ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ 2

Νέα Τάξη 1ον 

      Όλος ο κόσμος πάει να γίνη μία περίπτωση. Γενικό ξεχαρβάλωμα! Δεν είναι να πεις: «Σʹ ένα σπίτι χάλασε λίγο το παράθυρο ή κάτι άλλο, ας το διορθώσω». Όλο το σπίτι είναι ξεχαρβαλωμένο. Έχει γίνει χαλασμένο χωριό. Δεν ελέγχεται πια η κατάσταση. Μόνον από πάνω, ό,τι κάνει ο Θεός!

άγιος Παΐσιος (+1994)

      Στην πρώτη επίσημη εξαγγελία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης ενώπιον του Κογκρέσσου από τον πρόεδρο των ΗΠΑ George Bush, στις 11 Σεπ. 1990, ειπώθηκε ότι αυτή θα είναι μια νέα εποχή - ελεύθερη από την απειλή της τρομοκρατίας, ισχυρότερη στην αναζήτηση της δικαιοσύνης και πιο ασφαλή στην αναζήτηση ειρήνης. Μια εποχή κατά την οποία τα έθνη του κόσμου, Ανατολής και Δύσης, Βορρά και Νότου, μπορούν να ευημερήσουν και να ζήσουν αρμονικά.

     Σε όλα απέτυχε! Και στο πρόβλημα της τρομοκρατίας και στην απόδοση δικαιοσύνης όπως και της παγκόσμιας ειρήνης. Ο άγιος Παΐσιος την ίδια εποχή προέβλεπε, και επιβεβαιώθηκε, τα εντελώς αντίθετα.

     Διαβάστε όλη την ομιλία του προέδρου Μπους με την εξαγγελία της Νέας Τάξης (αγγλικά) Υπενθυμίζεται ότι η Νέα Τάξη γεννήθηκε οικονομικά και θρησκευτικά στις 27 Οκτ. 1986. Δείτε σχετικό βίντεο που περιλαμβάνει και την επίσημη αναγγελία της από τον πρόεδρο Μπους  

    Ελλάς ή Αλλοίμονο; Κάποτε θα φωνάζουν "Ελλάς-Ελλάς" οι Αμερικανοί, όπως κάποιος που φώναζε "Σόλων-Σόλων", αλλά θα τους σώσει αυτό; Μάλλον τότε γι' αυτούς η επίκληση αυτή θα έχει γίνει "αλοίμονο-αλοίμονο". pdf-λινκ

Δείτε και video-λινκ για το πως η κατάσταση έχει ξεφύγει από τους οραματισμούς του Τζορτς Μπους του πρεσβυτέρου και που θα οδηγηθεί, (σύμφωνα και με την ιστορία!), από το σύγχρονο πνεύμα αυθαιρεσίας και αρπαγής που υπάρχει παγκοσμίως πλέον...

 

     «Κάποιος πρέπει να είναι τυφλός για να μην βλέπει τα φοβερά πράγματα που συμβαίνουν, εκείνα για τα οποία ο Απόστολος Ιωάννης έχει γράψει στην Αποκάλυψη».  Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλος, τη Δευτ. 20 Νοεμ. 2017 στον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος. Ο προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας, κατά κόσμον Βλαντιμίρ Μιχάηλοβιτς Γκουντιάγιεφ, γεννήθηκε στην Αγία Πετρούπολη στις 20 Νοεμβρίου του 1946. Το κυριότερο σημάδι είναι η αμετανοησία και η υπερηφάνεια για την "αμαρτία". «Σήμερα, η αμαρτία δεν είναι μόνο προφανής... Σήμερα, η αμαρτία αποδεικνύεται με τον πιο ελκυστικό τρόπο, μέσα από τον κινηματογράφο, μέσω του Θεάτρου, μέσω της τέχνης και πολλών άλλων τρόπων», τόνισε ο πατριάρχης. Σύνδ.

  

mosxas7   Ο Ρώσος Πατριάρχης Κύριλλος αντιδρά στη σύγχρονη νοοτροπία του να κάνει ο καθένας ότι θέλει χωρίς να σκέπτεται επιπτώσεις. Έτσι μίλησε στους γιατρούς κατά των εκτρώσεων.

Πατριάρχης Μόσχας: ''Όταν σκοτώνεις ένα έμβρυο είσαι εγκληματίας''...!

   Σε φοιτητές και καθηγητές Ιατρικής μίλησε την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου (2019) ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλος. Να αναφερθεί ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Συμβουλίων του Καθεδρικού Ναού της Μόσχας.  "Σκοτώνοντας ένα έμβρυο που ίσως είναι λίγο κατώτερο (φυσιολογικά), σκοτώνεις ένα άτομο με ειδικές ανάγκες. Μόνο ο Χίτλερ το έκανε αυτό, για να ζουν μόνο υγιείς άνθρωποι στον κόσμο". "Σκεφτείτε τι θα συνέβαινε εάν με βάση την προγεννητική έρευνα, η μητέρα του Stephen Hawking είχε κάνει άμβλωση! Η ανθρωπότητα θα είχε στερηθεί μια μεγάλη προσωπικότητα, και έναν λαμπρό φυσικό" - πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Πατριάρχης Μόσχας.

    Νωρίτερα ο Πατριάρχης Κύριλλος από το βήμα της Κρατικής Δούμας ζήτησε να απαγορευτεί από το σύστημα ασφάλισης η άμβλωση, και να δίνουν σε κάθε γυναίκα ένα υπερηχογράφημα και να ακούουν την καρδιά του εμβρύου. "Λυπάμαι που θα το πω, αλλά η δολοφονία παιδιών θεωρείται ως μια συνηθισμένη ιατρική υπηρεσία, σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη ιατρική διαδικασία" - ανέφερε ο Πατριάρχης Μόσχας. Τέλος ο Πατριάρχης υπενθύμισε ότι η Εκκλησία έχει ήδη ανοίξει 160 κέντρα για έγκυες γυναίκες στη χώρα, τα αποκαλούμενα "Σπίτια για μαμάδες" για κάθε μελλοντική μητέρα που βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. λινκ

+ Ακόμη, ο Ρώσος πατριάρχης Κύριλλος προειδοποιεί: Η εξάρτηση των ανθρώπων από τη σύγχρονη τεχνολογία θα οδηγήσει στην έλευση του Αντιχρίστου ...
Σε συνέντευξη στα Ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης, ο Πατριάρχης Κύριλλος εξήγησε ότι δεν αντιτίθεται εντελώς στα gadgets, αλλά προειδοποίησε ότι «δεν θα πέσει στη δουλεία» των smartphones. Ο πατριάρχης Κύριλλος δήλωσε ότι η συλλογή δεδομένων χρήστη, συμπεριλαμβανομένων των "τοποθεσιών, των ενδιαφερόντων και των φόβων του", θα επιτρέψει στον άνθρωπο να ελέγχεται από εξωτερικές δυνάμεις.
λινκ

"Ο Αντίχριστος θα είναι μια προσωπικότητα που θα μπει επικεφαλής του παγκόσμιου ιστού (web) και θα ελέγχει ολόκληρη την ανθρώπινη φυλή. Έτσι, η ίδια η (τεχνολογική) δομή εμφανίζει ένα κίνδυνο", είπε. Ο ηγέτης της Ρωσικής Εκκλησίας τόνισε ότι "αν δεν θέλουμε να προσεγγίσουμε την αποκάλυψη, δεν θα πρέπει να υπάρχει ενιαίο κέντρο ελέγχου και πρόσβασης".  themoscowtimes  (Όχι στο Θηρίο!)...

   Με αυτά που λέει ο πατριάρχης δηλώνει ουσιαστικά την αντίθεσή του στις προωθούμενες από το Ρωσικό κράτος ηλεκτρονικές ταυτότητες - κινητά. Δηλ. προλαβαίνει να προειδοποιήσει τους Χριστιανούς να μην αποδεχθούν τις νέες ταυτότητες του Μεντβέντεφ!!! Δείτε τι προωθείται στη Ρωσία για ταυτότητα και πως προειδοποιούσαν για τη μη αποδοχή της οι Ρώσοι γέροντες, όπως ο πρωθιερεύς π. Νικολάι Ραγκόζιν   Ανάλογα ο άγιος Παΐσιος και άλλοι γέροντες προειδοποιούν εμάς, στην Ελλάδα, να μην τρέξομε να πάρουμε τις ηλεκτρονικές ταυτότητες... γιατί δεν θα προλάβουν να ολοκληρώσουν το εγχείρημά τους αυτό οι ξενοκίνητοι πολιτικοί και θ' αρχίσουν τα πολεμικά γεγονότα που θα διαλύσουν τη Νέα Τάξη...

   Νεότερη είδηση: Ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος επρόκειτο να δεχθεί τιμητική διάκριση της Ακαδημίας σήμερα Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019 στα γραφεία της Ρωσικής Ακαδημίας επιστημών στη Μόσχα. Μετά την έντονη αντίδραση μελών της, η Ρωσική Ακαδημία για τις επιστήμες παίρνει πίσω την απόφαση να ονομάσει τον Πατριάρχη Μόσχας Κύριλλο, επίτιμο Καθηγητή. Η απόφαση και η ανακοίνωση αυτή ήλθε σε σύντομο χρονικό διάστημα από τη δήλωση εις την οποία προέβη ο Πατριάρχης Μόσχας, ότι δηλαδή τα smartphones - τηλέφωνα θα φέρουν τον Αντίχριστο.

Επομένως οι Ρώσοι ακαδημαϊκοί ή δεν καταλαβαίνουν ότι η τεχνολογία εξελίσσεται ολοκληρωτικά ή είναι ελεγχόμενοι από το κατεστημένο πολιτικών-τραπεζιτών ή και τα δύο! Ο πατριάρχης μίλησε σαν εκκλησιαστικός ηγέτης και αυτό ξεπερνάει πολύ το κοσμικό ακαδημαϊκό πνεύμα. Εξ άλλου το να μην εξαρτώνται εθιστικά από τα smartphones και τα gadgets, που προέτρεψε τους πιστούς ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλος, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι "Ρωσία1", είναι κακό ή οπισθοδρομικό;

 Γράφεται (7-1-2019): Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ρωσίας παρομοίασε τις έξυπνες συσκευές, με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, τονίζοντας ότι ο αντίχριστος στο μέλλον θα ελέγχει τον κόσμο μέσα από αυτά. "Τι είναι ο αλκοολικός; Είναι ένας άνθρωπος που στερείται της ελευθερίας του, διότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς να πιεί αλκοόλ. Τα gadgets είναι ακριβώς το ίδιο, δεν μπορεί ο άνθρωπος να ζήσει χωρίς αυτά. Ο διάβολος είναι πολύ σοφός, σου δίνει απεριόριστη ελευθερία μέσα από αυτά, κοιτάζωντας μόνο μια οθόνη" - τόνισε χαρακτηριστικά ο Πατριάρχης Κύριλλος. Επίσης ο Πατριάρχης Μόσχας υπογράμμισε ότι "μέσα από τις συσκευές αυτές υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να έχουν πρόσβαση σε προσωπικές σου πληροφορίες, ενώ μοιράζεσαι με άλλους την προσωπική σου ζωή μέσω των κοινωνικών δικτύων". (romfea) Από όσους καταλαβαίνουν ο πατριάρχης παίρνει βραβείο. Οι άλλοι ας κλαίνε... μαζί με τους Τραπεζίτες που θέλουν παγκόσμιο έλεγχο...! Δεξιά, οι Ρώσοι Τραπεζίτες έχουν συντονισθεί στο ρυθμό που τρέχουν οι δυτικοί... για να σφραγίσουν τον κόσμο...  Ενώ πρέπει απλώς να διαχειρίζονται τα χρήματα, θέλουν μέσω αυτών την υποταγή σ' αυτούς του παραγωγικά εργαζόμενου λαού. Γράφεται (25-1-2019): Η Sberbank, η μεγαλύτερη τράπεζα της Ρωσίας, θα ξεκινήσει τις δοκιμές ενός νέου λογισμικού αναγνώρισης προσώπου σε αρκετά γραφεία της στο εγγύς μέλλον, δήλωσε ο Στάντλαβ Κουζνετσόφ, ο αντιπρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής της τράπεζας. «Θα εισαγάγουμε αυτή την υπηρεσία για τους πελάτες μας σε πολλά γραφεία στο εγγύς μέλλον. Η τεχνολογία αναπτύσσεται πολύ γρήγορα», δήλωσε ο Κουζνετσόφ στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός (22-25 Ιαν.).  Όλοι στο Νταβός λοιπόν...!

+ Από τις 3 Απριλίου 2019, οι Ρώσοι είδαν τις κάρτες για τις συντάξεις να αντικαθίστανται από ένα εξατομικευμένο αριθμό PIN που χρησιμοποιείται για ηλεκτρονικές συσκευές (κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές κλπ). Προσέξτε πόσο σοφά και προβλεπτικά πληροφόρησε το ποίμνιό του ο Πατριάρχης για το τι είναι σωστό στο θέμα των ταυτοτήτων - κινητών τηλεφώνων. Δεν περίμενε να βγουν, αλλά από πριν είπε ότι οδηγούν στην τυραννία του Αντίχριστου. σε αποθηκ. εκτυπώσιμο αρχείο τα τελευταία νέα (pdf).

 

4 Φεβ. 2019.  Διέρρευσαν 770 εκατ. διευθύνσεις email και κωδικοί πρόσβασης! συνδ.

Σίγουρα δεν υπάρχει καμιά ασφάλεια στα προσωπικά δεδομένα, όταν αυτά βρίσκονται σε ηλεκτρονική μορφή. Είτε πρόκειται για ηλεκτρονικές ταυτότητες ή κάρτες αγορών, η emails κλπ.

Για να δείτε αν το email σας έχει διαρρεύσει μπορείτε να επισκεφθείτε αυτή την ιστοσελίδα: https://haveibeenpwned.com/   

 

 

 

Και άλλο δημοσίευμα, αριστερά, λέει ότι δισεκατομμύρια ανθρώπων έχασαν τα  δεδομένα τους το 2018.

765 εκατομμύρια έχασαν τα δεδομένα τους, λέει, μόνο τους μήνες Απρίλιο, Μάϊο και Ιούνιο (το 2018)!  

Κατά τα άλλα θέλουν όλα να γίνουν ηλεκτρονικά... για την ασφάλειά μας! Μετά την Κίνα που εισήγαγε πρώτη το κινητό σαν πορτοφόλι και τρόπο αναγνώρισης, τώρα το ίδιο κάνει η Ρωσία, ενώ Ευρώπη και Αμερική είπαν επίσης ότι θα εκδώσουν ηλεκτρονικές ταυτότητες στα επόμενα 2 χρόνια... Δηλ. ...ο καιρός εγγύς!!!

 

Snowden: Any Cell Phone Can Be Hacked (NBC News).

Και ο Σνόουντεν διαβεβαιώνει ότι κάθε κινητό τηλέφωνο είναι ανασφαλές από τους χάκερς. Και βέβαια πρώτα από τις κρατικές υπηρεσίες, όπως την NSA, στην οποία δούλευε. σύνδ.

 

 

 

   Σε μοναδική προσωπικότητα των διατελεσάντων προέδρων των ΗΠΑ αναδεικνύεται ο Ντόναλτ Τραμπ! 

 

   Στις 15 Φεβρουαρίου (2019) κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να μπορέσει να πραγματοποιήσει το χτίσιμο τοίχου στα νότια σύνορα των ΗΠΑ και να ελέγξει την είσοδο λαθρομεταναστών και λαθρεμπόρων ναρκωτικών μαζί με τα εμπορεύματά τους.

 

 

   Το πρώτο βήμα με την κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα είναι το τείχος. Όμως στο τέλος της μάχης στόχος είναι η FED...! pronews

 Το πακέτο μέτρων του προέδρου περιλαμβάνει:

 Εξουδετέρωση του δικτύου του Τ. Σόρος.

 Τέρμα στις ανεξέλεγκτες ροές παράνομων μεταναστών και νομιμοποιήσεων τους. 

Πολύ σκληρή νομοθεσία για την κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Ο Ν. Τραμπ ανέφερε για παράδειγμα πως η Κίνα έχει θεσπίσει θανατική ποινή γι' αυτά τα εγκλήματα.

  Επαναφορά των εθνοκεντρικών κρατών.

Έλεγχος της FED, της ιδιωτικής Τράπεζας που εμφανίζεται σαν κρατική Ομοσπονδιακή.

    Αυτός είναι πραγματικά αναρχικός, όχι όσοι σπάνε βιτρίνες καταστημάτων!!! Θα είναι μοναδικό παράδειγμα προέδρου στην Ιστορία αν τα καταφέρει (χωρίς να τον βγάλουν από τη μέση)...! 

Οι μάγισσες των ΗΠΑ, πάντως, αγωνίζονται να μπλοκάρουν τον Τραμπ, μέσω των πνευμάτων που επικαλούνται, για να ...σωθεί η Αμερική!!!

   Αντί να κοιτάνε το σώσουν τον εαυτό τους, που τους έχει καταπιεί ο διάβολος, οι μάγοι και αποκρυφιστές νομίζουν ότι θα σώσουν τον κόσμο με τα πονηρά πνεύματα! Και αυτό... στην "πολιτισμένη" και υποτίθεται λογικό-κρατούμενη, του 2019, Αμερική!

 

wwf-new1    Βγάζουν τα απωθημένα τους οι "προστάτες" των ζώων. Γι' αυτούς είναι μικρότερης από τα ζώα αξίας ο άνθρωπος...

   H WWF κατηγορείται ότι χρηματοδοτούσε παραστρατιωτικές ομάδες που σκότωναν και βίαζαν!!  

   Στην αποκάλυψη ότι η WWF συνεργάστηκε και εξόπλισε παραστρατιωτικές ομάδες που κατηγορούνται για βασανισμό, ξυλοδαρμούς, σεξουαλικές επιθέσεις και δολοφονίες σε εθνικά πάρκα στην Αφρική και την Ασία προχώρησε η ιστοσελίδα BuzzFeed.  

     Η ίδια η οργάνωση δεν διέψευσε άμεσα τους ισχυρισμούς αλλά ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε έρευνα για να "δει" (δεν ξέρει τι κάνει σε 6 χώρες!) αν ευσταθούν όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ προσλαμβάνοντας εξειδικευμένο δικηγορικό γραφείο. Οι κατηγορίες κατά της οργάνωσης για την προστασία των ζώων και του περιβάλλοντος αφορούν περιστατικά σε συνολικά έξι χώρες. Σύμφωνα με τις καταγγελίες η WWF υποστηρίζει ομάδες κατά της λαθροθηρίας οι οποίες, όμως, έκαναν επιθέσεις, δολοφονούσαν και κακοποιούσαν σεξουαλικά χωρικούς.

    Η WWF, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κατηγορείται ότι παρείχε χρήματα και πολεμικό υλικό - από μαχαίρια μέχρι γυαλιά νυχτερινής όρασης - σε παραστρατιωτικές ομάδες που έκαναν επιδρομές σε χωριά. Η WWF ενεργούσε, ισχυρίζεται το BuzzFeed, σαν ένας «μεγάλος αδελφός» με βάση ένα δίκτυο πληροφοροδιοτών προκειμένου να ενημερώνει υπευθύνους πάρκων με άγρια ζώα σε διάφορες χώρες.  protothema 5-3-2019

 

9-3-2019. Συνιδρυτής Greenpeace: Η παγκόσμια υπερθέρμανση είναι η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία!!

Ο συνιδρυτής της Greenpeace, Patrick Moore, μίλησε με σκληρά λόγια για το σύγχρονο περιβαλλοντικό κίνημα, αποκαλώντας την παγκόσμια υπερθέρμανση ως την μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία και κατήγγειλε τη χρήση του φόβου, της ενοχής και της παραπληροφόρησης για να προωθηθεί το μήνυμα. «Η κλιματική καταστροφή είναι αυστηρά μια εκστρατεία φόβου και ενοχής» είπε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Breitbart ο Patrick Moore.   

«Φοβάστε ότι σκοτώνετε τα παιδιά σας επειδή οδηγείτε το SUV σας που εκπέμπει διοξείδιο του άνθρακα στην ατμόσφαιρα και αισθάνεστε ενοχές που το κάνετε. Δεν υπάρχει ισχυρότερο κίνητρο από αυτά τα δύο» τόνισε ο Patrick Moore.

«Αυτό το βδέλυγμα που συμβαίνει σήμερα στο θέμα του κλίματος είναι η μεγαλύτερη απειλή για τον διαφωτισμό που έχει να συμβεί από την εποχή του Γαλιλαίου. Τίποτα δεν το πλησιάζει καν» πρόσθεσε ο συνιδρυτής της Greenpeace, συγκρίνοντας το περιβαλλοντικό κίνημα με μια «μίξη αριστερής τοξικής ιδεολογίας, πολιτικής και θρησκείας».

«Το διοξείδιο του άνθρακα είναι η τροφή για τη ζωή. Δεν είναι μόλυνση» είπε ο Moore, υποστηρίζοντας πως τα ορυκτά καύσιμα έσωσαν την ζωή από τον πρόωρο αφανισμό, επειδή το διοξείδιο του άνθρακα μειωνόταν από την εποχή των τελευταίων παγετώνων, σε οριακό σημείο για την επιβίωση των φυτών του πλανήτη, μέχρι που η ανθρωπότητα το άλλαξε αυτό με την βιομηχανική επανάσταση. Ο Patrick Moore ήταν συνιδρυτής της περιβαλλοντικής κίνησης της Greenpeace το 1971, που αρχικά είχε σκοπό να διαμαρτυρηθεί για τα πυρηνικά και τον πυρηνικό πόλεμο και να προστατεύσει το περιβάλλον και την ανθρωπότητα. Ο Moore έτυχε θερμής υποστήριξης, μετά από την κόντρα που είχε στο twitter με την Alexandria Ocasio-Cortez, που ηγείται του περιβαλλοντικού κινήματος του 21ου αιώνα που υποστηρίζει πως οι άνθρωποι είναι πάρα πολλοί για τον πλανήτη και θα πρέπει να μειωθεί ο πληθυσμός τους...!! Ο Moore απεκάλεσε τους εξαπατητές ακραίους αριστερούς οικοφασίστες... που συνεργάζονται με κάποιους δισεκατομμυριούχους... ολόκληρο το κείμενο εκτυπώσιμο (pdf)

 

 

Αριστερά νόμισμα, σαν φόρος μισού σέκελ, όπως παλιά, για τον ναό που θέλουν να κτίσουν οι Εβραίοι. Κάθε χρόνο τυπώνουν και από ένα νέο νόμισμα λέει κάποιος ραββίνος.

Η επιθυμία του χτισίματος του ναού, που βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσει προς το παρόν, είναι ένα εσχατολογικό σημάδι! Αυτό όμως θα το πραγματοποιήσει ο έσχατος Αντίχριστος και κανείς άλλος!

Διότι πρέπει οι Εβραίοι που δεν δέχτηκαν τον Ιησού Χριστό σαν Θεό να δώσουν εξετάσεις, αν το ίδιο θα κάνουν και όταν τους ζητήσει τιμές Θεού ο Αντίχριστος, ένας άνθρωπος με τον Σατανά μέσα του. Η προφητεία του Χριστού είναι ότι εκείνον θα τον λάβουν: «Εγώ έχω έλθει στο όνομα του Πατρός Μου (σαν υιός Θεού), και δεν με λαμβάνετε. Εάν άλλος έλθει στο δικό του όνομα (σαν Θεός ο ίδιος), εκείνον θα τον λάβετε»! (Ιω. 5:43). Αν και θα υπάρξουν Εβραίοι, και υπάρχουν αρκετοί ήδη με πρώτους τους Αποστόλους, που δέχονται τον Ιησού Χριστό ως Μεσσία, σαν έθνος δεν θα τον δεχτούν, γι' αυτό και δεν θα κάνουν ποτέ Χριστιανικό κράτος. Και έτσι στη Συντέλεια «όψονται εις ον εξεκέντησαν», (Ιω. 19:37, θα ατενίσουν δηλ. προς Αυτόν που παρέδωσαν με ψεύδη και ύβρεις στους Ρωμαίους για να σταυρωθεί και λογχευθεί), τον οποίο τότε θα βλέπουν όλοι οι άνθρωποι της γης: «και όψεται αυτόν πας οφθαλμός και οίτινες αυτόν εξεκέντησαν» (Απ. 1:7).  

 

Νέα Τάξη 1ον 

Δείτε επίσης: Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ...

Νεότερα Πολυμέσα