ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ...  

                               ...ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

 

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

πό των καρπών αυτών επιγνώσεσθε αυτούς.

Μήτι συλλέγουσιν από  ακανθών σταφυλήν ή από τριβόλων σύκα;

 

Ούτω παν δένδρον αγαθόν καρπούς καλούς ποιεί,

το δε σαπρόν δένδρον καρπούς πονηρούς ποιεί.

 

Ου δύναται δένδρον αγαθόν καρπούς πονηρούς ποιείν,

ουδέ δένδρον σαπρόν καρπούς καλούς ποιείν.                 Ματθ.  ζ' 16-18.

 

Η Νέα Τάξη τι επιδιώκει με τους πολέμους;

Να εξαθλιώσει ακόμη περισσότερο τους λαούς;


           "Ο μισός και πλέον πληθυσμός του κόσμου,
ζει με λιγότερα από δύο δολάρια ημερησίως, ποσό που αποτελεί το όριο της φτώχειας όπως έχει καθοριστεί διεθνώς, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα από αμερικανικό ινστιτούτο ερευνών.

Περίπου το ένα τρίτο των ανθρώπων που ζουν σε αγροτικές περιοχές δεν έχει πρόσβαση σε πόσιμο νερό, ενώ το ύψος της παιδικής θνησιμότητας στην Αφρική είναι τουλάχιστον 15 φορές υψηλότερο απ' αυτό των αναπτυγμένων χωρών, επισημαίνεται στην έκθεση του Γραφείου Στοιχείων για τον Πληθυσμό της Ουάσιγκτον στην έκθεση του 2005 για τον παγκόσμιο πληθυσμό.

Οι πλέον αναπτυγμένες χώρες χρησιμοποιούν πέντε φορές περισσότερη ενέργεια κατ' άτομο απ' ό,τι οι λιγότερο αναπτυγμένες χώρες, ενώ η βόρεια Αμερική χρησιμοποιεί οκτώ φορές περισσότερη ενέργεια κατ' άτομο απ' ό φορές περισσότερη ενέργεια κατ' άτομο απ' ό,τι οι λιγότερο αναπτυγμένες χώρες, ενώ η βόρεια Αμερική χρησιμοποιεί οκτώ φορές περισσότερη ενέργεια κατ' άτομο απ' ό,τι η Λατινική Αμερική"....

είδηση του https://www.typos.com.cyn lang="el" class="style3">Π Α Λ Α Ι Σ Τ Ι Ν Η

Οι Ισραηλινοί κατέστρεψαν υποδομές που έφτιαξε η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Παλαιστίνη!

 

    Σύμφωνα με επιστολή του επιτρόπου Κρις Πάτεν, οι Ισραηλινοί προέβησαν σε απερίγραπτη καταστροφή Παλαιστινιακών υποδομών που χρηματοδότησε η Ε.Ε., αλλά και μεμονωμένες κυβερνήσεις, όπως αυτή της Ελλάδας!

    Η ζημιά είναι 24 εκατομμυρίων ευρώ (όλα κοινοτικά κονδύλια) και αφορά 6 ασθενοφόρα της Ερυθράς Ημισελήνου, ιατρεία, σχολεία, το σύστημα υδροδότησης στο Αιν Ελ Σουντάν, σύστημα αποχέτευσης, το Κέντρο Επεξεργασίας Απορριμμάτων στο Ντερ Αλ Μπαλά, το λιμάνι της Γάζας, το Πολιτιστικό Κέντρο της Βηθλεέμ, ραδιοφωνικό σταθμό, το πολυτελές ξενοδοχείο "Jacir Palace Intercontinental" στη Βηθλεέμ, 4 μεγάλους δρόμους, και επίσης ανατίναξαν αποθήκη τροφίμων στην Γάζα που περιείχε 413 τόνους σιταριού, 107 τόνους ρυζιού και 17 τόνους σπορέλαιου!

     Συνολικά 32 έργα που κατασκευάστηκαν από την Ε.Ε. στην Παλαιστίνη, καταστράφηκαν ολοσχερώς από τον Ισραηλινό Στρατό.

(Πηγή: περιοδικό ΝΕΜΕΣΙΣ, Απρίλιος 2003, σελ. 9-12).
Παλαιστίνιος τρέχει, μετά από ανατίναξη αυτοκινήτου στην πόλη της Γάζας, από Ισραηλινούς.

 

 

Παλαιστίνιοι, μέλη της Χαμάς.

Το κακό όμως δεν νικιέται με το κακό...

Εμείς οι Χριστιανοί το ξέρουμε καλά από τις Γραφές και την Ιστορία.

Οι αληθινά βιώσιμες λύσεις προσφέρονται από τον Θεό, όταν θα είμαστε έτοιμοι να τις δεχτούμε.

     Χωρίς να το οργανώσουν οι Χριστιανοί, ο Μ. Κωνσταντίνος, με την δύναμη του αποκαλυφθέντος σ' αυτόν Σταυρού, ανέτρεψε το απάνθρωπο καθεστώς των  ειδωλολατρών αυτοκρατόρων της Ρώμης, και έδωσε νέα ζωή και πολιτισμό στην ανθρωπότητα, θέτοντας σαν πνευματική βάση της Νέας Ρωμαϊκής, Βυζαντινής αυτοκρατορίας το Ευαγγέλιο.

    Αν προσπαθούσαν οι Χριστιανοί από μόνοι τους, με ανθρώπινα μέσα, ούτε τέτοια αυτοκρατορία, σαν τη Βυζαντινή, θα μπορούσαν να δημιουργήσουν, αλλά ούτε βέβαια να την κρατήσουν για 1000 περίπου χρόνια! Και αν δεν παράβαιναν τις εντολές του Θεού, τελευταία μάλιστα στα δογματικά θέματα δια των οποίων καθορίζεται η ευσέβεια, το Βυζάντιο θα υπήρχε ακόμη!

 

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

(ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2003)

20-11-2003:

Το κτίριο της Εγγλέζικης Τράπεζας HSBC Bank στην Πόλη, μετά τις βομβιστικές ενέργειες:

 

   

     Ο κόσμος πληρώνει πάλι τα παιγνίδια των μυστικών υπηρεσιών και των ανθρώπων τους (πρώην ή εν ενεργεία).

     Ή νομίζετε ότι μπορεί να γίνουν τέτοιες ενέργειες από ερασιτέχνες τρομοκράτες;

 

 

 

 

 

 

Τ Σ Ε Τ Σ Ε Ν Ι Α - Α Γ Γ Λ Ι Α κλπ

Με την ευκαιρία της παροχής ασύλου σε τρομοκράτες προερχομένους από την Τσετσενία, από τις ΗΠΑ και την Αγγλία, ο Lyndon LaRouche εξηγεί ότι:

Οι Νεοφιλελεύθεροι (Neo-Cons), και ο ιμπεριαλιστικός κύκλος τους έχει στόχο τα πλούσια κοιτάσματα σε πετρέλαιο του Καυκάσου!

     Δίνει πλήρη κατάλογο ονομάτων που υποστηρίζουν την "ειρηνική" επίλυση του προβλήματος της Τσετσενίας, που ξεκινάει από τους Brzezinski, Haig, και Solarz, θεμελιωτές του αντισοβιετικού αγώνα μέσω φανατικών ισλαμιστών, και φτάνει σε άτομα των σημερινών μυστικών υπηρεσιών ή υπηρεσιών ασφαλείας.

     Αυτοί, το 1999, ίδρυσαν την αμερικανική επιτροπή για την ειρήνη στην Τσετσενία (!)  (American Committee for Peace in Chechnya, ACPC).

   Εκδίδουν και εφημερίδα! (την Chechnya Weekly). Σ' αυτήν, πάντα κατά τον LaRouche, γράφουν οι ίδιοι, ότι αν οι Ρώσοι δεν ανεξαρτητοποιήσουν την Τσετσενία, τότε ο αγώνας των Τσετσένων τρομοκρατών δεν θα σταματήσει...

    Στη συνέχεια ο  LaRouche, αναφέρει ότι ήδη στις 21/1/2000, είχε αναφερθεί με έγγραφο υπόμνημα, προς την τότε υπουργό εξωτερικών Madeleine Albright:

"Βάλτε τη Βρετανία στη λίστα των χωρών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία".

    Διότι οι Βρετανικές αρχές προχώρησαν σε στρατολόγηση, από μέσα από την Αγγλία, ατόμων της jihad, για να τα περάσουν λαθραία στην Τσετσενία!

     Κατά τις πηγές του LaRouche, που φαίνονται ατράνταχτες: "απόστρατοι Βρετανοί αξιωματικοί εκπαιδεύουν  νεοσύλλεκτους στη Lee Valley, πριν αποσταλούν σε κέντρα εκπαίδευσης στο Αφγανιστάν ή Πακιστάν ή περάσουν λαθραία κατευθείαν στην Τσετσενία".

 

   Δηλαδή τους εκπαιδεύουν οι ίδιοι οι άγγλοι, και μετά ψάχνουν...  για τρομοκράτες!!!

Διαβάστε το πλήρες άρθρο, σε αποθηκ. σελίδα, στα αγγλικά  

  Ακούσατε ποτέ κάτι τέτοιο από τα χαζοκούτια, (κοινώς τηλεοράσεις);

Η επιβεβαίωση ότι ο Lyndon LaRouche είχε δίκο:
 

Ο "εγκέφαλος" των επιθέσεων στο Λονδίνο, έδρασε στο Κόσσοβο για λογαριασμό των Βρετανικών Μυστικών Υπηρεσιών.


       «...Στα τέλη της δεκαετίας του '90, οι ηγέτες της Αλ-Μουχατζιρούν (σημαίνει "οι Μετανάστες") και άλλα μέλη της Αλ-Κάιντα, "έδρασαν" στο Κόσσοβο, για λογαριασμό των Μυστικών Υπηρεσιών της Βρετανίας (ΜΙ6), για να "προστατεύσουν" τα δικαιώματα των Μουσουλμάνων. Έτσι ξεκίνησε η Αλ-Μουχατζιρούν».
      Η παραπάνω σημαντική δήλωση έγινε από τον Τζον Λόφτους, πρώην εισαγγελέα του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ και ειδικού σε θέματα τρομοκρατίας, στο τηλεοπτικό δίκτυο Φοξ, στις 29 Ιουλίου 2005. Ο κ. Λόφτους αναφερόταν στις βομβιστικές ενέργειες στο Λονδίνο στις 7 Ιουλίου, από τις οποίες σκοτώθηκαν 52 άνθρωποι και στον φερόμενο ως "εγκέφαλο" των ενεργειών, Βρετανό υπήκοο, Ραχούτ Ρασίντ Ασουάτ, που κρατείται στην Ζάμπια και αναμένεται να εκδοθεί στην Βρετανία. Ο Ασουάτ, 31 χρονών, δήλωσε στις αρχές της Ζάμπια ότι υπήρξε σωματοφύλακας του Μπιν Λάντεν.
      
Την προηγούμενη των επιθέσεων στο Λονδίνο, είχε πάει στο Πακιστάν, όπου συνελήφθη, για ν' αφεθεί πάλι ελεύθερος την επομένη και να διαφύγει στην Ζάμπια.
   Ο Ασουάτ, παλαιότερα είχε ιδρύσει "στρατόπεδο εκπαίδευσης τρομοκρατών" στην Πολιτεία Όρεγκον στις ΗΠΑ (1999). Είχε συλληφθεί, αλλά με "άνωθεν εντολή" από το υπουργείο Δικαιοσύνης (2002), αφέθηκε ελεύθερος, να εγκαταλείψει την χώρα...
      
Ο φερόμενος ως "εγκέφαλος" των επιθέσεων, είχε επισημανθεί από τις Υπηρεσίες της Νότιας Αφρικής, μερικές εβδομάδες πριν την 7η Ιουλίου. Πάλι διέφυγε, στο Λονδίνο. Ούτε κατά την άφιξή του συνελήφθη, ούτε κατά την αναχώρησή του την προηγούμενη των τρομοκρατικών ενεργειών, από την βρετανική πρωτεύουσα, άσχετα αν ήταν στον κατάλογο υπόπτων.
      
Η εφημερίδα The New York Times, σε δημοσίευμά της (29 Ιουλίου) αναφέρει το γεγονός κι επισημαίνει: «Οι αρχές των ΗΠΑ, όσο ο Ασουάτ ήταν στη Νότια Αφρική, ήθελαν να τον ανακρίνουν, αλλά αντέδρασαν οι Βρετανοί».
     
Ο Ραχούτ Ασίντ Ασουάτ, δεν έιναι ο μόνος από τους φερόμενους ως τρομοκράτες της Αλ-Κάιντα που κυκλοφορούσε ελεύθερα. Αρκετά μέλη της, εξαιτίας της προηγούμενης συνεργασίας τους με τις μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Βρετανίας, κυκλοφορούσαν και κυκλοφορούν ελεύθερα και κατά καιρούς καταγγέλλονται ως "εγκέφαλοι" τρομοκρατικών επιθέσεων.
      
Όσον αφορά την εμπλοκή τους στο Κόσσοβο, η στρατολόγησή τους από τις μυστικές Υπηρεσίες της Βρετανίας για τη δημιουργία επίλεκτων παραστρατιωτικών ομάδων, που έδρασαν ανεξέλεγκτα γιά αποσταθεροποίηση, με τις γνωστές αντιδράσεις Μιλόσεβιτς, δημιούργησε την αφορμή για επέμβαση του ΝΑΤΟ και αποδεικνύει τι σχέδια κατέστρωναν ΗΠΑ και Βρετανία στα Βαλκάνια, από τις αρχές του '90.

Ο MIKE JERRICK [FOX NEWS] συζητά με τον John Loftus.

2005, July 29 edition of FOX News Channel's Day Side programme.

 

 

Τα παιδιά της Τσετσενίας παίζουν με τα όπλα. Το Γκρόζνι στέκει ακόμη, πίσω τους:

 

Οι αντάρτες λένε θα νικήσουν...:

 

Αλλά η περιοχή αυτή είναι πολύ μεγάλης στρατηγικής σημασίας για όλους. Οι Τσετσένοι υποκινήθηκαν από τη Δύση και τα συμφέροντά της, όπως λέει ο LaRouche, αλλά η κατάληξη υπήρξε τραγική. Μπήκαν τα τεθωρακισμένα στο παιγνίδι, και άρχισε η καταστροφή και το ξεσπίτωμα. Πάλι τα παιδιά την πληρώνουν πρώτα:

 

Ρωσικές ρουκέτες το βράδυ:

Ρώσοι στο Grozny:

Πρέπει να τονίσουμε εδώ, ότι όποιος πιστός καταδιώκεται, ίσως και φονεύεται χάριν της Αληθείας και της Δικαιοσύνης, αν δεν το πράττει κακόβουλα, επειδή πχ ανήκει σε ομάδα με αντίπαλο συμφέρον ή για προσωπική δόξα,  χρήματα κλπ, αλλά δρώντας κατά Θεόν, αυτός μακαρίζεται:

 «Μακάριοι οι δεδιωγμένοι ένεκεν δικαιοσύνης, ότι αυτών εστίν η βασιλεία των ουρανών».

(Ματ. Ε-10).

Όπου το νόημα της λέξεως "δικαοσύνη" είναι ευρύτερο του συνήθους, και καλύπτει κάθε αρετή.

 

Διαφορετικά, για τους μη κατά Θεόν εργαζομένους (ή κατά την σύγχρονη ορολογία [αθέους] ακτιβιστές) ισχύει:

 

 άν δε και αθλή τις, ου στεφανούται, εάν μη νομίμως αθλήση".

(Β΄επιστ. προς Τιμ. Β΄-5)

 

 

Μάθετε για τον νεομάρτυρα Ευγένιο Ραντιόνωφ, που μαρτύρησε από Τσετσένους στις 23 Μαΐου 1996, και ήδη κάνει θαύματα!

 

 

 

Χήρα του πολέμου με το μικρό της παιδί.

 

    Με μόνη περιουσία αυτά τα χαλιά και τη φωτογραφία του άνδρα της, που σκοτώθηκε στον πόλεμο, αυτή η γυναίκα απομακρύνεται από την περιοχή, πριν οι στρατιώτες ανατινάξουν το σπίτι της.

Και εδώ ερείπια ...

 

  

 

  "...Το Γκρόζνι βομβαρδίστηκε μαζικά πριν από τρία και κάτι χρόνια, από τον Σεπτέμβριο του 1999 ώς τον Μάρτιο του 2000.

  Η πλειονότητα των κατοίκων του εγκατέλειψε πανικόβλητη την πόλη, ωστόσο, ορισμένοι παρέμειναν, και μάλιστα κάποιοι επέστρεψαν. Η ζωή συνεχίστηκε ανάμεσα στα ερείπια. Σε μερικά σημεία αναπτύχθηκε και μάλιστα, σε ορισμένα σημεία άνθισε.

  Πρόκειται για μια ζωή που μοιάζει με τα ερείπια, τσακισμένη, κομματιασμένη, καταξεσχισμένη.

  Γι' αυτή τη μικρή χώρα, είναι ο δεύτερος πόλεμος μέσα σε δέκα χρόνια: η πρώτη σύγκρουση, η οποία διήρκεσε από το 1994 ώς το 1996, έφερε την ερήμωση στη χώρα, προκαλώντας την καταστροφή του μεγαλύτερου μέρους των μη στρατιωτικών υποδομών της και περίπου 100.000 νεκρούς...

      Εκκαθαριστικές επιχειρήσεις
  Ισως η Τσετσενία να βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μια καμπή, στο σταυροδρόμι δύο παράλληλων πραγματικοτήτων. Παρ' όλο που οι στρατιωτικές επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας (μαζικοί βομβαρδισμοί πόλεων και χωριών) έχουν τερματιστεί στις πεδινές περιοχές από τον Σεπτέμβριο του 2000, οι μάχες συνεχίζονται στα βουνά (στις περιοχές του Σατόι, του Ιτούμ-Καλίνσκι, του Βεντένσκι).

  Όμως, η χώρα υπέστη επίσης τις διαβόητες «εκκαθαριστικές επιχειρήσεις» που αποσκοπούσαν στον εντοπισμό των «τρομοκρατών» ανάμεσα στον άμαχο πληθυσμό και οι οποίες συνοδεύονταν από λεηλασίες, βιαιοπραγίες, αυθαίρετες συλλήψεις, βασανιστήρια, εκτελέσεις χωρίς δίκη. Από το 1999, ο αριθμός των αμάχων θυμάτων υπολογίζεται στους 70.000 περίπου.

  Όλα αυτά δεν εμποδίζουν τις ρωσικές αρχές να αναγγέλλουν την «εξομάλυνση» της κατάστασης, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη της χώρας τους και των δυτικών χωρών ότι η «αντιτρομοκρατική επιχείρηση» που διεξάγουν είναι δικαιολογημένη. Στις 11 Φεβρουαρίου του 2003, ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωνε στους δημοσιογράφους του δελτίου ειδήσεων του γαλλικού τηλεοπτικού σταθμού TF1:
   «Όλες οι υποδομές των μαχητών έχουν καταστραφεί τελείως. Το μόνο που έχει απομείνει είναι ορισμένες απομονωμένες ομάδες που διαπράττουν τρομοκρατικές πράξεις. Εξάλλου, είναι το μοναδικό πράγμα για το οποίο είναι ικανοί. Η αποστολή μας είναι να τους εξοντώσουμε».
..

  ...Η ρωσίδα δημοσιογράφος Αννα Πολιτκόφσκαγια αποκάλυψε ένα ιδιαίτερα περίεργο στοιχείο στην εβδομαδιαία εφημερίδα Novaya Gazeta: ένα από τα μέλη της τσετσενικής ομάδας που πραγματοποίησε αυτή την επιχείρηση και ο οποίος υπήρξε παλαιότερα εκπρόσωπος του Μασχάντοφ στην Ιορδανία και είναι ακόμα ζωντανός, εργάζεται πλέον ...στην υπηρεσία τύπου του προέδρου Πούτιν!

      Αμφιβολίες
     Κατά τον ίδιο τρόπο, υπάρχουν πολλές αμφιβολίες για τις τρομοκρατικές ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν εναντίον συγκροτημάτων πολυκατοικιών στη Μόσχα και στο Βολγκοντόνσκ. Αυτές οι ενέργειες αποδόθηκαν σε τσετσένους αντιστασιακούς και χρησιμοποιήθηκαν ως πρόσχημα από τον Πούτιν για να δικαιολογηθεί η επανάληψη των στρατιωτικών επιχειρήσεων στην Τσετσενία.

    Όμως, μέχρι σήμερα, δεν έχει αποδειχτεί η ενοχή κανενός Τσετσένου, ενώ πλήθος μαρτυριών ενοχοποιούν την FSB (μυστικές υπηρεσίες). Κανείς δεν αγνοεί ότι, ήδη από το 1999, ο Μπόρις Μπερεζόφσκι, ο οποίος ζει σήμερα εξόριστος στο Λονδίνο αλλά εκείνη την εποχή ανήκε στο στενό περιβάλλον της οικογένειας Γέλτσιν, είχε χρηματοδοτήσει τον τσετσένο πολέμαρχο Σαμίλ Μπασάγεφ ή τον ισλαμιστή Μοβλάντι Ουντούγκοφ... Εξάλλου, δεν είναι πάντα ωφέλιμο να γνωρίζει κανείς την αλήθεια: στις 17 Απριλίου του 2003, ο Σεργκέι Γιουσένκοφ, ο οποίος ήταν μέλος της εξεταστικής επιτροπής που ερευνούσε αυτές τις τρομοκρατικές ενέργειες, δολοφονήθηκε από αγνώστους.

Του GWENN ROCHE στην εφημερίδα LE MONDE, 22/06/2003, μέσω του Μ.Π.Ειδησεων, www.mpa.gr/specials/chechnya/terror.html

  ..."Ο Alexander Litvinenko, ένας πρώην αντισυν-ταγματάρχης στην Ρωσική υπηρεσία ασφαλείας Federal Security Service (FSB), αρρώστησε (πέθανε ήδη) μετά τη συνάντηση με κάποιον, σε ένα μπαρ στο Λονδίνο, που είχε πληροφορία για τον θάνατο της Ρωσίδας δημοσιογράφου Anna Politkovskaya...

 

   Η Politkovskaya, μια δημοσιογράφος που κριτίκαρε την κυβέρνηση Putin, λόγω των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τσετσενία, δολοφονήθηκε με πυροβολισμό στο διαμέρισμά της τον Οκτώβριο, προκαλώντας διεθνή κατακραυγή. Ήταν κατά τα δημοσιεύματα φίλη του Litvinenko...

  

   Μετά την φιλονικεία του με τον Πούτιν όταν ο τωρινός πρόεδρος ήταν αρχηγός της FSB στα τέλη της δεκαετίας του 1990, ο Litvinenko έγραψε ένα βιβλίο ονομαζόμενο "Η FSB ανατινάζει την Ρωσία", υποστηρίζοντας ότι η υπηρεσία ήταν συνδεδεμένη με μια σειρά από βομβιστικές ενέργειες σε κτίρια διαμερισμάτων το 1999, που σκότωσαν 300 ανθρώπους. Οι βομβιστικές ενέργειες, που τότε ενοχοποίησαν τους Τσετσένους, ήταν μια από τις αιτίες που ο πρωθυπουργός μετά, Πούτιν, έστειλε Ρωσικά στρατεύματα πίσω στην Τσετσενία. Ένας πόλεμος που τον ώθησε στην προεδρία το 2000".

"Russian ex-spy poisoned".Δευτ. 20-11-2006.

https://www.turkishdailynews.com.tr/article.php?enewsid=59640

   Από τα παραπάνω βγαίνει το συμπέρασμα, ότι στη Ρωσία έγινε ότι και με τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Αμερική, με άμεση ή έμμεση (στην καλύτερη περίπτωση) ανάμειξη των Μυστικών Υπηρεσιών!!!

   Έτσι η Νέα Τάξη προωθήθηκε και προωθείται σε Ανατολή και Δύση από ανθρώπους των μυστικών υπηρεσιών, με αμφίβολα ή μάλλον καθόλου φιλάνθρωπα συναισθήματα!

  Νεότερη είδηση  του itar-tass στις 27-8-2007 αναφέρει ότι: "εν ενεργεία και πρώην αξιωματικοί της FSB (Federal Security Service) και το Υπουργείο Εσωτερικών αναμίχθηκαν στην δολοφονία της Anna Politkovskaya είπε στους δημοσιογράφους ο γεν. εισαγγελέας της Ρωσίας Yuri Chaika". Συνέλαβε μάλιστα σαν συνεργάτες αυτών και... αρκετούς Τσετσένους!

    Πρέπει να προσέξουμε και εμείς οι Έλληνες να μην είμαστε ευκολόπιστοι, και γινόμαστε παίγνια των ξένων μυστικών υπηρεσιών, χάριν δήθεν κάποιας ιδεολογίας.

άνω και κάτω φωτογραφίες: Το Γκρόζνυ, η πρωτεύουσα μετά...

Από τα πολεμοφόδια που χρησιμοποιήθηκαν.

Ρώσος στρατιώτης... παραθερίζει στα ερείπια του Γκρόζνυ.

 

Και η Ρωσία λοιπόν πορεύεται τώρα κατά το πρότυπο της Νέας Τάξης!

Τα τοπικά συμφέροντα είναι μεν διαφορετικά των Δυτικών, αλλά στηρίζεται και εδώ, με τις ίδιες ή παρόμοιες με τη Δύση ενέργειες, το ίδιο απάνθρωπο και σάπιο, παγκόσμιο πλέον, οικονομικό σύστημα...

Και μάλιστα το χειρότερο απ' όλα:

προβάλλεται και στη Ρωσία, το θρησκευτικό μοντέλο της Πανθρησκείας, δηλ. της σύγχρονης Βαβυλωνιακής θρησκείας, με συναθροίσεις πανθρησκευτικού τύπου, όπως ακριβώς και στη Δύση. Εδώ υπό την αιγίδα της Ρωσικής Εκκλησίας... Ας ευχηθούμε να μην συνεχισθεί αυτή η κατάσταση.

  

 Συμπεράσματα:

        Από ότι προκύπτει από τις ειδήσεις σχετικά με το αντιπυραυλικό σύστημα που στήνουν οι ΗΠΑ στην Ευρώπη, η Ρωσία αντιδρά με τρόπο που δείχνει ότι είναι  (ακόμη) στη δούλευση της Νέας Τάξης:

       "Προτείνουμε την δημιουργία ενός ενιαίου αμυντικού πυραυλικού συστήματος γύρω στο 2020 για όλους τους συμμετέχοντες, με ίση πρόσβαση στους ελέγχους του συστήματος" είπε ο Ivanov.

       Οι συμμετέχοντες που προτείνονται από τη Ρωσία είναι ΗΠΑ, Ρωσία και τα κράτη του ΝΑΤΟ!

       Βλ. "Η Ρωσία κατηγορεί τις ΗΠΑ για την κατασκευή ενός νέου τείχους του Βερολίνου"

(8-7-2007, αγγλικά)

ή αποθηκ. σελίδα

προερχόμενο από το 

Σοροί Παλαιστινίων που σκοτώθηκαν από τις επιθέσεις στο Αμάν

ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΙΟΡΔΑΝΙΑ:

 

    "Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί οι δυνάμεις ασφαλείας στην Ιορδανία, μετά τις χθεσινοβραδινές (9/11/2005), σχεδόν ταυτόχρονες εκρήξεις, σε τρία ξενοδοχεία της πρωτεύουσας Αμάν, από τις οποίες σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, σκοτώθηκαν 67 και τραυματίστηκαν περισσότεροι από 300 άνθρωποι"...

BBC, Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2005

 

ΙΡΑΝ

Κάποιες "ύποπτες" πυρηνικές εγκαταστάσεις εμπλουτισμού Ουρανίου:

 

 

Η Π Α:

 πυρηνική καταστροφή

της Τεχεράνης

αν υπάρξει άλλη 11η Σεπτεμβρίου!

 από το «Αμερικάνος Συντηρητικός»  

Αν δεν βρεθεί άλλη δικαιολογία για επέμβαση στο Ιράν, θα γίνει και "άλλη 11η Σεπτεμβρίου"...  Μάλλον το διαισθάνεσθε και εσείς!...

 

         Οι Ισραηλινοί όμως δοκίμασαν ήδη να χτυπήσουν το Ιράν με πυρηνικά, στις 7 Ιανουαρίου 2007, λέει δημοσίευμα, από Αμερικάνικο site. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνει, 3 Ισραηλινά αεροπλάνα (F-16) επεχείρησαν να περάσουν το "σταθμό 160", πάνω από το Ιράκ πηγαίνοντας προς το Ιράν. Ήταν φορτωμένα με συμβατικά πολεμοφόδια και μία πυρηνική βόμβα 20 κιλοτόννων, αλλά δεν είχαν τον κωδικό για να περάσουν (“Identification Friend or Foe”) και η Αμερικανική Αεροπορία τα γύρισε πίσω. Σημειωτέον ότι στο νότιο Ιράκ πετάνε συχνά τα Ισραηλινά αεροπλάνα, διότι εκεί δεν απαιτούνται οι ειδικοί κωδικοί της ζώνης των συνόρων με το Ιράν, του "σταθμού 160". Ο σκοπός ήταν να χτυπήσουν την ημέρα που γιόρταζαν οι αγιατολλάχ, θρησκευτικοί ηγέτες του Ιράν, και να μην προλάβουν οι τελευταίοι να ενεργοποιήσουν το σύστημα μαζικής απόκρουσης ξένης εισβολής. Έτσι το Ισραήλ, αν πετύχαινε το πρώτο σκέλος, θα συνέχιζε με μαζική αεροπορική επίθεση...

Διαβάστε το άρθρο: (στα αγγλικά) Israeli Nuclear Strike On Iran Turned Back

 

   

Από είδηση του apn.gr, της Κυριακής 11-2-2007,

για τη Διάσκεψη Ασφαλείας στο Μόναχο:

 

    Πούτιν: "...η ανεξέλεγκτη χρήση βίας από πλευράς Αμερικανών, οδηγεί μικρότερες χώρες στην «αγκαλιά» των πυρηνικών και κανένας δεν αισθάνεται πλέον ασφαλής, διότι κανένας δεν μπορεί να βρει καταφύγιο στο Διεθνές Δίκαιο".

      Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα του Δ. Θεοδοσιάδη, "...ακούγονται στο Μόναχο, για δεύτερη φορά μέσα σε ένα εξάμηνο απειλές του Ισραήλ για πυρηνικό κτύπημα στο Ιράν, για το οποίο επιφυλάσσεται σφόδρα, και φυσικά εξοργισμένες απαντήσεις από την Περσία για σβήσιμο του Ισραήλ από τον Χάρτη της Μέσης - Εγγύς Ανατολής"...    αποθηκ. pdf        ή από το apn

 

 

Μην αργείτε να τακτοποιηθείτε πνευματικά.

Τα γεγονότα τρέχουν πιο γρήγορα από τη σκέψη μας!

Επάνω στιγμιότυπο από διαμαρτυρίες μαθητών, αριστερά, κατά του ΟΗΕ, και δεξιά ο Ιρανός πρόεδρος Mahmoud Ahmadinejad.

Στα αγγλικά:  IRAN-timeline    ή (αποθηκ. σελίδα)

 

Οι πόλεις του Ιράν με πυρηνική τεχνολογία, κατά το MSNBC:

(Κάνετε κλικ στις πόλεις για πληροφορίες)

 

 

11-1-2007. Γερουσιαστές προς Μπους:

Μείνε έξω από το Ιράν.

Η νέα πολιτική Μπους για το Ιράκ, σε όσους καταλαβαίνουν, ετοιμάζει  τις αιτίες της επέκτασης του πολέμου. Αν δεν είναι ικανοποιητικές, θα χρησιμοποιηθούν οι προβοκατόρικες μέθοδοι... Ο παγκόσμιος πόλεμος ετοιμάστηκε! Είναι καιρός προσευχής...

Senators to Bush: Stay out of Iran
POSTED: 10:45 p.m. EST, January 11, 2007
         αποθηκ. σελίδα

------------------

       Οι δηλώσεις του Αμερικανού αντιπροέδρου στις 15-4-2007, ότι η μέγιστη απειλή τώρα είναι "μία 11η Σεπτεμβρίου που θα συμβεί από μια ομάδα τρομοκρατών εξοπλισμένων όχι με αεροπορικά εισητήρια και χαρτοκόφτες, αλλά με ένα πυρηνικό όπλο στο μέσον μιας από τις πόλεις μας" (Dick Cheney on Face the Nation, CBS, April 15, 2007), θεωρήθηκε από αυτούς που συνδέουν την τρομοκρατία με τις μυστικές υπηρεσίες, και τα ξένα προς τον Αμερικανικό λαό συμφάροντα κάποιων ολιγοπωλίων, ότι σηματοδοτεί προβοκατόρικο πυρηνικό χτύπημα στις ΗΠΑ, και ίσως μάλιστα, όπως λένε, το καλοκαίρι του 2007!!!  "Cheney Determined To Strike In US With WMD This Summer"   ή αποθηκ. σελίδα

        Να θυμώμαστε όμως: άλλαι αι βουλαί του Θεού και άλλαι των ανθρώπων... Αυτοί που σκέπτονται τα χρηματιστήρια περισσότερο από τους ανθρώπους μπορεί να έχουν τα σχέδιά τους για να τα σταθεροποιήσουν δια πυρός και σιδήρου, (ή ακόμη και με ραδιενεργό μέσον), αλλά αυτά γίνονται όταν οι αμαρτίες μας ή μάλλον η αμετανοησία και αναισθησία μας αυξηθούν τόσο, που πρέπει να περισταλούν μόνο με κάποιο δυνατό σοκ, που τότε μόνο το επιτρέπει ο Θεός.

------------------

Προς το παρόν η (ατμοσφαιρική) μόλυνση σκοτώνει χιλιάδες κάθε μήνα στην Τεχεράνη  (9/1/2007):

"Η μόλυνση έχει άμεσα ή έμμεσα προκαλέσει τους θανάτους 3600 ατόμων τον μήνα Αβάν (23 Οκτωβρίου ως 23 Νοεμβρίου 2006)"...

 Yahoo! news: Tehran pollution kills 3,600 in a month  αποθηκ. σελίδα

-------------------

BBC news (15-1-2008):Sheikh Khalifa bin Zayed al-Nahayan and President Sarkozy

  Σοβαρή κίνηση:

Μόνιμη Ναυτική Βάση θα κάνει η Γαλλία στο εμιράτο του Αμπού Ντάμπι, μπαίνοντας πιο βαθειά στην (ετοιμαζόμενη) μάχη κατά του ΙΡΑΝ. (Από τα κατορθώματα του Sarkozy, βλ. δίπλα)

 

map

 

Διαβάστε το άρθρο (στα αγγλικά):

French make serious move into Gulf (BBC)

ή αποθηκ. σελίδα

Σκάστε και υπακούστε...

Αλλιώς θα σας ελευθερώσω!

Φέρνοντας το δώρο του Θεού τη Δημοκρατία και την Ελευθερία...

     Στις 4-1-2007 ο Bush αντικατέστησε 2 από τους κορυφαίους στρατηγούς της Μέσης Ανατολής, τους John Abizaid και George Casey διότι ήταν αντίθετοι στους σχεδιασμούς του.

     Υπαινισσόμενος τις επερχόμενες επεμβάσεις στο Ιράν και τη Συρία, ο Bush υποστήριξε:

   "Δεν προβλέπω κάποιο ιδιαίτερο θέατρο (επιχειρήσεων), αλλά προβλέπω ότι θα διαρκέσει λίγο στην ιδεολογία της ελευθερίας (!) για να θριαμβεύσει τελικά..."

 

       Δέον να ληφθεί υπ' όψιν ότι ο ναύαρχος William Fallon είναι ο νέος αρχηγός του  "Central Command" (CENTCOM) για το θέατρο επιχειρήσεων της Μέσης Ανατολής, και είναι Σιωνιστής...

(Consortium News Jan 8/2007, μέσω του Thomas Will)

 

ΕΛΛΑΔΑ:

 

12-1-2007

Μικρές υλικές ζημιές στην Αμερικανική πρεσβεία των Αθηνών, αλλά παρά λίγο μεγάλη πολιτικο-κοινωνική ζημιά.

 

 

Οι επιθεωρητές ψάχνουν.

     Μην ξεχνάτε το μεγάλο πλήγμα που δέχθηκε ο Ορθόδοξος Ελληνισμός από την πτώση του μοιραίου Chinook, το οποίο κατέπεσε στις 11 Σεπτεμβρίου 2004 (29 Αυγούστου, Αποτομή της κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου!) ανοιχτά της Σιθωνίας, παρασύροντας στον θάνατο 17 ανθρώπους, με πρώτο τον πατριάρχη Αλεξανδρείας Πέτρο.

 

Χρειάζεται προσοχή!

Δεν είναι απίθανο, ξένες μυστικές υπηρεσίες να ψάχνουν για αφελείς, να τους χρησιμοποιήσουν για να προκαλέσουν αποσταθεροποίηση στη χώρα.

Τα γεγονότα βαδίζουν σε παγκόσμιο πόλεμο, το εξηγούμε αλλού αυτό. Τι θα κάνουν λοιπόν αυτές οι "κροτίδες";

Μόνο πολιτική και κοινωνική ανησυχία, για να επιφέρουν μετά κάποιοι "αρμόδιοι" ότι (επί πλέον) περιορισμό ελευθερίας θέλουν.

Όταν ετοιμάζονται μέτωπα κοντά στη χώρα μας, πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε τους κοινούς κινδύνους.

Θυμηθείτε τι είπε η πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων στον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παπούλια:

   "Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στην διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης".


    Δεν θα γίνει ότι θέλουν αυτοί, αλλά πρέπει να αλλάξουμε προσανατολισμό, να στρέψουμε το νου μας από την καθημερινή ματαιότητα στην μελέτη της Ορθόδοξης Χριστιανικής πνευματικότητας, και να μάθουμε πως να αντλούμε από εκεί, και την λειτουργική εκκλησιαστική ζωή, δύναμη.

   Κάτι που χρειάζεται ιδιαίτερα στην εποχή μας, την εποχή των υπερόπλων και της καταστροφικής νοοτροπίας γενικά.

   Οι αληθινά πιστοί θα προστατευθούν, στα επερχόμενα γεγονότα του 3ου Π. Πολέμου. Και κατά την Αποκάλυψη, θα λάβουν Θεϊκό προστατευτικό σφράγισμα, που σαν τύπος αναφέρεται στην Παλαιά Διαθήκη, αλλά τώρα είναι η ενεργός συμμετοχή μας στα Μυστήρια της Εκκλησίας.

(Διαβάστε γιαυτό περισσότερα στο τέλος του τόμου των "Προφητειών")

ΓΑΛΛΙΑ:

Σε μια εποχή παγκόσμιας εξαπάτησης, η μαρτυρία της αλήθειας είναι ενέργεια επαναστατική. (George Orwell)

 

 

 

 

Kάψιμο αυτοκινήτου στο Pierrefitte, βόρεια του Παρισιού, κατά τα επεισόδια της 5-11-2005.

 

 

 

 

Για την τρομοκρατία και αναρχία που έρχεται, μέσα στις εξαθλιωμένες από την παγκοσμιοποίηση πόλεις της Ευρώπης:

«Απέτυχε το γαλλικό μοντέλο»

..."Ενώ οι ταραχές σημειώνονταν σε μικρή μόλις απόσταση από το προεδρικό μέγαρο, ο Ζακ Σιράκ και οι υπουργοί του προτιμούσαν μέχρι τώρα να αγνοούν την αυξανόμενη κοινωνική δυσαρέσκεια, από το να αποδεχτούν ότι απέτυχε το γαλλικό μοντέλο ενσωμάτωσης», γράφει ο δημοσιογράφος της Φαϊνάνσιαλ Τάιμς.
«Δέκα νύχτες, 15 πόλεις, 800 συλλήψεις, 3.500 καμένα οχήματα, 2.300 αστυνομικοί επιπλέον σε περιπολία», γράφει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα Τάιμς"...

BBC, Δευτ. 07 Νοεμ. 2005

    ...Οι πυρπολήσεις αυτοκινήτων στο Βερολίνο και τις Βρυξέλλες ενισχύουν τους φόβους για το ενδεχόμενο εξάπλωσης των ταραχών και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες...   BBC 8-11-2005
 

     Αυτά ας τα λάβουν υπ' όψιν τους κάποιοι προοδευτικοί, αλλά αργόστροφοι βουλευτές μας, οι οποίοι μετά την πανηγυρική απόδειξη της κατάρρευσης του Γαλλικού μοντέλου, συνεχίζουν να οραματίζονται την αθεΐα Γαλλικού τύπου (!), (για να μην ελέγχονται βέβαια από την Εκκλησία).

    Δεν θα τα καταφέρουν. Πριν να ανοίξουν το στόμα τους έγιναν ρεζίλι από τα γεγονότα.

Και αυτά είναι μόνο η αρχή.

Μια απλή προειδοποίηση για τα άθεα κεφάλια της Γαλλίας πρώτα, και όλης της Ευρώπης μετά.

 

 

 

 

Κατά τους Καθολικούς:

Η Παναγία (το 1846) στα παιδιά της La Sallete:

   "Η Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Αγγλία θα βρίσκονται σε (εμφύλιο) πόλεμο.

            Αίμα θα τρέχει στους δρόμους. Ο Γάλλος θα μάχεται Γάλλο, ο Ιταλός θα μάχεται Ιταλό.

Ένας γενικός πόλεμος θα ακολουθήσει που θα είναι φοβερός. (3ος Παγκ. Πόλεμος).

    Για ένα διάστημα ο Θεός θα αρνείται να ενθυμηθεί τη Γαλλία και την  Ιταλία, διότι το Ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού θα έχει ξεχαστεί. Οι διεστραμμένοι θα κάνουν χρήση όλων των πονηρών τρόπων τους.

    Ανθρωποι θα σκοτώνουν ο ένας τον άλλο, θα δολοφονούν ο ένας τον άλλο, ακόμη και μέσα στα σπίτια τους"!

 

 

    Η έκφραση "γενικός πόλεμος" είναι η καταλληλότερη για τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο. Αυτή χρησιμοποιεί ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, διότι ο πόλεμος θα είναι και από μέσα (αναρχία) και απ' έξω (μεταξύ κρατών).

Τα γεγονότα ξεκίνησαν. Ας ετοιμαζόμαστε πνευματικά...

   

ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ;

    Ήταν πράγματι οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης, που με αφορμή το θάνατο κάποιων νεαρών μεταναστών, ξεκίνησαν τα γεγονότα, αλλά μετά τα πράγματα απέκτησαν γρήγορα θρησκευτικές και αντισημιτικές προεκτάσεις.

Από Altermedia News Hellas:

Προσπαθούν να συγκαλύψουν την αλήθεια

   ...Σε μία κατάσταση πανικού οι Ευρωπαίοι ηγέτες σπεύδουν πλέον οι ίδιοι και όχι μόνο τα ΜΜΕ τους, να ζητήσουν ανοικτά να θεωρούνται τα επεισόδια της Γαλλίας ως "κοινωνική εξέγερση κατατρεγμένων" για να συγκαλυφθεί η πραγματικότητα που τους εκθέτει.

    Καθώς τα επεισόδια στις διάφορες Γαλλικές πόλεις έχουν φανερά χαρακτήρα εθνικής και θρησκευτικής επίθεσης και έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα το μεντέλο της "παγκοσμιοποιημένης" κοινωνίας, το ίδιο το Συμβούλιο της Ευρώπης προέβη σε ανοικτή προτροπή για απόκρυψη της αλήθειας!

   Το Συμβούλιο της Ευρώπης στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι το ενδεχόμενο σύνδεσης της θρησκείας με τη βία που επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες στα προάστια του Παρισιού είναι άκρως επικίνδυνο και ζητά να αναφέρεται ότι "πρόκειται για κοινωνικά προβλήματα που προκαλούνται από τον αποκλεισμό και την ανεργία"...

Μίσος για τον Σαρκοζύ

   Παρίσι. Η ηλεκτρονική σελίδα του Canal+ δορυφορικού και καλωδιακού τηλεοπτικού δικτύου, καταχώρισε χθες τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων των ταραχών που μόλις πέρασαν στην τρίτη εβδομάδα της διάρκειάς τους. Σε αυτό μπορούμε να δούμε όχλους νεαρών μεταναστών από την βόρεια και την κεντρική Αφρική αφηνιασμένους να φωνάζουν. Κάποιοι από αυτούς είναι νέγροι, άλλοι "σκούροι" ή χαλκόμορφοι.
   Καθώς ο όχλος φωνάζει οι υπότιτλοι του Canal+ γράφουν:

"Σαρκοζί φασίστα" - "Sarkozy, fasciste!".

Παρόλα αυτά μια μικρή εξέταση αποκαλύπτει ότι οι Μουσουλμάνοι στην πραγματικότητα φωνάζουν: "Sarkozy, sale Juif!" - "Σαρκοζί βρωμο-εβραίε"!

   Είναι εντελώς ευδιάκριτο! Επίσης ακούγονται να κραυγάζουν "Αλλάχ, ουακμπάρ" (ο Θεός είναι Μεγάλος) αναφερόμενοι στο τέμενος (μέσα στο οποίο πιθανολογείται να έπεσε ένα κάνιστρο δακρυγόνου αερίου).

Φυλετικός πόλεμος στην Γαλλία

   Όλα ξεκίνησαν όταν δύο παιδιά σκοτώθηκαν από ηλεκτροπληξία γιατί δήθεν τα κυνηγούσαν Γάλλοι αστυνομικοί. Με αυτό το γεγονός για αφορμή, σήμερα 13 μέρες μετά, το Παρίσι θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, μετρά χιλιάδες κατεστραμένα οχήματα, μαγαζιά, κτίρια, οι μουσουλμάνοι μουλάδες ζητούν ανοικτά ανεξαρτητοποίηση περιοχών μέσα στην Γαλλία, και διαπραγματεύονται με τις Γαλλικές αρχές για λήξη των μαχών.
   Τα κίνητρα δεν είναι σε καμία περίπτωση ο κοινωνικός αποκλεισμός ή η ανέχεια όπως τα περισσότερα ΜΜΕ (που τάσσονται υπέρ της παγκοσμιοποίησης) έσπευσαν να υπερθεματίσουν, θέλοντας να καλύψουν με εκφράσεις του τύπου «οι αποκλεισμένοι», «τα παιδιά ενός άλλου θεού» κλπ. την πραγματικότητα. Οι άνθρωποι αυτοί που επιτίθενται στην Γαλλία εκ των έσω είναι τρίτης γενιάς Γάλλοι πολίτες, με γαλλική παιδεία. Η πραγματικότητα όμως είναι
ότι στην Γαλλία υπάρχουν δύο κόσμοι που δεν μπορούν να ενωθούν ποτέ...

14-11-2005, https://gr.altermedia.info/ αποθ. σελ.

 

  Τα γεγονότα της Γαλλίας σε αυτοτελές pdf  

 

          Σημασία για μας, τους Ορθοδόξους, έχει ότι τα πάθη αυξάνουν διαρκώς, ενώ συγχρόνως προωθείται η συγκάλυψή τους, διότι ακριβώς βρισκόμαστε στην εποχή της υποκρισίας και του γενικευμένου ψεύδους. Αυτό φαίνεται καλύτερα από το ότι η πολιτική κατευθύνει πλέον τα θρησκευτικά ζητήματα με τις παρωδίες των διαθρησκειακών συναντήσεων για την ειρήνη, την οποία οι ίδιοι οι πολιτικοί, σαν υπεργολάβοι μεγάλων συμφερόντων, κάθε τόσο καταστρέφουν.

          Η κρυφή ενυπάρχουσα ένταση θα ξεσπάσει έξαφνα τόσο απροειδοποίητα για τον πολύ κόσμο, που κατά τον άγιο Κοσμά τον Αιτωλό: "με άλλους θα κοιμηθείτε, και με άλλους θα ξημερώσετε".
   Η προφητεία πάντως της La Sallete συμφωνεί με τα "Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών"*, αλλά και τις Ορθόδοξες προειδοποιήσεις, ότι πριν τον ερχομό του Αντιχρίστου, ως και των γεγονότων του 3ου Παγκ. Πολέμου (που αποτελούν ομοίωμα σε μικρότερη κλίμακα αυτών της εποχής του Αντιχρίστου, όπως εξηγείται στις "Προφητείες") θα επικρατεί γενικευμένη αναρχία.

          Επίσης αξιοσημείωτο ότι πολύ πριν τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο (κατά τα λεχθέντα στη La Sallete), "όλες οι πολιτικές κυβερνήσεις" προωθούν την αθεΐα και την αποστασία από τον αληθινό Θεό (Μασονία γαρ):

 

       "Και όλες οι πολιτικές κυβερνήσεις θα έχουν ένα και το αυτό σχέδιο, το οποίο θα είναι να ακυρώσουν και να βάλουν τέλος σε οποιαδήποτε πνευματική αρχή, για να ανοίξουν το δρόμο για τον υλισμό, αθεϊσμό, πνευματισμό, και διαφθορά όλων των ειδών."

       * Σημ. ΛΜΔ: Υπάρχει επιλογή από τα πρωτόκολλα στον "Επίτομο", αναφερόμενη και στο θέμα της γενικευμένης αναρχίας στις Ευρωπαϊκές πόλεις.

      Nα σημειωθεί ότι τα κείμενα της ιστορίας της La Sallete μοιάζουν εγκυρότερα από αυτά της Fatima, η οποία και Ορθόδοξα δεν φαίνεται να στέκει, και διαστρεβλώθηκε από τον πάπα Ιωάννη Παύλο ΙΙ τόσο, που άλλα έλεγε ο ίδιος στους Γερμανούς καθηγητές για το τι περιείχε το 3ο μήνυμα, που κράταγε μυστικό το Βατικανό, και άλλα έδωσε στο τέλος στη δημοσιότητα πάλι ο ίδιος. Αυτά που έδωσε, ανοίγουν το δρόμο για την... "αγιοποίησή του"!! (Την πέτυχε τελικά!!!)

      Στα κείμενα της Γαλλικής πόλης όμως δεν έγινε τόση επέμβαση, από ότι γίνεται αντιληπτό και από το νόημα άλλων συναφών προφητειών. Έγινε προσθήκη κάποιων εγκωμιαστικών από τη μια μεριά αναφορών στον βικάριο (πάπα), αλλά από την άλλη μεριά σαφέστατη αναφορά ότι κάποτε η Ρώμη θα γίνει έδρα του Αντιχρίστου (ψευδοπροφήτου δηλ. πάπα). Ο τελικός Αντίχριστος θα έχει έδρα την Ιερουσαλήμ, όπως ξέρομε από τα δικά μας Ορθόδοξα Χριστιανικά βιβλία. (Η ιστορία της La Sallete έγινε αποδεκτή, κατόπιν ερευνών, σαν αυθεντική από τον τοπικό καθολικό επίσκοπο, αλλά το Βατικανό δεν έλαβε θέση).

 

Στις 13 Νοεμβρίου 2015 είχαμε τα πιο σύγχρονα γεγονότα τρομοκρατίας από Ισλαμιστές στη Γαλλία.

Οι ισλαμιστές έφεραν  επάνω τους εκρηκτικά ενώ φώναζαν "Για τη Συρία" και "Ο Αλλάχ είναι μεγάλος".

 

   Για να θυμηθούμε και τα λόγια του γέροντα Παϊσίου όπως ακριβώς καταγράφονται στο βιβλίο Μαρτυρίες Προσκυνητών Β΄ τόμος. Είπε χαρακτηριστικά για τους Γάλλους:

      "Ας τους αυτούς, που μαζεύουν τους Μουσουλμάνους και χτίζουν τζαμιά. Αργότερα, θα καταλάβουν τι συμβαίνει και τότε θα είναι οι πρώτοι που θα πάρουν μέτρα εναντίον τους. Θα δείτε τι θα κάνουν." Μαρτυρίες Προσκυνητών. Τόμος Β΄, 2η έκδοση, σελίδα 365.

 

19-11-2015. Στην Νιγηρία επίσης, προχωράει η τρομοκρατία:

      Δυο κορίτσια ηλικίας μόλις 11 και 18 ετών είναι, σύμφωνα με τις Νιγηριανές αρχές, μεταξύ αυτών που συμμετείχαν στις επιθέσεις αυτοκτονίας την περασμένη Τρίτη.

     Οι επιθέσεις στις πόλεις Γιόλα και Κάνο, οι οποίες προκάλεσαν τον θάνατο 46 ανθρώπων, των τραυματισμό άλλων 123 και για τις οποίες υπεύθυνη θεωρείται η τρομοκρατική ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ, πραγματοποιήθηκαν μεταξύ άλλων και από δυο νεαρές γυναίκες καμικάζι. λινκ

26-6-2015:

Η τρομοκρατία μεταξύ μουσουλμάνων: 

   Είκοσι πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν από τη βομβιστική επίθεση καμικάζι που είχε στόχο ένα σιιτικό τέμενος στην Πόλη του Κουβέιτ, αναφέρει το υπουργείο Εσωτερικών σε δήλωσή του που μεταδόθηκε από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KUNA.  

   Το υπουργείο ανακοίνωσε επίσης πως 202 άνθρωποι τραυματίσθηκαν κατά την επίθεση, η οποία είχε στόχο το τζαμί που ήταν γεμάτο κόσμο για τις προσευχές της Παρασκευής. λινκ


Τα euronews στα ελληνικά:
Για ενδεχόμενο επίθεσης με χημικά και βιολογικά όπλα προειδοποιεί ο Γάλλος πρωθυπουργός Βαλς!  λινκ

       Οι επιθέσεις στο Παρίσι  και οι κατά τόπους νεκροί:

Θέατρο Μπατακλάν: Τουλάχιστον 112 νεκροί, 7 σε κρίσιμη κατάσταση, 4 πιο ελαφρά. 

Οδός Σαρόν: 19 νεκροί, 13 σε κρίσιμη κατάσταση, 10 πιο ελαφρά. 

Οδός Μπισά, στο εστιατόριο «Μικρή Καμπότζη»: 14 νεκροί, 10 σε κρίσιμη κατάσταση, 10 πιο ελαφρά.

Λεωφόρος Ρεπουμπλίκ: 4 νεκροί, 11 σε κρίσιμη κατάσταση 10 πιο ελαφρά.

Stade de France: 4 νεκροί, 11 σε κρίσιμη κατάσταση,  39 τραυματίες.

Οδός Μπομαρσέ: 3 σε κρίσιμη κατάσταση, 4 ελαφρά.

 

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Le Monde, ο καμικάζι του Μπατακλάν είχε απουσιάσει μερικούς μήνες από τη Λα Μαντλέν για να μεταβεί στη Συρία. Το φθινόπωρο του 2013 πέρασε από την Τουρκία και οι υπηρεσίες πληροφοριών ξαναβρίσκουν τα ίχνη του την άνοιξη του 2014, παρακολουθώντας μια μικρή ομάδα σαλαφιστών στη Σαρτρ. Τότε θεωρούνταν απλό μέλος της ομάδας.  λινκ

   Οι επιθέσεις σύμφωνα με τη γαλλική Αστυνομία ήταν εφτά. Συνολικά 25.000 Γάλλοι στρατιώτες περιπολούν (από 13-11-2015) στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας στην οποία επιβλήθηκε  απαγόρευση κυκλοφορίας (στο Παρίσι) πρώτη φορά από το τέλος του Β΄ ΠΠ. λινκ

 

    Εκτός από τις προφητείες της La Sallete που είδαμε πριν, οι οποίες προειδοποιούν για εμφύλιο μέσα στις Ευρωπαϊκές χώρες, υπάρχει η πρόρρηση του αγίου Καισαρίου επισκόπου Αρελάτης της Γαλλίας του 542, για καταστροφή του Παρισιού:

   ...«Η καθολική Εκκλησία και ο παντέλειος κόσμος θέλουν κλαύσει την αφάνιση μιας περιφήμου πόλεως, μητροπόλεως και κυρίας της Γαλλίας»...

  «Αλλοίμονο σε σένα πόλη άπιστε για τον υπερήφανο πλούτο σου! Είσαι στην μέση των συμβάντων σου (δηλ. ελέγχεις ότι γίνεται σε σένα), αλλά ο αφανισμός σου είναι ασφαλής και βέβαιος»...

   Αυτό είναι μέρος της πρόρρησης, που ήταν γραμμένη με γοτθικούς χαρακτήρες, και βρέθηκε στην βασιλική βιβλιοθήκη του Παρισιού το 1782.

Ο χάρτης των επιθέσεων του Παρισιού, στις 13-11-2015:
  

Και στις Βρυξέλες, Μάρτιος 2016:

ΠΟΥΤΙΝ: ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΑ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ISIS ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΗ
ΟΜΩΣ... ΟΙ 4 ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!

    Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν ρωτάει για κυρώσεις στις δυτικές χώρες που αγοράζουν πετρέλαιο από τους Τζιχαντιστές. Αλλά οι κυρώσεις έρχονται με τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, κατά παραχώρηση Θεού, όταν λυθούν «οι 4 άγγελοι του Ευφράτη», όπως περιγράφεται στην Αποκάλυψη.

      Όταν θα περιορίσουν τη Χριστιανική διδασκαλία, τότε θα γίνει ο πόλεμος του νερού με τα 200 εκατομμύρια μηχανοκίνητου στρατού.

      Προς το παρόν η τρομοκρατία οδηγεί στην πόλωση και την κατάργηση δημοκρατικών ελευθεριών, προετοιμάζοντας το δρόμο για την ανάληψη απολυταρχικής εξουσίας από αντίχριστο ηγέτη, που θα οδηγήσει στον 3ο παγκόσμιο πόλεμο, και όχι στον τελικό Αρμαγεδδόνα και τη Συντέλεια. 

     Πρώτα θα γίνει η 2η προειδοποίηση στην περιοχή του Ευφράτη, με ξαφνική αναμέτρηση των μεγάλων δυνάμεων και των δορυφόρων τους, στην οποία μπορεί να χρησιμοποιηθούν ακόμα και πυρηνικά, γιατί αυτή η προειδοποίηση είναι ένα μικρό μοντέλο του μεγάλου επερχόμενου πολέμου.  

     περισσότερα στο: 3 ΟΥΑΙ διευκρινίσεις 2015 

Γαλλία 2005 (άνω)

 

 

Κ Ε Ν Τ Ρ Ι Κ Η

Π Ρ Ο Φ Η Τ Ε Ι Ε Σ  Β Ι Β Λ Ι Α ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Δ Ι Α Φ Ο Ρ Α Ν Ε Α  Τ Α Ξ Η

Ε Μ Ε Ι Σ

 

[Νέα τάξη-Οικουμ- Ορθοδοξία]  [Τρομοκρατία]  [Τρομοκρατία+]  [Ασίζη]  [WCC]  [Ορθόδοξοι στο WCC-Φωτογραφίες]  [Ιράκ]  [Λίβανος [Ορθόδοξοιαπικοί]  [Πάπας-Εβραίοι]  [Φανάρι-Πάπας] [Καιρός] [Πολυμέσα] [Φωτογραφίες] [Σεισμοί]  [666-υπολ]  [Barcode] [Τραχώνι] [Φήμες-Μεσσηνία] [Πυρκαγιές] [Νοστράδαμος] [Ως αιτία;] [CERN]  [RFID] [AMKA] [2005] [2006]  [2007] [2008] [2009]  [2010]  [2011]  [2012] [2012+] [2013] [2014] [2015] [Links] [περιεχόμενα]