Μπορεί κανείς να εξηγήσει αυτές τις "συμπτώσεις";

 

Οι περίεργοι θάνατοι (42) φίλων, συνεργατών, σωματοφυλάκων, "εμπλεκόμενων" κλπ στην διάρκεια της πολιτικής σταδιοδρομίας του Μπιλ Κλίντον.Βινς Φόστερ
Συνεργάτης και συνάδελφος της Χίλαρυ Κλίντον. Οι "κακές γλώσσες" λένε ότι είχαν σχέσεις. Βρέθηκε νεκρός με μιά σφαίρα στο κεφάλι, σε πάρκο έξω από την Ουάσιγκτον. Η επίσημη εκδοχή: Αυτοκτονία.

Εντ Γουίλι
Συγκέντρωνε χρήματα γιά τις προεκλογικές ανάγκες του Κλίντον. Βρέθηκε νεκρός, με μιά σφαίρα στο κεφάλι, σε δάσος της Βιρτζίνια, το Νοέμβριο 1993. Η επίσημη εκδοχή: Αυτοκτονία. Την ίδια ημέρα η σύζυγός του κατάγγειλε ότι ο πρόεδρος την ενόχλησε σεξουαλικά στον Λευκό Οίκο.

Κάθυ Φέργκιουσον
Βρέθηκε νεκρή με μιά σφαίρα στο κεφάλι, ενώ στο αυτοκινητό της υπήρχαν βαλίτσες σαν να ετοιμαζόταν να ταξιδέψει. 'Ηταν μάρτυρας στην υπόθεση Πόλα Τζόουνς. Η επίσημη εκδοχή: Αυτοκτονία.

Μπιλ Σιέρτον
Πολιτειακός αστυνομικός, αρραβωνιαστικός της Κάθυ Φέργκιουσον. Βρέθηκε νεκρός με μιά σφαίρα στο κεφάλι, λίγες ημέρες μετά, στον τάφο της. Η επίσημη εκδοχή: Αυτοκτονία.

Ρον Μπράουν
Υπουργός Εμπορίου. Σκοτώθηκε από την πτώση αεροπλάνου στο οποίο επεβαινε πάνω από την Γιουγκοσλαβία. Μαρτυρίες, ότι υπήρχε τρύπα στο κεφάλι του από σφαίρα.

Μπάμπαρα Γουάις
Στενή συνεργάτης του Μπράουν. Βρέθηκε νεκρή και γυμνή, στο κλειδωμένο γραφείο της, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του Μπράουν.

Τσαλς Μέισνερ
Υφυπουργός Εμπορίου. Σκοτώθηκε όταν έπεσε μικρό αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε.

Σουζάν Κόλεμαν
Βρέθηκε με μιά σφαίρα στο κεφάλι και ήταν έγκυος. Είχε σχέσεις με τον Κλίντον, όταν αυτός ήταν γενικός εισαγγελέας στο Άρκανσο. Η επίσημη εκδοχή: Αυτοκτονία.

Μαίρη Μαχόνι
Πρώην βοηθός στον Λευκό Οίκο. Δολοφονήθηκε τον Ιούλιο του 1997 σε καφετέρια στην Ουάσιγκτον. Ετοιμαζόταν να καταγγείλει δημόσια ότι ο πρόεδρος την ενοχλούσε σεξουαλικά στον Λευκό Οίκο.

Πωλ Τούλι
Διευθυντής της Εθνικής Επιτροπής των Δημοκρατικών. Βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λιτλ Ροκ του 'Αρκανσο, τον Σεπτέμβριο του 1992. 'Ηταν στενός συνεργάτης και φίλος του, κατά τον Κλίντον. Η επίσημη εκδοχή: Αυτοκτονία.

Τζέρι Παρκς
Επικεφαλής ασφαλείας του (τότε κυβερνήτη) Κλίντον. Βρέθηκε νεκρός σε αυτοκινητόδρομο στο Λιτλ Ροκ, 'Αρκανσο. Λέγεται ότι είχε συγκεντρώσει ενοχοποιητικά στοιχεία γιά τον Κλίντον, σε ογκώδη φάκελο, που μυστηριωδώς εξαφανίστηκε από το σπίτι του.

Βίκτωρ και Μοντγκόμερυ Ρέησερ
Βασικοί συντελεστές γιά την συγκέντρωση χρημάτων γιά τον Κλίντον. Σκοτώθηκαν όταν έπεσε το μικρό αεροπλάνο που τους μετάφερε το 1992.

Δρ. Στάνλεη Χερντ
Περιποιόταν την μητέρα, το πατριό και τον ετεροθαλή αδελφό του Κλίντον. Σκοτώθηκε όταν έπεσε μικρό αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε. Μαζί σκοτώθηκε και ο δικηγόρος του.

Χέρσελ Φραϊντέη
Συγκέντρωνε χρήματα γιά τον Κλίντον. Σκοτώθηκε όταν ανατινάχτηκε το μικρό ιδιωτικό του αεροπλάνο.

Γκέντη Μπαχ
Δικηγόρος του φίλου του Κλίντον Νταν Λασσατέρ. "Επεσε"από ψηλό κτίριο τον Ιανουάριο του 1994.

Πόλα Γκρόμπερ
"Μετάφραζε" τις ομιλίες Κλίντον γιά κωφούς. Σκοτώθηκε σε "τυχαίο" αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Σταν Χούγκινς
Ερευνούσε το σκάνδαλο της τράπεζας "Γκαραντί" στην Πολιτεία 'Αρκανσο. Η επίσημη εκδοχή: Αυτοκτονία, λίγο πριν δημοσιοποιήσει τ' αποτελέσματα της έρευνάς του.

Τζον Πάρνελ
Ερευνούσε το σκάνδαλο "Γουάιτγουότερ", αλλά κι αυτό της "Γκαραντί". Κάποιος τον έριξε από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του.

Τζέημς Μακ Ντούγκαλ
Ο καταδικασμένος συνεταίρος του Κλίντον στην υπόθεση "Γουάιτγουότερ". Πέθανε από καρδιακή προσβολή.

Τζέημς Γουίλσον
Βρέθηκε κρεμασμένος, αναμεμιγμένος στην υπόθεση "Γουαιτγουότερ". Η επίσημη εκδοχή: Αυτοκτονία.

Τζέημς Μπανς
Βρέθηκε νεκρός με μιά σφαίρα στο κεφάλι. Η επίσημη εκδοχή: Αυτοκτονία. Κρατούσε ένας "μαύρο βιβλίο" με ονόματα σημαντικών πολιτικών που επισκέπτονταν πόρνες στο Άρκανσο.

Φλόρενς Μάρλιν
Συνεργάτης της CIA, συνδεόταν (ερευνούσε) με το θέμα της διακίνησης ναρκωτικών, που ονομάστηκε "Μένα αιρπορτ". Το Μένα είναι ένα μικρό αεροδρόμιο στο 'Αρκανσο. Βρέθηκε νεκρή με 3 σφαίρες στο κεφάλι.

Ντάνη Κασολάρο
Ερευνητής δημοσιογράφος, εξέταζε την υπόθεση "Μένα αιρπορτ". 'Εκοψε τον λαιμό του. Η επίσημη εκδοχή: Αυτοκτονία.

Πολ Γουίλτσιερ
Ερευνούσε την υπόθεση "Μένα αιροπορτ" μαζί με τον Ντάνη Κασολάρο. Βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στην Ουάσιγκτον. Τρεις εβδομάδες ενωρίτερα δημοσιοποίησε την έρευνά του.

Κέβιν Ιβς και Νταν Χένρη
Νεαροί, που είχαν σχέση με την υπόθεση "Μένα αιρπορτ". Τα κορμιά τους βρέθηκαν σε σιδηροδρομικές γραμμές. Η επίσημη εκδοχή: Τους πήρε ο ύπνος πάνω στις γραμμές και πέρασε το τραίνο.

Οι παρακάτω συνδέονταν με την υπόθεση "Μένα αιρπορτ":
Κηθ Κόνλεη (νεκρός σε ατύχημα με μοτοσικλέτα).

Κηθ ΜακΜάσκι (βρέθηκε νεκρός από 113 μαχαιριές το Νοέμβριο 1988).

Γκρέγκορι Κόλλινς (νεκρός από σφαίρα τον Ιανουάριο 1989).

Τζεφ Ρόντς (νεκρός από σφαίρες, βρέθηκε το σώμα του σε μεγάλο δοχείο απορριμάτων).

Τζόρνταν Κέτλησον (νεκρός από χτυπήματα τον Ιούνιο 1990).

Τζέημς Μίλαν (νεκρός από ασφυξία, επίσημη εκδοχή "φυσικός θάνατος").

Οι παρακάτω σωματοφύλακες του Κλίντον, έχουν πεθάνει όχι από φυσικό θάνατο:
Συνταγματάρχης Γουίλιαμ Ντενσμπέργκερ, λοχαγός Σκοτ Ρέηνολντς, λοχαγός Ρόμπερτ Κέλη, λοχίας Μπράιαν Χάνλη, λοχίας Τιμ Σάμπελ και οι αστυνομικοί: Στηβ Γουίλις, Ρόμπερτ Γουίλιαμς, Κονγουέη Λεμπιού, Τοντ Μακ Κήχαν

Δημοσιογραφική επιμέλεια από το Ομογενειακό Καλάμι