άγιος Λουκάς ο ιατρός

αρχιεπίσκοπος Συμφερουπόλεως της Κριμαίας. (1877-1961)

      

  ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ...  

                               ...ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

 

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ

                ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

 

 

 

 

 

  ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ  ΘΕΜΑΤΑ,

  2008

 

Αρχεία σε μορφή pdf (adobe reader)

Εδώ θα βρείτε:

01. Το τελευταίο κήρυγμα του Αγίου Λουκά του ιατρού.

 

 

   Τα λόγια από το τελευταίο κήρυγμα του Αγίου Λουκά του ιατρού, με σημείωση υπό ΛΜΔ.

    Μπορείτε ακόμη να δείτε μικρό video και να τον ακούσετε.

 

02. Το θαύμα του χώματος, που απροσδόκητα βρέθηκε να τρώει μια νεαρή μαθήτρια από την Αθήνα.

   

    Η επιβεβαίωση των λόγων της Αγίας Ματρώνας από τη Μόσχα, για επιβίωση των πιστών θαυματουργικά στους έσχατους χρόνους, ακόμη και τρώγοντας χώμα, δόθηκε σε νεαρή μαθήτρια των Αθηνών. Χειρόγραφα επιστολής της ιδίας καθώς και της μητέρας της, προς τον Αγιορείτη π. Νεκτάριο Λιάσκο, παρατίθενται για μια πιο αυθεντική αξιολόγηση του "σημείου" αυτού, που είναι "σημείον των καιρών" μας. Ποτέ πριν δεν χρειαζόταν τέτοιο σημείο. Επί πλέον όπως το ένοιωσε η ίδια η κοπέλα, η αγία προειδοποίησε και αυτήν και εμάς ότι πολλές φορές βρισκόμαστε σε έντονη πονηρή επίρροια (σαν σε ύπνωση όπως λέει η Αγία, βλ. 8η σελίδα) και αναβάλλουμε ή ματαιώνουμε ότι είναι πνευματικά ωφέλιμο. Τότε μόνο η προσευχή των δικών μας και η βοήθεια των αγίων μπορούν να μας επαναφέρουν στην πραγματικότητα.

Δείτε και την θαυματουργή εικόνα της Αγίας Ματρώνας

 

29.10.2018 sputniknews.gr Μια ηλικιωμένη γυναίκα από τη Λιθουανία τα τελευταία δέκα χρόνια τρέφεται με χώμα από το έδαφος!

   Η δημοσιοποίηση μιας τέτοιας είδησης στον καιρό μας, ίσως σημαίνει ότι είμαστε πολύ κοντά στην γενίκευση αυτού του φαινομένου από τα επαπειλούμενα δεινά. Διαβάστε το.

 

03. Έρχεται πείνα;    

     Τώρα το λένε οι επιστήμονες...   υπάρχει έλλειψη τροφίμων...

 

04.  Απλότητα και σταθερότητα.

 

 

      Όταν υπάρχει απλότητα και σταθερότητα, τότε υπάρχει ψυχική υγεία για την οποία ο άνθρωπος αμείβεται συχνά όχι μόνο στην άλλη ζωή, αλλά και σ' αυτήν. Παράδειγμα τέτοιο ο φτωχός αλλά και ευλογημένος Συμεών.

 

05 Καλό Πάσχα

 

       Καλό Πάσχα, και πολύ δύναμη παρά του Κυρίου Ιησού Χριστού, του νικητού του θανάτου, σ' όλους. pdf

06.  Μικροτσίπ σε 31.000 αστυμομικούς στη Βρετανία.

 

     Προωθούνται τα εμφυτευμένα τσιπάκια χωρίς να αναφέρουν τίποτα για επιπτώσεις, πνευματικές (ποιος τις θυμάται), και σωματικές. pdf

07.  Η προσευχή σώζει.  

     Εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, 23/5/2008 :

    ΓΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ. Δύο πιλότοι από τη Νέα Ζηλανδία ισχυρίζονται ότι τους έσωσε η προσευχή τους στον Θεό όταν το μικρό αεροπλάνο τους έμεινε από καύσιμα εν πτήσει.

Ο Γκραντ Σταμπς και ο Όουεν Γουΐλσον βρίσκονταν στον αέρα όταν συνειδητοποίησαν ότι είχαν μείνει από κηροζίνη. Η μηχανή σταμάτησε και πίστεψαν ότι έφτασε το τέλος. Αποφάσισαν να προσευχηθούν. Δεν επέζησαν απλώς, αλλά το αεροπλάνο συνετρίβη δίπλα σε πινακίδα που έγραφε:

«Ο Inσoύs είναι ο Κύριος».

σε χωριστό htm

08.  Νοστράδαμος

 ο "προφήτης" της Δύσης

(1,10MB)

 

 

Δείτε μια έρευνα για τον Νοστράδαμο υπό ΛΜΔ, που αποκαλύπτει

ποιος είναι ο Βασιλιάς του Τρόμου

και ποιος

ο 7ος του 1999!

pdf (1,10MB)

Κατατοπιστικά αρχεία:

Mongols_1227.jpg

Mongols_1241.jpg

Mongols_1259.jpg

Mongols_afterGKhan.jpg

 

 

09. Αγίου Νικολάου του Καβάσιλα,

 Ερμηνεία στην Θεία Λειτουργία.

 

 

        Συνοπτικό για να είναι εύληπτο, αλλά και πολύ σοφό, το επιλεγμένο κείμενο της ερμηνείας του Αγίου Νικολάου Καβάσιλα είναι το κλειδί της εισόδου στην κατανόηση της Μυστηριακής ζωής της Εκκλησίας. pdf (156KB)

10.  Οσετία  ή  "Ως αιτία"  

    Για την νέα ανάφλεξη στην περιοχή του Καυκάσου, και την επιταχυμένη στις ημέρες μας δράση του πνευματικού νόμου όπως φαίνεται και από τις πρώτες συνέπειες του πολέμου. Ελαφρά αναβαθμισμένο, και με περισσότερα links από την αρχική έκδοση.

     (2-12-2008) O Σαακασβίλι είναι ένας πολύ επικίνδυνος άνθρωπος

Ο εκπρόσωπος της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ υποστηρίζει ότι η Γεωργία μάλλον θα χρησιμοποιηθεί

για επίθεση των Αμερικανο - Ισραηλινών στο ΙΡΑΝ:

 

11 Φωνές από την

      Κόλαση; (htm)

 

   ή σε pdf

 

      Είμαστε στην σκιά των γεγονότων της Βατοπεδίου, που οπωσδήποτε δείχνουν έλλειψη πνευματικών αναστημάτων στο Άγιον Όρος τώρα, για να παρέμβουν και να επιβάλλουν όπου χρειάζεται σεβασμό των πνευματικών αξιών. Από τον γενικότερο εκνευρισμό δεν έλειπε και η κακολόγηση της Μονής μας, η οποία από καταπατουμένη έγινε καταπατώσα. Ευχόμαστε από την όλη υπόθεση να βγει στο τέλος κάτι καλό. Εγώ προσωπικά, δεν έχω διοικητικό διακόνημα στη Μονή, και δεν ασχολούμαι με τις γενικές υποθέσεις του Αγίου Όρους για να μπορώ να πληροφορήσω και άλλους.

        Έχουμε από τη Μονή Χιλανδαρίου του Αγίου Όρους πληροφόρηση για ένα γεγονός στη Σιβηρία όπου φωνές καταγράφηκαν προερχόμενες από το εσωτερικό της Γης, που ήταν κραυγές αγωνίας από πολλά άτομα. Δείτε το σχετικό αρχείο μαζί με ανάλυση δική μου (ΛΜΔ).

 

12 Οι "προφητείες" της Βάνγκα από τη Βουλγαρία.

SOS: Το Ιράν έρχεται !!!

Το σημάδι είναι η οικονομική κρίση στην Αμερική.

Μήπως για την Ελλάδα σημαδιακά είναι και τα γεγονότα της Μονής Βατοπεδίου;

Διότι αφ' ενός «το κρίμα θα αρχίσει από τον οίκο του Θεού», και αφ' ετέρου με τα γεγονότα αυτά μπαίνουμε Πανελλαδικά σε ένα αγκαθωτό πεδίο, στο οποίο η βάτος είναι καιομένη, αντί της βάτου της Γραφής που ήταν «φλεγομένη και μη καιομένη»!

 

 

Τα μέσα ενημέρωσης στην Αμερική προετοιμάζουν ψυχολογικά τον κόσμο για τον πόλεμο με το ΙΡΑΝ:

Ξεφυτρώνει έτσι απειλή βομβιστικών ενεργειών σ' όλη τη Δύση (κάτω δεξιά).

Δεν φτάνουν τ' άλλα...

 

      Η Βάνγκα (παρόλο που παρομοιάζεται με το... Νοστράδαμο) λέει για κόκκινα σύννεφα, εφέτος μάλιστα, και μετά Αποκάλυψη. Μήπως μιλάει για την Οσετία (και την επιβεβαιώνει "Ως αιτία");  Οι λύκοι (κακοί) λέει ότι κρύβονται στον θάμνο (=Bush). Και τώρα που γράφονται αυτά η Αμερικανική οικονομία, όπως και πριν την 11-9-2001 καταρρέει. Τι συμβαίνει;... Προφανώς έτσι  προχωράει η "παγκοσμιοποίηση" της αυτο-αποκαλούμενης Νέας Τάξης (NWO).

    Ίσως το ΙΡΑΝ έρχεται χωρίς καθυστέρηση, και κάποιοι (λύκοι) το ξέρουν και προσπαθούν να επωφεληθούν όπως και με την 11η Σεπτ. του 2001. Και τότε κάποιοι ήξεραν ότι αυτή θα γίνει, για τα χάλια της Αμερικανικής Οικονομίας... Τώρα για να έρθει ο παγκόσμιος ηγεμόνας... Αλλά δεν θα αποφύγουν τον 3ο παγκ. πόλεμο! Διαβάστε γι'  αυτόν από την Σύντομη Ερμηνεία στην Αποκάλυψη υπό Λεοντίου Μοναχού Διονυσιάτου: Αποκ Δ

    Συμπτωματικά ? το UPI μιλάει για λύκο που καταβρόχθισε τη Wall Street! "Ο λύκος δεν είναι πλέον στην πόρτα της Wall Street. O λύκος έχει φάει την Wall Street".

δείτε: "Bush finally acts after the wolf eats Wall Street" ή καλύτερα αποθ. σελίδα

 

       Εν τω μεταξύ το Τέξας έχει υποστεί τέτοιες καταστροφές από τον τυφώνα Ike, που σε 2 πόλεις δεν επιτράπηκε να μπουν δημοσιογράφοι !! Που πάει η Δημοκρατία του Bush; Προσπαθούν να κρύψουν από το Χρηματιστήριο το μέγεθος της καταστροφής; Δείτε σχετικό video (αγγλικά)

        Συμβουλή: Να είσθε πνευματικά έτοιμοι. Μην κρατάτε μεγάλες ποσότητες τροφίμων, εκτός κάποια απαραίτητα, τα οποία μπορείτε να τα ανανεώνετε διαρκώς, ώστε να αντιμετωπίσετε τυχόν καταστάσεις πανικού για λίγες ημέρες, από τυχόν προσωρινή έλλειψη τροφίμων στην αγορά. (Μην ακούτε ανεύθυνες "φήμες" και απελπίζεσθε. Χρειάζεται μόνο να αντιμετωπίζουμε τα τρέχοντα προβλήματα με σύνεση. Και τέτοια μπορεί να εμφανίζονται συχνά από τώρα και στο εξής).

    Και ένα θετικό από την κρίση των Αμερικανικών χρηματαγορών: Όπως γράφει αγγλική εφημερίδα, γνωστός "broker" της Wall Street έγινε μοναχός!

  Πρόκειται για τον Χρήστο Μισκώφ, 32 ετών, που έγινε τώρα Νικάνωρ Μοναχός.

 

 

       

         Είναι από τη Βουλγαρία, και με τις γνωριμίες που είχε, όπως λέει η εφημερίδα, μάζεψε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες λίρες για να ανακαινίσει ένα Μοναστήρι του 12ου αιώνα 50 χιλιόμετρα δυτικά της Σόφιας, στο οποίο να μένει και ο ίδιος. (Ζητούνται ...σκανδαλοποιοί..! )

Δείτε: Wall Street trader becomes a monk

 

 

CNN: Δόθηκε και η χρηματοδότηση για την μυστική προετοιμασία του πολέμου με το ΙΡΑΝ ($400.000.000).

 

 

 

 

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ:

 Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,  ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ:

ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΘΗΚΩΝ, ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΒΙΑ, (ΑΝΤΙ)ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ,

ΚΑΙ ΜΕ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ  ΚΡΙΣΕΙΣ...

...ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ.

 

Από την άποψη αυτή, η επιδιωκόμενη αποδυνάμωση των μικρομεσαίων λαϊκών τάξεων ιδιαίτερα στην Αμερική:

   1. Ενισχύει το πολύ μεγάλο κεφάλαιο (Τράπεζες) ακόμη περισσότερο, και

   2. Ανοίγει το δρόμο προς την Βόρειο Αμερικανική Ένωση και την Παγκόσμια Κυβέρνηση, επειδή (θεωρητικά) θα μειωθούν οι αντιδράσεις του κόσμου, που θα αντιμετωπίζει πλέον, σε μεγάλο ποσοστό, πρόβλημα επιβίωσης.

 

 

Για το σχέδιο αντικατάστασης του δολαρίου με το "Amero" διαβάστε αποθηκευμένο (διότι το διαγράψανε πολύ γρήγορα) κείμενο της 22-5-2005: The Plan to Replace the Dollar With the 'Amero'

Επαναπροσδιορισμός συνόρων στην Β. Αμερική γύρω στο 2010 προβλέπεται από το σχέδιο!

 

Η Βόρειο Αμερικανική Ένωση (μεταξύ Καναδά - ΗΠΑ - Μεξικού) είναι έτοιμη, ακόμη και το νόμισμα που θα αντικαταστήσει το δολάριο, δηλ. το Αμέρο !

Από το νόμισμα αυτό κατασκευάστηκε ήδη αρκετή ποσότητα.  Η δουλειά έγινε ήσυχα... για να μην ανησυχείτε!

Αριστερά οι τομείς της συμφωνίας. Μη ζητάτε να ενημερωθεί και εγκρίνει ο λαός τις συζητήσεις και τις αποφάσεις. Δεν του αρκεί που ψηφίζει μια φορά στα 4 χρόνια; Η Νέα Τάξη δεν έχει καιρό... Και κάποιος άλλος αναφέρεται στην Γραφή ότι "ολίγον καιρό έχει"... και αυτός είναι το αφεντικό της! Όχι διότι είναι κακό να υπάρξει παγκόσμια ενότητα και ειρήνη, αλλά διότι τώρα προωθούνται τα αντίθετα, πόλεμοι και αταξία καλυμμένοι με ψέματα και υποκρισία, ότι όλα γίνονται για την... ειρήνη! Αλλά όπως επεξηγεί πάλι η Γραφή «εκείνος ανθρωποκτόνος ήταν εξ αρχής και στην αλήθεια δεν στάθηκε, διότι δεν υπάρχει αλήθεια σ' αυτόν». (Ιω. 8,44)

 

Λίγο μετά την ενδυνάμωση του κόματός του από τις εκλογές και βέβαια πριν το ατύχημα που του στοίχισε τη ζωή,

 ο Haider  τα βάζει με τις Τράπεζες, λέγοντας γι' αυτές ότι είναι στην πραγματικότητα μια μεγάλη μαφία! 

Αν και "ακροδεξιός", μιλάει με έκδηλο ενδιαφέρον «για τον ανθρωπάκο που θα χάσει τη δουλειά του και το μισθό του».

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για περισσότερη ενημέρωση δείτε τι λέει και ο Hal Turner για το θέμα της Β. Αμερικανικής Ένωσης και το Αμέρο (αγγλικά) χωρίς να παίρνετε "τοις μετρητοίς" κάθε συμβουλή του. Σίγουρα όμως, υπάρχει και θα υπάρξει μεγαλύτερο πρόβλημα.

 

  CERN - Υπερτεχνολογία και μύθος!

 

Η μηχανή του Big Bang και των μαύρων οπών;

Από τον Αριστοτέλια λογική στον παραλογισμό των σύγχρονων επιστημόνων.

Ένα μήνυμα του Θεού μετά το σταμάτημα του LHC το Σεπτέμβριο για επισκευή.

Και άλλα πολλά διαβάστε:

σε   htm  (με γραφικά)   ή    pdf   (310KB) εκτυπώσιμο.

Το 666 στο σήμα του CERN, και η καταστροφή της Γης σε 50 μήνες ως 50 χρόνια

Σχετικό video (στα αγγλικά, αλλά με εισαγωγή ελληνική

Όλα τα videos τα σχετικά με το CERN

-------------------------

Δείτε την είδηση (21/11/2008): Αποδείχτηκε το e=mc2 

Εκεί αναφέρεται ότι κατά την πειραματική απόδειξη του Ε=mc2  επιλύθηκε το πρόβλημα γιατί ενώ η μάζα των γλουονίων είναι μηδενική και των κουάρκ μόνο 5%, δεν ξέραμε τι γίνεται με το υπόλοιπο 95% της μάζας.
Η απάντηση από την ομάδα των φυσικών είναι ότι το υπόλοιπο 95% προέρχεται από την ενέργεια των κινήσεων και των αλληλεπιδράσεων των κουάρκ και των γλουονίων, επιβεβαιώνοντας έτσι οριστικά ότι μάζα και ενέργεια ισοδυναμούν, όπως προέβλεψε ο Αϊνστάιν. ...

...Και έτσι δεν χρειάζεται να ψάχνει το CERN για κάποιο θεμελιώδες θαυματουργό μποζόνιo!

Είναι προφανές ότι υπάρχουν και άλλα σωματίδια που με τις ενέργειές τους καλύπτουν το κενό στις γνώσεις μας, και θα υπάρχουν όσο εξετάζομε το Σύμπαν, το δημιούργημα ενός απειροτέλειου Θεού!

Δείτε το βίντεο: Κβάντα και άγιος Ανδρέας ο σαλός!

Πράγματι:

"Πέρα από τον Χιγκς: 5 άπιαστα σωματίδια που μπορεί παραμονεύουν στο Σύμπαν" (Beyond Higgs: 5 Elusive Particles That May Lurk in the Universe) λένε οι φυσικοί (2014) και γι' αυτό σύμφωνα με τον Χώκιν (2016) οι Μαύρες τρύπες έχουν "τρίχωμα" από σωματίδια μηδενικής ενέργειας... (https://www.nbcnews.com/tech/innovation/new-stephen-hawking-hypothesis-black-holes-have-hair-n496716).

+ - +

    Επομένως ψάξτε και θα βρείτε... "Τω αιτούντι και δοθήσεται" λέει ο Κύριος Ιησούς. Αλλά η τελειότητα που μας περιβάλλει οδηγεί στην κατανόηση ενός υπερτέλειου Δημιουργού ή μένει να βλέπει μόνο λεπτομέρειες από όλο και καινούργια σωματίδια, παραμένοντας έτσι στη ματαιότητα;

 

    Όμως προσοχή! Δεν μπορούμε να κάνομε τρελά πειράματα που μπορούν να καταστρέψουν τη ΓΗ!

    Τα Μποζόνια του Χιγκς θα μπορούσαν να γίνουν ασταθή σε πολύ υψηλά επίπεδα ενέργειας και έχουν τη δυνατότητα να καταστρέψουν το Σύμπαν, λέει ο Χώκιν. Ο κ Hawking είπε ότι αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια "καταστροφική αποσύνθεση κενού» το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει την κατάρρευση του χωροχρόνου και ότι δεν θα είχαμε καμία προειδοποίηση για τον κίνδυνο. Θα είχαμε τότε μια φυσαλίδα από αληθινό κενό που θα μεγάλωνε με την ταχύτητα του φωτός! λινκ

     Δηλ. στην πραγματικότητα το CERN είναι μια ακόμη προσπάθεια από τις απαγορευμένες από τον πατέρα της υδρογόβομβας Ζαχάρωφ, να ανοιχθεί τρύπα (ή πόρτα) προς το "αληθινό κενό" (true vacuum). Το CERN όταν παλιότερα απάντησε στις κριτικές για την επικινδυνότητα των πειραμάτων του είπε μεταξύ άλλων: «Δεδομένου ότι τέτοιες φυσαλίδες κενού δεν έχουν παραχθεί πουθενά στο ορατό Σύμπαν, δεν πρόκειται να δημιουργηθούν ούτε στον LHC»! Διαβάστε περισσότερα:

 www.imdleo.gr/diaf/2008/14_CERN.pdf και επίσης: στην σελ. 58 από τον «Επίτομο» υπό ΛΜΔ:

 www.imdleo.gr/diaf/files/proph/2_epitomos_parts/09_UN-yperopla-tsounami.pdf

 

+ + + + + +

2010: «Το Cern, το σταματάει ο <Θεός>

η άποψη του Holger Bech Nielsen, ο οποίος είναι καθηγητής της Θεωρίας της Υψηλής Ενέργειας στο Ινστιτούτο Niels Bohr στην Κοπεγχάγη, και ένας από τους βασικούς θεμελιωτές της Θεωρίας των Χορδών. pdf

+ + + + + +

-------------------------

Ένα βάθρο της Εξελικτικής θεωρίας που καταρρέει:

  Οι μέθοδοι ραδιοχρονολόγησης της ηλικία της Γής πόσο αξιόπιστοι είναι

++++++++++++++

Επειδή η Νέα Τάξη προχωράει εκφοβιστικά, γι'  αυτό δεν είναι περίεργος ένας ακόμη εκφοβισμός:

Διεθνής οικονομική κρίση εγγυημένα,

από τους Joe Biden και Powell, μέσα σε ένα εξάμηνο το πολύ !!!

Συγχρόνως μιλάνε για τεστάρισμα του προέδρου! Μήπως και οι Ρώσοι τεστάρουν κι αυτοί;

++++++++++++++

Δείτε το φινάλε του παιγνιδιού της Παγκοσμιοποίησης, δηλ. το βίντεο - ντοκιμαντέρ του Άλεξ Τζόουνς:

 EndGame 

++++++++++++++

Καλά Χριστούγεννα

Δείτε ακόμη το νέο αρχείο (Απρίλιος 2008),

  περί Αντιχρίστου, από ανέκδοτο χειρόγραφο του Αγίου Νείλου του Μυροβλύτου, στη σελίδα του 2007.

  Συνιστάται για λόγους ταχύτητος

 όταν κατεβάζετε pdf αρχείο, να κάνετε με το ποντίκι δεξί κλικ πάνω στο link

και να επιλέγετε, αν χρησιμοποιείτε internet explorer: save target as,

"αποθήκευση δεσμού ως" για ελληνική έκδοση & Mozilla firefox).
 

- - -

Αποκτείστε το πρόγραμμα ανάγνωσης των αρχείων *.pdf  adobe acrobat reader

σε  πρόσφατη έκδοση, δωρεάν από το διαδίκτυο                adobe

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Κ Ε Ν Τ Ρ Ι Κ Η  Π Ρ Ο Φ Η Τ Ε Ι Ε Σ  Β Ι Β Λ Ι Α  Δ Ι Α Φ Ο Ρ Α  Ν Ε Α  Τ Α Ξ Η

Ε Μ Ε Ι Σ

[Νέα τάξη-Οικουμ-Ορθοδοξία] [Τρομοκρατία] [Τρομοκρατία+] [Ασίζη] [WCC] [Ορθόδοξοι-WCC-Φωτος][Ιράκ] [Λίβανος] [Ορθόδοξοιαπικοί] [Πάπας-Εβραίοι] [Φανάρι-Πάπας] [Καιρός] [Πολυμέσα] [Σεισμοί] [Φωτογραφίες] [666-υπολ] [Barcode] [Φήμες-Μεσσηνία] [Τραχώνι] [Πυρκαγιές] [Πείνα] [Νοστράδαμος] [Οσετία [Φωνές από την Κόλαση;]  [CERN]  [2005] [2006] [2007] [2009] [2010] [2011] [+2012] [Links] [περιεχόμενα]