ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ...  

                         ...ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

 

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

«Και Αυτός είπε προς αυτούς:

Ω ανόητοι και βραδείς στην καρδιά, στο να πιστεύετε σε όλα όσα ελάλησαν οι προφήτες»!  

(Λουκ. Κδ-25).

 

    «Επειδή λοιπόν πολλά από τα επερχόμενα δεινά δεν τα βλέπουμε εμείς οι στα χαμηλά βαδίζοντες, οικονόμησε η χάρη του Θεού, τους Αγίους προφήτας, σαν από υψηλό τόπο της προφητείας στεκομένους, την επικείμενη να έλθει σ' εμάς οργή του Θεού από μακριά προμηνύοντας, να αποκρούσομε την θεήλατο πληγή. Έχοντας επαναφέρει έγκαιρα δια της μετανοίας, και έχοντας ανορθώσει την πεσμένη μας ψυχή».

   άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΕΥΧΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ
Περί Κωνσταντινουπόλεως και Αντιχρίστου.
(Συλλογή και σχόλια Λεοντίου Μοναχού,

από την Ι. Μονή Αγίου Διονυσίου, Αγίου Όρους.  -ΛΜΔ-)

Α/Α

Περιεχόμενα

αρχείο

KB

01

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΙ EΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ. Απαραίτητα να διαβαστεί.
         Οι Προφητείες που παραδόθηκαν στους Χριστιανούς από τον ίδιο τον τέλειο Θεό και τέλειο άνθρωπο Κύριο Ιησού Χριστό, τους Αποστόλους, τους Αγίους της Παλαιάς (προ Χριστού) και της Νέας (μετά Χριστόν) Διαθήκης, μας δίδουν κάποια γνώση του μέλλοντος, από την Γνώση του Παντογνώστη και Υπέρχρονου Θεού. Δεν μιλάνε για μοιραία γεγονότα, διότι τα γεγονότα καθορίζονται με βάση την ελεύθερη βούληση του ανθρώπου.
         Μας διαβεβαιώνουν για την ύπαρξη του
Πνευματικού Νόμου που προειδοποιεί, αμείβει τους δικαίους και τιμωρεί τους αμαρτωλούς. Αλλά επειδή όλοι είμαστε αμαρτωλοί τιμωρεί μόνο τους αμετανόητα αμαρτωλούς, και μάλιστα αυτό ισχύει και συλλογικά για ομάδες ανθρώπων, έθνη κλπ. Σκοπός, ιδίως στις έσχατες μέρες που ζούμε, είναι η πνευματική επαγρύπνηση των πιστών και η ετοιμότητά τους για την αντιμετώπιση των επερχομένων δοκιμασιών. Προειδοποιούν για τα μελλοντικά δεινά που θα πλήξουν μεγάλες περιοχές του Πλανήτη, επειδή ο κόσμος οργανωμένος σε κράτη, συνασπισμούς κρατών, παγκόσμιους οργανισμούς, με τάση να οδεύει προς Παγκόσμια Κυβέρνηση, έχει απομακρυνθεί από το νόμο του Θεού, παρασύρθηκε σε νεοειδωλολατρεία (χρήματος, δόξας και ηδονών), και αυτοθέωση. Πρέπει να επεναφερθεί δια του Πνευματικού Νόμου, που εκφρράζεται εσχατολογικά με τα γεγονότα που προδιαγράφονται στις Προφητείες. Έτσι θα βοηθηθούν όσοι πρόκειται να σωθούν, δηλ. θα αντιληφθούν την πρόνοια του Θεού για τους ανθρώπους των εσχάτων χρόνων, όπως αυτή εκτίθεται στις προφητείες, θα μετανοήσουν, και θα επιστρέψουν στον Αληθινό Θεό. Οι προφητείες που παρατίθενται είναι Ορθοδόξου Χριστιανικού φρονήματος ... διαβάστε ολόκληρο το κείμενο...

01 68
02

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ. Προβλέπει τον «γενικό πόλεμο», τα γεγονότα της Κωνσταντινουπόλεως, τι θα προηγηθεί, τι πρέπει να προσέξουμε, κλπ. Το κείμενο προέρχεται από διάφορα χειρόγραφα, με σχόλια έκδοσης Καντιώτη και ΛΜΔ.

ΒΙΝΤΕΟ Προφητειών Αγίου Κοσμά του Αιτωλού

  Δείτε ποιο είναι το "χιλιάρμενο" ή εκτυπώσιμο pdf 


02


1410


03

Ο ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΡΗΤΗ. Από τον γέροντα Γεννάδιο από το Ρέθυμνο.

03 314
04

ΚΑΤΑ ΤΟΥ«666» ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ κλπ. Από τον γ. Παΐσιο τον Αγιορείτη. Παρόλο που τα χρόνια του Αντιχρίστου είναι ακόμη πίσω, η αντίσταση στους προδρόμους του είναι πράξη ομολογίας και λεβεντιάς. Το σύστημα bar code δεν είναι από μόνο του κακό, όμως η χρήση του στο πρότυπο ΕΑΝ 13 που χρησιμοποιείται στην Ευρώπη, και που συνήθως χάριν συντομίας ονομάζεται «666» επειδή περιέχει πάντα τρία εξάρια οδηγούς, δεν γίνεται τυχαία, όπως εξηγεί ο γ. Παΐσιος  .............

Και απάντηση Αγιορειτών Πατέρων στον Ο.Τ. ότι η στάση του γέροντος Παϊσίου υπήρξε σταθερή στο θέμα των ταυτοτήτων έως της κοιμήσεώς του  pdf (0,1 MB)  

 

 

04

346
   
05

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΥ. Μιλάνε για τα γεγονότα της Κων/λεως και τις διάδοχες καταστάσεις. Δεν είναι σίγουρο το πόσο καλά διατηρήθηκαν στο χρόνο, όμως το βασικό συμπέρασμα είναι, ότι μετά τα γεγονότα της Πόλης, και ιδιαίτερα μετά την επιδρομή των «βδελυρών εθνών», ο Αντίχριστος και το τέλος του κόσμου είναι πάρα πολύ κοντά. (Σε άλλη έκδοση πληρέστερη στο πρωτότυπο και τώρα ψηφιακό αντίγραφο από την Αγειορείτικη Βιβλιοθήκη zip ή pdf )

05

745
06

ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟ. Διευκρινίσεις από τον Αγιορείτη γέροντα για το ζήτημα της Πόλης, την υφαλοκρηπίδα κλπ

06

967
07

ΟΠΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΔΑΝΙΗΛ, ΤΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΑΓΑΡΗΝΟΥΣ. Ο κοιμώμενος Βασιλιάς, ομολογεί ο Δανιήλ, ότι διατηρείται ζωντανός κάπου κάτω από την Πόλη! Αλλά το κυριότερο, ο ίδιος ο Χριστός, μετά από παράκληση της Παναγίας, συγκατατίθεται στην απελευθέρωση των Ρωμιών, σε μία υπόγεια λειτουργία (λίγο πριν την Ελληνική Επανάσταση), με την συμμετοχή των Αγίων Πάντων. 

07 963
08

ΧΡΗΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. Προφητείες, μερικές με τον αρχαϊκό τίτλο «χρησμοί», και κάποια που επιδέχεται παραμετρική, χρονολογική επίλυση.

08 312
09

ΠΕΡΙ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ (συλλογή γέροντος Ιωσήφ Βατοπεδινού)Εδώ θα βρείτε, εκτός των άλλων, και μια δεύτερη προφητεία που επιδέχεται παραμετρική χρονολογική επίλυση. Δηλ. οι άγιοι Πατέρες προκειμένου να παρηγορήσουν όσους ζούσαν κατά τα γεγονότα της άλωσης της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, δεν έδωσαν κάποια ξερά νούμερα για το πότε θα αλλάξει η κατάσταση στο μέλλον, αλλά τα έδωσαν μέσω παραμέτρων (πχ πολλαπλασίων του 12 αφού μίλαγαν για ημερονύχτια και ώρες) για να στηρίξουν αυτούς που ζούσαν στα χρόνια αυτά. Στο 09a περιέχεται η προφ. του Ανωνύμου.

Προφητικό όραμα του αγίου Καλλινίκου της Τσερνίκα

09a

2350

09b 3650
09c 2370
Kal 65
10

ΟΣΙΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΤΟΥ ΜΥΡΟΒΛΗΤΟΥ ΚΑΙ ΟΣΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΥ ΣΥΡΟΥ, ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. ΕΔΩ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΤΟΥ γ. ΙΩΣΗΦ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ.

10 2730
11

ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, γ. Ιωσήφ Βατοπεδινού.

11 1070
12

ΑΒΒΑ ΜΩΫΣΗ ΤΟΥ ΑΙΘΙΟΠΟΣ, ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΓΕΝNΕΑΣ.

12

495
13

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΑΤΕΡΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΠΕΡΙ ΓΩΓ ΚΑΙ ΜΑΓΩΓ, ΠΕΡΙ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ. (συλλογή Μοναχού Μιχαήλ ή Σεργίου Νείλου). Πρόκειται για πολύ κατατοπιστικές αναφορές που δεν μας αφήνουν να εκτραπούμε σε πλανεμένες ερμηνείες, όπως αυτές που κυκλοφοράνε στη Δύση. Μία γνώμη του συγγραφέως, στο ίδιο βιβλίο, περί του τι εκφράζει το «θηρίο» δεν γίνεται, ως έχει, αποδεκτή, και γιαυτό δεν αναλύεται.
    Τοποθετήθηκαν επίσης εδώ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ που φανερώνουν το γιατί
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ (ΜΙΑ ΠΡΟΒΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ), KATI ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΤΟΝΙΖΕ Ο γέροντας ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ, με σχόλια υπό Λ.Μ.Δ.

13

3180

14

ΟΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΗΦΩΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΝΗΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΔΗΜΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΪΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ, ΔΗΛ. ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ +ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

14

361

 

Κατεβάστε τα 2 εξώφυλλα, από

αυτό το site, για πληρότητα!

 

  covers

Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α

Τα παρακάτω αρχεία, είναι βοηθητικά, και στο μέλλον μπορεί να τοποθετηθούν και άλλα διευκρινιστικά των προφητειών. Τοποθετήστε τα στο τέλος του τόμου των Προφητειών.

"Βους βοήσει και Ξηρόλοφος θρηνήσει"

 

Μεσαιωνικός χάρτης της Κωνσταντινούπολης

(Δείτε ότι Ξηρόλοφος είναι ο 7ος λόφος, στα δυτικά της Πόλης, και Βους πολλές τοποθεσίες, αλλά κυρίως η ανατολική στο Ασιατικό μέρος περιοχή).

tif

(278KB)

ή

pdf

(242KB)

 

Αναπαράσταση της Βυζαντινής Κωνσταντινούπολης
 

pdf

(393KB)

Για το ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ και τα 3 θηρία του 20ου αιώνος pdf

(336KB)

                     Για όσους έχουν μεγάλες ταχύτητες σύνδεσης:

      1.  Εξώφυλλα + εισαγωγή + χάρτες.......pdf (6,86MB),  ή  zip (6,85MB)

      2.  Προφητείες, ολόκληρος ο τόμος ......pdf (9.2MB),   ή καθαρότερα:  zip (29.4MB)

+ ο χάρτης της Εγνατίας οδού (διότι τελειώνει...) σε  jpg (99KB) με περιγραφή

   ή η ευρύτερη περιοχή pdf (232KB)

              Για επί πλέον                          

διευκρινιστικά των προφητειών αρχεία     

 

 

Και όσοι θέλουν περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινήσεις

μπορούν να τις βρουν στον


Επίτομο των Προφητειών υπό ΛΜΔ

Συνιστάται για λόγους ταχύτητος:

 όταν κατεβάζετε pdf αρχείο, να κάνετε με το ποντίκι δεξί κλικ πάνω στο link

και να επιλέγετε, αν χρησιμοποιείτε internet explorer: save target as,

"αποθήκευση δεσμού ως" για ελληνική έκδοση & Mozilla firefox).
 

- - -

Αποκτείστε το πρόγραμμα ανάγνωσης των αρχείων *.pdf  adobe acrobat reader

σε  πρόσφατη έκδοση, δωρεάν από το διαδίκτυο      adobe

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Κ Ε Ν Τ Ρ Ι Κ Η

Π Ρ Ο Φ Η Τ Ε Ι Ε Σ Β Ι Β Λ Ι Α Δ Ι Α Φ Ο Ρ Α Ν Ε Α  Τ Α Ξ Η

Ε Μ Ε Ι Σ

[Νέα τάξη-Οικουμ- Ορθοδοξία]  [Τρομοκρατία]  [Τρομοκρατία+]  [Ασίζη]  [WCC]  [Ορθόδοξοι στο WCC-Φωτογραφίες] [Ιράκ] [Λίβανος[Ορθόδοξοιαπικοί] [Πάπας-Εβραίοι] [Φανάρι-Πάπας] [Πολυμέσα]  [Φωτογραφίες] [Καιρός]  [Σεισμοί] [666-υπολ]  [Barcode] [Φήμες-Μεσσηνία] [Τραχώνι] [Πυρκαγιές] [Πείνα] [CERN] [RFID] [2005] [2006[2007] [2008] [2009] [2010] [2011] [2012] [2012+] [Links] [περιεχόμενα]

 

Αναζήτηση μέσα στο www.imdleo.gr - Search inside this site