ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣΤΗΝΆγιος Ιωάννης ο Θεολόγος ΙΣΤΟΡΙΑ ...  

         ...ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

 

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

 

    Ώδε η σοφία εστίν. Ο έχων νουν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου, αριθμός γαρ ανθρώπου εστί, και ο αριθμός αυτού χξστ΄.  (Αποκ. ΙΓ-18).

 

 

 

Προφητείες

Βοηθητικά αρχεία

Υπολογισμός του αριθμού ονόματος.

Στην Ελληνική γλώσσα, οι αριθμοί αντιστοιχούν σε αριθμούς, όπως παρακάτω:

α 1 Παράδειγμα:

Ιησούς = 10+8+200+70+400+200=888 (προσέξτε ότι στο όνομα Ιησούς κρύβεται η τρις άπειρη, Τριαδική κατά τον αριθμό των προσώπων, Θεία φύση! Το 8 στην εκκλησία είναι σύμβολο της απείρου αιωνιότητος, όπως ακριβώς το πλαγιαστό οκτώ είναι το σύμβολο του απείρου στα μαθηματικά!)

Επίσης:

Βενέδικτος = 2+5+50+5+4+10+20+300+70+200=666

Ιαπετός = 10+1+80+5+300+70+200=666

(το αντίστοιχο του Ιάφεθ στην Ελληνική)

Νώε = 50+800+5=855

Λατείνος = 30+1+300+15+50+70+200=666

(όνομα που χρησιμοποίησαν από παλιά οι Πατέρες. Που να έβλεπαν τώρα που κατάντησαν οι Λατείνοι!)

β 2
γ 3
δ 4
ε 5
στ 6
ζ 7
η 8
θ 9
ι 10
κ 20
λ 30
μ 40
ν 50

   Σημείωση: Πρέπει να τονισθεί ότι κακός αριθμός δεν υπάρχει. Αν υπολογίζουμε, επειδή μας είπε ο Ευαγγελιστής Ιωάννης στην Αποκάλυψη, το όνομα κάποιων προσώπων για να δούμε αν δίνει 666, αυτό δεν σημαίνει ότι αναγκαστικά, χωρίς να λάβουμε υπ' όψιν τα έργα του, πρέπει να υποπτευόμαστε κάποιον σαν Αντίχριστο.

   Επί πλέον ο τελικός Αντίχριστος, δεν έχει εμφανισθεί ακόμη, και ούτε θα εμφανισθεί πριν τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά μετά τον πόλεμο και μετά την επακολουθούσα περίοδο ειρήνης.

   Για μας έχει σημασία κυρίως η διαφήμιση του αριθμού του Αντιχρίστου στις ημέρες μας, δηλ. η παρακολούθηση της εξέλιξης του "Μυστηρίου της Ανομίας", κατά τον Απόστολο Παύλο (2α Θεσ. Β-7). Από αυτή την άποψη, αυτοί που σφραγίζονται τώρα, στην Αμερική κυρίως, για λόγους οικονομικούς, ασφαλείας κλπ, όπως και τα σατανιστικά ροκ συγκροτήματα που διαφημίζουν το 666, όλοι αυτοί εργάζονται από τώρα προωθώντας το μυστήριο αυτό της ανομίας, και την επικείμενη άνοδο στην εξουσία του ίδιου του τελικού και κατ' εξοχήν Αντιχρίστου.

   Η εμφάνιση του bar code, το 1973, θα ήταν από θρησκευτική άποψη χωρίς σημασία για μας, αν δεν περιλάμβανε στην original UPC (Universal Product Code), και στην Ευρωπαϊκή τυποποίηση EAN 13, τα τρία 6άρια οδηγούς ή μπάρες ασφαλείας, από τα οποία προήλθε και ο λαϊκός χαρακτηρισμός "σύστημα 666". (Διαβάστε και από τον γ. Παίσιο)

   Είναι ενδιαφέρον ότι ο επινοήσας το barcode George J. Laurer, εργαζόταν στην IBM το 1971, και πήρε την εντολή να φτιάξει "τον καλύτερο κώδικα και το πιο κατάλληλο σύμβολο για την βιομηχανία των τροφίμων". Ο ίδιος στο site του στο internet, απαντώντας στην ερώτηση (&6, ερ.#1) αν οι προεξέχουσες γραμμές στον κώδικα U.P.C. ταιριάζουν με 6άρια, λέει με κεφαλαία: "Ναι, ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ με τον κωδικό του 6". Και αφού πολύ συνοπτικά δίνει τα μέρη (modules) του 6 στον κώδικα, λέει: "Δεν υπάρχει τίποτα εφάμαρτο σ' αυτό. Ούτε έχει καθόλου να κάνει με το "σημάδι του Θηρίου" (Αποκ. ΙΓ-18), Είναι απλά μια σύμπτωση, όπως το γεγονός ότι το όνομα, όνομα πατρός και επώνυμό μου όλα έχουν 6 χαρακτήρες!

αποθ. σελίδα (αγγλικά)

To barcode της IBM έγινε το αποδεκτό πρότυπο για την βιομηχανία τροφίμων, το Μάϊο του 1973 από το UGPCC (Uniform Grocery Product Code Council). ή αποθ. σελίδα (αγγλικά)

Διαβάστε σύντομη ανάλυση του barcode υπό ΛΜΔ

     Έτσι εντελώς ...κατά σύμπτωση θα ελέγχονται τα τρόφιμα με την επινοηθείσα για αυτόν ακριβώς το λόγο κωδικοποίηση (του barcode - χαράγματος), ώστε δεν θα μπορεί κανείς να πουλάει ή να αγοράζει, αν δεν την έχει!

ξ 60
ο 70
π 80
90
ρ 100
σ 200
τ 300
υ 400
φ 500
χ 600
ψ 700
ω 800
900
ια 1000
ιβ 2000
  κλπ

   Για τον υπολογισμό του αριθμού κάποιου ονόματος παραθέτομε και το αρχείο leksaritmos.exe σε μορφή zip: leksaritmos.zip

    Το αρχείο ελήφθη από πολύ ενδιαφέρουσα Χριστιανική ιστοσελίδα, που τώρα όμως δεν βρίσκεται στην αρχική της διεύθυνση.

Σχέσεις Εβραϊκών γραμμάτων με αριθμούς.

   Στα βιβλία των Εβραίων περιέχεται και η gematria που δίνει σχέσεις Εβραϊκών γραμμάτων με αριθμούς. Στην πραγματικότητα δίνει αντιστοιχίες όμοιες με τα Ελληνικά, εκτός του τ, μόνο που τα φωνήεντα στην Εβραϊκή δεν αναγράφονται. Γι' αυτό είναι καλό να χρησιμοποιείται η Ελληνική γλώσσα, που είναι η γλώσσα της Αποκαλύψεως στο πρωτότυπο, όπως βέβαια και ολόκληρης της Καινής Διαθήκης. Ακόμη όμως και η Παλαιά Διαθήκη θεωρείται πιο αυθεντική στο Ελληνικό κείμενο των Ο΄ (Εβδομήκοντα), παρά στο Εβραϊκό, το οποίο επειδή χάθηκαν τα πρωτότυπα, γράφτηκε εκ των υστέρων. Αυτό επιβεβαιώθηκε και από τα ανακαλυφθέντα χειρόγραφα της Νεκράς Θάλασσας, τα οποία ταιριάζουν πολύ περισσότερο με τη μετάφραση των Ο΄.

Για λόγους όμως σύγκρισης δίνεται από τη γραμματική της Εβραϊκής του Gesenius, (έκδοσης E. Kautzsch and A.E. Cowley, σελ. 26)

χαρακτηριστικός πίνακας αντιστοιχιών:

ή για πιο ευδιάκριτα, Εβραϊκά, Ελληνικά και αντίστοιχους αριθμούς,

λάβετε το αρχείο: hebr_num.pdf (100 ΚΒ).

    Σαν παράδειγμα διπλού υπολογισμού, δίνεται από παλιότερο κατέβασμα από (προτεσταντικό) site, με βελτίωση της διαμόρφωσης από εμάς για να διαβάζεται πιο άνετα, το αρχείο: Clinton_num.pdf (119 ΚΒ), που αφορά το πλήρες όνομα του Κλίντον, και τον αριθμό του σε Εβραϊκά και Ελληνικά (=666;). Δείτε και τι πιθανόν τον αφορά στην προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού: «Όταν ξεσπάσει πόλεμος στην Δαλματία (1999), και εμφανισθεί ο σημαδεμένος άνθρωπος, πρωταγωνιστής στα αίσχη, κοντά θα είναι η συντέλεια του κόσμου». (1,4ΜΒ)

     Ο τέως πρόεδρος Clinton και η γυναίκα του αυτοπροβάλλονται σαν Σιωνιστές.

 

Ο τέως αμερικανός πρόεδρος Clinton μιλώντας στους Εβραίους με το σκουφάκι, κατά την επίσκεψη που έκανε με τη Hillary σε Ισραήλ και Ιορδανία. Στην Ιορδανία εννοείται το σκουφάκι το έβγαλε...

 

Η Hillary Clinton με το εξάγωνο αστέρι του Ισραήλ στην πλάτη, μιλάει στο Αρχηγείο του Magen David Adom, στους εκεί Εβραίους. (Αυτά από το site της Χίλλαρυ).

-	Hillary Clinton 2008 Democrat  Infant/Toddler T-  

Ενδιαφέροντα είναι τα μπλουζάκια με τα οποία η  Hillary Clinton διαφημίζει την υποψηφιότητά της για την προεδρεία των Ηνωμένων Πολιτειών.

    Δεν χρειάζονται πρόσωπα στα μπλουζάκια, όταν όλοι θα έχουν γίνει νούμερα, και μάλιστα του συστήματος barcode, κοινώς 666!

 

Η διαφήμιση λέει: Hillary 2008. For the Hillary Clinton vote. (Για την ψήφο στην Χίλλαρυ Κλίντον)

    Το κατάστημα του ιντερνέτ που πουλάει τα μπλουζάκια barcode, διαφημίζει τέτοια για τους αστέρες της Ροκ, για παντρεμένους, ανύπαντρους κλπ, μέχρι για τον Σάντα (ένα είδος Άϊ Βασίλη) και αγόρια και κορίτσια των Χριστουγέννων! Αλλά η μοναδική πολιτικός, ως τώρα, που προβάλλεται έτσι, και με τη σειρά της προβάλλει το barcode είναι η Κλίντον...

      Επειδή φαίνεται ότι η εκμετάλλευση του 666 σαν αθροίσματος του πλήρους ονόματος του Κλίντον βοηθούσε τους Ρεπουμπλικάνους, οι Δημοκρατικοί με τη σειρά τους ανακάλυψαν στο όνομα του Bush επίσης το 666!

G = 3 (gimel)
e = 5 (heh)
o = 70 (ayin)
r = 200 (resh)
g = 3 (gimel)
e = 5 (heh)
     
B = 2 (beth)
u = 70 (ayin)
s = 300 (shin)
h = 8 (cheth)
Σ=  666  

 

      Όπως όμως είπαμε, επειδή στο Εβραϊκό αλφάβητο δεν υπάρχουν φωνήεντα, και στο όνομα του Μπους δεν ελήφθη υπ' όψιν το αρχικό του πατρωνύμου, δηλ. πολλές φορές δεν τηρούνται οι ίδιοι κανόνες κατά την ψηφιοποίηση, μπορεί να φτάνουμε σε ίδιο αποτέλεσμα, αλλά αυτό να είναι ενδεικτικό όχι τόσο αντικειμενικό όσο όταν η ψηφιοποίηση γίνεται στα Ελληνικά. Στα Ελληνικά και μάλιστα μόνο στο όνομα, διότι ο Αντίχριστος σαν απόλυτος άρχων ένα όνομα θα έχει, (είτε απλό πχ «Ιαπετός», είτε σύνθετο είναι  πχ «Καίσαρ Απειλής»), δεν θα χρειάζεται να διευκρινισθεί ποιος είναι από το επώνυμό του, δεν υπάρχουν τέτοιες αμφισβητήσεις. Ο Ευαγγελιστής Ιωάννης στην Αποκάλυψη αναφέρεται με τα Ελληνικά γράμματα χξστ στον αριθμό που θα δίνει το όνομά του. Μέχρι τότε μπορούμε να πειραματιζόμαστε με διάφορα ονόματα, και με διάφορους τρόπους, αλλά καλό είναι να μη μας απασχολεί υπερβολικά το θέμα, διότι η σοφία του Θεού δεν είναι αριθμοσοφία του κόσμου τούτου!

    Πρέπει να είμαστε ικανοί να διακρίνουμε από την πνευματική ποιότητα των έργων κάποιου το ποιος είναι. Στην εποχή του τελικού Αντιχρίστου, επειδή δεν θα υπάρχουν μέχρι την εκλογή του εμφανή εις βάρος του στοιχεία, αλλά θα διαφημίζονται με υποκρισία μόνο τα καλά, γι' αυτό αφ' ενός θα εμφανισθούν οι 2 προφήτες Ηλίας και Ενώχ που θα προειδοποιούν τον κόσμο ότι αυτός είναι ο Αντίχριστος, και αφ' ετέρου τα ψηφία του ονόματός του αθροιζόμενα θα δίδουν 666. Επομένως μέχρι τότε δεν πρέπει να χάνουμε πολύτιμο χρόνο σε μάταιες αναζητήσεις.

      Οι πράξεις των ανθρώπων, μαζί με τους λόγους και τις σκέψεις τους θα τους κρίνουν την ημέρα της Κρίσεως, όχι ο αριθμός του ονόματός τους!

       ..."Λέγω δε υμίν ότι πάν ρήμα αργόν (ανώφελο πνευματικά) ό εάν λαλήσωσιν οι άνθρωποι, αποδώσουσι περί αυτού λόγον εν ημέρα κρίσεως". (Ματ. Ιβ-36).

     Ο αριθμός του ονόματος του "θηρίου" χαρακτηρίζει κυρίως τα χρόνια κοντά στον Αντίχριστο, δηλαδή την εποχή μας, και καλεί τους Χριστιανούς σε επαγρύπνηση.

 

 

      Βάσει των όσων ειπώθηκαν πιο πριν, ισχύει και για το χαρακτηριστικό www που προηγείται από οποιαδήποτε σύνδεση στο internet η αντιστοιχία:

(Στα Εβραϊκά): www=666 (w=6). Και στα Ελληνικά ομοίως, διότι βάσει των αρχείων που παραθέσαμε πριν, το w θεωρείται σαν δίγαμα (=2*3=6).

    Μην φοβάστε όμως. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι το internet είναι του Αντιχρίστου, αλλά της εποχής που θα φέρει τον Αντίχριστο. Διότι κάθε 666άρι δεν έπεται ότι είναι κακό! Εξαρτάται από τον τρόπο που χρησιμοποιείται. Υπάρχουν κακά παραδείγματα:

     Το 1993 τρεις μοναχοί στο ξακουστό μοναστήρι της Όπτινα, στην κεντρική Ρωσία, που από το 14ο αιώνα είναι το πνευματικό κέντρο της Ρωσίας, δολοφονήθηκαν άγρια με αμέτρητες μαχαιριές, το βράδυ της Αναστάσεως. Το ματωμένο μαχαίρι που βρέθηκε είχε χαραγμένο το 666. Όπως ομολόγησε ένας από τους δράστες που συνελήφθη αργότερα, επίτηδες σκότωσαν τους μοναχούς στα πλαίσια σατανικής λατρείας.

     Ο νέος ιερομάρτυρας Ιωάννης της Santa Cruz (5/18-5-1985), μερικούς μήνες πριν από την δολοφονία του, είδε στην εκκλησία του ότι άγνωστοι οπαδοί του σατανά, χρωμάτισαν το 666 και το σατανικό αστέρι (πεντάλφα) στη μπροστινή είσοδο του ναού.
      Όταν όμως, προ Χριστού, ο Σολομών έπαιρνε 666 τάλαντα το χρόνο από τους γύρω λαούς, αυτό δεν γινόταν με τρόπο κακό, διότι οι λαοί τα έδιδαν από μόνοι τους, αναγνωρίζοντας και μόνο από τη σοφία του Σολομώντος, ότι πράγματι ο αληθινός Θεός ήταν αυτός για τον οποίο χτιζόταν ο ναός. Εξ άλλου αναγνώριζαν την ειρηνική διάθεση του Σολομώντος, και αυτός ήταν πολύ βασικός λόγος για τον οποίο δεν επέτρεψε ο Θεός στον πατέρα του τον Δαβίδ να χτίσει εκείνος το ναό, παρά την ιδιαίτερη αγάπη του σ' αυτόν, διότι είχε βάψει τα χέρια του με αίμα.

        Και αν πάτε σε μια διεύθυνση που έχει το Νο 666 αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος μένει εκεί είναι Αντίχριστος. Το ίδιο μπορεί να γίνει σε ένα ξενοδοχείο κ.ο.κ.

       Υπάρχει όμως ένα ιδιαίτερο στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπ' όψιν μας για να κρίνουμε αν πρέπει να λάβουμε σαν σημείο (σημάδι) των καιρών το γεγονός ότι διαφημίζεται στις ημέρες μας όχι μόνο το 666, αλλά επί πλέον ότι υπάρχει αντιστοιχία μεταξύ www και 666. Και αυτό είναι, ότι μέσω ιντερνέτ διεξάγεται ένα πολύ σημαντικό μέρος του εμπορίου! Και όσο πάει αυτό αυξάνει λογαριθμικά. Επομένως όταν επίσημα δεν θα μπορεί κανείς να αγοράζει και να πωλεί, παρά μόνο όσοι έχουν το 666, τότε ούτε μέσω ιντερνέτ θα μπορεί να υπάρξει αγοραπωλησία για τους Χριστιανούς, επειδή ο Αντίχριστος θα έχει μπλοκάρει για τον εαυτό του και το ιντερνέτ. Μπορεί μάλιστα πριν προχωρήσει κάποιος σε αγοραπωλησία να ερωτάται αν αποδέχεται να δώσει ισόθεες τιμές, μέσω της φωτογραφίας του, στον Αντίχριστο, και μετά να του επιτρέπεται η εμπορική πράξη.

      Όπως όλα τα σφραγισμένα προϊόντα φέρουν το "666" και θα είναι προσιτά μόνο στους αντίχριστους ανθρώπους της εποχής εκείνης, το ίδιο θα γίνεται και με το ιντερνέτ. Το χρήμα που θα διακινείται μέσω ιντερνέτ θα είναι για όσους έχουν σφραγισθεί, και έχουν έτσι ένα έγκυρο αριθμό συναλλαγής, που μπορεί να ελέγχεται με σκανάρισμα του χεριού ή του μετώπου πριν ή και κατά την παραλαβή των παραγγελμένων προϊόντων. Επομένως είναι σοβαρή, και καθόλου δεν απορρίπτεται, η  προειδοποιητική  πλευρά της αντιστοιχίας μεταξύ www και 666. Μάλιστα το www δεν είναι τρία απλά γράμματα που πατάμε πριν μπούμε στο internet. Είναι μια ολόκληρη υπηρεσία η οποία καλείται με αυτόν τον κωδικό για να μας επιτρέψει την χρησιμοποίηση του internet. (Δείτε σχετικό swf ) 

Και επί τη ευκαιρία για το πρωτόκολλο του internet: 

Γενικά όταν ευφημίζεται το 666, τότε αυτό σημαίνει ότι μπήκαμε στην τελική περίοδο των γεγονότων της Αποκαλύψεως, όχι αναγκαστικά όμως στα χρόνια της εμφάνισης του τελικού Αντιχρίστου.

     Οι προειδοποιήσεις μέσω της εμφάνισης στο προσκήνιο του συστήματος barcode, ή όπως αλλιώς λέγεται "συστήματος 666" λόγω της ύπαρξης επάνω του των τριών εξαριών οδηγών, ιδιαίτερα εμφανών στο Ευρωπαϊκό πρότυπο, όπως εξηγείται στις προφητείες, είναι σοβαρές για τους εξής κυρίως λόγους:

    -Δεν είχε ποτέ μαζικά χρησιμοποιηθεί αυτός ο αριθμός, όπως τώρα που χρησιμοποιείται σε όλα σχεδόν τα προϊόντα και τις προσφερόμενες υπηρεσίες.  Όταν το χρήμα μάλιστα, όπως λέγεται, γίνει πλαστικό, χωρίς μετρητά, και κατόπιν μέσα σε εμφυτευμένο υποδόριο τσιπ, η εξάπλωση του 666 θα είναι συντριπτική. Για να συνηθίσει ο κόσμος, αρχίζει από την Ασία  να προβάλλεται μια νέα μορφή συναλλαγής, μέσω "έξυπνων καρτών" (μόνο στην Ιαπωνία δραστηριοποιούνται πάνω από 500 εταιρείες) που θα χρησιμοποιούνται από την κινητή τηλεφωνία για συναλλαγές μικρού ύψους (αρχικά μικρότερες των 25$), χωρίς υπογραφή κατόχου ή pin.

     Και τώρα στην Ευρώπη η Visa προωθεί το ίδιο σύστημα με μικροδιαφορές: «Κινητά τηλέφωνα που πληρώνουν, πιστωτικές κάρτες με ενσωματωμένο μηχανισμό δημιουργίας κωδικού μιας χρήσης, πληρωμή εισιτηρίου με κάρτα...»   Δείτε: Visa από το μέλλον  

    -Κατά την Αποκάλυψη, την εποχή του Αντιχρίστου, το 666 θα είναι απαραίτητο σφράγισμα, όχι μόνο τότε στα προϊόντα, αλλά και στους ανθρώπους που θα θέλουν να συναλλαγούν. Δηλαδή έχομε διαρκώς αυξανόμενη χρήση, μέσω βέβαια της ανάλογης άσκησης ψυχολογικής πίεσης, του αριθμού αυτού, ή μάλλον συστήματος αριθμήσεως. Διότι ο γραμμωτός κώδικας είναι σύστημα αριθμήσεως.

      «Και ποιεί πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους, ίνα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών, και ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού.  Ώδε η σοφία εστίν. ο έχων νουν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου. αριθμός γαρ ανθρώπου εστί. και ο αριθμός αυτού χξστ’». (Αποκ. ΙΓ 16-18).
    -Κατά τους Πατέρες όμως, όπως τον άγιο Εφραίμ το Σύρο, ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος ήξερε το όνομα του θηρίου (Αντιχρίστου), αλλά σε μας έδωσε μόνο τον αριθμό του. Αυτό αποδεικνύει ότι πριν την εμφάνιση του Αντιχρίστου έχει μεγάλη σημασία για μας ο αριθμός του ονόματός του, που θα είναι και ο αριθμός του σφραγίσματος, δηλ. το 666 !

     Σημειώστε ότι όπως παρατηρήσατε παραπάνω, ο χξστ΄ αναφέρεται στο 18ο στίχο (6+6+6=18), του 13ου κεφαλαίου, που αποτελεί σαν νούμερο (13) το "γούρι" των Εβραίων και τη "γρουσουζιά" των Χριστιανών! Στην πραγματικότητα βέβαια ο Αντίχριστος και το νούμερό του, θα είναι πανωλεθρία για όλη την Οικουμένη.

 

 

Η προφητεία του Αγίου Ανδρέα του δια Χριστόν Σαλού

είναι πολύ ενδιαφέρουσα για τις ημέρες μας.

Θα το εξηγήσουμε αυτό καλύτερα όταν θα την συγκρίνουμε με άλλες προφητείες (Αποκαλύψεως, Ιεζεκιήλ κλπ).

Παρατίθεται εδώ το πλήρες κείμενο, με εντός παρενθέσεως κάποιες σύντομες επεξηγήσεις, και στο τέλος σημείωση υπό Λεοντίου Μοναχού (ΛΜΔ).

 

 

Αρχεία ειδήσεων που έχουν σχέση με τις προφητείες:

 

- Για την παρα-Εγνατία από το Μ.Π.Ε. ή MPA, ( 12 Σεπτεμβρίου 2002) 

- Για την Εγνατία από το ANA-MPA  (9 Σεπτεμβρίου 2006) 

Από τα παραπάνω αρχεία βλέπετε ότι η Εγνατία δεν θα είναι έτοιμη πριν το τέλος του 2008. Όταν ετοιμασθεί πάντως, τότε να ξέρετε ότι τα στρατεύματα που θα πηγαίνουν για την Πόλη θα ζητήσουν να την χρησιμοποιήσουν. Αλλά αλλοίμονο σε όσους βρίσκονται κοντά, σύμφωνα με τις προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού: «Όταν γίνει η Εγνατία οδός, τα στρατεύματα θα περάσουν από αυτήν...» Και:

«Θαρθεί καιρός που θα κατέβει το Ρώσικο γένος για να πηγαίνουν στους Εβραίους, όπου θα γίνει πόλεμος και θα πλέξη το τριχρονίτικο δαμάλι στο αίμα. Θα είναι τακτικός στρατός. Απ' αυτόν δεν θα πάθετε τίποτε. Αλλά από το ρέμπελο θα πάθετε πολλά. Αν περάσει από την Αυλώνα, χαρά στην Μακεδονία. Aν περάσει από τη Μακεδονία, αλλοίμονο στη Μακεδονία. Θα γίνει μεγάλο κακό». Δείτε τα σχετικά στις παρατιθέμενες προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, παρμένες από πολλά χειρόγραφα, επί πλέον των γνωστών της έκδοσης του τ. μητρ. Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτη. Και τώρα λένε ότι τελειώνει η Εγνατία. (Βλ. πιο κάτω).

 

- Για την ομοφυλοφιλία:

Φλερτάρει ανοικτά το Ευρωκοινοβούλιο με την ομοφυλοφιλία

Κατά τους Αγίους, όπως τον Άγιο Νήφωνα Κωνσταντιανής, αυτή η αμαρτία είναι μια μεγάλη ηθική κατάπτωση  που επιταχύνει τα γεγονότα της τελικής κρίσεως: «Η αρχή του εβδόμου Αιώνα σημαίνει το τέλος των αιώνων. Αρχίζει να γενικεύεται η κακία, η πονηρία κι η ασπλαχνία. Οι άνθρωποι του έβδομου Αιώνα είναι πονηροί, φθονεροί, ψεύτες, με υποκριτική αγάπη, φίλαρχοι,  υποδουλωμένοι στις σοδομιτικές αμαρτίες ». Ο 7ος αιώνας εδώ είναι διαφορετικού μετρήματος, από το σύνηθες της Εκκλησίας, όπως εν συντομία αναφέρεται στην επεξήγηση του σχετικού αρχείου. (Από το όραμα του Αγίου Νήφωνος Κωσταντιανής για την μέλλουσα Κρίση)

 

- Τα Ελληνοτουρκικά θα αρχίσουν, κατά τον γέροντα Παίσιο τον Αγιορείτη, μετά την απόκτηση κάποιου είδους αυτονομίας των Κούρδων και Αρμενίων στην Τουρκία. Δείτε παλιότερο άρθρο της Ελλην. υπηρεσίας του BBC (1 Φεβρουαρίου 2005): "Ανησυχία Άγκυρας για Κούρδους"

Το τσάκωμα θα είναι για τα 6 ή 12 μίλια της υφαλοκρηπίδας. Ήδη πάνω στο θέμα αυτό έχουμε εξελίξεις. Δείτε: "Πειρατεία η διεξαγωγή ερευνών από την Τουρκία βορειοδευτικά της Κύπρου" (13-2-2007): "Πράξη πειρατείας που παραβιάζει το διεθνές δίκαιο χαρακτήρισε ο Κύπριος υπουργός Εμπορίου Αντώνης Μιχαηλίδης τη διεξαγωγή έρευνας ή εξόρυξης πετρελαίου από την Τουρκία εντός της ζώνης οικονομικής κυριαρχίας της Κύπρου. Η κρατική εταιρεία πετρελαίων και φυσικού αερίου της Τουρκίας αποφάσισε να επεκτείνει τις έρευνές της για ανεύρεση κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην περιοχή βορείως της Κύπρου και δυτικά μεταξύ Κύπρου και Αιγύπτου".

Επίσης από  www.typos.com.cy, 13-2-2007:
"Η κρατική εταιρεία πετρελαίων και φυσικού αερίου της Τουρκίας (TPAO) αποφάσισε όπως το 2007 επεκτείνει τις έρευνές της για ανεύρεση κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην περιοχή ανάμεσα στη δυτική Κύπρο και την Αίγυπτο, μετέδωσε χθες το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV. Σε πρώτη φάση, η εταιρεία θα διενεργήσει έρευνα σε μικρό βάθος στη Μεσόγειο, σε έκταση 12 ναυτικών μιλίων, από την Αττάλεια μέχρι τον Κόλπο της Μερσίνας. Όπως μετέδωσε το NTV, σε δεύτερη φάση η Τουρκία θα κάνει έρευνα σε μεγάλο βάθος σε περιοχή ανάμεσα στο δυτικό μέρος της Κύπρου και την Αίγυπτο, καθώς και στα ανοικτά της Αττάλειας. Η τουρκική κρατική εταιρεία θα προβεί επίσης σε έρευνες και στο Αιγαίο πέλαγος, προστίθεται. Η διαδικασία υποβολής προσφορών για έρευνα και εκμετάλλευση θα ολοκληρωθεί σε ένα μήνα, σύμφωνα με το τουρκικό κανάλι".

 

Από την "Le Μonde diplomatique", πως διαμορφώνονται τα όρια των 6 και 12 ναυτικών μιλίων στο Αιγαίο, σε χάρτη.

(https://mondediplo.com/maps/IMG/artoff2048.jpg)

αποθηκευμένη φωτογραφία (137KB)

 

Οι διάφοροι πετρελαιαγωγοί γειτονικών χωρών, μεταξύ των οποίων και οι της Αυλώνας - Μπουργκάς και Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης, από χάρτη του 2005. (178KB)

 

- Για τον Οικουμενισμό δείτε σχετικά δημοσιεύματα στην θέση 2006.

   Επίσης πως δεν είναι μόνο οι σύγχρονοι με τα γεγονότα φταίχτες υπεύθυνοι για τις συμφορές, αλλά και αυτοί που από ραθυμία και πνευματική αδιαφορία οδήγησαν τα πράγματα προς το κακό. Και ειδικότερα οι κληρικοί όπως υποστηρίζει ο Άγιος Κοσμάς (βλ. Προφητείες), αλλά και ο άγιος γέροντας Αρσένιος ο Ρώσος, γνωστός και σαν κατάδικος ΖΕΚ 18376 του ειδικού στρατοπέδου, στην εποχή του κομμουνισμού. Μιλώντας στους διαφόρων πολιτικών αποχρώσεων συγκαταδίκους του, λέει μεταξύ άλλων:

«... Ας θυμηθούμε, τι παράδειγμα έδιναν στο λαό οι διανοούμενοι, οι ευγενείς, οι έμποροι, οι δημόσιοι υπάλληλοι, και προπαντός, τι παράδειγμα δίναμε εμείς, οι κληρικοί. Ήμασταν οι χειρότεροι απ’ όλους! »  Δείτε το απόσπασμα (0,34ΜΒ) 

 

- Για την παγκοσμιοποίηση δείτε  τι λέει ο Lyndon LaRouche, από τους υποψηφίους για την προεδρία των ΗΠΑ, εκ του Δημοκρατικού κόμματος (8-2-2007):

«Ότι γίνεται σήμερα είναι ένα τυποποιημένο σχέδιο ιδιωτικών στρατών, που περιορίζουν την κρατική ισχύ, αντικαθιστώντας την με ιδιωτικούς στρατούς ελεγχόμενους από μεγάλες εταιρείες όπως η Halliburton, οι οποίες παίρνουν τη θέση των στρατιωτικών δυνάμεων. Αυτές είναι οι πολιτικές οι συνδεδεμένες με τον Cheney (τον αντιπρόεδρο του Bush) σήμερα, να περιορίσουν το στρατό. Δεν τους ενδιαφέρει αν χάσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα μεταφέρουν την ισχύ σε ιδιωτικές δυνάμεις τέτοιες όπως η Halliburton (γνωστή και σαν εταιρία του Cheney). Καταστρέφουν το υπόλοιπο του κόσμου οικονομικά. Ελπίζουν να ιδρύσουν μια αυτοκρατορία.

      Αυτό είναι το πραγματικό θέμα. Και οι απειλές προς Ρωσία, Κίνα, και Ινδία στην Ασία, είναι τα πραγματικά θέματα... Αν δεν το καταλαβαίνουμε, αν νομίζουμε ότι το ζήτημα είναι το Ιράν, ή αν νομίζουμε ότι το ζήτημα είναι το Ιράκ, τότε είμαστε ανόητοι. Διότι αυτά είναι μερικώς οι είσοδοι προς την μεγαλύτερη κρίση.  Και επίσης:

       Για το λόγο αυτό, ο άμεσος εχθρός, ο στόχος για αυτό που ο Cheney αντιπροσωπεύει, και αυτού που ο  (Άγγλος πρωθυπουργός) Blair  αντιπροσωπεύει στο Λονδίνο, είναι η Ρωσία, η Κίνα, και τώρα η Ινδία. Αυτοί είναι οι κύριοι στόχοι. Όχι το Ιράν, όχι το Ιράκ. Όχι η Νοτιοδυτική Ασία. Η Νοτιοδυτική Ασία συμπεριλαμβανομένου του Ιράν είναι στόχοι ακριβώς διότι είναι η πόρτα για μια ανοικτή επίθεση στην Κίνα, Ρωσία, Ινδία ... » Διαβάστε (στα αγγλικά) όλο το άρθρο (94,1 KB)

      Δηλαδή όσο υπάρχει ισχυρό κράτος είτε Ρωσίας, είτε Κίνας, είτε Ινδίας, είτε ακόμη Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, τότε η Παγκοσμιοποίηση παραμένει απραγματοποίητη. Επομένως μόνο αν καταφέρει η Νέα Τάξη να ισοπεδώσει όλα τα κράτη, ακόμη και τις ΗΠΑ που θα την έχουν στηρίξει στρατιωτικά, μόνο τότε ο αγώνας για την παγκόσμια αυτοκρατορία της οικονομικής ολιγαρχίας και των σατανιστών συνεταίρων της θα σταματήσει. Τότε η ισχύς θα έχει μεταφερθεί στις μεγάλες εταιρίες, κατά το σχέδιο.

     Όμως ο Σατανάς δεν είναι ανόητος να υπηρετεί, αυτός ο υπερήφανος, τους ανθρώπους που ο ίδιος παραπλάνησε να επιζητούν τα μάταια, έχοντας ξεχάσει τελείως την πνευματική τους υπόσταση και προορισμό. Απλά τους έριξε το δόλωμα, και τώρα χορεύουν όπως θέλει αυτός χωρίς να μπορούν να σταματήσουν. Και σαν ανθρωποκτόνος που είναι θα οδηγήσει τα πράγματα στη γενική σύγκρουση ή γενικό πόλεμο, θέλοντας να μαζέψει στα ταμεία του Άδη, μαζί του, όσους πνευματικά απροετοίμαστους βρει ο θάνατος, από τον κατακλυσμό της φωτιάς των σύγχρονων όπλων. Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά τη Βίβλο1 και τις προφητείες, τις Βιβλικές αλλά και τις Πατερικές, έστω και αν δεν τις κατανοεί πλήρως. Ένα από αυτά που ξέρει καλά είναι ότι χωρίς παγκόσμιο πόλεμο ο δικός του (Αντίχριστος) δεν ανεβαίνει στην εξουσία!

 Σημ1: Όπως αναφέρεται στο κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον, (Ματθ. Δ5-6), "Τότε παραλαμβάνει αυτόν ο διάβολος εις την αγίαν πόλιν, και ίστησιν αυτόν επί το πτερύγιον του ιερού και λέγει αυτώ (εις τον Ιησού). Ει υιός ει του Θεού, βάλε σεαυτόν κάτω, γέγραπται γαρ (διότι έχει γραφεί στα ιερά βιβλία) ότι τοις αγγέλοις αυτού εντελείται περί σου, και επί χειρών αρούσι σε, μήποτε προσκόψης προς λίθον τον πόδα σου. (Φράση από τον 90ο ψαλμό του Δαυίδ). Ακόμη και τον Κύριο πείραξε ο Διάβολος με φράσεις μέσα από τις Γραφές, τις οποίες επομένως γνώριζε πολύ καλά, προτείνοντας όμως τα αταίριαστα προς τις περιστάσεις.

     Στην Αποκάλυψη αναγράφεται: "κατέβη ο διάβολος προς υμάς έχων θυμόν μέγαν, ειδώς (γνωρίζοντας) ότι ολίγον καιρόν έχει". Συγκρίνοντας τα γεγονότα με τις Γραφές, ο Διάβολος κατανοεί ότι η συντέλεια πλησιάζει, οπότε λίγος ακόμη χρόνος του μένει να βρίσκεται μεταξύ των ανθρώπων. Ότι είναι να κάνει πρέπει να το κάνει γρήγορα.

    Είναι επίσης γνωστή, ιδιαίτερα στη Ρωσία, η προφητεία του στάρετς Σεραφείμ της Βύριτσα (1866-1949): "Ο πόλεμος που μνημονεύθηκε από τους Προφήτες και το Άγιο Ευαγγέλιο, θα προκαλέσει την ένωση του ανθρωπίνου γένους. Οι λαοί του κόσμου θα αντιληφθούν ότι κινούνται προς ένα αδιέξοδο καταστροφής κάθε ζωής, και θα εκλέξουν τελικά μία κοινή (Παγκόσμια) Κυβέρνηση. Αυτή θα είναι ο προάγγελος της ενθρόνισης του Αντιχρίστου". (Βλ. Επίτομο)

 

 - Για τις 2 απειλές για το Άγιον Όρος, από τον Στύλο Ορθοδοξίας.      

(ή αποθηκευμένο σε εκτυπώσιμη μορφή pdf )

      Η γνώμη μου είναι ότι η μία απειλή μετράει, αυτή που είναι στην δικαιοδοσία μας να την αντιμετωπίσουμε. Η άλλη αντιμετωπίζεται από την Θεομήτορα. - ΛΜΔ.

   - Τα νέα διαβατήρια με το RFID

Δείτε και Τα εμφυτεύσιμα τσιπς  RFID

 

   - Τα υποδέρμια RFID προκαλούν καρκίνο! Ήδη αυτόEnd of VeriChip? Implants Cause Malignant Tumors διαπιστώθηκε από επιστήμονες... Θα θέλατε να πεθάνετε πρόωρα, εσείς και τα ζώα σας, παίρνοντάς το για να κάνετε υπακοή στη Νέα Τάξη; «Ένας υποδόριος μηχανισμός ραδιοσυχνοτήτων μπορεί να προκαλέσει βασανιστικούς πόνους, αν υποβληθεί σε μια ισχυρή πηγή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας», γράφει η Άλμπρεχτ.  Δείτε τι λέει η Dr. Katherine Albrecht  (αγγλικά)    και άλλοι

      Ο πρόεδρος Ομπάμα πέρασε το νόμο περί υγείας (23-3-2010) στην Αμερική, που όμως υποχρεώνει τον πολίτη να τσιπαρισθεί. Πάνω από 20 Πολιτείες των ΗΠΑ αντιτάσσονται στην εφαρμογή του νόμου αυτού, γιατί τον θεωρούν αντισυνταγματικό, θίγοντα την ελευθερία του πολίτη. Αναφερόμενος στη διάταξη που επιβάλλει πρόστιμο από το 2014 σε όποιο πολίτη δεν αγοράσει ασφάλιση υγείας, δικαστής έκρινε το νόμο άκυρο (είδηση 1 Φεβ. 2011): «Μελετώντας την προσφυγή που είχαν καταθέσει κατά του νόμου κυβερνήτες και γενικοί εισαγγελείς (κυρίως Ρεπουμπλικανοί) από 26 Πολιτείες ο δικαστής της Φλόριντα Ρότζερ Βίνσον έκρινε ότι "ολόκληρος ο νόμος πρέπει να κηρυχθεί άκυρος" επειδή η συγκεκριμένη διάταξη είναι αντισυνταγματική και δεν είναι δυνατόν να διαχωριστεί από το υπόλοιπο νομοσχέδιο». Η κυβέρνηση του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα θα εφεσιβάλει την απόφαση, οπότε το θέμα είναι σε εξέλιξη. https://www.inews.gr/142/akyros-o-nomos-tou-obama-gia-tin-ygeia.htm.

 - Το ξανασχεδίασμα της Μέσης Ανατολής (και της Τουρκίας συμπεριλαμβανομένης). Βέβαια Κουρδιστάν - Αρμενία κερδίζουν εδάφη, σύμφωνα και με ότι πρόβλεψε ο γ. Παίσιος! Δείτε το χάρτη

Δείτε στα αγγλικά γενικές πληροφορίες: Spooky Robert Gates Tapped to Redraw Middle East, by MICHEL CHOSSUDOVSKY

   - Η Εγνατία τελειώνει (λένε οι ειδικοί). Αλλά τότε ο καιρός πλησιάζει κατά τον άγιο Κοσμά τον Αιτωλό:  «Όταν γίνει η Εγνατία οδός, τα στρατεύματα θα περάσουν από αυτήν. Η κεφαλή των στρατευμάτων θα φθάσει στην Κωνσταντινούπολη και η ουρά θα βρίσκεται στην Αυλώνα». (δείτε την 110η προφητεία). Γνωστή από τη Ρωμαϊκή εποχή με το όνομά της, η Εγνατία οδός, επέτρεπε στον Άγιο Κοσμά κατευθείαν αναφορά σ' αυτήν. Δείτε και τον σχετικό χάρτη με τις επικίνδυνες διασυνδέσεις της με τους βόρειους γείτονές μας. Διότι αν περάσουν από εκεί τα στρατεύματα, προερχόμενα από την Αυλώνα (Αδριατική), "αλλοίμονο στη Μακεδονία"... Ο χάρτης της ευρύτερης περιοχής (232KB) 

Περισσότεροι χάρτες και πληροφορίες για την Εγνατία οδό από άλλο site
«Έτοιμος έως το τέλος του έτους ο κεντρικός άξονας της Εγνατίας Οδού», λέει είδηση της 1-9-2008: «Ως τέλος του έτους θα έχει ολοκληρωθεί ο κεντρικός άξονας της Εγνατίας Οδού από την Ηγουμενίτσα μέχρι τους Κήπους Έβρου. Ως το τέλος του 2009 θα δοθούν στην κυκλοφορία και οι κάθετοι άξονές της, συνολικού μήκους 300 χιλιομέτρων».

 Η κατάσταση του έργου τώρα  (από την κυρίως Εγνατία μένουν να κατασκευασθούν 4Km μόνο! αποθ.(Ιουνιος 2009, 0,76ΜΒ)

ΤΩΡΑ Η ΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ...! Ναι, στην ίδια εταιρία που ευθύνεται για βασανιστήρια και φόνους σε άλλες χώρες όπως το Ιράκ, και που επίσης θα φυλάσσει την Βουλή των (ανθ)Ελλήνων από τους καλούς Έλληνες... (Ελευθεροτυπία, Μάρτιος 2013, 1,05ΜΒ)

  12-5-2014: «Από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. ανακοινώνεται ότι... Πλέον, η κίνηση των οχημάτων γίνεται χωρίς περιορισμούς σε ολόκληρο το μήκος των 670 χλμ. της Εγνατίας Οδού».  Δηλ. η Εγνατία είναι έτοιμη...  Και τα στρατεύματα μπορούν να περάσουν από αυτήν!

Θυμηθείτε και το άλλο: Ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είπε για τα στρατεύματα που θα περνούν από την Εγνατία ότι «θα ρωτάνε πούνε η Πόλη, είναι σιμά; Όσοι λένε ότι είναι σιμά δεν θα τους πειράξουν, όσοι πουν ότι είναι αλάργα θα τους κόβουν».

  Αλλά όπως βλέπουμε τα χιλιόμετρα είναι γνωστά: περ. 670Km ως τον Έβρο, και άλλα 260 Km ως την Κωνσταντινούπολη. Επομένως ρωτάνε όχι απόσταση μήκους αλλά χρόνου!

 

 

Τι γίνεται με τους σεισμούς;

   Οι σεισμοί είναι ένα από τα "σημεία" κατά τις Γραφές. Μάλιστα θεωρούνται μαζί με τους πολέμους, τις πείνες, και τις αρρώστιες όταν γίνονται σε τοπική βάση, κάτι το προκαταρκτικό (αρχή ωδίνων) και εισαγωγικό των πιο μεγάλων δοκιμασιών που ακολουθούν κατόπιν, όταν το κακό γενικεύεται:

    «...Εγερθήσεται γαρ έθνος επί έθνος και βασιλεία επί βασιλείαν, και έσονται λιμοί και λοιμοί και σεισμοί κατά τόπους. πάντα δε ταύτα αρχή ωδίνων». (Ματθ. Κδ 7-8). Και ακόμη:
    «...Τότε έλεγεν αυτοίς. Εγερθήσεται έθνος επί έθνος και βασιλεία επί βασιλείαν, σεισμοί τε μεγάλοι κατά τόπους και λιμοί και λοιμοί έσονται, φόβητρά τε και σημεία απ' ουρανού μεγάλα έσται». (Λουκ. Κα 10-11). Και:

    «...υποκριταί, το μεν πρόσωπον του ουρανού γινώσκετε διακρίνειν, τα δε σημεία των καιρών ου δύνασθε γνώναι»; (Ματθ. Ιστ -3).

     Στο τέλος του κόσμου θα γίνει πρωτοφανής σεισμός:

     «... και σεισμός εγένετο μέγας, οίος ουκ εγένετο αφ’ ού οι άνθρωποι εγένοντο επί της γης, τηλικούτος σεισμός ούτω μέγας». (Αποκ. ΙΣΤ-18).

   Το πρόβλημα που εξετάζεται από πολλούς είναι:

Έχομε αύξηση στην ποσότητα,  στην ένταση ή την καταστροφικότητα των σεισμών;
 

 Καλός ο εκσυγχρονισμός, αλλά γιατί με το σήμα του 666 πάλι;

Βλέπετε αριστερά το σήμα που επιλέχθηκε για το "ΣΥΖΕΥΞΙΣ". Τα 3 6άρια μας θυμίζουν την εποχή που ζούμε: Την εποχή του 666, δηλ. την εποχή της συντελείας...

 

...και η κάρτα του πολίτη είναι έτοιμη για προώθηση!

Στα οικονομικά θέματα της χώρας δεν προωθείται τίποτα

από την κυβέρνηση για να καταστρέψουν την οικονομία,

για την δουλαγώγηση του πολίτη προωθούνται όλα γρήγορα.

 

«Την καθιέρωση της λεγόμενης Κάρτας του Πολίτη με την οποία θα διασυνδέονται ηλεκτρονικά όλες οι υπηρεσίες του Δημοσίου προωθεί η κυβέρνηση. Στην κάρτα θα ενσωματωθούν ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, αλλά και δεδομένα που έχουν σχέση με την υγεία του πολίτη».

Δείτε ολόκληρη την είδηση της 21-4-2010  

 

    Για την Κάρτα του πολίτη:

 - Τι λέει στην Ιερά Σύνοδο ο π. Σαράντης Σαράντος  

                                                                - Τι λέει στο ίδιο θέμα ο π. Αντώνιος Μπουσδέκης   

  Διαβάστε από τον γέροντα Παΐσιο τον Αγιορείτη για τις ταυτότητες στον α΄τόμο των "Προφητειών" σχετική ενότητα: pdf

 Και απάντηση Αγιορειτών Πατέρων στον Ο.Τ. ότι  η στάση του γ. Παϊσίου υπήρξε σταθερή στο θέμα των ταυτοτήτων  έως της κοιμήσεώς του  pdf (116 KB)

 Τι λένε τα νέα (20-8-2011):

    Η αυθαιρεσία στο έπακρο! Ο Δήμος Τρικάλων εφαρμόζει στους δημοτικούς υπαλλήλους το Ν. 3170/03 για την τοποθέτηση τσιπ σε σκύλους!

    "Σε νέες δραστικές λύσεις αποφάσισε να προβεί ο δήμος Τρικάλων, προκειμένου να ελέγξει τους πραγματικά φιλότιμους εργαζομένους. Εφαρμογή μικροτσίπ στο χέρι των δημοτικών υπαλλήλων. Ο Δήμος Τρικκαίων έχει ξεκινήσει έρευνα αγοράς για να προμηθευτεί το καλύτερο μηχάνημα σε προσιτή τιμή, προκειμένου να ελέγχει... με σιγουριά και ασφάλεια το ωράριο των δημοτικών υπαλλήλων.
      Αυτό δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών
Γιώργος Στουρνάρας, και συνέχισε λέγοντας πως «Είναι επιτακτική ανάγκη να μπει μια σειρά, για την ορθή λειτουργία του Δήμου, στο ωράριο των υπαλλήλων και αυτό πιστεύω πως θα γίνει με την απόκτηση μικροτσίπ που θα διαθέτει ο κάθε δημοτικός υπάλληλος. Πιστεύω πως με την προμήθεια τέτοιου υπερσύγχρονου μηχανήματος θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με την προσέλευση και την αποχώρηση των υπαλλήλων του Δήμου Τρικκαίων στο σύνολο των υπηρεσιών» (
acharnet.eu)"

   Πολλαπλό το παράπτωμα του στουρναρο-υπευθύνου (βέβαια και των συνυπευθύνων)... Πρώτον δεν λογαριάζει την προσωπικότητα των ανθρώπων περισσότερο από αυτή των σκύλων. Δεύτερον δεν μπορεί να κρύψει την ηλιθιότητα του εγχειρήματος, όσον αφορά την απόδοση στην εργασία, που είναι εντελώς διαφορετική από την απλή προσέλευση εγκαίρως στη δουλειά. Και είδαμε πως τα πήγε στο θέμα αυτό το σοβιετικό καθεστώς που όλα τα παρακολουθούσε, όλοι πήγαιναν στη δουλειά τους στην ώρα τους, αλλά κανείς δεν απέδιδε. Τρίτον αν οι υπάλληλοι δεν αποδίδουν μήπως θα παραγγείλει και εμφυτεύσιμες κάμερες πάνω στον κάθε υπάλληλο για να βλέπει τι ακριβώς κάνει; Τέταρτον σε περίοδο γενικότερης οικονομικής δυσπραγίας αντί να κοιτάξει πως θα βολέψει τα πράγματα κάνει έξοδα και πετάει χρήματα σε εταιρίες που ακολουθούνται από τις γνωστές μίζες και σκάνδαλα. Τι περιμένει από αυτού του είδους τις δοσοληψίες; Πέμπτον στην πράξη ομολογεί ότι δεν είναι άξιος να ελέγξει ιεραρχικά τους υπευθύνους και επομένως σαν τέτοιος καλύτερα να απομακρυνθεί τάχιστα από το συγκεκριμένο πόστο που κατέχει. Έκτον αν είναι "Χριστιανός Ορθόδοξος" πρέπει εφόσον προωθεί το σφράγισμα να αφορισθεί από την Εκκλησία, όπως και όλοι οι αποστάτες Χριστιανοί που επίσης το προωθούν διότι «τις συμφώνησις Χριστώ πρός Βελίαλ» (Β Κορ. 6,15);

       Δεν είναι τυχαίο γεγονός αυτό. Είναι μια δοκιμή μήπως οι παγκοσμιοποιητές του Εωσφόρου και της Νέας Αυγής προχωρήσουν κατευθείαν σε τσιπάρισμα αφού οι ημερομηνίες τρέχουν...

    Η Λατινική αρίθμηση παράγεται από τους παρακάτω αριθμούς - γράμματα του Λατινικού αλφαβήτου (αριστερά), με την αντιστοιχία των αριθμών (δεξιά) του δεκαδικού συστήματος:


 I: 1
V: 5
X: 10
L: 50
C: 100
D: 500
M: 1000    
  

Έτσι πχ. ο αριθμός 111 γράφεται στο λατινικό σύστημα σαν CXI

Ο αριθμός 333 γράφεται αντίστοιχα CCCXXXIII

Ο αριθμός 666 γράφεται DCLXVI δηλ. είναι οι πρώτοι έξι λατ. αριθμοί με τη σειρά μεγέθους τους! Αυτό δείχνει, όπως και το 6+60+600=666 μία πρόοδο που σταδιακά φτάνει στο 666, τον αριθμό που δηλώνει συγχρόνως επιστημονική πρόοδο (διότι το 6 είναι πάνω από τον αριθμό 5 των αισθήσεων και χαρακτηρίζει τη διανοητική εποχή), αλλά και την εποχή του Αντιχρίστου, διότι η πρόοδος χρησιμοποιείται ήδη περισσότερο για κακό σκοπό από καλό.

Ο αριθμός 888 γράφεται αντίστοιχα DCCCLXXXVIII, το 2012 σαν MMXII κλπ.

Δείτε και Πίνακα Λατινικών Αριθμών

 27-4-2012 - Τώρα οι "διαβασμένοι" προωθούν το τσιπάρισμα στα παιδιά:


...«Μέχρι το τέλος του χρόνου θα διατίθεται και στην ελληνική αγορά ένα τσιπάκι που θα εμφυτεύεται στα παιδιά των οποίων οι γονείς επιθυμούν να τα παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο και διαρκώς ακόμα και από το κινητό τους τηλέφωνο»...

   Αυτό ανακοίνωσαν οι "ερευνητές" του Ινστιτούτου βιώσιμης κινητικότητας και δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ),στο πανευρωπαϊκό συνέδριο "TRA 2012 - Transport Research Arena Conference" το οποίο έγινε και ολοκληρώθηκε στην Αθήνα.

      Περισσότερα από το defencenet.gr

 

Ανοικτή Επιστολή ΙΝΚΑ για τις ηλεκτρ. ταυτότητες στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και στους Αρχιερείς της Εκκλησίας της Ελλάδος

 

    «Ας μην αποδεχθούμε κανένα «αρραβώνα» με τον Ολοκληρωτισμό, ας μη δεχτούμε την «αχρήματη εποχή» που ανακοινώνουν για το 2013, ας πολεμήσουμε για τη βιοτική Αξιοπρέπεια και την Ελευθερία μας, με τη δική σας αρωγή».

. . .

    «Δεν είναι όμως μόνο οι προγραμματιζόμενες νέες αστυνομικές ταυτότητες («κάρτες πολίτη») που προωθεί ο Νέος Ολοκληρωτισμός, πρόκειται για συνεχόμενα μέτρα τα οποία στοχεύουν να φακελώσουν, να ξεγυμνώσουν, να αριθμοποιήσουν τον Άνθρωπο και να τον μετατρέψουν σε υποχείριό τους, σε αντικείμενο προς εκμετάλλευση».

 όλο το κείμενο: (pdf)

επιστροφή στις:

(περιεχόμενα)

Συνιστάται για λόγους ταχύτητος:

όταν κατεβάζετε pdf αρχείο, να κάνετε με το ποντίκι δεξί κλικ πάνω στο link

και να επιλέγετε, αν χρησιμοποιείτε internet explorer: save target as,

"αποθήκευση δεσμού ως" για ελληνική έκδοση & Mozilla firefox).

 

Κ Ε Ν Τ Ρ Ι Κ Η

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Π Ρ Ο Φ Η Τ Ε Ι Ε Σ Β Ι Β Λ Ι Α Δ Ι Α Φ Ο Ρ Α Ν Ε Α  Τ Α Ξ Η

Ε Μ Ε Ι Σ

[Νέα τάξη-Οικουμ-Ορθοδοξία] [Τρομοκρατία] [Τρομοκρατία+] [Ασίζη] [WCC] [Ορθόδοξοι στο WCC-Φωτογραφίες] [Ιράκ]  [Λίβανος[Ορθόδοξοιαπικοί] [Πάπας-Εβραίοι] [Φανάρι-Πάπας] [Καιρός] [Πολυμέσα] [Φωτογραφίες] [Σεισμοί]  [666-υπολ]  [Barcode [Τραχώνι] [Φήμες-Μεσσηνία] [Πυρκαγιές] [Πείνα] [Νοστράδαμος] [Οσετία] [CERN] [RFID] [AMKA] [2005] [2006] [2007] [2008] [2009] [2010] [2011] [2012] [+2012] [2013] [Links] [περιεχόμενα]