ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

Κεντρική σελίδα    Περιεχόμενα    Νέα Τάξη 1    Νέα Τάξη 2


Στρατιωτικοί άγιοι (+8 Ιουλίου)

ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ (80ή προφ.):  «Στο τέλος οι Χριστιανοί θα νικήσουν»!

 

4 Δεκ 2021:

Στρατιωτικές τιμές ύψιστου βαθμού στη Μέρκελ, για την αποχώρησή της από την καγκελαρία, με Ναζιστικού τύπου λαμπαδηδρομία και πολεμικά εμβατήρια!

Γιατί έλαβε αυτού του είδους τις τιμές η Μέρκελ;

    Για να δηλώσει όχι την πολιτική, αλλά τον πόλεμο που διεξήγε κατά των άλλων κρατών η Γερμανία (ιδιαίτερα κατά της Ελλάδας), υπό την ηγεσία της, για λογαριασμό όμως της Νέας Τάξης των μέγαλο-τραπεζιτών και των πολυεθνικών.

Farewell honors for Angela Merkel:   https://youtu.be/wtmZgAj2WUA

      Στην αποχαιρετιστήρια ομιλία της, η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ όρισε ως εχθρό τον ανεμβολίαστο και συνωμοσιολόγο. ...Είπε ότι «η αντίσταση πρέπει να είναι δυνατή, όταν διαψεύδονται τα επιστημονικά δεδομένα (;) και διαδίδονται θεωρίες συνωμοσίας»...! Την ίδια μέρα προανήγγειλε καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό και έθεσε σε εφαρμογή lockdown ανεμβολίαστων!... Συνεπώς ο "πόλεμος της Μέρκελ" θα συνεχισθεί και μετά τη Μέρκελ. Link

    Η λαμπαδηφορία είναι σύμβολο της προώθησης γνώσης σε ανθρώπους που βρίσκονται στο σκοτάδι! Οι Ναζί θεωρούσαν ότι αυτοί έχουν τη γνώση. Είναι μια σύγχρονη μορφή του αρχαίου αιρετικού γνωστικισμού. Αυτή τη γνώση θεωρεί ότι έχει και η Νέα Τάξη (με τις ελίτ ομάδες που αποφασίζουν για όλα) και αυτή προωθεί η Γερμανία της Μέρκελ και (πιθανότατα) των διαδόχων της, απαιτώντας στρατιωτική πειθαρχία (για τα εμβόλια, την οικονομία κλπ).

      Το όνομα της τελετής («Grand Tattoo»), η οποία έγινε κι άλλοτε, τώρα μοιάζει να μας υποδεικνύει προς τα που πάμε. Σημαίνει μεγάλο χτύπημα (όνομα κατάλληλο για το παρελθόν) αλλά και μεγάλο τατουάζ (πιο ταιριαστό στο παρόν). Θυμίζει δηλ. το μεγάλο (για τη σημασία του) χάραγμα ή σφράγισμα του Αντιχρίστου... προς το οποίο τώρα τρέχουμε με μεγάλη ταχύτητα, κάτω από διάφορες προφάσεις και εξαναγκασμούς.

Τα Γεγονότα της Ουκρανίας ήδη ανατρέπουν τις εξυπνάδες της Μέρκελ:

      Οι ΄Αγγλο-Αμερικάνοι, χρησιμοποιώντας τον υπάκουο τωρινό πρόεδρο της Ουκρανίας Ζελένσκι, αποδομούν όσο μπορούν, με την κρίση στην Ουκρανία, την κυριαρχία της Γερμανίας... η οποία αναγκάζεται να επιβάλλει κυρώσεις στη Ρωσία που δεν ωφελούν την ίδια! Βλ. πχ. Η Γερμανία βάζει «πάγο» στον Nord Stream 2 μετά τις εξελίξεις στην Ουκρανία.

    22-2-2022. Ο πρόεδρος Πούτιν κάνει διάγγελμα στο Ρωσικό λαό λέγοντας μεταξύ άλλων: «Τονίζω για άλλη μια φορά ότι η Ουκρανία για εμάς δεν είναι απλώς μια γειτονική χώρα. Είναι αναπόσπαστο μέρος της δικής μας ιστορίας, πολιτισμού, πνευματικού χώρου. Αυτοί είναι οι σύντροφοί μας, οι συγγενείς μας, συμπεριλαμβανομένων όχι μόνο συναδέλφων, φίλων, πρώην συναδέλφων, αλλά και συγγενείς, άτομα που συνδέονται μαζί μας εξ αίματος, οικογενειακούς δεσμούς». Μετά το Διάγγελμα ο πρόεδρος Πούτιν υπέγραψε την ανεξαρτησία Ντονιέτσκ-Λουγκάνσκ. Τα έγγραφα υπογράφηκαν και από τους αρχηγούς των δημοκρατιών – Denis Pushilin και Leonid Pasechnik.  Ο Λένιν και οι συνεργάτες του δημιούργησαν τη σύγχρονη Ουκρανία αποσπώντας εδάφη από τη Ρωσία, είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν. pentapostagma.gr Για τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας είπε ο ΥΠΕΞ Λαβρόφ: "Γνωρίζουμε ότι οι κυρώσεις θα μας επιβληθούν έτσι και αλλιώς, σε κάθε περίπτωση. Με ή χωρίς λόγο”. λινκ

Οι περίφημες "κυρώσεις" τι μας αποκαλύπτουν:

Καλά οι οικονομικές κυρώσεις προς το Ρωσικό κράτος, παρόλο που κι αυτές δόθηκαν σωρηδόν και είναι τέτοιου μεγέθους που "λένε" στον Πούτιν "δεν έχεις τίποτα να χάσεις αν καταλάβεις όλη την Ουκρανία". Αλλά τώρα έχομε και κυρώσεις κατά Ρώσων καλλιτεχνών, αθλητών και φιλάθλων που δείχνουν προϋπάρχον κρυφό μίσος εναντίον του ίδιου του Ρωσικού λαού...
    Η αμετανόητη και υπερήφανη ψυχική διάθεση των Δυτικών, που είναι τέτοια γιατί δεν αποδέχονται ποτέ ότι αυτοί κάνουν λάθη, έχει βάλλει τις βάσεις των παγκοσμίων εξελίξεων εις βάρος τους, ώστε να εφαρμοσθεί το
:
πας ο υψών εαυτόν ταπεινωθήσεται! (Λουκ. 14:11). Και του αποστόλου Πέτρου: ο Θεός υπερηφάνοις αντιτάσσεται, ταπεινοίς δε δίδωσι χάριν. (Α Πέτ. 5:5). Με την πρόοδο των γεγονότων ίσως κάποιοι προλάβουν να μετανοήσουν και να σωθούν. Ο Κύριος γνωρίζει. Πάντως, η επιδειχθείσα σκληρότητα των Δυτικών παρασύρει τον Ρώσο πρόεδρο σε επίσης σκληρές αντιδράσεις. Και το τέλος θα είναι ο καταστροφικός παγκόσμιος πόλεμος.

   Τα δυτικά "κοινωνικά"- δίκτυα μπλοκάρουν Ρωσικά sites
 
 
Η Ρωσία μπλοκάρει με τη σειρά της το Facebook και το Twitter. Είδηση 5-3-2022.
    5-5-2022.
Ο επικεφαλής της SpaceX, Έλον Μασκ, δήλωσε, όμως, το Σάββατο ότι η δορυφορική ευρυζωνική υπηρεσία Starlink της εταιρείας του δεν θα μπλοκάρει τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης «εκτός αν βρεθεί υπό την απειλή όπλου». "Στη Starlink έχει ειπωθεί από ορισμένες κυβερνήσεις (όχι την Ουκρανία) να μπλοκάρει τις ρωσικές ειδησεογραφικές πηγές. Δεν θα το πράξουμε εκτός αν απειληθούμε με όπλο", έγραψε στο Twitter ο τιτάνας της τεχνολογίας. «Συγγνώμη που είμαι απολυτάρχης της ελευθερίας του λόγου»...

    ΟΥ-ΚΡΑΝΙΚΗ εποχή. Κατ' αυτή φάνηκε η έλλειψη κεφαλής στη σύγχρονη αθεϊστική εποχή, εφ' όσον κεφαλή των Δυτικών (πρώτα) δεν είναι ο Χριστός, αλλά οι απολαύσεις και τα συμφέροντά τους. Είναι μια εποχή που ο διάβολος μέσα από ταραχές και αιματοχυσίες θέλει να προτείνει κάποιο δικό του σαν "κεφαλή".
    Επειδή για τις αμαρτίες των ανθρώπων γίνονται οι πόλεμοι, αντιλαμβάνεσθε ότι ο μεγαλύτερος εξ αυτών (ο 3ος παγκόσμιος) πριν τη Συντέλεια (και την εποχή του Αντιχρίστου) δεν γίνεται για μικρο-αμαρτιούλες. Αλλά ο Θεός  είναι δίκαιος και γνωρίζει να αποδώσει στον καθένα (είτε λαός είναι, είτε ένα μόνο πρόσωπο) αυτό που του ταιριάζει. Όμως, δεν πρέπει να παίρνομε θέση υπέρ του ενός ή του άλλου διότι οι Χριστιανοί δεν πρέπει να φορτώνονται αμαρτίες άλλων!
Μηδέ κοινώνει αμαρτίαις αλλοτρίαις όπως συστήνει ο Παύλος.

    Δεν είναι περίεργο ότι ο ξενοκίνητος Ουκρανός ηγέτης Ζελένσκι αν και Εβραίος χρησιμοποιεί τους Ναζιστές για να επιβληθεί στις Ρωσόφωνες ανατολικές επαρχίες της Ουκρανίας και νοιάζεται τώρα για το αν πάθει ζημιά η Ρωσία, συνεχίζοντας την κάποια αντίσταση, που όμως δίνει καιρό για την πλήρη ισοπέδωση της χώρας του από τις πολεμικές ενέργειες των Ρώσων; Και μήπως είναι λιγότερο περίεργο ότι ο Ορθόδοξος Ρώσος πρόεδρος Πούτιν χρησιμοποιεί Τσετσένους και άλλους Ισλαμιστές για να "σώσει" τους αδελφούς Ουκρανούς Ορθοδόξους; Προφανώς τα πράγματα είναι ένα κουβάρι Νεοταξίτικο... ακόμη...! 

    Ο πόλεμος είναι κρίση Θεού, και όλοι μπορούν να στραφούν στην εξέταση της πνευματικής τους κατάστασης για να ταπεινωθούν και ωφεληθούν, εφ' όσον αυτό είναι ακόμη δυνατόν. Ο Θεός δεν ευδοκεί να γίνονται πόλεμοι, αλλά παραχωρεί όταν οι άνθρωποι επιμένουν.
   Ο πρόεδρος Πούτιν, όπως γράψαμε στον "Επίτομο" των προφητειών, ξεκίνησε σαν Νεοταξίτης με κάποιες Ορθόδοξες καταβολές. (Σύνδεσμος).
Το θετικό είναι ότι τώρα συγκρούεται με τους δυτικούς Νεοταξίτες! Έτσι ενώ στηριζόταν εν πολλοίς στους "ολιγάρχες", οι οποίοι το χρήμα του Ρωσικού λαού σκόρπιζαν σε πολυτελή ζωή στη Δύση, τώρα χάνει αυτό το στήριγμα, με τις κυρώσεις κατά των ολιγαρχών. Αλλά έτσι απελευθερώνεται από ένα σημαντικό δέσιμό του με τις αμαρτίες τους. Συνεπώς αν και ήταν αναμενόμενο ο Νεοταξίτης Πούτιν να μην έχει τη βοήθεια του Θεού, όσο τουλάχιστον θα ήθελε, στην Ουκρανία, δεν σημαίνει ότι θα επαναληφθεί αυτό με τον ίδιο τρόπο αργότερα. Διότι όλα ο Θεός τα εξετάζει διαρκώς με κάθε λεπτομέρεια.
   Ο
Ου-κρανός Ζελένσκι χρεώνεται την υποστήριξη του εμφυλίου στα ανατολικά της χώρας του και την παράλογη επιμονή της συνέχισης του πολέμου κατά της Ρωσίας μέχρι την ολοκληρωτική διάλυση της Ουκρανίας!... (Αθέλητα;;;).

Οι υποσχέσεις Ζελένσκι για καταπολέμηση της διαφθοράς των ολιγαρχών και το τέλος στον πόλεμο στο Ντομπάς αποδείχθηκαν ψεύτικες..!  Link

     Λέει ο Κύριος Ιησούς:  «Ποιος βασιλιάς, που πηγαίνει να συγκρουσθεί με άλλον σε πόλεμο, δεν κάθεται πρώτα να σκεφθεί αν είναι δυνατός με δέκα χιλιάδες να  συμπλακεί με αυτόν που έρχεται εναντίον του έχοντας είκοσι χιλιάδες»; (Λουκ. 14:31). Αν είναι "Μέγας Αλέξανδρος" ας πολεμήσει... αν "μέγας ζελές" ας συνθηκολογήσει, για να μη του ζητηθούν ιστορικές ευθύνες... Ας τον κάνουν, τέλος, αρχηγό οι Ευρωπαίοι αν τους αρέσει τόσο πολύ η πολεμική του κατά της Ρωσίας! Όμως, ως τις 10 Απριλίου (2022), οι ζημιές από τις καταστροφές του πολέμου σε υποδομές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις στην Ουκρανία έφτασαν το 1 τρις Ευρώ, εκτός από τα ανθρώπινα θύματα. (Link).

    Μεταξύ τους οι Έλληνες της Ρωσίας μάζεψαν μόνοι τους 45 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας για τη Μαριούπολη. Οι πολιτικοί μας ζουν στη φαντασία τους... (Link). 


   Θα δούμε αν πνευματικά βελτιωθούν και οι δυτικοί λαοί με τις δυσκολίες διαβίωσης, που έρχονται ήδη σαν αποτέλεσμα του πολέμου στην Ουκρανία και των αλλεπαλλήλων κυρώσεων. Πάντως, δεν φαίνεται να τελειώνουν τα γεγονότα εύκολα, είναι ευκολότερο  να χειροτερέψουν, όπως φαίνεται και από τις αμοιβαίες απειλές που ακούγονται στις ειδήσεις...

       30 Μαρ 2022. Σφυγμομέτρηση του OPEN δείχνει το τέλος της ευδαιμονίας στην Ελλάδα, πριν καλά - καλά ξεκινήσουν οι παρενέργειες των κυρώσεων της Δύσης κατά της Ρωσίας...! Μόνο το 6% μπορεί να πληρώσει εύκολα τους λογαριασμούς για ηλεκτρικό, θέρμανση κλπ.

 25 Μαρ 2022.  Ακόμα και η Αμερική, λέει το FOXNEWS, πιθανόν δεν θα έχει επαρκή τρόφιμα... Κάποια καταστήματα, και εκεί, άρχισαν να εμφανίζουν άδεια ράφια...

   Οι προφητείες μας δίνουν την πνευματική κατανόηση όσων συμβαίνουν και βέβαια μας προειδοποιούν να διορθώσουμε τον εαυτό μας πριν τα γεγονότα έρθουν στην Ελλάδα. Οι Έλληνες πρέπει να αποστασιοποιηθούν από τους πολιτικούς, που ηθικά ή και δογματικά αποκαλύπτονται αντίχριστοι (προωθώντας τις παρά φύσιν σχέσεις, τη βλασφημία κλπ), για να μην καταστραφούν μαζί μ' αυτούς. Διότι το θέμα δεν είναι αν πεθάνει κάποιος αλλά, οποτεδήποτε ακόμα και τώρα, αν πεθάνει αμετανόητος με αιώνιες συνέπειες...
   Αν δεν υπήρξαν άμεσες τιμωρίες ηγετών και λαού ως τώρα, εκτός εξαιρέσεων, αυτό οφείλεται στο ότι
ο Θεός παρέχει πάντα περιθώριο μετανοίας. Κάποτε όμως αυτό τελειώνει... Οπότε για τα δεδομένα της αδιόρθωτης με τα λόγια εποχής μας, αφού ούτε θέλει να ακούσει λόγο Θεού... πρέπει να γίνει πόλεμος, πρέπει να γίνει πόλεμος, πρέπει να γίνει πόλεμος, κατά τον άγιο Ιωάννη τον Ρώσο. (Βίντεο)

     Ο εκπρόσωπος του Κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών ρίχνει το φταίξιμο στο ΝΑΤΟ για την κρίση στις σχέσεις της Δύσης με τη Ρωσία. Το ΝΑΤΟ επεκτάθηκε από 16 σε 30 μέλη, λέει, και μετακινήθηκε έτσι Ανατολικότερα περί τα 1000 χιλιόμετρα προς τα σύνορα της Ρωσίας, σπρώχνοντάς την σταδιακά στον... "τείχο"! (video - 1 Απρ 2022)

     Εν τω μεταξύ ο Ινδός υπουργός Εξωτερικών S. Jaishankar αντιμετώπισε την κριτική (από εκπροσώπους Δυτικών χωρών που κατέφτασαν στην Ινδία) για τις εισαγωγές ενέργειας της Ινδίας από τη Ρωσία,  ανακοινώνοντάς τους ότι το Μάρτιο η Ευρώπη αγόρασε 15% περισσότερο πετρέλαιο και φυσικό αέριο από τη Ρωσία από ό, τι έκανε 1 μήνα πριν.
   Ο υπουργός υπερασπίστηκε την απόφαση της Ινδίας να κάνει «καλές συμφωνίες» για την ενεργειακή προμήθεια εν μέσω μεταβλητότητας στις παγκόσμιες αγορές.
(videο - 1 Απρ 2022). Έκτοτε οι εντάσεις αυξήθηκαν.

+   +  +

Η αναξιοπιστία μέσα στη Νέα Τάξη είναι πνευματικό πρόβλημα!

ΜΕΡΚΕΛ (7-12-2022) - ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙMAΣΘΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ; ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

+   +  +

  27 Απρ 2022. Κατά νεότερα στοιχεία, η Ινδία υπερδιπλασίασε τις εισαγωγές Ρωσικού πετρελαίου, ενώ τουλάχιστον 10 εταιρίες της ΕΕ θα αγοράζουν πετρέλαιο σε ρούβλια (ή σε Ευρώ που θα πληρώνονται, όμως, σε Τράπεζα της Ρωσίας και όχι της ΕΕ). Link

  Αλλά οι Αμερικανοί εκδικούνται

     2 Μαΐου 2022. Οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν την 29η Απριλίου ως  ημέρα ανεξαρτησίας των Sikh, και οι Ινδοί φοβούνται ότι οι Αμερικανοί θέλουν να τους διασπάσουν σε κρατίδια.

Η αρχή της διάσπασης θα μπορούσε να γίνει με το Khalistan των Σιχ.

Αλλά μάλλον είναι ένα είδος φοβέρας και εκβιασμού από την υπερδύναμη των ΗΠΑ για να μην εναντιώνεται στα προστάγματά της η Ινδία.  Link.

 

Στην Ανατολική Παλεστίνη του Οχάϊο μια μεγάλη καταστροφή:

https://youtu.be/pd6JnI0aSPI

  

3ος Παγκόσμιος Πόλεμος για να σωθούν οι ολιγάρχες!

Από το 2008, γράφαμε, ότι μελετάται ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος για να περισωθεί η οικονομική ολιγαρχία που έχει έδρα τις ΗΠΑ. Γράφαμε μεταξύ άλλων: Ο Οργανισμός Ροκφέλλερ & Φορντ-Κάρνεγκι που βρίσκεται πίσω από τη RAND πρότεινε ότι ένας πόλεμος των ΗΠΑ με μια άλλη μεγάλη παγκόσμια δύναμη θα αναζωογονούσε την οικονομία (!) βοηθώντας την παρούσα Τραπεζική ελίτ να συνεχίσει την άσκηση του ελέγχου της πάνω στην Αμερική (που ηγείται στην παγκοσμιοποίηση). Σύνδεσμος

    

ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΙΟΣ: 3 Απρ 2022. Συνεχίζεται η αποστρατικοποίηση των νησιών! Στο τραπέζι η αποστολή ελληνικών αντιαεροπορικών στη Βουλγαρία!!!...

  

7-4-2022.  Το Ελληνικό κοινοβούλιο ακούει τη Ναζιστική προπαγάνδα του Ζελένσκι...!

    Η Ελληνική αριστερά (Σύριζα και Κινάλ) ακούει και μερικώς χειροκροτάει κι αυτή, μαζί με την όρθια Νέα Δημοκρατία, τον Ζελένσκι και τους Ναζιστές του τάγματος Αζόφ...!

Επιβεβαιώνεται έτσι, ότι ζούμε σε Ου-κρανική εποχή (σύνδ), και το πρόβλημα δεν περιορίζεται μόνο στη χώρα της Ουκρανίας...!

Αυτό μας θυμίζει τι είπε για τον Τσίπρα (σαν "αριστερό" πολιτικό) ο Μελανσόν, ηγέτης της Αριστεράς στη Γαλλία: "Είναι μια από τις πιο ελεεινές προσωπικότητες στην πολιτική ζωή της Ευρώπης"... Δεν θέλω οι Γάλλοι να πιστέψουν ότι αν εκλεγώ θα είμαι ένας Τσίπρας...! (βίντεο) Για την Ελλάδα, καλύτερα να μην ξεχνάμε την προφητεία του αγίου Κοσμά του Αιτωλού, που ειπώθηκε στην Αρναία Χαλκιδικής:

 Όταν κυβερνήσουν οι νέοι θα γίνει κακό...! (54η προφητεία - Link). Κυβέρνησαν ήδη Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης. Είναι έτοιμος κι ο Νίκος Ανδρουλάκης, ίσως και για κυβέρνηση συνασπισμού (ή Οικουμενική)...

  Αλλά ο π. Σάββας Αχιλλέως (+2016) προβλέπει ότι ο Πούτιν θα κατέβει στην Πόλη! Ίσως γιατί έχει το ηθικό πλεονέκτημα!

 

Νέο μήνυμα της ηθικής κατρακύλας στη Δύση:

  14 Μαΐου 2022. ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. Ο “σύντροφος” της Barbie, ο γνωστός στα παιδιά Κεν παρουσιάζεται να κυοφορεί το παιδί τους! Ο Κεν, ο άνδρας κούκλα δηλαδή, είναι έγκυος και η σύζυγος καμαρώνει... Στην ανακοίνωσή της μάλιστα η εταιρεία του παιγνιδιού πανηγυρίζει για το επίτευγμά της, λέγοντας πως: “Για πάρα πολύ καιρό τα έγκυα αγόρια αποκλείονται. Σήμερα αυτό αλλάζει (;;;) επιτέλους”! makeleio.gr

+ + +

    Ο Αμερικής Ελπιδοφόρος έγινε αφορμή σκανδαλισμού των πιστών με την βάπτιση που τέλεσε στη Βουλιαγμένη σε δύο παιδιά που έχουν «τεκνοποιηθεί» από ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων. Όπως λέει ο μητροπ. Πειραιώς Σεραφείμ «η συγκεκριμένη ιερατική πράξις του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου και η ουσιαστική επιβράβευσις των αμεταμελήτων σοδομιτών και η προβολή αυτών εν μέση Εκκλησία, ως δήθεν «θεοσεβών προσώπων», που βαπτίζουν ορθοδόξως τα τέκνα τους, και η κατά συνέπειαν αμνήστευσις του θανασίμου κακουργήματος του σοδομισμού και της ανατροπής της ανθρωπίνης οντολογίας και φυσιολογίας, προσβάλλει ευθέως την ανθρωπολογίαν και την σωτηριολογίαν της Μιάς Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας και οδηγεί τον συγκεκριμένον Ιεράρχην υπόδικον ενώπιον των Ιερών Κανόνων και του Κυρίου της Εκκλησίας, διότι διά της εμπράκτου «διδαχής»του ακύρωσε το σχετικό σωτηριώδες ένταλμα της Αγίας Γραφής (Λευιτ.18,22, Γένεσ.19,24 , Ρωμ. 1,27-28)». Σύνδ.

    Και το ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ: Εἶναι σαφῶς ξένο πρὸς τὴν διδασκαλία τοῦ Εὐαγγελίου καὶ τὸ Ὀρθόδοξο ἦθος νὰ ἀφήνεται νὰ ἐννοηθεῖ ὅτι ἕνα «ὁμόφυλο ζεῦγος» εἶναι δυνατὸν νὰ θεωρεῖται ὡς οἰκογένεια καὶ νὰ ἀναγνωρίζεται σὲ αὐτὸ δικαίωμα υἱοθεσίας τέκνων, καθὼς κάθε τέτοιου εἴδους μορφὴ τεκνοθεσίας ἢ ἀναδοχῆς ἀντίκειται στὴν εὐαγγελικὴ διδασκαλία, τὴν ἀνθρώπινη φύση ἀλλὰ καὶ στὸ ἦθος καὶ στὶς παραδόσεις τοῦ λαοῦ μας, ἐνῶ ταυτόχρονα παραβιάζει καὶ τὰ στοιχειώδη δικαιώματα ἀθώων ἀντυπεράσπιστων ἀνθρώπων, ποὺ δὲν ἔχουν τὴν δυνατότητα νὰ ἐπιλέξουν ἕνα φυσιολογικὸ οἰκογενειακὸ περιβάλλον. (28 Ιουλίου 2022- Σύνδ.). Και νεότερη ανακοίνωση (18-Δεκ-2023): ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ: «Όχι σε νομοσχέδιο για γάμο ομόφυλων ζευγαριών».

  

   Στον ολοκληρωτισμό τύπου Μέρκελ αντιτάχθηκε, νωρίτερα, ο καθηγητής Christian Perronne - Sputnik (3 Δεκ 2021): Το «εμβόλιο» δεν προλαμβάνει τη μόλυνση και τον θάνατο. Τα προϊόντα mRNA είναι γονιδιακές θεραπείες και όχι εμβόλια. Τροποποιούν τα κύτταρά μας... Δεν έχουμε το δικαίωμα να υποχρεώσουμε κανέναν να εμβολιαστεί μ' ένα προϊόν που είναι σε πειραματική φάση. Αυτό είναι εντελώς παράνομο. Δεν φοβάμαι να το πω, και γι' αυτό οι ιατρικές αρχές ολοσχερώς με λογόκριναν. Όταν αυτοί δεν έχουν τίποτα ν’ αντιπαραθέσουν με λένε συνωμοσιολόγο. Εγώ τους περιμένω στο ring με σοβαρά επιστημονικά δεδομένα. Βλέπω ότι το Επιστημονικό Συμβούλιο λαμβάνει αποφάσεις χωρίς καμιά επιστημονική βάση. Σύνδ.

   6 Δεκ. 2021. Ο διάσημος ιολόγος Σουχαρίτ Μπάγντι λέει συνωμότες τους πολιτικούς!

    «Στις 3 Νοεμβρίου που μιλήσαμε σας είχα πει ότι είχε προκύψει το θαυμάσιο νέο, ότι μετά από κλινικές δοκιμές για το εμβόλιο της Pfizer είχε αποδειχθεί ότι ήταν ψευδείς, δεν υπάρχουν καθόλου κλινικές μελέτες που να δείχνουν ότι αυτό το εμβόλιο προστατεύει. Επομένως, είναι ξεκάθαρο ότι η έγκριση θα πρέπει να αποσυρθεί.

Εάν αυτό δε συμβεί θα πρέπει οι υπεύθυνοι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Αν δεν οδηγηθούν στα δικαστήρια, τότε τα κράτη και οι αρχές που αναγκάζουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν, είναι ξεκάθαρο ότι δρουν ως εγκληματικές οργανώσεις. Έτσι είχε η κατάσταση στις 3 Νοεμβρίου, ωστόσο σήμερα, προς μεγάλη μας έκπληξη, η ελληνική κυβέρνηση, επιβάλλει τον εμβολιασμό στα παιδιά. Προφανώς κάτι πηγαίνει πάρα πολύ λάθος σε αυτή τη σάπια υπόθεση. Και γίνεται ξεκάθαρο ότι κυβερνήσεις και πολιτικοί είναι διεφθαρμένοι και σατανικοί. ...Γερμανός ιατροδικαστής δηλώνει ότι από τα "εμβόλια", λέει ο Μπάγντι, η καρδιά είναι το όργανο που έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα. Πλήττεται ο εγκέφαλος, το συκώτι, το δέρμα. Αυτό που βλέπουμε είναι ότι κύτταρα του οργανισμού μας, επιτίθενται σε άλλα κύτταρα»...  Σύνδ.

    Σουηδοί ερευνητές λένε ότι βρήκαν πως το εμβόλιο μπαίνει στο DNA: 

 

   Γέρων Ιωάννης Krestiankin (1910-2006), της Μονής των Σπηλαίων του Pskov, της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας:
 
   «Τρομερές ασθένειες στους καιρούς μας έχουν προέλθει από την αθεΐα. Και αυτές οι ασθένειες είναι τέτοιας φύσης που η ιατρική τέχνη δεν μπορεί να τις κουμαντάρει. Αλλά οι ασθενείς πρέπει να έχουν την επιθυμία να ανανήψουν και πρέπει να καταβάλλουν τουλάχιστον κάποιες προσπάθειες γι' αυτό. Και αν αυτές οι προσπάθειες ενισχυθούν από τη μετάνοια στον Θεό, πιστέψτε με, η ασθένεια θα φύγει»!
yt-video

    Επιστημονική επιβεβαίωση (17-1-2022) της αλήθειας των λόγων του αγίου Ιακώβου Τσαλίκη και της γερόντισσας Κυριακής, ότι οι (εμβολιασμένοι) άνθρωποι - πειραματόζωα θα πεθαίνουν ξαφνικά σαν κοτόπουλα!

   9 Φεβ 2022. Η Βρετανία αίρει όλους τους περιορισμούς κατά του Covid-19! Καταργείται η καραντίνα ακόμη κι όταν κάποιος διαγνωστεί θετικός. Όλα τα μέτρα θα αρθούν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Η Αγγλία ορθώνει ανάστημα στις θεωρίες του Σβάμπ και στο Γερμανικό κατεστημένο; Πάντως οι Γερμανοσυντήρητοι Έλληνες πολιτικοί επιμένουν στα παράλογα μέτρα των μασκών σε εξωτερικούς χώρους κλπ. Link

   Συμπεράσματα: 1. Εκτός των επισήμων κυβερνητικών θέσεων υπάρχουν αξιόλογες αντιρρήσεις επιστημόνων για το ρόλο των εμβολίων στην υγεία.  Αυτό δείχνει τη σχετικότητα της ψευδώνυμης γνώσης, που αφορά το θνητό σώμα και φέρνει διχασμό, σε αντίθεση προς τη θεία γνώση για τη σωτηρία της αθάνατης ψυχής, που μας καλεί στην αγάπη του Θεού και στη φιλαδελφία, και τις άλλες αρετές.

    2. Και αν ακόμη κανείς δεν έκανε έρευνα, η αποτυχία των εμβολίων είναι πλέον εμφανής. Δεν αποκρούουν τον ιό, δηλ. δεν εμποδίζουν την ασθένεια, και γεμίζουν τα νοσοκομεία, ίσως και τα νεκροταφεία, με εμβολιασμένους.

    Οι πνευματικοί άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι: Η επιστήμη που ελέγχεται από την εωσφορική Νέα Τάξη, δεν μπορεί να έχει τη Θεϊκή ευλογία της παραδοσιακής επιστήμης!

Ο πολιτισμός μας έχει ήδη μερικώς υποδουλωθεί στο Τροϊκανό ολοκληρωτικό και αρπαχτικό πνεύμα, από αυτούς που ακολουθούν τα χνάρια της αρχαίας Τροίας. Αυτοί θα έχουν ανάλογη τύχη με τους αρχαίους Τρώες αν δεν λάβουν σοβαρά υπ' όψιν τους τις προειδοποιήσεις των Ορθοδόξων αγίων που τώρα, αν και εμποδιζόμενες, γνωστοποιούνται μέσω διαδικτύου, σαν από Δούρειο ίππο! Δείτε 2 Video + κείμενο με εξήγηση της αλληγορίας εδώ.

 

     Σκεφθείτε απλά:

  Δεν μπορείς να πατεντάρεις κάτι που υπάρχει στη φύση, όπως είναι λογικό, αλλά και απεφάσισε η αρμόδια Υπηρεσία των ΗΠΑ. Συνεπώς (όπως με τον πατενταρισμένο ιό του Gates) ο μόνος νόμιμα πατενταρισμένος ιός είναι ο τεχνητός! Τότε όμως αυτό, λέει ο Μάρτιν (φωτό),  αποτελεί παραβίαση των συνθηκών για τα χημικά και βιολογικά όπλα!! Δεν το βλέπει ο ΟΗΕ;

     17-12-2021. Για να μην ξεχνάμε τον Εωσφορισμό του Νεοταξικού συστήματος:
     Σωρεία αντιδράσεων έχει προκαλέσει μια εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα ένας οδηγός επικοινωνίας για τους θεσμούς της ΕΕ ο οποίος στο πλαίσιο της αποφυγής των διακρίσεων (!) και της συμπεριληπτικότητας μεταξύ άλλων προέτρεπε να αποφεύγεται η χρήση της λέξης Χριστούγεννα... Τελικά η αρμόδια Επίτροπος για την "Ισότητα" (μάλλον δαιμονική ισοπέδωση)  Χέλενα Ντάλι αναγκάστηκε να το αποσύρει.
   Ο ευρωβουλευτής Balazs Hidveghi λέει ότι η απαγόρευση φράσεων όπως "Χριστούγεννα" είναι η άρνηση της Χριστιανικής κληρονομιάς της Ευρώπης και γινόταν παλαιότερα στον κομμουνισμό.
 σύνδ.

8-12-2021. vimaorthodoxias.gr Στην εν λόγω Οδηγία προς τις υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η Ντάλι ζήτησε στις ευχές που θα απευθύνουν εν όψει των Χριστουγέννων, να αποφύγουν να χρησιμοποιήσουν εκτός από τη λέξη ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, και τις λέξεις ΜΑΡΙΑ και ΙΩΑΝΝΗΣ!

Τα ονόματα ΜΑΡΙΑ και ΙΩΑΝΝΗΣ τι της έφταιξαν; Και αν δεν αναφέρονται αυτά γιατί να αναφέρονται τα άλλα χριστιανικά ονόματα; Και γιατί να αναφέρονται με την ίδια λογική τα ισλαμικά, εβραϊκά, ινδουιστικά, αρχαιοελληνικά ονόματα; Φοβούμαι ότι η «λογική» για την «ισότητα», της κας Ντάλι οδηγεί στο να ονοματίζονται οι Ευρωπαίοι με αριθμούς, κατά το παράδειγμα των στρατοπέδων συγκέντρωσης των Χίτλερ, Στάλιν και Κεμάλ… σύνδ. 

   Πόλεμο αντιχριστιανικό κάνουν, από καιρό, οι νεομαρξιστές της πολιτικής ορθότητας. Ήδη το 2006 έσβησαν τα φωτάκια των Χριστουγέννων στο Λονδίνο!

     Ο Μόσιαλος, που ηγείται της κυβερνητικής επιτροπής υπέρ των εμβολιασμών, βγαίνει Χριστουγεννιάτικα με ψευδο-θεολογία δικής του επινόησης και υβρίζει τη Γέννηση του Χριστού και την Παναγία... Και οι κληρικοί διαβάζουν στις εκκλησίες τις συμβουλές του στους πιστούς!!! Γράψαμε ήδη γι' αυτό στο "Δεν ζούμε σε ιδανικό κόσμο" καθώς και στο "ΙΟΘΕΣΙΑ 3".

    Εδώ να αναφέρουμε μόνο ότι η δοκιμασία της covid-19 προκάλεσε σε όσους βιάστηκαν και εκδηλώθηκαν με κοσμικό πνεύμα, το ψαλμικό: «εισήγαγες ημάς (Κύριε) εις την παγίδα, έθου θλίψεις επί τον νώτον ημών»! (Ψαλ. 65:11). Δηλ. η ανθρώπινη σοφία, με τη σχετικότητά της, έριξε στην παγίδα τους εκκλησιαστικούς, πρώτα, να υποστηρίζουν φευγαλέα ιατρικά δόγματα, ξεχνώντας το χρέος της φιλαδελφίας, που πλέον αποδεικνύεται ότι δεν είναι, τουλάχιστον μονοσήμαντα, υπέρ των εμβολιαστών και πάνω απ' όλα το χρέος της ευσεβείας. Αυτό το τελευταίο καταπατήθηκε από την ανάγνωση μέσα στη θεία λειτουργία... φαρμακευτικών συμβουλών! Και επειδή μοιάζει δύσκολη η ταπείνωση και μετάνοια, γι' αυτό «έθου θλίψεις επί τον νώτον ημών», δηλ. έβαλες θλίψεις πίσω μας, να μας ακολουθούν...

  12 Ιαν. 2022.  Ο Νομπελίστας Ιολόγος Καθηγητής Luc Montagnier προσκεκλημένος την Τετάρτη 12 Ιαν. 2022 στο Κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου, μίλησε για το εμβόλιο.

    Επικαλέστηκε το του Ιπποκράτη ”Primum non nocere”. Δηλ. "πρώτα μην βλάπτεις”. Είπε μεταξύ άλλων: Το mRNA επιτρέπει τη μεταγραφή του μηνύματός του εντός ολόκληρου του σώματος, ανεξέλεγκτα! Ξέρω 21 άτομα που πέθαναν από την ασθένεια Creutzfeldt-Jakob που έχει ως αιτία τα πριόν... Τα 3 εμβόλια Pfizer, AstraZeneca, Moderna περιέχουν μια αλληλουχία που ταυτοποιήθηκε από την πληροφορική πως μεταμορφώνεται σε πριόν. Επομένως υπάρχει εγνωσμένος κίνδυνος για την υγεία ατόμων!...  Το βίντεο της ομιλίας του καταργήθηκε από το Youtube εντός 1′ στην πλατφόρμα του dimpenews.com2. (dimpenews). Αυτή είναι η δήθεν δημοκρατία και η τιμή προς την αληθινή επιστήμη από τη "Νέα Τάξη"...  

12-1-2022

  Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, μιλώντας στο Bloomberg, συζήτησε την συνεργασία με την Acuitas Therapeutics, ιατρικό όμιλο στον Καναδά. Επιδιώκει τώρα να διορθώσει, με τη μέθοδο επέμβασης με mRNA, το DNA των ανθρώπων! Αντιλαμβάνεστε τι έχει να γίνει αν τα αποτελέσματα της μεθόδου έχουν την επιτυχία των εμβολίων... Λέει: «Η (εταιρεία)”Αcuitas” μας δίνει άδεια για 10 διαφορετικούς στόχους στα LNP. Τα “LNP” είναι τα λιπιδικά νανοσωματίδια που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά του RNA. Το τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι ο κώδικας! Τι σημαίνει η τεχνολογία codex; Δημιουργούν (τεχνητό) DNA αντί της (υπάρχουσας) βιολογικής κατασκευής»!... video

Η επιστήμη τον καιρό της Νέας Τάξης γίνεται όλο και πιο ριψοκίνδυνη! Ας μην μας παραξενεύει πλέον ο λόγος του αγίου Νείλου του Μυροβλύτου ότι στο τέλος από την "πρόοδο κατά φαντασίαν" της επιστήμης θα γεννιούνται ανθρωπάρια «Θα γίνουν οι άνθρωποι ολιγόσωμοι και θα ολιγοστεύσει η ουσία του σώματός των, ωσάν τους δαίμονας, με το να ενωθούν (στους τρόπους) με αυτούς»... (άγ. Νείλος σελ. 20).

 Είδηση 19 Ιαν 2023  
   Στο Εδιμβούργο απαγορεύουν το κρέας σε νοσοκομεία, σχολεία, γηροκομεία για… περιβαλλοντικούς λόγους!
   
Δεν προτρέπουν σε υποκατάστατα φυτικά προϊόντα, αλλά θέλουν να αντικαταστήσουν το ζωϊκό κρέας με τεχντητό...!
Η επιστήμη της Νέας Τάξης γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη για τους ανθρώπους...

    9-1-2022.  Ο πλήρως εμβολιασμένος Γεωργιανός τενίστας Nikoloz Basilashvili λέει ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει. “Every Shot, I Can’t Breathe”... και αποχωρεί από το κύπελο του Σύδνεϋ.

  Αντίθετα, ο Σέρβος Novak Djokovic εμποδίζεται από την Αυστραλιανή κυβέρνηση να παίξει, αν και είναι υγιής, διότι δεν είναι εμβολιασμένος!... Οι εμβολιασμοί επέτρεψαν να φανεί η ψυχική κατάσταση πολλών, αρμοδίων και μη.

 

    Είδαμε σε άλλο άρθρο, ότι δύο Νομπελίστες βιολόγοι είχαν πει ότι ο υιός είναι τεχνητός. Τώρα ο επικεφαλής του ΠΟΫ (κατά Αγγλική εφημερίδα) καταλήγει πως ο ιός πρέπει να ξέφυγε από εργαστήριο στη Γουχάν! Link Επίσημα, όμως, ίσως "διά τον φόβον" των μεγάλο-χρηματοδοτών του, ο ΠΟΫ ψάχνει ακόμη το θέμα...

   Το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν δημοσίευσε έρευνα για την ευλογιά των πιθήκων πριν από 3 μήνες, και το Αμερικανικό NIH έχει επίσης ερευνήσει τη θεραπεία της ευλογιάς των πιθήκων, λέει ο Dr Campbell σε βίντεο της 1-6-2022. Link Για την επικινδυνότητα όσων συμβαίνουν λέει πχ ότι: Πρόσφατα, μια ομάδα επιστημόνων χρηματοδοτήθηκε από μια εταιρεία βιοτεχνολογίας για να συνθέσει ένα πλήρους μήκους γονιδίωμα του ιού της ευλογιάς και να το ανακτήσει σε μολυσματικό ιό...!!! (Noyce et al., 2018). Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκε ότι: Σάουνα για ομοφυλόφιλους η εστία υπερμετάδοσης της Ευλογιάς των Πιθήκων στην Ισπανία... Link

Αναρωτιούνται πολλοί (14 Ιαν. 2022):

Τι σημαίνει η άρση της στήριξης των ΗΠΑ αναφορικά με τον East-Med.

Η συμφωνία για τον αγωγό που έγινε 2 χρόνια πριν, ξαφνικά μπαίνει στο ράφι! Γιατί;

  Φαίνεται ότι οι ΗΠΑ 1) ενδιαφέρονται να εκμεταλλευτούν, για ένα διάστημα, αυτές την πώληση δικού τους υγραερίου στην Ευρώπη. Είναι παράξενο που η Αμερική αποσύρθηκε από τον East Med; Γιατί να βγάλει φθηνό αέριο η Κύπρος και η Ελλάδα και κατ’ επέκταση η Ε.Ε. όταν η Αμερική πουλάει το σχιστολιθικό της αέριο ως LNG πανάκριβα στην Ευρώπη και θησαυρίζει;.. 2) Προσαρμόζονται στην Ατζέντα 2030 που θέλει γρήγορα πράσινη ενέργεια σε Ευρώπη - Αμερική. Αυτό σημαίνει ότι μία χώρα εκτός ΗΠΑ - Ευρώπης, με χρονοδιάγραμμα πράσινης ανάπτυξης μακρινό (πχ. 2050) θα ήταν κατάλληλη να παράγει ηλεκτρική ενέργεια από υδρογονάνθρακες και να την στέλνει με αγωγό στην Ευρώπη. Αυτό τελικά επιλέχθηκε να γίνει, απ' ότι λέει και ο Σάββας Καλεντερίδης. Έτσι υπάρχει 3) και το πλεονέκτημα ταχύτερης εκτέλεσης και ευκολότερης μεταφοράς ενέργειας, που θα ακολουθήσει παραπλήσια πορεία με τον EastMed.

    Να σημειωθεί ότι οι τιμές στα καύσιμα και την ηλεκτρική ενέργεια (αρχικά) διπλασιάστηκαν σχεδόν, για να γίνει συμφέρουσα η πράσινη ενέργεια από εναλλακτικές πηγές, οπότε δεν ισχύει η δικαιολογία του δαπανηρού αγωγού... Όπως λέει ο κ. Γιώργος Φίλης, αν υπάρξει βέβαια ειρηνικό μέλλον, οι ενεργειακές ανάγκες θα αυξηθούν και θα γυρίσει η πλάστιγγα συμφερόντων πάλι υπέρ του αγωγού.

   Η αλλαγή του κλίματος οφείλεται, κατά το πολιτικό-επιστημονικό κατεστημένο, στο παραγόμενο από τις καύσεις διοξείδιο του άνθρακα (CO2). Γράφεται:  «Το φυσικό αέριο αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη πηγή εκπομπών άνθρακα στην Ευρώπη και η Ε.Ε. έχει δηλώσει ότι πρέπει να μειωθεί η χρήση του κατά 90 τοις εκατό μέσα στα επόμενα 30 χρόνια. Ωστόσο, εάν κατασκευαστούν και λειτουργήσουν πλήρως ο EastMed και ο τερματικός σταθμός της Αλεξανδρούπολης, το αέριο που θα μεταφέρουν θα εκπέμψει σχεδόν 1,4 δισεκατομμύρια τόνους άνθρακα μέχρι το 2050. Σε γενικότερο πλαίσιο, η Διακυβερνητική Επιτροπή (στην Ελλάδα) για την Αλλαγή του Κλίματος εκτιμά ότι, σε ολόκληρο τον κόσμο επιτρέπεται να παραχθούν ακόμη μόνο 400 δις τόνοι άνθρακα, εάν θέλουμε να περιορίσουμε την αύξηση της θερμοκρασίας στους 1,5 οC». Σύνδ.

Μια ακόμη απόδειξη ότι δεν ελέγχουν τα γεγονότα οι Νεοταξίτες, αλλά ο Θεός:

    Ο κορωναϊός χάλασε τα σχέδια του πάπα να ελέγξει αρχηγικά τον πλανήτη, μέσω της "κλιματικής αλλαγής", δίνοντας τις κατάλληλες οδηγίες στους ηγέτες όλου του κόσμου, που προσκλήθηκαν στο Βατικανό στις 14 Μαΐου 2020.
   Ο υπέρμαχος της Συμφωνίας του Παρισιού πάπας Φραγκίσκος, σε μια εγκύκλιό του, ("Laudato Si"), δήλωσε ότι η επιστήμη της κλιματικής αλλαγής είναι ξεκάθαρη και ότι η Καθολική Εκκλησία θεωρεί την κλιματική αλλαγή ως ένα ηθικό ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί προκειμένου να προστατευθεί η Γη και όλοι σε αυτήν». (ΟΗΕ, 19 Ιουν. 2015) Φαίνεται ότι στόχος του πάπα είναι να υπάρξουν καινούργιες αμαρτίες (οι αμαρτίες κατά του κλίματος), γιατί με την τεράστια διαφθορά που επικρατεί μεταξύ των ανθρώπων του δεν μπορεί να μιλήσει για τις αμαρτίες που είπε ο Θεός να αποφεύγουμε... Περισσότερα

   Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε ανακοινώσει ότι το Βατικανό θα συνάψει μια «παγκόσμια συμμαχία» με τις μεγαλύτερες τράπεζες του κόσμου, τις διεθνείς εταιρείες και τα παγκοσμιοποιημένα ιδρύματα για τη δημιουργία ενός οικονομικού συμβουλίου με στόχο την ανακατανομή του πλούτου σε όλο τον κόσμο.  Σύνδεσμος
    Θέλουν να εξαλείψουν τη μεσαία τάξη... Το λένε τώρα ανοιχτά, γιατί κατά την Αποκάλυψη δεν υπάρχει πλέον χρόνος...!  Δείτε περισσότερα

+   +   +

Αριστερά:   Ο "πράσινος" υπουργός οικονομικών της Γερμανίας αναγγέλλει την επαναλειτουργία μονάδων παραγωγής ηλεκτρισμού με άνθρακα! Η αυτομαστίγωση των Ευρωπαίων από τις κυρώσεις που έβαλαν κατά της Ρωσίας, τους γειώνει στην πραγματικότητα, που είναι ότι οι λαοί, ιδιαίτερα στην περίοδο της παγκοσμιοποίησης (που, αν και καταρρέει, την διερχόμεθα μετά το 1990), έχουν ανάγκη ο ένας τον άλλο! Σύνδ.

     Αναβάλλεται επ' αόριστον και το σχέδιο του πάπα να μας επιβληθεί η "κλιματική αλλαγή" ως θρησκεία, που έχει τις δικές της αμαρτίες! Τώρα θεωρεί πιο ταιριαστό στις περιστάσεις να μιλήσει για την επερχόμενη καταστροφή του τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου:

Ο πάπας Φραγκίσκος, αν και έχει όλα τα προσόντα για να είναι ο Ψευδοπροφήτης της Αποκάλυψης, λέει και κάποιες αλήθειες, ίσως για να θολώνει τα νερά:

16 Ιουνίου 2022. Foxnews. «Πριν από μερικά χρόνια, μου πέρασε από το μυαλό να πω ότι βιώνουμε έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο που διεξάγεται αποσπασματικά», είπε ο Πάπας στους συντάκτες του ειδησεο-γραφικού πρακτορείου La Civilta Cattolica. «Σήμερα, για μένα, ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει κηρυχτεί». Αν βέβαια ο πάπας ήταν αληθινός προφήτης θα έψαχνε να βρει  τα πνευματικά αίτια... χωρίς να εξαιρεί τον εαυτό του...

   Να πούμε εδώ ότι, και κατά τον Ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι, είμαστε στα γεγονότα του 3ου παγκ. πολέμου διότι οι συνομιλίες για ειρήνη με την Ρωσία απέτυχαν: (Link)

Είδηση 23-6-2022. Και ενώ ο πόλεμος με τα όπλα φουντώνει, η  Κομισιόν βλέπει μια παρενέργειά του μόνο: τον "ενεργειακό πόλεμο"! Σύνδ.

Ο πάπας πρέπει να πούμε ότι, επίσημα τουλάχιστον, είναι κατά των αμβλώσεων:

  Έτσι υποστήριξε την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου στις ΗΠΑ να κηρύξει παράνομες τις αμβλώσεις. Βλ. 26-6-2022 yt  Η κυβέρνηση Τραμπ, με τους δικαστές που εγκατέστησε, φρέναρε την ξέφρενη πτώση των αξιών στην Αμερική:

     Ο πάπας, αν και έχει γκέϊ λόμπυ στο Βατικανό, όπως ο ίδιος δήλωσε, εν τούτοις τάχθηκε κατά της εισαγωγής στα σχολεία παιδείας αλλαγής φύλου.

   «Στα παιδιά», είπε ο πάπας το 2017 στην Κρακοβία, «λέγεται στο σχολείο ότι ο καθένας μπορεί να αλλάζει το φύλο του (της). Γιατί το διδάσκουν αυτό; Γιατί τα βιβλία παρέχονται από τα πρόσωπα και τα ιδρύματα που σας δίνουν χρήματα»! RT-link. Τότε, κατά το ίδιο δημοσίευμα, ο πάπας καρφώνει τους συνεταίρους του στην παγκοσμιοποίηση (ΔΝΤ, Τραπεζίτες κλπ) για την εκβιαστική προώθηση της ομοφυλοφιλίας λέγοντας: «Είναι απαράδεκτο οι τοπικές Εκκλησίες να υποβάλλονται σε πιέσεις σε αυτό το θέμα και οι διεθνείς οργανισμοί να πρέπει να εξαρτούν την οικονομική βοήθεια προς τις φτωχές χώρες από την εισαγωγή νόμων για την καθιέρωση «γάμου» μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου»!  Δείτε και «Ιοθεσία 3».

Ακόμα και ο Ερντογάν έφθασε να κάνει μάθημα στη Δύση:

+   +   +

Ηφαίστεια

    Θα ταπώσουν και τα ηφαίστεια οι υψηλοφρονούντες πράσινοι "σωτήρες";;; Το υποθαλάσσιο ηφαίστειο στην Τόνγκα εξερράγη στις 15 Ιαν 2022, στέλνοντας τεράστιες ποσότητες "αερίων του θερμοκηπίου" και στάχτη στην ατμόσφαιρα και ψηλότερα ως τα 20 χλμ περίπου. Από αυτό το ύψος θα κάνουν πολλές φορές το γύρο της Γης ρίχνοντας όξινες βροχές... Στον καιρό του Αντιχρίστου, λόγω των αμαρτιών μας  (με σημαντική γήινη αιτία τα υποθαλάσσια ηφαίστεια), η θάλασσα θα βράσει, λέει ο άγιος Νείλος ο Μυροβλύτης: «Και όταν καθίσει ο Αντίχριστος εις τον κατηραμένον του θρόνον, θέλει βράσει η θάλασσα ωσάν χάλκωμα (χάλκινο σκεύος) και βράζουσα θα αναλυθεί από το πρόσωπον της γης, και θέλει στειρεύσει η γη τα βότανα, δένδρα και ξύλα από την θερμότητα της θαλάσσης, και αι φλέβαι των πηγών θα ξηρανθούν, και τα ζώα και τα πετεινά να αποθάνουν από τον χνώτον της θαλάσσης»... (άγιος Νείλος, σελ. 18).

   2 νέες ανακαλύψεις από Ρώσους επιστήμονες μειώνουν στο ελάχιστο τον ανθρωπογενή παράγοντα στην κλιματική αλλαγή. Πρόκειται για την ανακάλυψη ότι ισότοπο του Καλίου μέσα στη γη ανεβάζει αισθητά τη θερμοκρασία της, και άλλη για την αποδέσμευση υδρογόνου λόγω βαρυτικών φαινομένων, που κάνει τον πλανήτη πιο εύφλεκτο. (Είδηση + video 2023)

+   +   +

Είδηση 31-Οκτ-2023

Οι δυτικοί επιστήμονες τώρα βλέπουν διαρροή αερίου Ηλίου από τον πυρήνα της Γης

     Εφ' όσον δεν υπάρχει μετάνοια, η Γη ετοιμάζεται να δώσει ένα καλό μάθημα στους κατοικούντες επί της Γης. Το γνωρίζουν ή όχι, υπάρχει πνευματικός νόμος και αυτός ενεργοποιεί όλα αυτά τα περίεργα φαινόμενα της "κλιματικής αλλαγής"...

+   +   +

 22-2-2022 ...Μέσα στους ναούς η "κλιματική αλλαγή"...! vimaorthodoxias
Μετά τη διαφήμιση των εμβολίων της Pfizer κλπ, στις εκκλησίες, σε λίγο θα διαφημίζονται οι ανεμογεννήτριες, τα φωτοβολταϊκά και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα!!... Η εκκοσμίκευση των εκκλησιαστικών αρχόντων θα αναγκάσει τον Χριστό να διώξει με το μαστίγιο τους εμπόρους και τους φίλους των από τους ιερούς χώρους!

+   +   +

Είδηση 14-Ιουν-2023 (video).

Τώρα, οι Νεοταξίτες, για να μη εκλύουν CO2 οι αγελάδες (!)

καταστρέφουν την κτηνοτροφία και αρπάζουν τη γη!

Νεότερη είδηση:

Ξύπνησε το ηφαίστειο της Χαβάης Μάουνα Λόα (27-11-2022),

το μεγαλύτερο ενεργό ηφαίστειο στον κόσμο!

 

Εξερράγη στις 4 Δεκ 2022 και το ηφαίστειο Σεμερού της Ινδονησίας, στέλνοντας 15 χιλιόμ. τέφρας στον ουρανό.  

 

 

 

+   +   +

    Το φαινόμενο της «πλανητικής σκίασης» (Global dimming), το οποίο μειώνει τις θερμοκρασίες της γης δεν λαμβάνεται υπ' όψιν από τις αναλύσεις που γίνονται στα ΜΜΕ γιατί ακριβώς δεν αυξάνει τις θερμοκρασίες όπως το "φαινόμενο του θερμοκηπίου"...! Δηλ. η "κλιματική αλλαγή" ηθελημένα δεν ερμηνεύεται σωστά. Και επειδή η μισή αλήθεια είναι ψέμα, οι πολλοί (επιστήμονες και μη) μένουν στο ψέμα. Παράδειγμα: Όταν εξερράγη το ηφαίστειο Pinatubo των Φιλιππίνων, στις 15 Ιουν 1991, υπολογίζεται ότι ανέβασε στον ουρανό 20.000.000 τόνους διοξειδίου του θείου, και τα σύννεφα στάχτης έκαναν αρκετές φορές το γύρο της γης σε υψόμετρο ως 40 χιλιόμετρα προκαλώντας (κατά το φαινόμενο της πλανητικής σκίασης) πτώση της θερμοκρασίας κατά 0,5 οC για κάποια χρόνια. (USGS & Video). Δείτε για την πλανητική σκίαση.

+   +   +

 Όχι πράσινη και η ...πυρηνική ενέργεια...!

   "Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η πρόταση της Κομισιόν να κατατάξει την πυρηνική ενέργεια και το φυσικό αέριο στις... «πράσινες» μορφές ενέργειας". (4 Ιαν 2022)

+   +   +

    Επιστημονικά υπάρχουν αντιρρήσεις για τη μονοδιάστατη αντίληψη ότι το CO2 φταίει για την "Αλλαγή του Κλίματος", (βλ. πχ NWO-2), αλλά κυρίως υπάρχουν αντιρρήσεις πνευματικές. Οι κοσμικές επιστήμες αγνοούν ότι οι άνθρωποι έχουν ψυχή αθάνατη, ασύγκριτα πολυτιμότερη από την αξία του σώματος. Το σώμα υπόκειται στους φυσικούς νόμους, αλλά όχι μόνο σ' αυτούς. Επειδή είναι συνδεδεμένο με την ψυχή που το ζωοποιεί, εξαρτάται και από τους πνευματικούς νόμους, με βάση τους οποίους τρέφεται από τη χάρη του Θεού η λογική ψυχή. Αν πάψει η ψυχή να τρέφεται με τη χάρη του Θεού, όλο το υλικό Σύμπαν θα βαδίσει στην καταστροφή. Τότε λέμε ότι ζούμε στην εποχή της "αποστασίας" από τον Χριστό. Και γι' αυτό θα έρθει η Συντέλεια.

   Ο άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος μας πληροφορεί για τις παγκόσμιες καταστάσεις, που ζούμε ήδη, στις (7) "σάλπιγγες". Αυτές ηχούν με τη σειρά τους για να φέρουν όλο και πιο καταστροφικά γεγονότα πάνω στη γη, ανάλογα με την αύξηση της αποστασίας μας από τον Θεό και τις εντολές Του. Όπως γράψαμε στο «3 Ουαί», είμαστε στο ενδιάμεσο διάστημα μεταξύ 4ης και 5ης σάλπιγγας. Ο άγιος Παΐσιος μας είχε βεβαιώσει προηγουμένως, ότι η 3η σάλπιγγα ήχησε (1986) στο Chernobyl (Τσερνομπίλ) που Ουκρανικά σημαίνει ΑΨΙΝΘΟΣ.

   Τώρα που οι υπερδυνάμεις αντιπαρατίθενται στην Ουκρανία, καλό είναι να σκεφτόμαστε τις επιπτώσεις από ραδιενέργεια σε περίπτωση πυρηνικής σύγκρουσης, ή και συμβατικής που θα πλήξει πυρηνικά εργοστάσια. Η αυξανόμενη εμπάθεια, που είναι το κρύψιμο του νοητού ηλίου Χριστού από τις ψυχές, δηλώθηκε ήδη από την 4η σάλπιγγα με το κρύψιμο headless signτου φυσικού ήλιου από βιομηχανικούς ρύπους και από ηφαίστεια, όπως το Ιρλανδικό (το 2010).

Η εμπάθεια φτάνει ήδη στα άκρα. Υποδηλώνεται και από τη σημασία του ονόματος της Ουκρανίας στα Ρωσικά (αυτή που είναι στο άκρο, ακραία), ενώ στα Ελληνικά η Ου-κρανία δηλώνει εντονότερα (από τότε που είναι στην επικαιρότητα) τη χωρίς κρανίο (ακέφαλη) εποχή. Αυτό φανερώνεται από σήματα αλλά και από τις δαιμονικές "ακρίδες" στην τοιχογραφία της Αποκάλυψης, που "δαγκώνουν" τους ασεβείς αλλά και εμπαθείς Χριστιανούς που δεν διατηρούν το άγιο χρίσμα, οδηγώντας τους σε ακραία συμπεριφορά. Μετά τις "ακρίδες" σειρά έχει ο πόλεμος των 200 εκατομμυρίων (200.000.000) μηχανοκίνητου στρατού, που παριστάνεται στην επόμενη τοιχογραφία γιατί αναφέρεται στο επόμενο κεφάλαιο της Αποκάλυψης.

  Ο λόγος που θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος είναι βασικά πνευματικός!

      Οι διαφορές στην οικονομία, την πολιτική, τα γεωστρατηγικά ενδιαφέροντα κλπ φαίνονται ανυπέρβλητες όταν η εμπάθεια των ανθρώπων φθάνει στα άκρα, ωθούμενη από τις δαιμονικές "ακρίδες" της Αποκάλυψης, που ανεβαίνουν από την άβυσσο για να τιμωρήσουν εκείνους που ζουν χωρίς ευσέβεια, με τρόπο ανήθικο και βλάσφημο, καταπατώντας τις εντολές του Θεού. Σημάδι ότι έρχονται δεινά είναι και η διχόνοια των Ορθοδόξων στο Ουκρανικό εκκλησιαστικό πρόβλημα.

Προφητικός ο μακαριστός π. Γεώργιος Μεταλληνός!

    π. Γ. ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ (18-5-2019): «Δεν έπρεπε το Οικουμενικό Πατριαρχείο να κινηθεί τώρα (για την επίλυση του Ουκρανικού) διότι βρισκόμαστε σε μία ταραγμένη εποχή. Ξαναγυρίσαμε σε πόλεμο ψυχρό, ή και θερμό πόλεμο σε λίγο,  μεταξύ των Υπερδυνάμεων Ανατολής - Δύσης»...

Η Ρώσο-Ουκρανική κρίση έχει παγώσει την παροχή φθηνού Ρωσικού υγραερίου μέσω του αγωγού "Nord Stream 2" στη Γερμανία και την υπόλοιπη Ευρώπη. Φαίνεται ότι οι Αμερικανοί για άλλη μια φορά διακινδυνεύουν την παγκόσμια ειρήνη για τα συμφέροντά τους.

Θυμηθείτε (2009): Το «think tank» RAND του Πενταγώνου στις ΗΠΑ, πρότεινε ένα πόλεμο των ΗΠΑ με μια άλλη μεγάλη παγκόσμια δύναμη, γιατί αυτό θα αναζωογονούσε την οικονομία... βοηθώντας την παρούσα Τραπεζική ελίτ να συνεχίσει την άσκηση του ελέγχου της πάνω στην Αμερική. Τώρα σκέφτηκαν ότι ένας Ρώσο-Ευρωπαϊκός πόλεμος θα συνέφερε περισσότερο...! Ο πρώην Γενικός διευθυντής της Goldman Sachs, λέει (24-1-2022), ότι δεν διαφαίνεται ένας 3ος Παγκ. Πόλεμος, και ότι μια αναμέτρηση στην Ουκρανία μπορούσε να είχε και θετικές συνέπειες, όπως το να παύσει η FED να ανεβάζει τα επιτόκια επικαλούμενη τον κίνδυνο του πληθωρισμού!

   25 Φεβ. 2022. Είδηση. «Οι κορυφαίες τράπεζες, οι βιομηχανίες τεχνολογίας και αεροδιαστημικής της Ρωσίας και οι αγορές χρέους βρίσκονται στο στόχαστρο των Ηνωμένων Πολιτειών, της Βρετανίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως απάντηση στην εισβολή στην Ουκρανία. Ωστόσο, η Δύση παραμένει διχασμένη ως προς τον αποκλεισμό της Ρωσίας από το σύστημα διατραπεζικών συναλλαγών SWIFT».

Απειλούν να τιμωρήσουν τη Ρωσία με έξοδο από το τραπεζικό σύστημα SWIFT... αλλά γράψαμε ήδη ότι το άστρο της προαναγγελίας της καταστροφής του συστήματος αυτού φάνηκε με την έναρξη της Covid-19...!

 Το FirstPost, όπως βλέπετε άνω, χρησιμοποιεί τον Ζελένσκυ και τη Σουΐφτ (Swift) μαζί, για να δηλώσει συμβολικά τη σημασία των γεγονότων του 2022 και 2023 αντίστοιχα, καθώς τα πρόσωπα αυτά έλαβαν από το TIME τον τίτλο "πρόσωπο της χρονιάς". Αλλά ίσως περνούν το μήνυμα πόλεμος για το νομισματικό σύστημα και το διατραπεζικό SWIFT, και δεν είναι τόσο αθώα και αισθηματική όσο φαίνεται η συμπαράθεση των προσώπων αυτών.

   Ενδιαφέρον ότι κατά είδηση της 11-Ιαν-2024 και οι Βρυξέλες κάλεσαν τη Swift για να κινητοποιήσει τους νέους, εν όψει των Ευρω-εκλογών, όπως λέγεται. ('Ready for it?' Brussels asks Taylor Swift to mobilise young voters ahead of EU elections - euronews). Οπωσδήποτε μήνυμα θα στείλει η Swift, αλλά μόνο στους νέους;...

    Το Foxnews (9-Ιαν-2024) ρωτάει: Είναι η Taylor Swift εργαζόμενη σε ψυχολογική παραπληροφόρηση για το Αμερικανικό Πεντάγωνο; Εμείς πάντως δεν αναφερθήκαμε σ' αυτό, το οποίο βέβαια έσπευσαν να διαψεύσουν όλοι γρήγορα γρήγορα...

Και όμως: Η Taylor Swift μαθαίνομε τώρα (1-Φεβ-2024) ότι δουλεύει προεκλογικά υπέρ του Αμερικανού προέδρου Biden κατά του Trump, και ξεσηκώνει "ιερό πόλεμο"...

 

  Το μετάλλιο του Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας «Για την επιστροφή της Κριμαίας», μας θυμίζει την προσάρτησή της στις 18 Μαρτίου 2014 στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Η 18η Μαρτίου που ξεκίνησαν τα γεγονότα και στη Συρία (2011), αναφέρεται στην προφητεία του αγίου Κωνσταντίου σαν ημερομηνία αύξησης των πολέμων.

Στη Δύση το ευαγγέλιο του Χριστού έχει ξεχασθεί, όπως φαίνεται και από την παρακάτω είδηση, κατά την οποία μια Φιλανδή μητέρα αποτελεί φωτεινή εξαίρεση. Αντίθετα η Ρωσία του Πούτιν, παρά τα πολλά στραβά που ζει με την παγκοσμιοποίηση, φαίνεται να έχει το ηθικό πλεονέκτημα (video), ώστε σε περίπτωση πολέμου να ελκύσει τη βοήθεια του Θεού με το μέρος της.

  22 Ιαν 2022.Είδηση:
Φινλανδή Βουλευτής και μητέρα πέντε παιδιών απειλείται με εξαετή κάθειρξη επειδή μίλησε για γάμο μόνο μεταξύ ανδρός και γυναικός!...
Στις ομιλίες της και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε την θέση της ότι ο γάμος μπορεί να υπάρξει μόνο μεταξύ άνδρα και γυναίκας.
Η εισαγγελία της Φιλανδίας διαπίστωσε ότι οι δηλώσεις της ταπεινώνουν και εισάγουν διακρίσεις εις βάρος των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων και υποκινούν την μισαλλοδοξία!... Εξαιτίας του γεγονότος αυτού υπέστη για περισσότερες από 13 ώρες ανάκριση σχετικά με την ερμηνεία που δίνει σε Επιστολές του Αποστόλου Παύλου! Κλήθηκε να εμφανιστεί στο δικαστήριο την ερχόμενη Δευτέρα. Η ίδια δήλωσε: «Όταν εργαζόμουν ως υπουργός εσωτερικών δεν πίστευα ποτέ ότι θα με ανακρίνουν και θα μου κάνουν τέτοιες ερωτήσεις στο αστυνομικό τμήμα. Ήταν τιμή μου να έχω τέτοιες συζητήσεις με την αστυνομία.
Είχα την ευκαιρία να τους πω όχι μόνο το κήρυγμα του Ευαγγελίου αλλά και τι διδάσκει η Βίβλος».

Η αστυνομία την ρώτησε αν ήταν έτοιμη να αλλάξει την γνώμη της. «Απάντησα ότι θα επιμείνω σε αυτά που πιστεύω και θα μιλάω και θα γράφω γι’ αυτά τα πράγματα και στο μέλλον, γιατί είναι θέμα πίστης και όχι απλώς γνώμης». Σύμφωνα με την βουλευτή οι ανακρίσεις τις θύμιζαν την Σοβιετική Ένωση στον παραλογισμό τους… pentapostagma.gr

Η 5η σάλπιγγα άνω αριστερά και η 6η (ο μεγάλος πόλεμος) δεξιά

   Η έκρηξη στο φρέαρ άντλησης πετρελαίου στον κόλπο του Μεξικού, στις 20 Απριλίου 2010 επί Ομπάμα, έδειξε ότι ο "πόλεμος του πετρελαίου" είναι αναπόφευκτος, με την κρατούσα διεθνώς νοοτροπία. Αυτή ήταν η προειδοποίηση (μόνο) της 5ης σάλπιγγας, που θα σημάνει και το κατέβασμα των Ρώσων στην περιοχή μας. Πριν να γίνει, όμως, αυτό πρέπει να γίνουν άλλες δύο προειδοποιήσεις. Η τρίτη είναι πολύπλοκη γιατί αντιστοιχεί σε πολύπλοκα γεγονότα της 7ης σάλπιγγας. Η δεύτερη, που είναι κοντά μας, μας προειδοποιεί για το αναπόφευκτο του παγκοσμίου πολέμου και θα είναι κάποιο ξαφνικό, πολύ ισχυρό στρατιωτικό χτύπημα, στον Ευφράτη. Ίσως η επίθεση του Ισραήλ κατά του Ιράν, κατά τον Μόρφου Νεόφυτο, με την πιθανή χρήση και μικρών πυρηνικών. Τότε η Συντέλεια που ξεκινάει κοινωνικά με την καταστροφή των ψυχών από την αρχή της παγκοσμιοποίησης, θα περάσει στο στάδιο καταστροφής και των σωμάτων καθώς και του υλικού κόσμου που μας περιβάλει. Όσοι βρεθούν εν μετανοία, θα ξεπεράσουν με τη βοήθεια του Θεού τις φοβερές δυσκολίες. Ελπίζομε ότι οι Ελληνορθόδοξοι θα αφυπνισθούμε για να μην επιτρέψει ο Θεός να μπούμε στον παγκόσμιο πόλεμο, που όμως κατά τον άγιο Ιωάννη τον Ρώσο είναι αναγκαίος, ενώ κατά τον άγιο Ευμένιο Σαριδάκη ήταν να ξεκινήσει πάλι από το μέρος της τωρινής αντιπαράθεσης, την Ουκρανία!

polonias savvas   10-Ιαν-2024.

   Πολωνίας Σάββας: «Χώρες αλλάζουν παραδόσεις και έθιμα ετοιμάζοντας το έδαφος στον Αντίχριστο»!

«Η καταναγκαστική καθιέρωση του νέου λειτουργικού εορτολογίου είναι ένα βήμα προς την νέα καθολική (συνολική) Ουνία των ουνιτών με τους Ορθοδόξους Ουκρανούς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σάββας.

 

Οι υπερδυνάμεις προειδοποιούν η μία την άλλη, αλλά δεν κάνουν πίσω! π. Ευμένιος Σαριδάκης:

Η Παναγία μας επεστράτευσε όλους. Κάντε προσευχή (είπε) να μη γίνει τώρα ο παγκόσμιος πόλεμος. Να δώσουμε χρόνο μετανοίας στους ανθρώπους! (video).

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ...ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ...!

   22-3-2022. Ο πρόεδρος Μπάϊντεν λέει ότι οι ΗΠΑ πρέπει να ηγηθούν "Νέας Τάξης Πραγμάτων"... Τι πιο μεγάλη απόδειξη ότι η υπάρχουσα "Νέα Τάξη", που ξεκίνησε μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης το 1990,  είναι υπό διάλυσιν ήδη, από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία στις 24-2-2022; Link

   ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΠΕΙΝΑ...!

   Όπως έλεγε ο προφήτης: «...ο εν τω πεδίω εν ρομφαία τελευτήσει, τους δ’ εν τη πόλει λιμός και θάνατος συντελέσει...» (Ιεζεκιήλ, 7-14).

 Οι κοσμικές προειδοποιήσεις άρχισαν από το 2008

Από τότε φάνηκε ότι οι Νεοταξίτες μας οδηγούν σε πείνα. Πρώτα προσπάθησαν όσο το δυνατόν περισσότερο να μας αποξενώσουν από τον Θεό και την τροφή των ψυχών με καθαρή Ορθόδοξη διδασκαλία, επεμβαίνοντας δογματικά, με την προώθηση της Πανθρησκείας του πάπα, και ηθικά νομοθετώντας τα αντίθετα προς το ευαγγέλιο. Και κατόπιν έρχεται, σαν συνέπεια και της μη αντίδρασης των λαών, μετά τον χρόνο μετανοίας που δίνει πάντα ο Κύριος, η περίοδος των δεινών, από την υποχώρηση της χάρης του Θεού και την επικράτηση του δαιμονισμού στις κοινωνίες. Έτσι έχομε κυβερνήτες που θέλουν την ανατροπή των οικονομιών για να γίνει "η Μεγάλη Επανεκκίνηση", βιοντίζελ που καταργεί την παραγωγή τροφίμων από τους αγρούς κλπ. Μπορούμε να πούμε ότι πρώτα πεινάνε οι ψυχές. Και έπειτα, οι άχαρες ψυχές φέρνουν και άχαρα γεγονότα για το σώμα! Κάτι που θα ανατρεπόταν αν μετάνοιωναν εγκαίρως...

ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ:

Η πρώτη Πέμπτη του Μαΐου είναι ημέρα προσευχής για το Αμερικανικό έθνος!

  Επικίνδυνη η 5G γιατί μπερδεύει τα όργανα των αεροπλάνων!... Προς το παρόν σταμάτησε η τοποθέτηση κεραιών 5G κοντά σε αεροδρόμια! Και τι θα γίνει με τους δορυφόρους που μας βομβαρδίζουν από ψηλά; 19 Ιαν. 2022. Βλέπετε πόσο άτσαλα προχωράνε οι επιστημονικές εφαρμογές, κάτω από μια παράλογη βιασύνη...

 

Περίεργες ταχύτατες αλλαγές

Ο ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΒΟΡΕΙΟΣ ΠΟΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑΔΑ ΠΡΟΣ ΡΩΣΙΑ!


Απρόβλεπτες εκρήξεις ηφαιστείων και σεισμοί είναι πολύ πιθανόν να συμβαίνουν πλέον, εφ' όσον η μετατόπιση του μαγνητικού πόλου είναι ένδειξη μετακίνησης λάβας από λιωμένα μέταλλα στο εσωτερικό της γης.

         

    Η Νότιο-Ατλαντική μαγνητική Ανωμαλία (SAA) προκαλεί μειωμένη Η/Μ προστασία από τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου, τόσο στα αεροπλάνα, διαστημόπλοια κλπ που περνούν πάνω της, όσο και στη γη και το υπέδαφος. Πρόκειται να χωρισθεί σε δύο περιοχές μέσα στο 2025, λέει η NASA.

   Ο Κύριος Ιησούς Χριστός είπε ότι όταν έρθει κατά την ένδοξη 2α Παρουσία Του, είναι ζήτημα αν υπάρχει ακόμη η πίστη στη γη: «...άραγε όταν έρθει ο Υιός του ανθρώπου θα βρει την πίστη επί της γης»; (Λουκ. 18:8). Δηλ. οι αληθινοί Χριστιανοί, που δεν θα έχουν σφραγισθεί από τον Αντίχριστο, θα είναι ελάχιστοι. Τώρα όμως ξεπροβάλλει ένα πολύ ευρύτερο ζήτημα, με τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται χωρίς διάκριση και ηθικούς φραγμούς για... να μας βελτιώσουν!... Μετά τα πειραματικά εμβόλια του κορωναϊού, που μόνο σαν εμβόλια δεν βοηθούσαν, αλλά μαζί με νανοτεχνολογία και ακτινοβολίες 5G, 6G κλπ, έχουν σκοπό να μας "εξελίξουν" σύμφωνα με την 4η τεχνολογική επανάσταση του Σβαμπ, τώρα η Κίνα κάνει αλματώδη πρόοδο στον τομέα του ελέγχου του νου.

   Αυτές τις έρευνες ξεκίνησαν οι Δυτικοί, όπως έχομε ήδη γράψει. Η Κίνα θέλει να τις χρησιμοποιήσει στο στρατό της, αλλά ποιος μας λέει ότι δεν θα τις επεκτείνει για να ελέγχει ολόκληρους πληθυσμούς με αυταρχικό τρόπο, όταν μάλιστα έχει κομμουνιστικό σύστημα;

    Επομένως το θέμα τώρα είναι ποια φυσική κατάσταση θα έχουν σε λίγο καιρό οι άνθρωποι; Διότι ένας εξαρτημένος - μη ελεύθερος άνθρωπος δεν μπορεί να γίνει πολίτης της Βασιλείας των Ουρανών, καθώς δεν έχει νόημα η πίστη χωρίς την ελεύθερη επιλογή της...

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ (13 Οκτ 2021) ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ

Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF): Η Ρωσσία Εντάσσεται στο Δίκτυο του Κέντρου για την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση του Σβαμπ...!

    Μόσχα, Ρωσία, 13 Οκτωβρίου 2021 – Η Ρωσία θα αναλάβει ηγετικό ρόλο στη διαμόρφωση της πορείας της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης. Σήμερα, οι ηγέτες της Ρωσικής Ομοσπονδίας και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ ανακοίνωσαν το Κέντρο για την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση στη Ρωσία.

     Ως μέρος του παγκόσμιου δικτύου του Φόρουμ, το νέο Κέντρο θα φέρει σε επαφή κορυφαίες επιχειρήσεις, φορείς χάραξης πολιτικής και μέλη της κοινωνίας των πολιτών για να συνδιαμορφώσουν και να δοκιμάσουν καινοτόμες προσεγγίσεις για τη διακυβέρνηση της τεχνολογίας...

    Ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Børge Brende και ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας, Dmitry Chernyshenko, υπέγραψαν εκ μέρους της ρωσικής κυβέρνησης τη συμφωνία σήμερα στη Μόσχα. περισσότερα

Ο Klaus Schwab και το WEF δεν θέλουν αυτοκίνητα για τους πολλούς!

    Είδηση 29 Μαρ 2023. Τα αυτοκίνητα θα αρχίσουν να απαγορεύονται έως το 2030 σύμφωνα με τα σχέδια της πόλης με μέγιστη μετακίνηση 15 λεπτών του WEF: «Τα ταξίδια δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα»!

    Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ζήτησε από τις κυβερνήσεις όλου του κόσμου να αρχίσουν να καταργούν σταδιακά την ιδιοκτησία του αυτοκινήτου με σκοπό την πλήρη απαγόρευση των αυτοκινήτων για όλους στο μέλλον, εκτός από άτομα με εξαιρετική κοινωνική βαθμολογία. Και  εννοούν με αυτό ξεκάθαρα τον εαυτό τους...! Δηλ. την ελίτ (και κάποιους σε απαραίτητες υπηρεσίες,  πχ ασφαλείας), ως τους μοναδικούς ανθρώπους που θα επιτρέπεται να χειρίζονται αυτοκίνητα στο μέλλον...!

   Η κατάσταση θα ήταν σχεδόν αστεία αν το WEF (World Economic Forum) δεν είχε διεισδύσει στα υπουργικά συμβούλια των κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο με διπλούς πράκτορες... Αυτοί οι λεγόμενοι Young Global Leaders έλαβαν οδηγίες από το Νταβός...

   Όταν παρατηρήσετε ότι ο Klaus Schwab έχει ένα άγαλμα του Βλαντιμίρ Λένιν, ιδρυτή της κομμουνιστικής ΕΣΣΔ στο γραφείο του, θα καταλάβετε την πραγματική βάση της ιδεολογίας του WEF. Η πλουτοκρατία χρησιμοποιεί τους άθεους (με πρώτους τους κομμουνιστές) για τα συμφέροντά της. Προέλεγε μάλιστα η αγία Ματρώνα από τη Μόσχα, για τα χρόνια πριν τον Αντίχριστο: «Μετά θα γυρίσουν στη Ρωσία οι παλαιοί (άθεοι κομμουνιστές)... και θα γίνει η κατάσταση χειρότερη από ότι ήταν πρώτα (επί Σοβιετικής Ένωσης)... Ώχ, πώς σας λυπάμαι όλους! Μέχρι το τέλος, (από εκεί και πέρα), έτσι θα ζήσετε»... 

   Η Ρωσία θα είναι ένα από τα 10 βασίλεια στα οποία θα είναι διοικητικά χωρισμένη η Γη. Και οι δέκα βασιλείς που θα διοικούν τον κόσμο όλο, σύμφωνα με τον προφήτη Δανιήλ και την Αποκάλυψη, εκ των οποίων θα ξεπεταχτεί ο Αντίχριστος, θα είναι αθεϊστές, άνθρωποι του Διαβόλου.

Σημάδια του τέλους του κόσμου:

  Είδηση 19 Απρ 2023. Το WEF και ο ΟΗΕ διέταξαν τις κυβερνήσεις να αποποινικοποιήσουν το σεξ με «πρόθυμα (γι αυτό) παιδιά».

    Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) σε συνεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη μόλις ζήτησε την αποποινικοποίηση διεθνώς του παιδικού βιασμού (εξαναγκασμού) και της παιδεραστίας.

   Η παγκοσμιοποιητική ελίτ προσπαθεί να ομαλοποιήσει την παιδεραστία στα παρασκήνια εδώ και χρόνια - και τώρα βλέπουμε τους καρπούς της δουλειάς της ανοιχτά. Μια νέα έκθεση των Ηνωμένων Εθνών ζήτησε να αποποινικοποιηθούν παγκοσμίως όλες οι μορφές χρήσης ναρκωτικών και σεξουαλικής δραστηριότητας.

   Γράφτηκε από τη Διεθνή Επιτροπή Νομικών (ICJ), το UNAIDS και το Γραφείο της Ύπατης Αρμοστείας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (OHCHR), η έκθεση κυκλοφόρησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, με στόχο να καθοδηγήσει «την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε ποινικό νόμο». Με την ονομασία «αρχές της 8ης Μαρτίου», η έκθεση ζητά την αποποινικοποίηση των αδικημάτων που σχετίζονται με τα ναρκωτικά και το σεξ, συμπεριλαμβανομένης της παιδεραστίας και της αιμομιξίας. Σύμφωνα με τους νομικούς εμπειρογνώμονες των Ηνωμένων Εθνών και του WEF, οι νόμοι κατά της παιδεραστίας συνιστούν επίθεση στα ανθρώπινα δικαιώματα των… των παιδιών!...

   Σωστά διαβάσατε. Σύμφωνα με την ελίτ της παγκοσμιοποίησης, η ηλικία συναίνεσης είναι μια μεροληπτική έννοια που εισάγει διακρίσεις σε βάρος των παιδιών που "θέλουν" να κάνουν σεξ με ενήλικες!!!...  Δείτε και video (στα αγγλικά)

 

 Νέα Τάξη 2ο 

Νέα Τάξη 1ο 

+ + +

Δείτε επίσης: Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ...

+ + +

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ (για 3ο Π. Π. και μετάνοια)

+ + +

Η Ελλάδα θα περάσει από πολύ ακραίες καταστάσεις:

 Εμφύλιος σε 5 πόλεις στην Ελλάδα; + το λένε οι ίδιοι!++

+ + +