ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ...  

                               ...ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

 

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

Ο Τίμιος Πρόδρομος και Βαπτιστής του Κυρίου, Ιωάννης,

προς τους άρχοντες των Ιουδαίων:

«Ιδών δε πολλούς των Φαρισαίων και Σαδδουκαίων ερχομένους

επί το βάπτισμα αυτού είπεν αυτοίς. Γεννήματα εχιδνών,

τις υπέδειξεν υμίν φυγείν από της μελλούσης οργής;
ποιήσατε ουν καρπόν άξιον της μετανοίας.
Και μη δόξητε λέγειν εν εαυτοίς, πατέρα έχομεν τον Αβραάμ.
Λέγω γαρ υμίν ότι δύναται ο Θεός εκ των λίθων τούτων  
εγείραι τέκνα τω Αβραάμ»
!. (Ματθ. Γ' 7-9).

 

 

 

Πάπας - Εβραίοι

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα βιογραφικά

για τον πάπα JP_II (αγγλικά):

Daily Catholic_1

Daily Catholic_2

 

Ο πάπας και τα θεάματα:

 

Youth World Jubilee 2000:

 

Βραζιλία, Ιούλιος 1980, λίγο πριν τη δημόσια θεία ευχαριστία:

 

 

Χοροί για τον πάπα, από Γυμνάσια της Ρώμης, στις 12-4-1984:

 

 

 

Χορεύει ο ίδιος στην Τσεχία, το Μάϊο του 1995:

 

 

Νέο Δελχί, Ινδία, 7-11-1999.

Ακόμη και τα προς καθαγιασμόν δώρα πρέπει να προσφερθούν χορευτικά!!

 

 

Από τα παραπάνω στιγμιότυπα των "Αποστολικών περιοδειών" του πάπα, τι έλειπε;

Μα τι άλλο από το κάλεσμα σε μετάνοια;

Δεν έχουμε στην Ελλάδα πλανεμένους, που νομίζουν ότι είναι "φωτισμένοι" και πάντως βρίσκουν κάποιους  που τους ακολουθούν, και τους συμβουλεύουν να πηγαίνουν κάθε Κυριακή στην εκκλησία και να μεταλαμβάνουν;

Αλλά τι άλλο τους λένε; Δεν χρειάζεται εξομολόγηση...

Για να πάθουν ζημιά από αυτό και να τους έχουν περισσότερο στο χέρι...

 

Ο πάπας με τα πανηγύρια του σε τι μετάνοια οδήγησε τον κόσμο;

Μήπως όμως γι αυτό, επειδή έκλεισε την πόρτα της θείας χάριτος, ψάχνει τώρα το Βατικανό στις κοσμικές προσεγγίσεις όπως με τους Σιωνιστές, να βρει στήριγμα υπάρξεως;

 

John Kerry

Ο John Kerry πρώην υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ από τη μεριά των Δημοκρατικών, Εβραϊκής καταγωγής, "κοκαλάνθρωπος" όπως και ο πρόεδρος Bush, "μεταλαμβάνει" με το μπισκότο των Ρωμαιοκαθολικών, αλλά συνεχίζει να είναι υπέρμαχος των γάμων μεταξύ ομοφυλοφίλων και των εκτρώσεων!

Διαβάστε (στα αγγλικά):

Bonesman vs. Bonesman

ή  αποθ. σελίδα

 

Το φέρετρο του Ιωάννη Παύλου ΙΙ έφερε ένα περίεργο σχήμα επάνω του, που σίγουρα δεν έχει σχέση με ότι παραδοσιακά γνωρίζουμε σαν σταυρό.

Pentagon: Το φέρετρο του Ιωάννη Παύλου ΙΙ έφερε ένα περίεργο σχήμα επάνω του, που σίγουρα δεν έχει σχέση με ότι παραδοσιακά γνωρίζουμε σαν σταυρό. 
Το υποτιθέμενο Ευαγγέλιο, δεν είχε επίσης επάνω του σταυρό. Φάνηκε όταν το έκλεισε ο αέρας.

(Το υποτιθέμενο Ευαγγέλιο, δεν είχε επίσης επάνω του σταυρό. Φάνηκε όταν το έκλεισε ο αέρας).

 

 

Το σήμα ή "Coat of Arms"

του πάπα John Paul IΙ

 

 

Ο μετά τη Vatican II, κυρτός "γκαντζουφικός"  σταυρός των παπών. Επάνω ο πάπας Ιωάννης Παύλος ΙΙ, και κάτω ο "παραδοσιακός" πάπας Βενέδικτος 16ος κρατούν τον παραμορφωμένο σταυρό.

 

 

Η λίστα των παπών

(Catholic Encyclopedia)

 

  

    Ο πάπας Ιωάννης Παύλος ΙΙ (Karol Jozef Wojtyla), ήταν από Εβραϊκή ρίζα, από τη μεριά της μητέρας του, δηλ. Εβραίος όπως υποστηρίζει, σε βιβλίο του, ο ιστορικός Yaakov Wise ειδικευμένος σε θέματα Εβραιο - ορθόδοξης ιστορίας και φιλοσοφίας, από το Μάντσεστερ της Αγγλίας. (βλ. και "Επίτομο").

Λίγα βιογραφικά:

    Γεννήθηκε στις 18-5-1920 σε μια μικρή πόλη της Πολωνίας, το Wadowice, το 6ο έτος της διακυβέρνησης της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας από τον πάπα Βενέδικτο 15ο.

     Η μητέρα του, Emelia Kaczorowska Wojtyla, πέθανε ενωρίς, σε ηλικία 45 ετών, κατά τη διάρκεια μιας γέννας, το 1929.

   Σύμφωνα με τη "Daily Catholic 2000", μεταλαμβάνει για πρώτη φορά στα 1930, και από τότε μπαίνει στην υπηρεσία της τοπικής εκκλησίας, ξεκινώντας σαν παπαδάκι στo ιερό.

    Το 1937 μπαίνει για σπουδές στο Πανεπιστήμιο, αλλά αυτό κλείνει λίγο αργότερα (1939) από τους Ναζί. Το 1941 πεθαίνει ο πατέρας του, και αυτός ενώνεται με την "Χριστιανική Αντίσταση", Christian Resistance (UNIA). Βοηθάει ιδιαίτερα να σωθούν Εβραϊκές οικογένειες. Λόγω της δραστηριότητάς του αυτής, αναγκάζεται να κρύβεται, γιατί μπαίνει στη μαύρη λίστα από τους Ναζί.

     Το 1942 αρνείται να γίνει ιερέας, γιατί θέλει να γίνει ηθοποιός! Το 1946 γίνεται τελικά ιερέας από τον αρχιεπίσκοπο Adam Stefan Sapieha.

     Το 1954 λαμβάνει το 2ο διδακτορικό του, που είναι επάνω στη φαινομενολογία. Έτσι συνδυάζει την κλίση της ηθοποιίας με μια γενικότερη θεώρηση του κόσμου, με ένα τρόπο που θα καθορίσει τις μετέπειτα κινήσεις του... (Θα δείτε για τα θέματα αυτά στον "Επίτομο".).

      Το 1958 γίνεται επίσκοπος Κρακοβίας, στη Βαρσοβία της Πολωνίας.

       Το 1962 λαμβάνει μέρος στην "Vatican ΙΙ". Το 1964 γίνεται αρχιεπίσκοπος, και το 1967 Καρδινάλιος.

      Το 1972 δημοσιεύει το βιβλίο του "Θεμέλια της ανανέωσης".

      Το 1978 γίνεται πάπας, διαλέγοντας σαν όνομα το "Ιωάννης Παύλος ΙΙ", στις 16 Οκτωβρίου.

Είναι ο πρώτος πάπας που καταδέχεται να πάει στη συναγωγή της Ρώμης, στις 13-4-1986.

Ο John Paul II με το ραββίνο της Ρώμης Toaff:

010_PopeEmbracesRabbi_ActMay-June2003.jpg - 72098 Bytes

 

Στο πλαίσιο των διαθρησκειακών επαφών του, συναντάται συχνά με ραββίνους, και άλλους θρησκευτικούς παράγοντες και παίρνει από αυτούς δώρα:

Τελικά έπαιζε και με τους Εβραίους θέατρο ή όχι;

Ο πάπας Παύλος VI, είχε δεχτεί πιο πριν τα καλοπιάσματα των Εβραίων. Βλέπετε, στο κάτω μέρος της φωτογραφίας, να φέρει το "Λογείο των κρίσεων", δώρο, που κανονικά έφερε στους χρόνους της Παλαιάς Διαθήκης μόνο ο Εβραίος αρχιερέας:

 

 

Και ο πάπας Βενέδικτος 16ος συνεχίζει τις στενές σχέσεις με τους Εβραίους. Εδώ παίρνει δώρο κεράτινη σάλπιγγα, για να μαζεύει κι αυτός τους Εβραίους ! (Συναγωγή της Κολωνίας, 19-8-2005)

 

Ο Ιωάννης Παύλος ΙΙ κατ' αρχάς με το σήμα του ("coat of arms"), & το Βατικανό έπειτα, με υπεύθυνο για την κηδεία του πρώτου τον Ράντσιγκερ, μετέπειτα πάπα Βενέδικτο 16ο, μοιάζει να προβάλλουν ένα αμφιλεγόμενο σχήμα, που ελάχιστα μοιάζει με σταυρό.

Στην κηδεία του Ιωάννη Παύλου ΙΙ, οι καθολικοί συνηδειτοποίησαν ότι κάτι, πιθανόν αποκρυφιστικό, σήμαινε το σχήμα που έμοιαζε με σταυρό και περιείχε ένα γράμμα όπως το Μ στο κάτω δεξί του μέρος.

Και στο διαδίκτυο πολλοί προσπαθούσαν περιστρέφοντάς το να βγάλουν συμπεράσματα.

Η επίσημη εξήγηση, στους έκπληκτους παρατηρητικούς καθολικούς, ότι είναι σταυρός με το γράμμα Μ που σημαίνει Μαρία, όπως ειπώθηκε εκ των υστέρων, δεν τους έπεισε.

 

Πως να πείσει τους Ορθοδόξους, που ξέρουν ότι:

-οι σταυροί δεν μπαίνουν στα πόδια, ότι

-το σχήμα αυτό δεν είναι σταυρός, ότι

-το Μ δεν ήταν Μ, αφού είχε δύο ανισοσκελή ποδαράκια, και τέλος

-πολλές λέξεις που αρχίζουν από Μ υπάρχουν, όπως Μασόνοι (Masons). Αλλά και πολλές Μαρίες υπάρχουν. Η Παναγία δεν είναι μια τυχαία Μαρία. Έχει δικά της συμβολικά γράμματα για αναγνώρισή της, όπως φαίνονται στις εικόνες, από την αρχαία εποχή, και δεν έχει ένα ξεκάρφωτο Μ.

     Στον "Επίτομο" αναφέρεται σαν πιο ταιριαστό γράμμα το Σ, αρχικό της λέξης (πχ) Σιών. Το βλέπετε και εσείς δίπλα. Τα δύο ανισοσκελή ποδαράκια ταιριάζουν τέλεια στο Σ, διότι παραδοσιακά αυτό μόνο γράφεται έτσι!

     Και είναι επίσης γνωστό ότι η χρήση ελληνικών ονομάτων βρίσκει εφαρμογή όχι μόνο στις επιστημονικές ονομασίες, αλλά και στα αποκρυφιστικά (και ακόμη και σατανιστικά) ονόματα, διότι ο "πονηρός" θέλει να μιμείται το Θεό που χρησιμοποιεί την Ελληνική γλώσσα για να υπάρχει ακρίβεια σε ότι λέει!

     Στον "Επίτομο" αναγράφεται ότι οι Μπους και Κέρι είχαν ορκισθεί σε κάποιον ντυμένο διάβολο ο οποίος τους έχρισε ιππότες του "Ευλογά". Ελληνική έκφραση του Σατανά, κατά απομίμηση του Ευλογητού που ανήκει στο Θεό! Δηλαδή για λόγους ακριβολογίας ακόμη και ο Σατανάς χρησιμοποιεί Ελληνικά ονόματα! Επομένως δεν απορρίπτεται καθόλου η εκδοχή το υπό συζήτηση σύμβολο να είναι το Σ, επειδή είναι Ελληνικό, αλλά αντιθέτως ενισχύεται.

Μήπως λοιπόν το μήνυμα είναι ότι η προσπάθεια του πάπα Ιω. Παύλου ΙΙ τελεσφόρησε, και ότι

παπισμός και σιωνισμός ενώθηκαν;

 

 

Η διείσδυση του αποκρυφιστικού πνεύματος στο Βατικανό φαίνεται και από το ότι ο επίσημος σταυρός ήδη κυκλοφοράει παραμορφωμένος και "γκαντζουφικός"!

(βλ. δίπλα).

 

   Στην Ορθόδοξη εκκλησία μιλάμε για "Σιών Αγία" μητέρα των εκκλησιών. Δεν πρόκειται όμως για μια τέτοια αναφορά στο Σ του σήματος του πάπα. Αν ήταν έτσι θα μας το έλεγαν, και δεν θα μας έλεγαν ότι είναι Μ.

 

    Και αν όλα είναι αθώα, και ιδιαίτερα οι σχέσεις με τους Σιωνιστές, τότε γιατί ο πάπας (JP II) θα έπρεπε να καθίσει σε θρόνο με ανάποδο σταυρό, κατά την επίσκεψή του στους Αγίους Τόπους το 2000;

 

Το βλέπεται δίπλα.

Ο θρόνος βρίσκεται μπροστά από γιγαντοαφίσα του Χριστού.

 

 

Ικανοποιήθηκαν έτσι οι Σιωνιστές - καμπαλιστές φίλοι του Βατικανού;

 

 

 

The Jewish Role in the Bolshevik Revolution and Russia's Early Soviet Regime (αγγλικά).

 

 

 

 

O πάπας προσπαθεί να στηρίξει το ποίμνιό του που οπωσδήποτε είναι πολύ πιο παραδοσιακό από αυτό των προτεσταντών.

Η αντίσταση που συνάντησε από τους Εβραίους είναι περίεργα μεγάλη, για ένα τόσο φιλο-Εβραίο πάπα, και μάλιστα, όπως είπαμε πιο πάνω, Εβραίο και τον ίδιο!

 

Στο εγγόνι του μιλάει ο Σπήγκελ; Η ρωμαιοκαθολική εκκλησία πρέπει να καταλάβει..!;

 

 

Ποιος είναι το αφεντικό της συνεργασίας Σιωνιστών Εβραίων και  Παπικών;

    Βέβαια δεν είναι δυνατόν να διαλέξει τη 2η θέση από μόνος του ο πάπας! Και όμως αυτό θα γίνει επί Αντιχρίστου. Προς το παρόν οι Σιωνιστές αρέσκονται να κάνουν μάθημα ακόμη και στον πάπα, όπως στην περίπτωση που αναφέρθηκε από το τότε Ελληνικό τμήμα του BBC:

      "Κυκλοφορεί στην Ιταλία το πέμπτο βιβλίο του προκαθήμενου της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, πάπα Ιωάννη Παύλου του δεύτερου, με τίτλο «Μνήμη και Ταυτότητα»...

     Σε κάποιο από τα κεφάλαια του βιβλίου ο πάπας υποστηρίζει ότι οι αμβλώσεις και η μαζική εξόντωση των Εβραίων στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο είναι απόρροια της απομάκρυνσης του ανθρώπου από το «νόμο του Θεού» εις το όνομα της δημοκρατίας.
       «Ήταν ένα νόμιμα εκλεγμένο κοινοβούλιο που έφερε στην εξουσία τον Χίτλερ τη δεκαετία του ΄30», γράφει ο προκαθήμενος της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας.
       Και προσθέτει, «οφείλουμε να αμφισβητούμε τους νομικούς κανόνες που ψηφίζονται στα κοινοβούλια των σημερινών δημοκρατιών. Ένας τέτοιος κανόνας που μου έρχεται πρώτος στο μυαλό είναι ο νόμος για τις αμβλώσεις. Κοινοβούλια που δημιουργούν και δημοσιεύουν τέτοιους νόμους πρέπει να ξέρουν ότι παραβιάζουν τις εξουσίες τους και βρίσκονται σε ανοικτή αντιπαράθεση με το νόμο του Θεού και της φύσης»...

    Ο πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου των Εβραίων της Γερμανίας, Πολ Σπίγκελ δήλωσε ότι οι απόψεις του πάπα θυμίζουν πολύ τις δηλώσεις του καρδιναλίου, Χοακίμ Μάισνερ τον Ιανουάριο, ο οποίος συνέκρινε τις αμβλώσεις με τα καθεστώτα του Χίτλερ και του Στάλιν.

   «Η ρωμαιοκαθολική εκκλησία πρέπει να καταλάβει ότι υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ της γενοκτονίας ενός λαού και του τι θέλουν να κάνουν οι γυναίκες με τα παιδιά τους», είπε ο κ. Σπίγκελ".

(ΒΒC-Greek, 23 Φεβ. 2005, Η κατά Ιωάννη Παύλο «Μνήμη και Ταυτότητα»)

 

 

Η πολιτική εξουσία πάντως αφού έβαλε μετάνοια στον "Έξω από εδώ" στο Yale, συνεχίζει τα προσκυνήματά της:

Ο πρόεδρος Βush στο τείχος των δακρύων, με Εβραϊκό σκουφάκι!

 

Βλέπετε πως συνδιάζεται η Χριστιανική ευσέβεια με τα Εβραϊκά έθιμα!

 Βλ. και:

 Bonesman vs. Bonesman

ή  αποθ. σελίδα

 

 

Ο άλλος της παρέας:

Δεξιά ο τ. Βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλαίρ, που δηλώνει τώρα ότι θα γίνει Καθολικός!

(telegraph.co.uk, 22-6-2007)

Τελικά έγινε, και με τις ευλογίες πλέον του Πάπα πάει για πρόεδρος της Ε.Ε. για να συνεχίσει από θέση ισχύος τους ειρηνευτικούς... πολέμους!

 

   

      Εν τω μεταξύ, τεράστια ποσά απομυζούν οι Ισραηλινοί από την Αμερική για να ισχυροποιήσουν το κράτος τους. Εκτός από τα έσοδα από τις προσφορές ιδιωτών, το κόστος του Ισραήλ στις ΗΠΑ είναι 1,6 τρις δολάρια, από το 1973 (ως το 2002).    η αποθηκ. pdf 

     Ο πάπας Βενέδικτος φαίνεται έτοιμος να του δώσει πληρέστερη άφεση από τους Αγγλικανούς, για τα προηγούμενα και ίσως και τα μελλοντικά του αμαρτήματα!!

 

 

27-4-2002

Ο άνθρωπος του Σαρόν (τότε Ισραηλινού πρωθυπουργού) δήλωσε στην Tuscon:

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στις 11 Σεπτ. (2001) και η ακραία αναταραχή στην Μέση Ανατολή σκοπεύουν σε ένα πράγμα: - Τον 3ο Πακόσμιο Πόλεμο...

 

Άρα οι Σιωνιστές ξέρουν τι θέλουν...

   

Arizona Daily Star

Tucson, Saturday,

April 27, 2002

WW III Is Coming 'Whether They Like It Or Not': Top Sharon Aide

By STEPHANIE INNES

TUCSON ­­The terror attacks on Sept. 11 and extreme turmoil in the Middle East point to one thing ­­World War III, a spokesman for Israeli Prime Minister Ariel Sharon said Friday during a visit to Tucson.

"We've been fighting a war for the past 18 months, which is the harbinger of World War III. The world is going to fight, whether they like it or not. I'm sure,'' Ra'anan Gissin, a senior adviser to Sharon, said in an interview Friday.

 
 

άνω ο πάπας Φραγκίσκος αφήνει την προσευχή του στο τείχος των δακρύων της Ιερουσαλήμ.. Ίσως ελπίζει ότι όταν θα έρθει ο "Μεσσίας" που περιμένουν οι Εβραίοι, δηλ. ο Αντίχριστος έρθει... ειρήνη!

    Εν τω μεταξύ ο Εβραίος καθηγητής Ariel Toaff αποκάλυψε ότι κατά το Μεσαίωνα, στην Ιταλία, οι Εβραίοι δολοφονούσαν Χριστιανούς για να χρησιμοποιήσουν το αίμα τους σε τελετές! Στο βιβλίο του "Easter of Blood" περιγράφει σταύρωση αγοριού 2 ετών και άλλα ακατονόμαστα...

(8-2-2007, telegraf.co.uk, By Andrew M Rosemarine) ή αποθ. σελ. pdf

 

          O πάπας προβάλλεται σαν αλάθητος, αλλά δεν είναι. Οι Σιωνιστές Εβραίοι διεκδικούν το αλάθητο σ' όλη τη ράτσα τους, αλλά βέβαια τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια.

         Τότε γιατί να το προσπαθούν τόσο; Τι κοινό στοιχείο υπάρχει μεταξύ πάπα - Σιωνιστών; Δεν είναι κυρίως η άκρα υπερηφάνεια;

         Φανταστείτε όμως τι μέγεθος συμφερόντων υπάρχει, ώστε αυτοί οι δύο σούπερ υπερήφανοι, να προσπαθούν να τα βρουν μεταξύ τους!

 

 

 

    Αυτοί οι δύο, Σιωνισμός - Βατικανό, θα συνεργασθούν για να ξεκινήσει ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος, όπως αναφέρει καθαρά ο άγιος γέροντας Παΐσιος, επεξηγώντας τον άγιο Κοσμά τον Αιτωλό:

    Στην ερώτηση αν ο αρχηγός του μεγάλου πολέμου θα είναι Εβραίος, ο γέροντας απάντησε:

     «Ναι Εβραίος θά 'ναι. Θα συνεργασθεί πολύ κι ο πάπας, γιατί όλα τα παιδιά του διαβόλου θα τα θεωρεί δικά του (!) και θα τους υποδεικνύει να ακολουθούν τον Αντίχριστο*. Για αυτό κι ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είπε: Τον πάπα να καταράσθε, διότι αυτός θα είναι η αιτία. Ο άγιος εννοούσε αυτόν τον πάπα της συγκεκριμένης εποχής, που θα βοηθήσει στην ανάδειξη του Αντίχριστου. Οι άλλοι πάπες σε σχέση μ' εκείνον θα φαίνονται σαν καλοί».  (από τη συλλογή των Προφητειών)

 

    Σημ. ΛΜΔ: Δεν πρόκειται εδώ όμως για τον τελικό Αντίχριστο, αλλά γίνεται η μεγάλη πρόβα της ανάδειξης του Αντιχρίστου, όπως επεξηγείται στο τέλος του τεύχους των Προφητειών, που αποτυγχάνει παταγωδώς! Κατά τους Σιωνιστές, ο πάπας Βενέδικτος 16ος είναι ο πάπας που συνεργάζεται μαζί τους καλύτερα από όσους πέρασαν μέχρι τώρα στα τελευταία 2000 χρόνια! (Δείτε τον "Επίτομο").

    Δείτε στον "Επίτομο"  για τη συμβολή των λαών των Εβραίων, Ελλήνων και Ρωμαίων στην πνευματική πρόοδο της ανθρωπότητος, και πόσο, δυστυχώς, πάμε ανάποδα σήμερα.

 

 
 

Κ Ε Ν Τ Ρ Ι Κ Η

Π Ρ Ο Φ Η Τ Ε Ι Ε Σ  Β Ι Β Λ Ι Α ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Δ Ι Α Φ Ο Ρ Α  Ν Ε Α  Τ Α Ξ Η

Ε Μ Ε Ι Σ

 

[Νέα τάξη - Οικουμενισμός - Ορθοδοξία] [Τρομοκρατία] [Τρομοκρατία+] [Ασίζη] [WCC]  [Ορθόδοξοι στο WCC-Φωτογραφίες]  [Ιράκ]  [Λίβανος [Ορθόδοξοι - Παπικοί]  [Πάπας-Εβραίοι] [Φανάρι-Πάπας] [Καιρός] [Πολυμέσα] [Φωτογραφίες] [Σεισμοί] [666-υπολ] [Barcode] [Τραχώνι] [Φήμες-Μεσσηνία] [Πυρκαγιές] [Νοστράδαμος] [Οσετία] [CERN] [RFID] [AMKA] [2005][2006] [2007] [2008] [2009] [+2012] [περιεχόμενα] [Links]