που θα σχετίζεται και με τα γεγονότα της Μέσης Ανατολής, και θα εξελιχθεί σε Παγκόσμιο. Βλ "Προφητείες").

Passenger bus hit and destroyed

Λεωφορείο καταστράφηκε πάνω σε γέφυρα

     Από τους New York Times την εποχή της επέμβασης στο Κόσοβο, βλέπουμε πόσο, είχε μειωθεί από τα ατέλειωτα σκάνδαλα που έβγαιναν στη δημοσιότητα, και την προσπάθειά του να αμυνθεί γι' αυτά, η ικανότητα του προέδρου Κλίντον να διοικεί.2

      Η εμφάνιση κάποιου, χαρακτηρισμένου για τα αίσχη του και σημαδεμένου, στη Δαλματία, θα είναι καθοριστική κατά τον άγιο Κοσμά: «Όταν ξεσπάσει πόλεμος στην Δαλματία, και εμφανισθεί ο σημαδεμένος άνθρωπος, πρωταγωνιστής στα αίσχη, κοντά θα είναι η συντέλεια του κόσμου». (Βλ. "Προφητείες").

Περισσότερα (στα Αγγλικά):

1: "Freedom Fighters" Financed by Drug Money, CIA

2: How a President, Distracted by Scandal, Entered Balkan War

στην κορυφή

 

 

Η. Π. Α.

 

 

 11/9ου  (γνωστή και σαν 911)

29/8ου με το παλιό ημ/γιο)

 

Οι εμφανιζόμενοι έχουν μόνο στυλ τρομοκρατών.

Οι πραγματικοί τρομοκράτες είναι αυτοί που οργάνωσαν το εγχείρημα.

 

 

Το χρονικό των επιθέσεων:

Στις 8.45 το πρωί της Τρίτης (τοπική ώρα) άρχισε να εκτυλίσσεται στις Ηνωμένες Πολιτείες η μεγαλύτερη και πιο συντονισμένη τρομοκρατική επίθεση στην ιστορία.

Πρώτο χτύπημα:  Αεροσκάφος των American Airlines με 92 επιβάτες και πλήρωμα έπεσε πάνω στον ένα από τους δίδυμους πύργους του World Trade Center. Πάνω από τον 75ο όροφο το κτίριο τυλίχτηκε στις φλόγες.

Δεύτερο χτύπημα: Στις 9.10 δεύτερο αεροσκάφος επίσης της American Airlines με 64 επιβαίνοντες έπεσε πάνω στον δεύτερο, νότιο πύργο του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου.

Ο κατεστραμμένος νότιος πύργος κατέρρευσε, μετά από τρίτη έκρηξη, μία ώρα αργότερα. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι άνθρωποι που βρίσκονταν παγιδευμένοι στον ουρανοξύστη πήδησαν από τα παράθυρα λίγο πριν καταρρεύσει. Μισή ώρα αργότερα, και ενώ στην περιοχή είχαν σπεύσει σύσσωμες οι δυνάμεις διάσωσης της πολιτείας της Νέας Υόρκης, κατέρρευσε και ο δεύτερος ουρανοξύστης. Ο αριθμός των θυμάτων είναι άγνωστος, ενώ στα δύο κτίρια εργάζονταν συνολικά 50.000 άνθρωποι.

Τρίτο χτύπημα: Μία ώρα αργότερα αεροσκάφος έπεσε πάνω στο Πεντάγωνο στην Ουάσιγκτον και μέρος του κτιρίου κατέρρευσε. Το κτίριο είχε εκκενωθεί αμέσως μετά τις επιθέσεις στο Μανχάταν.

Τέταρτο χτύπημα: Παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη έξω από το Στέητ Ντιπάρτμεντ που επίσης εκκενώθηκε.

Πέμπτο χτύπημα: Αεροσκάφος της United Airlines που είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Νιου Τζέρσεϊ με προορισμό το Λος Αντζελες, κατέπεσε περίπου 100 χιλιόμετρα ανατολικά του Πίτσμπουργκ στην πολιτεία της Πενσυλβανίας. Η εταιρεία επιβεβαίωσε και την συντριβή του αεροσκάφους που εκτελούσε την πτήση 175 από τη Βοστώνη στο Λος Αντζελες...

(από το www.flash.gr της 11-9-2001)

 

 

Τι είναι αυτό; ρωτάει το CNN.

Είναι η φιγούρα του Σατανά;

 

 

 

 

Είδηση (της 2/10/2001):

  Οι φτωχοί του πλανήτη θα πληρώσουν το χτύπημα στις ΗΠΑ

Οι φτωχές χώρες του πλανήτη θα πληρώσουν βαρύ τίμημα για το τρομοκρατικό χτύπημα στις ΗΠΑ, λόγω της επιβράδυνσης της οικονομίας.

.

.

.

   Στις άλλες αναπτυσσόμενες χώρες, λιγότεροι άνθρωποι θα μπορέσουν να ξεφύγουν από την φτώχεια. Τέλος, εκτιμάται ότι από 20.000 - 40.000 παιδιά θα πεθάνουν εξαιτίας των οικονομικών επιπτώσεων του τρομοκρατικού χτυπήματος.

(Στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας από το www.flash.gr)

 

 

 

 

Το μυστήριο του 11:

(στα χτυπήματα της 11/9ου, κατά μία ιστοσελίδα, για διασκέδαση)

 

ημερομηνία: 11/9 = 9 + 1 + 1 = 11.

η 11η Σεπτεμβρίου είναι η 254η ημέρα του έτους: 2+ 5 + 4 = 11.

Μετά την 11/9ου, 111 ημέρες απομένουν ως το τέλος του έτους.

Δίδυμοι πύργοι - στεκόμενοι πλάϊ -πλάϊ, μοιάζουν με τον αριθμό 11.

Το πρώτο αεροπλάνο του χτυπήματος των πύργων ήταν η πτήση 11.

Η πολιτεία της Νέας Υόρκης - είναι η 11η πολιτεία που προστέθηκε στην ένωση.

New York City - 11 γράμματα.

The Pentagon - 11 γράμματα.

Afghanistan - 11 γράμματα.

Ramzi Yousef - 11 γράμματα (καταδικασμένος για την προσβολή στο WTC το 1993).

Flight 11 - 92 επιβιβασθέντες -

9 + 2 = 11.

Flight 77 - 65 επιβιβασθέντες -

6 + 5 = 11.
 

Το Αμερικανικό Πεντάγωνο άρχισε να κτίζεται στις 11 Σεπ. 1941...!

++++++

New World Order Tower of Freedom which measures to the height of 1776ft recall 888 + 888 equals unto 1776 REFER TO http://web.mit.edu/dryfoo/www/Masonry/Reports/israel.html

Ο Νέος πύργος της "Ελευθερίας", έχει 1776 πόδια ύψος, όσο είναι και η ημερομηνία ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, αλλά και το έτος ίδρυσης των Ιλλουμινάτι...!

 

Είδηση:

(28/9/2001)

  Ο Abdullah Bin Laden αδελφός του Osama, και εκπρόσωπος της οικογένειας Laden, έχει τεράστια οικονομικά συμφέροντα μέσα στην Αμερική.

   Γιαυτό προσέλαβε Εβραίο (!) δικηγόρο για να προωθήσει τις δημόσιες σχέσεις του, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα της 11/9ου.

    Ο Abdullah Bin Laden μίλησε στον Goldstein δεδηλωμένο Σιωνιστή, κατά την "The New York Post", για ομοιότητες μεταξύ κορανίου και τοράς (Εβραϊκού θρησκ. βιβλίου)!!

THE TIMES OF INDIA

 

 

 

Για το ότι χρησιμοποιήθηκαν πολύ ισχυρά εκρηκτικά για να πέσουν οι πύργοι, και δεν μπορούσαν να κάνουν τη "δουλειά" μόνο τα καύσιμα των αεροπλάνων, δείτε μια δημοσίευση (pdf) στα αγγλικά

 

Απρίλιος 2016:

Η ίδια η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας, αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο δίωξης από το Κογκρέσσο των ΗΠΑ για την 11η Σεπτεμβρίου 2001:

 

    "Η Σαουδική Αραβία απείλησε τον Αμερικανό Πρόεδρο ότι θα πουλήσει τα περιουσιακά στοιχεία που κατέχει στις ΗΠΑ, ύψους 750 δις δολαρίων, αν το Κογκρέσο εγκρίνει την πρόταση παραπομπής της κυβέρνησης της Σαουδικής Αραβίας στην δικαιοσύνη για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. Στα περιουσιακά αυτά στοιχεία περιλαμβάνονται και αμερικανικά κρατικά ομόλογα.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα (Λινκ) των New York Times η κυβέρνηση M. Ομπάμα είχε συναντήσεις με μέλη του Κογκρέσου στις οποίες προσπάθησε να τους προτρέψει να απορρίψουν την πρόταση καθώς απειλεί τις οικονομικές και διπλωματικές σχέσεις των ΗΠΑ με τις σουνιτικές σαλαφιστικές χώρες του Κόλπου εκτός της Σ. Αραβίας και του Κατάρ αλλά και του σουνιτικού καθεστώτος του Μπαχρέιν όπου οι ΗΠΑ διατηρούν και στρατιωτική βάση...

 

   Οι συγγενείς των θυμάτων άσκησαν έφεση για απόφαση του περασμένου έτους, η οποία προστατεύει τη Σαουδική Αραβία από το να της ασκηθεί δίωξη για υποστήριξη των τρομοκρατών της επίθεσης στους δίδυμους πύργους, καθώς 15 από τους 19 τρομοκράτες ήταν υπήκοοι του ακραία σαλαφιστικού -ουχαμπιστικού κράτους."

https://www.pronews.gr/portal/20160417/διεθνησ-πολιτικη/σαουδική

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο διάσπαρτος

πυρηνικός τρόμος:

 

Η ΜΟΣΧΑ γιόρτασε πρόσφατα με πανηγυρική λαμπρότητα τη συμπλήρωση 850 χρόνων από την ίδρυσή της. Τα καλλιτεχνικά θεάματα που φιλοξένησε η Κόκκινη Πλατεία, τα λέιζερ από τη συναυλία του γάλλου συνθέτη Ζαν Μισέλ Ζαρ και τα πυροτεχνήματα στους ουρανούς της ρωσικής πρωτεύουσας ήταν πράγματι εντυπωσιακά.

 

Ακόμη πιο εντυπωσιακές ήταν όμως οι καταγγελίες του στρατηγού Αλεξάντρ Λέμπεντ για «εκατό χαμένες πυρηνικές βαλίτσες» από το οπλοστάσιο της Ρωσίας.

 

 Οι εν λόγω δηλώσεις δημοσιεύθηκαν στις περισσότερες έγκυρες δυτικές εφημερίδες, από τους λονδρέζικους «Times» ως την «Washington Post», οι οποίες επισήμαναν στην αρθρογραφία τους την ανησυχία της διεθνούς κοινότητας για τους κινδύνους από το λαθρεμπόριο πυρηνικών ουσιών...

 

Ο Λέμπεντ ισχυρίζεται ότι την εποχή της θητείας του στο Κρεμλίνο επιχείρησε να εντοπίσει τις 100 «πυρηνικές βαλίτσες» που έχει στο οπλοστάσιό του ο ρωσικός στρατός, για να διαπιστώσει ότι η τύχη 42 εξ αυτών αγνοούνταν παντελώς...

 

Οι βόμβες, τις οποίες αναζητούσε επί ματαίω ο στρατηγός, ονομάζονται «Ειδικά Ατομικά Εκρηκτικά Πυρομαχικά» και έχουν πολύ μικρό βάρος. Μεταφέρονται σε σακίδια ή βαλίτσες από άνδρες των ειδικών δυνάμεων σε αποστολές πίσω από τις γραμμές του εχθρού. Οι ίδιοι παρατηρητές επισημαίνουν ότι οι «πυρηνικές βαλίτσες», που δίνουν στον χειριστή τους μισή ώρα καιρό για να διαφύγει, «είναι το τέλειο όπλο για τους τρομοκράτες».

Αν εκραγούν σε αστικό περιβάλλον ενδέχεται να προκαλέσουν περισσότερα από 100.000 θύματα.

ΤΟ ΒΗΜΑ, 14-09-1997 (αποθηκευμένη σελίδα)


 

 

 

  Οι αντιπαλότητες μέσα στην προωθούμενη Νέα Τάξη είναι τεράστιες. Ήδη από το 2001, ο γνωστός συγγραφέας Ουμπέρτο Έκο έγραφε:


       "Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης τα συμφέροντα και οι ανάγκες των αντικρουόμενων δυνάμεων διασταυρώνονται σε ένα κουβάρι που δεν μπορούμε να ξετυλίξουμε χωρίς να το καταστρέψουμε. Αυτό σημαίνει ότι την εποχή της παγκοσμιοποίησης,
ένας παγκόσμιος πόλεμος είναι αδύνατος,

ή μάλλον θα οδηγούσε σε ήττα όλων."
(κύριο άρθρο στην ιταλική εφημερίδα "La Repubblica" Ρώμη, 16 Οκτωβρίου 2001)
 

 

 


   Στην τωρινή πραγματικότητα καταλαβαίνετε που έχομε φτάσει στις ανηλεείς κόντρες συμφερόντων, μόνο από το παράδειγμα του πετρελαιαγωγού Μπουργκάζ - Αλεξανδρούπολης.

     Ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν είπε ότι σε ανώτατο επίπεδο, οι G8 δύο φορές αποφάσισαν να γίνει, αλλά από πίσω (οι αμερικανοί πετρελαιάδες) το σαμποτάρουν!...
   Επομένως η τελική κόντρα, ο πόλεμος, όλο και πλησιάζει,
και ας μην νομίσει κανείς ότι θα νικήσει...

έτσι λένε και οι προφητείες.

Και ο γ. Παίσιος:

όλοι θα γυρίσουν νικημένοι...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Τα όπλα που παρήγαγαν οι Υπερδυνάμεις, κυρίως, δεν έγιναν βέβαια για να εδραιώσουν την κυριαρχία κάποιων ανθρώπων πάνω στους άλλους, αλλά ήταν σατανική ιδέα για την εξαθλίωση της ανθρωπότητος, προκειμένου από φόβο τώρα, να ανοίξει ο δρόμος του τελικού Αντιχρίστου.

Δείτε την αναφορά στην Αποκάλυψη, παρακάτω.

 

 

 

 

Washington, DC, Metrο,

Ιούλιος 2005.

Κοιτάξτε τον πολιτισμό που μας έφερε η Νέα Τάξη:
Θα σας άρεσε ένα αυτόματο στο σβέρκο για να είσθε "ασφαλείς" στον υπόγειο; (!)

 

 

 

 

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΞΕΡΑΝ;

 

    "Ήταν εγκληματίες υπεύθυνοι για την απότομη άνοδο των συναλλαγών με πιστωτικές κάρτες, που κινήθηκαν δια μέσου κάποιων υπολογιστικών συστημάτων στο  WTC, ελάχιστα πριν τα αεροπλάνα χτυπήσουν τους δίδυμους πύργους;

     Ή ήταν τυχαίο αυτό το ασυνήθιστα μεγάλο ποσόν χρημάτων, ίσως περισσότερο από 100.000.000 δολάρια, που μεταφέρθηκε δια των computers καθώς εξελίχθηκε η καταστροφή ";

     Αυτά διερωτάται ο Γερμανός ειδικός που κατάφερε, μέσω προηγμένου συστήματος laser, να ανασύρει τις πληροφορίες των μαγνητικών σκληρών δίσκων των εταιρειών του WTC.

    Δείτε τη σελίδα από είδηση του Reuters  που αποσιωπήθηκε από τα μέσα ενημέρωσης! (αγγλικά)

 

 

Όσοι μιλάνε κατά της Νέας Τάξης πρέπει να σωπάσουν.

Για το λόγο αυτό πρέπει να φιμωθούν και οι Αμερικανοί πολίτες. Δεν γίνονται εξαιρέσεις!

 Και η φίμωση άρχισε την κατάλληλη ημέρα: Όταν με το (παλιό*) Ορθόδοξο ημερολόγιο γιορτάζεται η αποτομή της κεφαλής του Προδρόμου και Βαπτιστού του Χριστού,  Ιωάννη (29 Αυγούστου). Η Νέα Τάξη σαν νέος Ηρώδης κόβει με τη δικαιολογία της "τρομοκρατίας" τις ελεγκτικές φωνές των ανησυχούντων και αντιδρώντων Αμερικανών στα φιλοπόλεμα σχέδιά της.

   Χτυπώντας τον Τίμιο Πρόδρομο, στην γιορτή του, αποδεικνύει την προέλευσή της:  Είναι ο Αντιπρόδρομος, δηλ. ο Πρόδρομος του Αντιχρίστου.  

Προσέξτε, στην Αμερική η 11-9-2001

γράφεται: 9-11-2001 και συγκεκομμένα  9-11-1

(Και στη Βίβλο αναφέρεται πρώτα ο μήνας μετά η ημέρα).

    Η λέξη Ιωάννης αντιστοιχεί σε αριθμό: 10+800+1+2*50+8+200= 1119  (αντίστροφο του 9111)

Δηλ. μαθηματική συνηγορία ότι το ρίξιμο των πύργων ηταν αντι-Πρόδρομος, Αντι-Ιωάννης !!

Και επειδή από τους προφήτες του Χριστού ο Ιωάννης ο Πρόδρομος και Βαπτιστής Του είναι ο μεγαλύτερος «ουκ εγήγερται εν γεννητοίς γυναικών μείζων Ιωάννου του Βαπτιστού» (Ματθ. 11.10), έπεται ότι, κατ' αντιστοιχίαν, από τους προδρόμους του Αντιχρίστου ο Αντι-Πρόδρομος είναι επίσης ο μεγαλύτερος. Και αυτό αποτελεί μια ακόμη ένδειξη ότι είμαστε στο προτελευταίο σκαλοπάτι για να φτάσουμε στο μέγιστο της κακίας που θα ζήσει η ανθρωπότητα.

 

Από το Δημοκρατικό κόμμα, ο υποψήφιος για το χρίσμα και γνωστός διεθνώς οικονομολόγος, ξέρει πολύ περισσότερα από όσα πρέπει τα μέσα ενημέρωσης να μεταδίδουν, και τα λέει μέσα από δικά του μέσα:

 Lyndon LaRouche:**

"Ο εχθρός είναι ακριβώς εδώ. Μέσα στις Η.Π.Α."!

    "Πρώτα απ' όλα, ότι συνέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες την περασμένη Τρίτη, 11 του μηνός, ήρθε σαν προσβολή από μυστηριώδη δύναμη, η οποία γνωρίζω είναι κάποιο είδος συγκαλυμμένης επιχείρησης μέσα στην οθόνη ασφαλείας των ΗΠΑ.

     Αυτό δεν ήρθε από τη Μέση Ανατολή. Δεν ήρθε από την Ευρώπη. Δεν ήρθε από τη Νότια Αμερική. Ίσως να υπάρχουν πρόσωπα που να είναι από εθνότητες από άλλα μέρη του κόσμου που ενεπλάκησαν σ' αυτό, αλλά η επιχείρηση είναι πάρα πολύ εφυώς εκτελεσμένη, και κανείς δεν θα μπορούσε να κάνει μια επιχείρηση σαν κι  αυτή, απ' έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες στο παρόν. Δεν υπάρχει κανείς που θα μπορούσε να κάνει ότι έγινε εδώ. Οπότε, έτσι, γνωρίζομε ότι είναι μια πολύ υψηλού επιπέδου βρωμο-δουλειά μέσα στη χώρα μας"...

    ..."Αυτό το χτύπημα που έγινε στην Νέα Υόρκη και στην Ουάσιγκτον, σημάδευε τον κόσμο των Ηνωμένων Πολιτειών. Τι χτύπησαν; Χτύπησαν τη Νέα Υόρκη. Η νέα Υόρκη είναι σύμβολο της οικονομικής ισχύος των Ηνωμένων Πολιτειών - είναι μόνο ένα σύμβολο. Δεν είναι στην πραγματικότητα η οικονομική δύναμη του κόσμου, αλλά είναι ένα σύμβολό της στο μυαλό του κόσμου... Χτύπησαν το προσωπικό του Πενταγώνου, το οποίο είναι η διοίκηση των στρατιωτικών δυνάμεων. Αυτά ήταν ψυχολογικά χτυπήματα εναντίον του λαού των Η.Π.Α."...

     ..."Και πράγματα σαν κι αυτό, συμβαίνουν σε καιρούς σαν κι αυτόν. Έτσι, προφανώς, κάποια πάρα πολύ ισχυρή ομάδα ανθρώπων, μέσα στη χώρα μας, ίσως με συνεργασία από έξω, αλλά κατ' ουσίαν μέσα στη χώρα μας, απεφάσισαν να κάνουν το ισοδύναμο ενός πραξικοπήματος, εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών.

      Το οποίο σημαίνει μεθόδους τρομοκρατίας για να καταστήσουν το πλήθος εύπλαστο στο να δεχθεί ότι πρόκειται να κάνουν, και σε κάποιο σημείο, να έρθουν στο προσκήνιο, και στην πράξη να αποτελέσουν ένα νέο είδος κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών, που να αντικαταστήσει την παρούσα κυβέρνηση. Αυτό είναι το αντικείμενό τους"...

   Sigerson: "Στα 1995, το περιοδικό σας Executive Intelligence Review, έβγαλε στη δημοσιότητα ένα ειδικό ρεπορτάζ που μελέταγε με μεγάλη λεπτομέρεια, την ανάμιξη  των Βρετανικών μυστικών υπηρεσιών σε όλα τα είδη τρομοκρατικών δραστηριοτήτων διεθνώς, και στην ημεδαπή. Νομίζετε ότι υπάρχει Βρετανική ανάμιξη στις τρέχουσες επιχειρήσεις"; 

        LaRouche: Ναί !... (εξηγεί παρακάτω το λόγο του).

    ..."Ο Teddy Goldsmith είναι ο αδερφός του ασθενούς (τότε) Jimmy Goldsmith, που είναι μέλος κλειδί στην ομάδα κατά του Ιράν, αυτό που ονομάσθηκε Iran-Contra, που δημιούργησε την επιχείρηση Αφγανιστάν, η οποία δημιούργησε τον  Osama bin Laden, τον δημιούργησε. Ώστε αυτή ήταν μια Βρετανο-Αμερικανο - Ισραηλινή  επιχείρηση, ουσιαστικά - αυτή η τρομοκρατική επιχείρηση, και χρησιμοποιήθηκε για πολιτικά αποτελέσματα. Δεν ήταν μια ομάδα από ανεξάρτητους τρομοκράτες που γυρόφερναν οργανώνοντας τρομοκρατικές οργανώσεις. Αυτά τα πράγματα οργανώθηκαν από την κορυφή, από τον έτσι-αποκαλούμενο, μυστικό ή ειδικό πόλεμο, κλάδους της κυβέρνησης, ή παρόμοιου είδους κυβερνητικές υπηρεσίες, και πανίσχυρες υπηρεσίες, οικονομικές και βάλε.

      Έτσι ένα μέρος αυτού ήταν η Βρετανική μυστική υπηρεσία. Έχετε (σας είπα) ένα παράγοντα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πάρτε τις ΗΠΑ στα περασμένα 25 χρόνια. Η τρομοκρατία που δημιούργησε το Αφγανικό, πρώτα εξαπολύθηκε για το συμφέρον των Ηνωμένων Πολιτειών από τον Zbigniew Brzezinski, τον άνθρωπο που τα σχεδίασε για να ανακηρυχθεί ο Jimmy Carter σαν πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, και που έγινε ο σύμβουλός του πάνω στα θέματα εθνικής ασφαλείας. Ήταν κάτω από τον Brzezinski που δημιουργήθηκε το Αφγανικό, σαν μια επιχείρηση του Αφγανιστάν κατά του Σοβιετικού συστήματος. Ήταν μια μικρογραφία στυλ Βιετνάμ επιχείρησης, εναντίον του Σοβιετικού συστήματος. Ώστε αυτό το (τωρινό) είδος τρομοκρατίας είναι εκείνο. Εκείνο που συνεχίστηκε ως σήμερα"...

     Να λοιπόν με στοιχεία από την πολύ λεπτομεριακά τεκμηριωμένη θέση του Αμερικανού αυτού πολιτικού στη συγκεκριμένη συνέντευξη, ποιοί είναι οι τρομοκράτες: Οι επίσημες μυστικές υπηρεσίες,  όπως λέει ο ίδιος, των Αμερικανών, (και Εγγλέζων και Εβραίων), των θυμάτων δηλαδή  των τρομοκρατών !

   Στο πλήρες κείμενο (αποθηκευμένο), στα αγγλικά, θα βρείτε την όλη ανάπτυξη του θέματος. Εδώ σκοπός μας είναι να δείξουμε ότι κάποια σφάλματα "πληρώνονται" πολύ γρήγορα, και μάλιστα ότι το κακό δεν νικιέται με το κακό. Επίσης να είμαστε σίγουροι ότι οι δήθεν τρομοκράτες είναι προϊόντα, ή έστω παραπροϊόντα των μυστικών υπηρεσιών και των παρακλαδιών τους...  Nα μην νομίζουν δηλαδή κάποιοι ότι μας έπεισαν να κυνηγάμε φαντάσματα!!!

 

κάτι σχετικό:

Pentagon Lied: Terrorists Trained at US Bases

      ..."Τρεις μέρες μετά την καταστροφή του WTC (παγκ. εμπορικού κέντρου), οι εφημερίδες Newsweek, Washington Post και Knight Ridder υποστήριξαν ότι οι 5 από τους τρομοκράτες αεροπειρατές της 11ης Σεπτεμβρίου εκγυμνάσθηκαν σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις ασφαλείας κατά το 1990. Τα δημοσιεύματα επίσης υποστήριζαν ότι 3 από τους τρομοκράτες είχαν γράψει σαν διεύθυνσή τους τη στρατιωτική βάση "Naval Air Station in Pensacola", Florida, και είχαν λάβει μέρος σε στρατιωτικά προγράμματα ανταλλαγών για ξένους αξιωματικούς στην Pensacola Naval Air Station στην Florida"....

Terrorists Trained at US Bases, υπό Daniel Hopsicker, Antiwar.com, 17 Οκτ. 2001

(αποθηκ. σελίδα)
 

 

Ενός κακού μύρια έπονται:

    Δεν φτάνει που εξόπλισαν την ομάδα του Λάντεν οι Αμερικανοί, για να δράσει κατά των Σοβιετικών στο Αφγανιστάν, αλλά της μετέδωσαν και γνώσεις κατασκευής εργαλείων τρομοκρατίας, που έγινε...

 

"Η εγκυκλοπαίδεια του Jihad":

    Από το βιβλίο: «Η εγκυκλοπαίδεια του Jihad». Θεωρείται το εγχειρίδιο κατάρτισης που χρησιμοποιήθηκε από τους μουσουλμάνους βομβαρδιστές αυτοκτονίας στην επίθεσή τους στο Κέντρο Παγκόσμιου Εμπορίου της Νέας Υόρκης...

    ...Ο οδηγός - 7.000 σελίδων - με τίτλο «Εγκυκλοπαίδεια του Jihad» - παρέχει μια εσωτερική άποψη στο πώς οι τρομοκράτες από το δίκτυο του Osama Bin Laden «Al-Qaeda» αναπτύσσουν δραστηριότητες συγχρόνως και στα αστικά περιβάλλοντα και στο πεδίο μάχης.

Θανάσιμες συμβουλές:

Το βιβλίο που προήλθε, από τα εγχειρίδια που δίνονται στις μυστικές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο, καλύπτει τα πάντα από την τακτική δολοφονίας, ως την επιλογή των πολιτικών στόχων τρομοκρατίας.

     Γεμίζοντας 11 τόμους και έχοντας κυκλοφορήσει και σε μορφή βιβλίων και σε μορφή CDrom στους τρομοκράτες εκπαιδευτικούς, προσφέρει την καθοδήγηση στο πώς να μολύνουν τα παγωμένα τρόφιμα με βιοχημικά μέσα, για να δημιουργήσουν μαζικό πανικό, να οπλίσουν ένα κλείδωμα πόρτας για να εκραγεί όταν γυρίζουν τη λαβή, ως το (πως) να ρίχνουν ένα αεροπλάνο με ένα πύραυλο.

     "Αυτό είναι ένα καταπληκτικό έγγραφο", είπε ο Roland Jacquard, προϊστάμενος του Παγκόσμιου Παρατηρητήριου Τρομοκρατίας στο Παρίσι. "Μας δίνει μια πολύ σαφή ιδέα για αυτό που είμαστε σε σχέση με την Al-Qaeda και τους οπαδούς του Bin Laden σε όλο τον κόσμο."

     Η εγκυκλοπαίδεια, αποσπάσματα της οποίας έχουν ληφθεί από τους
«The Sunday Times» αφιερώνεται στο Bin Laden και τον Abdullah Azzam, ένα «χαρισματικό» ιεροκήρυκα που άσκησε μια καθοριστική επιρροή στο Σαουδάραβα τρομοκράτη. Αποστάζει την εμπειρία 10 ετών ανταρτοπόλεμου εναντίον των Ρώσων στο Αφγανιστάν, και κάνει αναλύσεις πάνω στα κλεμμένα εγχειρίδια της CIA και των ειδικών υπηρεσιών.

     Ο πιο παγερός τόμος είναι ο 11ος, ο οποίος εξετάζει τη βιοτρομοκρατία, που είναι σε ένα χωριστό CDrom. Εξηγεί πώς να διασκορπίζονται οι υποψήφιοι θανατηφόροι οργανισμοί και τα δηλητήρια, που κυμαίνονται από μολύνσεις στην αλλαντίαση και τις προερχόμενες από τον άνθρακα ως και τη ρικίνη (ricin), την ιδιαίτερα τοξική χημική ουσία που χρησιμοποιήθηκε στην άκρη μιας ομπρέλας από έναν Βούλγαρο πράκτορα μυστικών υπηρεσιών για να σκοτώσει τον διαφωνούντα Georgy Markov στο Λονδίνο το 1978.

 

Μια βόμβα που κρύβεται στο μηχανισμό κλειδώματος μιας πόρτας.

 

   ...Κάθε ένας από τούς 10 τόμους της βασικής εγκυκλοπαιδείας φέρει μια εικόνα που εμφανίζει ένα τροφοδοτούμενο από ταινία πολυβόλο που στέκεται σε ένα παράθυρο δίπλα σε ένα αντίγραφο του Κορανίου. Ο άλλος, για την ασφάλεια και τίς πληροφορίες, εμφανίζει ένα μακροπρόθεσμο προγραμματισμό που περιλαμβάνεται σε διαδικασίες, με "κοιμώμενα" κύτταρα που ιδρύονται έτη νωρίτερα. "Ο μουζαχέντ πρέπει να είναι νέος, ώστε να μπορεί να αρχίσει την επιχείρηση 10 έτη πριν από την έναρξη του Jihad..."

     Ένα τμήμα δεικνύει πώς μετατρέπονται οι φωτογραφικές μηχανές σε βόμβες. Ήταν η μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε για να σκοτώσει τον Ahmed Shah Masood, τον αρχηγό των δυνάμεων της αντιπολίτευσης του Αφγανιστάν, δύο ημέρες πριν από τις επιθέσεις στις 11 Σεπτεμβρίου.

     Δύο άραβες που παρουσιάζονται ως δημοσιογράφοι της τηλεοράσεως έκαναν να εκραγή η βόμβα στη φωτογραφική μηχανή τους, όταν τον έπαιρναν συνέντευξη. Η έκρηξη σκότωσε τον Masood και ένα από τους τρομοκράτες. Ο άλλος πυροβολήθηκε από τους σωματοφύλακες του Masood.

...η εγκυκλοπαίδεια περιέχει οδηγίες για τα συστατικά που απαιτούνται για να γίνουν οι εκρηκτικές ύλες, συμπεριλαμβανομένων των αβλαβών ουσιών που αγοράζονται από τις υπεραγορές (supermarkets).

    
Αρχίζει με τις βασικές χημικές ενώσεις και δίνει έπειτα τις ακριβείς ποσότητες που πρέπει να αναμιχθούν.

     Μια συνταγή περιλαμβάνει ακόμη και τον καφέ Nescafe και τη ζάχαρη. "Είναι σαφώς η εργασία κάποιου πολύ εξοικειωμένου με τη χημεία", είπε ένας εμπειρογνώμων κατά της τρομοκρατίας.

     "Είναι δύσκολο ίσως για έναν αντάρτη στο πεδίο να ακολουθηθεί τις λεπτομερείς οδηγίες, αλλά είναι πολύ ακριβείς."
      Κάθε τόμος είναι περιεκτικός. Συζητώντας για
χρονόμετρα, το τμήμα εκρηκτικών υλών κυμαίνεται από το σύνθετο βρόχο, τη δόνηση και διακόπτες κλίσης, στις πιο ακατέργαστες εκδόσεις, που μπορούν να γίνουν από τις ποντικοπαγίδες, τα κρεμαστάρια ενδυμάτων ή τους διακόπτες φωτός.

Ένα θανάσιμο τσιγάρο

 

   Αντίθετα από άλλα ισλαμικά εγχειρίδια τρομοκρατίας, προηγουμένως αποκαλυφθέντα σε δικαστηριακά έγγραφα, υπάρχει λίγη θρησκευτική καθοδήγηση στην εγκυκλοπαίδεια. Όλα παρουσιάζονται επακριβώς, σχεδόν κάθε σελίδα φέρνει ένα διάγραμμα.

   Τουλάχιστον τέσσερα από τα κεφάλαια αφιερώνονται στο στρατό, από την υπόδειξη πώς να δημιουργηθεί ένα επιθετικό πυροβόλο όπλο σε ένα πεδίο από σφυρηλατημένο μέταλλο που συλλέγεται από το πεδίο μάχης, ως την οργάνωση μιας επίθεσης στα πολεμικά οχήματα.

Σχέδιο μιας κρεμαστής γέφυρας, που δείχνει που να τοποθετηθούν οι εκρηκτ. ύλες.
     

  ...Ένα άλλο τμήμα καλύπτει τις πρώτες βοήθειες, που περιλαμβάνουν το πώς αποτρέπεται η απώλεια αίματος από τις πληγές.

    Παράλληλα σε περαιτέρω διαγράμματα καταδεικνύεται πώς να σκοτώσεις έναν αντίπαλο με το τσίμπημα των σημείων πίεσης στο πίσω μέρος του λαιμού και της τραχείας...

     ...άλλοι τόμοι διδάσκουν την τυπογραφία, ανάγνωση χαρτών, και πώς να χρησιμοποιήσουν τα αστέρια για να υπολογίσουν τη θέση τους. Η σημασία της προπαγάνδας και της παραπληροφόρησης περιγράφονται, λέγοντας στους χειριστές των σχεδίων "να υπονομεύσουν έγκυρες αραβικές εφημερίδες και επίσης ανάλογες δυτικές". Ο στόχος είναι να αυξηθεί το πρόβλημα και η σύγχυση με τη διάδοση ψεύτικων φημών.
      Η ανάλυση μερικών μερών του εγχειριδίου έχει ανησυχήσει τις Υπηρεσίες Πληροφοριών, που έχουν ζητήσει από τους εμπειρογνώμονες κατά της τρομοκρατίας που έχουν πρόσβαση στο έγγραφο,
να μην συζητήσουν ή να μην ανακοινώσουν τα βασικά στοιχεία, ιδιαίτερα για τη βιοτρομοκρατία...

  από τον Nick Fielding, και από τους www.sunday-times.co.uk, 4/11/2001

Τα παραπάνω νομίζω ότι μας πληροφορούν αλλά και επεξηγούν, που μας οδηγεί η μανία αντιπαραθέσεων και συναγωνισμών, όχι μόνο μεταξύ οπλικών συστημάτων, αλλά και μεταξύ των μυστικών υπηρεσιών των κρατών.

  

Μήπως η Νέα Τάξη δεν ανάβει τα αίματα και στον θρησκευτικό περίγυρο;

-------------------------------------------------------

 

"Ο κόσμος έχει διαιρεθεί σε δύο στρατόπεδα: Ένα κάτω από το έμβλημα του σταυρού και άλλο κάτω από το έμβλημα του Ισλάμ" 

(Bin Laden: "Επιστολή σε μουσουλμάνους", Πέμπτη, 1η Νοεμβρίου, 2001)

 

Που τους είδε τους σταυρούς στον Bush;

 

-------------------------------------------------------

U.S. Muslim leader: Jews did it

(Οι Εβραίοι το έκαναν!)


    Ο σεΐχης Muhammad Al-Gamei'a, ιμάμης του "Ισλαμικού πνευματικού κέντρου και τζαμιού" της πόλης της Νέας Υόρκης είπε στο website alazhar-gaza.edu, ένα ανεπίσημο site του Al-Azhar University: "Αυτοί, οι Εβραίοι, είναι οι μόνοι ικανοί να σχεδιάσουν τέτοιες ενέργειες"...

 

    "Ο Gamei'a επανέλαβε τον ανεπιβεβαίωτο ψίθυρο, που ξεκίνησε από τον Πακιστανικό τύπο, ότι 4.000 Εβραίοι δεν πήγαν να δουλέψουν στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου (WTC) την ημέρα του συμβάντος.

    Η είδηση κουκουλώθηκε άμεσα  μόλις μεταδόθηκε, είπε. Οι Εβραίοι που ελέγχουν τα μέσα ενημέρωσης ενήργησαν για να το κουκουλώσουν, έτσι ώστε ο Αμερικανικός λαός να μην μπορεί να γνωρίζει. Αν γινόταν γνωστό στον Αμερικανικό λαό, θα έκαναν στους Εβραίους ότι έκανε ο Hitler".

(WorldNetDaily.com, 17-10-2001)

 

    Βρες μετά μυαλό στους πολιτικούς, που φτιάχνουν στην Αθήνα Ισλαμικά "πνευματικά" κέντρα.

    Τους φέρνουν όλους πιο κοντά στη κόντρα, αλλά νομίζουν ότι δουλεύουν για την ειρήνη κάνοντας "πολυ-πολιτισμικό" έργο!

 

 

   *Σημ. Διότι επίσημα το παλιό θρησκ. ημερολόγιο ακόμη ισχύει στις περισσότερες και πολυπληθέστερες Ορθόδοξες χώρες. Αυτό δεν σημαίνει ότι θεωρούμε πως αναγκαστικά έχει όλα τα πλεονεκτήματα με το μέρος του.

  ** Ο Lyndon LaRouche, έχει δικό του ραδιόφωνο, περιοδικό, και διαδικτυακό τόπο. Τα εδώ αναφερόμενα είναι από τη συνέντευξη στον John Sigerson, στις 18-9-2001, The Enemy Is Right Here. In the U.S.A.

στην κορυφή

 

 

Από την Αποκάλυψη,

σε ποια απόγνωση θα οδηγήσουν οι συνεχιζόμενοι εξοπλισμοί και η ένταση που διαρκώς αυξάνει από την αρπακτική βουλιμία της "Νέας Τάξης".

 

Στην Αποκάλυψη, δρούν οι δαιμονικές ακρίδες κατά το μεγάλο αναμενόμενο (παγκόσμιο) πόλεμο.

    Δεν πρόκειται για είδος τεχνολογίας, είναι καθαρά δαιμονικές δυνάμεις, που θα κεντρίσουν, μήπως και ξυπνήσουν, τους ανθρώπους που θα ζούν σε κατάσταση πλήρους πνευματικής αναισθησίας. Και αυτό είναι μια παραχώρηση από το Θεό, μήπως και κάποιοι μετανοήσουν. Βασανίζουν τους ανθρώπους μόνο, και μάλιστα αυτούς που δεν έχουν το Θεϊκό σφράγισμα1 (είναι αβάπτιστοι, αμύρωτοι, και δεν μετέχουν στα άλλα δύο σωτηριώδη μυστήρια της Εκκλησίας, δηλ. την εξομολόγηση και την θεία μετάληψη):

   ...Και εκ του καπνού εξήλθον ακρίδες εις την γην, και εδόθη αυταίς εξουσία ως έχουσιν εξουσίαν οι σκορπίοι της γης.
   Και ερρέθη αυταίς ίνα μη αδικήσωσι τον χόρτον της γης ουδέ παν χλωρόν ουδέ παν δένδρον,
ει μη τους ανθρώπους οίτινες ουκ έχουσι την σφραγίδα του Θεού επί των μετώπων αυτών.
    Και εδόθη αυταίς ίνα μη αποκτείνωσιν αυτούς, αλλ� ίνα βασανισθώσι μήνας πέντε. και ο βασανισμός αυτών ως βασανισμός σκορπίου, όταν παίση άνθρωπον.
     και εν ταις ημέραις εκείναις ζητήσουσιν οι άνθρωποι τον θάνατον και ου μη ευρήσουσιν αυτόν, και επιθυμήσουσιν αποθανείν, και φεύξεται απ� αυτών ο θάνατος.
(Αποκ Θ΄ 3-6.)

      Και η πληγή αυτή επιτρέπεται από το Θεό, διότι οι άνθρωποι προηγουμένως παρασύρθηκαν από δαιμονικές ιδέες, για να φτιάξουν τα περιγραφόμενα στη μορφή των ακρίδων όπλα.

       Ο αγώνας για την κατασκευή όλο και πιο τέλειων, και πιο εξοντωτικών όπλων, θεωρήθηκε ότι ήταν καθαρά ανθρώπινη ιδέα,(και τα πρόσωπα αυτών ως πρόσωπα ανθρώπων), και η χρήση αυτών των όπλων για δόξα  και χρήμα (στέφανοι όμοιοι χρυσίω), ξεγέλασε τους μη έχοντας τη θεϊκή σφραγίδα, ακόμη περισσότερο.   Τους αποκοίμισε η ωραιοποιημένη αυτή πλευρά (είχον τρίχας ως τρίχας γυναικών) των προσδοκομένων αμαρτωλών κερδών και της κατά φαντασίαν μελλοντικής υλικής ανέσεως και ευημερίας μέσω της ισχύος των συνεχώς ανακαλυπτομένων όπλων, και τελευταία υπερόπλων:

        Και τα ομοιώματα των ακρίδων όμοια ίπποις ητοιμασμένοις εις πόλεμον, και επί τας κεφαλάς αυτών ως στέφανοι όμοιοι χρυσίω, και τα πρόσωπα αυτών ως πρόσωπα ανθρώπων,
         Και
είχον τρίχας ως τρίχας γυναικών, και οι οδόντες αυτών ως λεόντων ήσαν(Αποκ. Θ΄ 8-7).


 
   Τότε όμως στο ενδιάμεσο των 5 μηνών, κατά τη διάρκεια του 3ου Παγκ. πολέμου, οι άπιστοι άνθρωποι θα κακαταλάβουν το σφάλμα τους, να στηρίζουν τον "πολιτισμό" τους και το μέλλον τους στην ισορροπία του τρόμου των πυρηνικών, και άλλων αγνώστων στους πολλούς, ακόμη χειρότερων όπλων, όταν θα νοιώσουν από τις αόρατες δαιμονικές δυνάμεις, τέτοια ψυχική απόγνωση, που θα θέλουν να πεθάνουν, αλλά δεν θα μπορούν:   (σε νεοελληνική απόδοση)

θ-2 Και άνοιξε το πηγάδι της αβύσσου και ανέβηκε καπνός από το πηγάδι σαν καπνός από καμίνι που καίει με (μεγάλη) φωτιά, και σκοτείνιασε ο ήλιος και ο αέρας από τον καπνό του πηγαδιού.

θ-3 Και από τον καπνό βγήκαν ακρίδες στη γη, και τους δόθηκε εξουσία σαν αυτήν που έχουν οι σκορπιοί της γης.

θ-4 Και τους ειπώθηκε να μη βλάψουν το χορτάρι της γης, ούτε κανένα φυτό χλωρό, ούτε κανένα δέντρο, παρά μόνο τους ανθρώπους που δεν έχουν τη σφραγίδα του Θεού πάνω στα μέτωπά τους.

θ-5 Και τους δόθηκε εντολή να μην τους σκοτώσουν, αλλά να βασανιστούν πέντε μήνες και ο βασανισμός τους είναι σαν βασανισμός σκορπιού όταν πληγώσει άνθρωπο.

θ-6 Και κατά τις ημέρες εκείνες θα ζητήσουν οι άνθρωποι το θάνατο, αλλά δεν θα τον βρουν, και θα επιθυμήσουν να πεθάνουν (για να γλυτώσουν), αλλά θα φεύγει ο θάνατος από αυτούς.

θ-7 Και τα ομοιώματα των ακρίδων είναι όμοια με ίππους που είναι έτοιμοι για πόλεμο, και πάνω στα κεφάλια τους είναι σαν στέφανοι όμοιοι με χρυσό, και τα πρόσωπά τους σαν πρόσωπα ανθρώπων.

θ-8 Και είχαν τρίχες σαν τρίχες γυναικών, και τα δόντια τους ήταν σαν των λιονταριών.

θ-9 Και είχαν θώρακες (προστατευτική κάλυψη) σαν θώρακες σιδερένιους, και ο θόρυβος των πτερύγων τους σαν θόρυβος αρμάτων με ίππους πολλούς που τρέχουν σε πόλεμο.

θ-10 Και έχουν ουρές όμοιες με σκορπιούς και κεντριά, και με τις ουρές τους έχουν τη δύναμη να βλάψουν τους ανθρώπους πέντε μήνες.

θ-11 Έχουν πάνω τους βασιλιά τον άγγελο της αβύσσου το όνομά του Εβραϊκά είναι Αβαδδών, στην δε Ελληνική έχει όνομα Απολλύων.

 

      Οι πιστοί όμως, αν και δεν έχουν δύναμη να επιβάλλουν τη γνώμη τους στην διεθνή πολιτική σκηνή, θα προστατεύονται καθ' όλη τη διάρκεια των πολεμικών γεγονότων, εφ' όσον διατηρούν τη χάρη που έλαβαν, το σφράγισμα όπως χαρακτηρίζεται από την Αποκάλυψη, δια των μυστηρίων της Εκκλησίας του Χριστού.

    Παρατηρούμε ότι, κατά τον άγιο Ιωάννη το Θεολόγο και συγγραφέα της Αποκαλύψεως, το σφράγισμα αυτό των πιστών γίνεται από τη μεριά του Θεού για να προφυλαχθούν από τα επερχόμενα δεινά.

     Από την αντίπαλη μεριά οι δαίμονες καταδυναστεύουν τους ανθρώπους λόγω της άμετρης κακίας των, τους ωθούν σε απληστία, αρπαγή, και κάθε είδος κακίας και βλασφημίας, και θα τους οδηγούσαν και σε μαζικές αυτοκτονίες από απόγνωση, αλλά δεν θα τους το επιτρέψει η φιλανθρωπία του Θεού, γιαυτό γράφεται: "Και εδόθη αυταίς ίνα μη αποκτείνωσιν αυτούς". Αυτά τα κάνουν οι πονηρές δυνάμεις για να έχουν τους δικούς τους, κακόγνωμους ανθρώπους, κάτω από τον διαρκή έλεγχό τους, που και αυτό αποτελεί σφράγισμα, στην περίπτωση αυτή, καταδίκης και τιμωρίας, και προετοιμάζει το τελικό σφράγισμα από τον έσχατο Αντίχριστο.

1 Για το Θεϊκό σφράγισμα δείτε περισσότερα στον τόμο των "Προφητειών".

 

    

 

Αφγανιστάν

 

  
Νεότερα 31-8-2021:
Μετά από ξαφνική απόφαση της κυβέρνησης Biden οι Αμερικανοί εγκατέλειψαν όπως - όπως το Αφγανιστάν!

Ήδη στις 31 Αυγούστου 2021 έφυγαν και οι τελευταίοι Αμερικανοί στρατιώτες, όπως ανακοινώνουν τα ΜΜΕ, πχ το BBC:


2400
νεκροί Αμερικανοί στρατιώτες:

και 2,3 τρις δολάρια κόστος πολέμου:

και άλλες 116.245 απώλειες Αφγανών (πολιτών, αστυνομικών και στρατιωτικών):

 και νέο προσφυγικό ρεύμα:


(από BBC)

Από τις ειδήσεις τότε:  (19/9/2001)

    Μια από τις φτωχότερες χώρες του πλανήτη, με χαμηλότατο μέσο όρο ζωής, χτυπημένη από επιδημίες, λιμούς, σεισμούς, βυθισμένη 22 χρόνια σε εμφύλιο πόλεμο, με το 98% των κατοίκων της να ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, είναι ο πιθανός αυριανός στόχος των ΗΠΑ! Και έγινε πράγματι... (πηγή: www.flash.gr)

άνω βάσεις εξορμήσεως των Αμερικανών, κατά των Αφγανών.

---------------------

Με τις «ευλογίες» του Βατικανού

οι στρατιωτικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ:

      Πράσινο φως για επίθεση εναντίον του Μπίν Λάντεν, τις βάσεις και τους συνενόχους του άναψε το Βατικανό στον Αμερικανό πρόεδρο...

   Ο Πάπας «ευλόγησε» τις ΗΠΑ, θυμίζοντας εποχές σταυροφοριών...

          ( express, 25/09/2001)

Λέτε δεν έχουν μετοχές στις στρατιωτικές βιομηχανίες οι του Βατικανού;

------------------

Kάτω κάποιοι στόχοι των υποτιθεμένων βάσεων τρομοκρατών

(10-10-2001)

 

 

 

 

 

 

3 στρατ. ελικόπτερα για κάλυψη επιγείων επιχειρήσεων

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Βόμβες για το Αφγανιστάν

(12-10-2001)

 

 

 

 

Βιολογικά όπλα στον επερχόμενο πόλεμο;

     Την άνοιξη του 2000 η Βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι χρηματοδοτεί ένα πρόγραμμα που αποσκοπεί στην ανάπτυξη ενός μύκητα με την ιδιότητα να καταστρέφει τις παπαρούνες, από τις οποίες προέρχεται το όπιο.

 

 Το πρόγραμμα λάμβανε χώρα σε ένα ερευνητικό κέντρο στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν, το οποίο είχε μείνει ημιενεργό από την εποχή της κατάρρευσης της ΕΣΣΔ. Μετά από έναν περίπου χρόνο, το φθινόπωρο του 2001, Βρετανοί επίσημοι εξέφρασαν την ανησυχία τους ότι η επιζωοτία αφθώδους πυρετού που ρημάζει την κτηνοτροφία της χώρας, ίσως είναι επίθεση με βιολογικά όπλα και στόχο τη Βρετανική οικονομία.

Αν και δεν υπήρξε καμία συνέχεια σε αυτές τις αρχικές ειδήσεις, ολοένα περισσότεροι ειδικοί αρχίζουν να μιλάνε για τη de facto νομιμοποίηση των βιο-όπλων με αυξημένη πιθανότητα βιολογικού χτυπήματος με σκοπό την πρόκληση μεγάλων απωλειών σε άμαχο πληθυσμό.

(Αλ. Κακαβάς, www.flash.gr, 28/9/2001)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ
Αγκυρα, 3 Οκτωβρίου 2001 (12:41 UTC+2)

 

  Διακόσιοι Τούρκοι ισλαμιστές, περιλαμβάνονται στον "στρατό" του Οσάμα μπιν Λάντεν, αποκάλυψε, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα "Χουρριέτ", ο επιτετραμμένος του Αφγανιστάν στην Αγκυρα, δρ. Ελμουράντ Αργκούν....
(Από το τότε www.mpa.gr)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yποστηρικτές των Ταλιμπάν από το Πακιστάν, τρέχουν προς βοήθειάν τους:(Οκτώβριος 2001)

(Ομάδα των Jamiat Ulama-e-Islam)

 

 

 

 

 Διαταγή στη CIA

για δολοφονία του Mπιν Λάντεν:

 

Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Τζορτζ Μπους, διέταξε ρητώς τη CIA να αφανίσει από προσώπου γης τον Οσάμα Μπιν Λάντεν και το τρομοκρατικό δίκτυο της οργάνωσής του Αλ Κάιντα, παραχωρώντας για το λόγο αυτό κάθε εξουσία στην αμερικανική κεντρική υπηρεσία πληροφοριών, όπως τονίζει στην κυριακάτικη έκδοσή της η εφημερίδα Washington Post, επικαλούμενη ανώτατα στελέχη της κυβέρνησης.

(www.flash.gr, 21/10/2001)

     (Ποιο δικαστήριο τον δίκασε, έστω και ερήμην; Βλέπετε ταχύτητα και πρακτικότητα από τη Νέα Τάξη; !!

   Ασφαλώς οι ολιγαρχικές ιδέες ωφελήθηκαν πολύ από τις τρομοκρατικές ενέργειες.

   Μήπως όμως έτσι οι πρόεδροι, όπως λένε και για τον Κλίντον, χρησιμοποιούν τη CIA, για ξεκαθάρισμα προσωπικών τους αντιπάλων;  doc   htm )

 

 

 

     Για πολλά χρόνια θα δουλέψει αυτό το project των πολέμων λόγω "τρομοκρατίας", είπε η Ωλμπράϊτ με την ευκαιρία της Νατοϊκής επέμβασης στο Κόσσοβο, και μέχρι τώρα δεν διαψεύσθηκε.

 

 

    Όμως η Νέα Τάξη δεν θα επιτύχει τους στόχους των αφεντικών της, αλλά του Θεού!

 

 

 

    Όπως κατά τη γέννηση του Χριστού η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, απλωμένη σε όλο τον μέχρι τότε γνωστό κόσμο, υπηρέτησε χωρίς να το ξέρει, την διάδοση του Ευαγγελίου, έτσι και τώρα η Νέα Τάξη άσχετα με το τι αυτή νομίζει, θα υπηρετήσει μέσω του ανοίγματος των συνόρων, και κυρίως μετά τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, την τελική εξάπλωση της Ορθόδοξης πίστης σε όλη την Οικουμένη!

   Κατόπιν ο κόσμος, πνευματικά προετοιμασμένος, θα μπει στα χρόνια του τελικού Αντιχρίστου.

 

 

 

Ο Osama Bin Laden με Αφγανούς στη Jalalabad.

Ήταν άραγε ο αρχιτρομοκράτης;

Αρχιτρομοκράτες είναι όσοι χρειάζονται και οργανώνουν την τρομοκρατία, εξυπηρετώντας συμφέροντά τους.

Οι ταλαίπωροι Αφγανοί τι συμφέροντα είχαν;

Και αν ακόμη έφταιγε ο Μπιν Λάντεν, οι Αφγανοί σε τι έφταιξαν για να δεχτούν τέτοια δύναμη πυρός;

      Είναι γνωστό ότι πριν τους Αμερικανούς (και τους συμμάχους τους), είχαν επέμβει οι Ρώσοι στο Αφγανιστάν. Αλλά δεν κατάφεραν να μείνουν εκεί. Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν σε συνεργασία με τη CIA (με οπλισμό, πληροφορίες κλπ), είχαν βοηθήσει πολύ στην αντίσταση κατά των Ρώσων, εξάπτοντας το θρησκευτικό φανατισμό των ντόπιων μουσουλμάνων. Αργότερα ο ίδιος ο Μπιν Λάντεν έστελνε κυνηγούς κεφαλών στη Γιουγκοσλαβία, προς υποστήριξη των εκεί Κροατών, Αλβανών, και λοιπών μουσουλμάνων.

      Η φιλοδοξία του, έκανε τον Μπιν Λάντεν να θέλει να ανορθώσει το Ισλάμ σε παγκόσμια δύναμη υπό την ηγεσία του, και γι' αυτό οργάνωσε κάποιες τρομοκρατικές επιθέσεις ακόμη και εναντίον των Αμερικανών, πριν το χτύπημα των πύργων της Νέας Υόρκης, και του Αμερικανικού πενταγώνου. Ήταν όμως για τα τελευταία αυτά χτυπήματα υπεύθυνος ο Μπιν Λάντεν;

 

Η πολεμική μηχανή των Αμερικανών κινήθηκε γρήγορα κατά των Αφγανών (Ταλιμπάν και μη).

άνω το πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο USS Carl Vinson

 

Το επίσημο Πακιστάν βοήθησε τους Αμερικανούς.

Κάτω τα αεροδρόμια του Πακιστάν.

    Το Πακιστάν με τα πυρηνικά του όπλα, και τους πυραύλους μεσαίου βεληνεκούς, είναι υπολογίσιμη στρατιωτική δύναμη στην περιοχή.

 

   Παρ' όλη την στρατιωτική του ισχύ, κοιτάξτε τους τρωγλοδύτες ναρκομανείς που μένουν κάτω από γέφυρα στην πόλη Quetta:

    Παρόμοιες περιπτώσεις περιθωριακών ανθρώπων βρίθουν στα σύγχρονα κράτη, μάλιστα στην Αμερική, και ο αριθμός τους αυξάνει ραγδαία με την οικονομική και λοιπή αταξία της Νέας Τάξης.

 

Προσφυγιά, ένα από τα αποτελέσματα του πολέμου.

 

Θάνατοι και τραυματισμοί, άλλο σοβαρό αποτέλεσμα.

 

Γκρεμισμένα σπίτια, ένα ακόμη αποτέλεσμα των βομβαρδισμών, όπως αυτό στην Shari Naw, περιοχή της Kabul.

 

      Υπάρχει και το οικονομικό όφελος των στρατιωτικών βιομηχανιών, από τις χιλιάδες βόμβες που πετάχτηκαν σε ανθρώπους, σπίτια, βουνά και λαγκάδια... Είναι όμως όφελος αυτό;

    Αλλά χάριν αυτού ο πόλεμος δεν σταματάει. Οι στρατιωτικές βιομηχανίες έχουν ισχυρή πρόσβαση στις αποφάσεις της Αμερικανικής κυβέρνησης:

Την παράδοση του Λάντεν πρότειναν οι Ταλεμπάν

(www.flash.gr, 17/10/2001)

      Διεξόδους από την κρίση αναζητά το καθεστώς των Ταλεμπάν που πρότεινε να παραδώσει τον Οσάμα μπιν Λάντεν χωρίς να του δοθούν αποδείξεις για εμπλοκή του στις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

     Την αποκάλυψη έκανε με δημοσίευμά της την Τετάρτη η βρετανική εφημερίδα Guardian, η οποία επικαλείται επίσημες πηγές της κυβέρνησης του Πακιστάν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι Ταλεμπάν προτίθενται να τον παραδώσουν σε κάποια χώρα πλην των ΗΠΑ, ώστε να δικαστεί, χωρίς όμως να αξιώνουν ως προϋπόθεση την παρουσίαση στοιχείων για την ενοχή του. Μοναδική αξίωση του καθεστώτος στο Αφγανιστάν είναι ο τερματισμός των βομβαρδισμών, ωστόσο αντιμετώπισαν την άρνηση των ΗΠΑ.

στην κορυφή

 

 

Αγγλία κ.λ.π.

 

 

Police report fatalities

ο κόσμος πάλι την πληρώνει...

 

     Η αστυνομία έχει συλλέξει υλικό από 2.500 βίντεο-κάμερες... είπε ο αρχηγός της Μητροπολιτικής Αστυνομίας Σερ Ιαν Μπλέρ στο BBC. Tώρα βέβαια τις πολλαπλασίασε τις κάμερες! Είδατε πως η τρομοκρατία βοηθάει την Νέα Τάξη να οργανωθεί;    BBC, 12-7-2005

 

   Πάνω από ενάμισι εκατομμύριο μουσουλμάνοι, στην πλειοψηφία τους από τη νοτιοανατολική Ασία, ζουν σήμερα στη Βρετανία των 60 εκατομμυρίων κατοίκων.

Δείτε αναλυτικά στοιχεία από αποθηκευμένη σελίδα του BBC

(στα Ελληνικά)

 

           London terror test

   Η τρομοκρατία των Βρετανών  επιτείνεται από τα ...αντιτρομοκρατικά γυμνάσια, όπως αυτό της επάνω φωτογραφίας.

 

 

 

 

 

Ο Πούτιν

διατάσσει προληπτικά χτυπήματα εναντίον τρομοκρατών.

28/7/2005

"Putin orders preventive strikes against terrorists"

(αποθηκευμένη σελίδα, στα αγγλικά)

 

Η Νέα Τάξη είναι

πολυ-πολιτισμική!!...

Τα κατάφεραν να αναφλέξουν τον πλανήτη.

     Μετά τη Beslan, στη Νότια Ρωσία, οι μουσουλμάνοι απειλούν και σχολεία της Πράγας!!

Στην Πράγα (14/1/2007):

  "Γράμμα που απειλεί εκκλησιαστικά σχολεία έχει ισλαμικό ύφος".

Letter threatening church schools has Islamic undertone - press

 

 

 

 

Δείτε ακόμη:

 η  Βηρυτός, πριν και μετά το κτύπημα από τους Ισραηλινούς

 

Και από τον αντιπρόεδρο της Ρωσικής Ακαδημίας Γεωπολιτικών μελετών L.G. Ivashov, για την σύγκρουση Ισραήλ - Λιβάνου  (αγγλικά) 

 

    άρθρο που θίγει τις γενικότερες εξελίξεις, αλλά και αυτές του Λιβάνου:

       Οι νεο-συντηρητικοί μετακινούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

The Henry Jackson Society:
Would-Be Fascist World Rule

(αγγλικά)
 

 

ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΑΠΟ ΜΠΑΡΑΖ ΕΚΡΗΞΕΩΝ
Λονδίνο,
7 Ιουλίου 2005 (12:48 UTC+2)


    Σε κατάσταση συναγερμού έχει τεθεί από τις 9:00 το πρωί τοπική ώρα η βρετανική πρωτεύουσα, καθώς συνολικά οκτώ εκρήξεις συγκλόνισαν το κέντρο της πόλης.

    Αρχικά, σημειώθηκαν πέντε εκρήξεις σε ισάριθμους σταθμούς του Μετρό, ενώ λίγη ώρα αργότερα άλλες τρεις εκρήξεις σημειώθηκαν σε ισάριθμα λεωφορεία στο κέντρο του Λονδίνου.

    Τα ασθενοφόρα που έχουν σπεύσει στους σταθμούς του Μετρό μεταφέρουν διαρκώς τραυματίες. Εκτός λειτουργίας είναι ολόκληρο το δίκτυο του Μετρό λόγω διακοπής ρεύματος.

από το www.mpa.gr

     Προσέξτε την ημερομηνία: 7/7/2005 ή 24/6/2005 με το παλιό ημερολόγιο. Δηλ. το χτύπημα έγινε πάλι σε Χριστιανική γιορτή, και μάλιστα πάλι του Προδρόμου! (Γέννηση).

    Πολύ ελεγκτικός είναι ως φαίνεται για τη νέα Τάξη, δηλ. το νέο Ηρώδη, ο Τίμιος Πρόδρομος!


BBC, 16/7/2005:  Σχολεία της πίστης ή του μίσους;

   

   Η είδηση ότι ένας εκ των τεσσάρων Βρετανών βομβιστών του Λονδίνου είχε φοιτήσει σε ισλαμικό «ιεροδιδασκαλείο» στο Πακιστάν,  γνωστό ως μεντρεσές, ήγειρε εκ νέου ερωτήματα για το σύστημα θρησκευτικών σχολείων της χώρας αυτής.

      Να στείλουμε εκεί, μόνιμα, τους πολιτικούς που θέλουν τέτοια πολιτιστικά κέντρα στην Ελλάδα!!

                             αποθηκ. σελίδα

 

Αλλά τελικά και το Πακιστάν λαμβάνει μέτρα κατά των μεντρεσέδων:

   "Από εδώ και στο εξής δεν πρόκειται να εκδίδονται βίζες σε αυτούς που θέλουν να σπουδάσουν στους μεντρεσέδες. Ο ανταποκριτής του BBC στο Πακιστάν εξέφρασε τις αμφιβολίες του για την αποτελεσματικότητα αυτών των μέτρων, καθώς υπάρχουν και παράνομα σχολεία που έχουν αντέξει στο χρόνο, παρά τη θέσπιση μέτρων. Ο πρόεδρος Μουσάραφ τόνισε ότι θα ληφθούν μέτρα εναντίον των παράνομων μεντρεσέδων".

από το BBC - 29 Ιουλίου 2005 - 17:37 (Ώρα Λονδίνου)


οι ασκοί του Αιόλου άνοιξαν... και δεν κλείνουν εύκολα:

   Οι Αιγύπτιοι κατηγορούν τις μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ για τις βομβιστικές επιθέσεις που δέχθηκαν στο Sharm al-Sheikh τον ίδιο μήνα.

"Egyptian experts say Mossad could be behind bombings" 25/7/2005 3:12:00 PM GMT, Al Jazeera

 

Και νέα αποκάλυψη για ανάμειξη στην τρομοκρατία, των μυστικών υπηρεσιών που μας ...προστατεύουν:

FOX News,  29 Ιουλίου 2005:

Ο "εγκέφαλος" των επιθέσεων στο Λονδίνο, έδρασε στο Κόσσοβο γιά λογαριασμό των Βρετανικών Μυστικών Υπηρεσιών

δείτε περισσότερα 

 

    Η Αγγλία μπλόκαρε τη σύλληψη του (πιο πάνω, Haroon Rashid Aswat) σχεδιαστού των βομβιστικών ενεργειών.

Μα ήταν άνθρωπός τους...

UK 'blocked bomb plotter' arrest, CNN,

Thursday, July 28, 2005.

 

O Atta είναι ζωντανός ακόμη;

Ο υποτιθέμενος τρομοκράτης της 911 εμφανίζεται σε κάμερα το Νοέμβριο του 2001 ολοζώντανος!!

 

περισσότερα

για τις διάφορες τρομοκρατικές ενέργειες

 

        

Φέρνοντας τον πολιτισμό στις ρίζες του!

Στα σκίτσα οι δυνάμεις της "ανανέωσης", των "Νέων Τάξεων" όλων των εποχών! (Γότθοι, Βάνδαλοι, Χάνοι - Μογγόλοι -, και οι κομπιουτεράδες χάκερς και χειριστές των σύγχρονων υπερόπλων).

 

Links

 

 

 

CONSPIRACY PLANET

THE ALTERNATIVE NEWS & HISTORY NETWORK

(Your Antidote to Media Cartel Propaganda)

https://911review.com/

 

Μερικές χρήσιμες διασυνδέσεις

με άλλα Ορθόδοξα sites.

στην κορυφή

 

 

Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί,

όσο ζουν συνειδητά μέσα στην Εκκλησία,

δεν πρέπει να φοβούνται:

      «Ο καλός Θεός τον σημερινό κόσμο τον φυλάει με τα δυό Του χέρια, παλιότερα μόνο με το ένα. Σήμερα, μέσα στους τόσους κινδύνους που ζει ο άνθρωπος, ο Θεός τον φυλάει όπως η μάνα το μικρό παιδί, όταν αρχίζει να περπατάει.

      Τώρα μας βοηθούν πιο πολύ ο Χριστός, η Παναγία, οι άγιοι, αλλά δεν το καταλαβαίνουμε».

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ

ΜΕ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, Α΄»)

 

 

 

Κ Ε Ν Τ Ρ Ι Κ Η

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Π Ρ Ο Φ Η Τ Ε Ι Ε Σ Β Ι Β Λ Ι Α Ν Ε Α  Τ Α Ξ Η Δ Ι Α Φ Ο Ρ Α

Ε Μ Ε Ι Σ

 

[Νέα τάξη-Οικουμ-Ορθοδοξία]  [Τρομοκρατία]  [Τρομοκρατία+]  [Ασίζη]  [WCC]  [Ορθόδοξοι στο WCC - Φωτογραφίες]   [Ιράκ]  [Λίβανος]  [Ορθόδοξοιαπικοί]   [Πάπας-Εβραίοι]  [Φανάρι-Πάπας]  [Καιρός][Πολυμέσα]  [Φωτογραφίες] [Σεισμοί] [666-υπολ]  [Barcode] [Φήμες-Μεσσηνία] [Τραχώνι] [Πυρκαγιές] [Νοστράδαμος] [Οσετία] [CERN]  [RFID] [AMKA] [2005] [2006]  [2007] [2008] [2009]  [2010]  [2011]  [2012] [2012+]  [2013]  [2014]  [2015] [περιεχόμενα] [Links]

    Αναζήτηση μέσα στο imdleo.gr    κεντρική σελίδα    περιεχόμενα