ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

 

                  Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ...

  Το συλλαλητήριο των Αθηνών απέδειξε την ετοιμότητα των Ελλήνων!


ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΘΗΝΑ 20 ΙΑΝ 2019:

   Το Αθηναϊκό Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία επιβεβαίωσε τους λόγους του γέροντος Σίμωνος του Αρβανίτη (+1988) ότι θα δείτε πόσο μεγάλη θα γίνει η Ελλάδα... αντί να μικρύνει! Και είχε την ευλογία από τον άγιο Παΐσιο (+1994) που τόνιζε: «Το να ενδιαφέρεται κανείς τώρα και να ανησυχεί για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το έθνος μας είναι ομολογία»!

   Ο χαρισματικός γέροντας Αμβρόσιος Λάζαρης βεβαίωνε: «ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ...! Το σώμα της Ελλάδος δεν μπορεί να το πάρει κανένα κράτος και να το πάει όπου θέλει. Είναι από πάνω γραμμένα αυτά, δεν είναι από ανθρώπους»!    

Περισσότερα:

 

Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ (+1994), οι εκλογές και το μέλλον:

 https://www.imdleo.gr/diaf/2015/01/gPaisios.html

 

Αποφθέγματα του γέροντος Σίμωνος Αρβανίτη (+1988):

https://www.imdleo.gr/diaf/2012/gSimon_Arban.pdf

Διδακτικά και προφητικά αποφθέγματα του γέροντος Αμβροσίου Λάζαρη: https://www.imdleo.gr/diaf/2012/gAmbrosios_b.pdf (09) +

https://www.imdleo.gr/diaf/2009/img/g_Ambrosios.pdf

Οι 22 μητροπολίτες της Μακεδονίας προειδοποιούν και συμμετέχουν (pdf)

Το Άγιον Όρος συμμετέχει στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία (pdf) + Αγιορείτες: «Η Ελληνική Κυβέρνηση να σεβαστεί την βούληση του Ελληνικού Λαού»!

 

       Επιστολή στους 300 βουλευτές του Κοινοβουλίου στέλνει ο Μίκης Θεοδωράκης μέσω της εφημερίδας τα ΝΕΑ για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών καλώντας τους να μην προχωρήσουν στο «έγκλημα αυτό σε βάρος της Ελλάδας», ένα χρόνο μετά τη συγκλονιστική ομιλία του στο προηγούμενο συλλαλητήριο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας ενόψει της συγκέντρωσης της Κυριακής (201-1-2019) στο Σύνταγμα. Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης επισημαίνει ότι «η ψήφος του ελληνικού λαού δεν έδωσε σε κανέναν εν λευκώ εξουσιοδότηση για χειρισμό του θέματος αυτού κατά το δοκούν. Καμία κυβέρνηση (ακόμα κι αν ήταν κυβέρνηση πλειοψηφίας) δεν μπορεί να πάρει τόσο σοβαρές για τη χώρα αποφάσεις» και επαναλαμβάνει ότι η μόνη συνετή απόφαση είναι η διενέργεια δημοψηφίσματος. Εκτυπώσιμο όλο το κείμενο της επιστολής (pdf)

 

Την άθλια προσπάθεια ξένων κέντρων, αλλά και τον δόλιο ρόλο κάποιων «Ελλήνων», που παίζουν το σκοτεινό παιχνίδι Τούρκων, Σκοπιανών και Αμερικάνων μέσα στην Ελλάδα, καταγγέλλει με νέα παρέμβασή του ο μεγάλος Μίκης Θεοδωράκης, στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», από το 2009...! Εκτυπώσιμο αρχείο (pdf).

 

Η φαντασιοπληξία αυτών που αποδέχονται τον ισοπεδωτικό και ολοκληρωτικό διεθνισμό της Νέας Τάξης καταλήγει σε ψυχασθένεια!

Οι "αριστεροί - προοδευτικοί" ανθέλληνες εκπρόσωποι των... Ελλήνων!

   Παρουσιάζοντας σχετικά έγγραφα και απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κουμουτσάκος αποκάλυψε:

    «Στις 17 Μαρτίου, λίγες ημέρες πριν το Βουκουρέστι, υιοθετούσατε ψήφισμα, στο οποίο αναγράφεται αυτολεξεί: «Δεν υπάρχει κανένα εθνικό συμφέρον που να διακυβεύεται, αν δοθεί η δυνατότητα στη γειτονική χώρα να διατηρήσει τη συνταγματική της ονομασία». Δηλαδή το Μακεδονία. Αυτή ήταν η θέση σας. Κατάπτυστη θέση.

   Και διαβάζω μερικές υπογραφές: Κώστας Γαβρόγλου. Ο κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος, τότε πανεπιστημιακός, τώρα υπουργός της κυβέρνησής σας. Ο κ. Άγγελος Τσέκερης, τον γνωρίζετε και η κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου, που την γνωρίζετε επίσηςε πολύ καλά, όπως και όλο το πανελλήνιο». Τότε, η προεδρεύουσα κυρία Χριστοδουλοπούλου σχολίασε: «Είμαι υπερήφανη που το υπέγραψα»! πηγή

     Οι βουλευτές της Αντιπολίτευσης άναυδοι στην αρχή, ανήσυχοι στη συνέχεια παρακολούθησαν τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να αγορεύει υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών και να υποστηρίζει ότι πρέπει να γίνει κάτι ανάλογο και στο Αιγαίο. «Μακάρι να είχαμε και εμείς μια Συμφωνία των Πρεσπών. Σας ζηλεύουμε εσάς τους Μακεδόνες» ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας: «Έχετε εσείς πρόβλημα ασφάλειας; Σε μας πετάνε αεροπλάνα και γίνονται αερομαχίες. Έχετε πρόβλημα με τα σύνορα; Εμάς διεκδικούν τα νησιά μας και συνεχώς ζητούν περισσότερα»....

   «Αφού μου έδωσε το δικαίωμα ο κ. Χατζηδάκης, θέλω σαν Έλληνες Δωδεκανήσιοι να απευθυνθούμε στους συμπατριώτες μας τους Μακεδόνες γιατί θέλουμε να τους απευθύνουμε έναν χαιρετισμό και να τους πούμε ότι τους ζηλεύουμε», ξεκίνησε την ομιλία του στη Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Καματερός. πηγή


    
Ο γνωστός για τον ψυχοπαθή ανθελληνισμό του Νίκος Φίλης είναι και "Έλληνας βουλευτής"... σύνδ.

     Ενώ αυτά που λένε αποδεικνύουν ότι βρίσκονται σε εντελώς λάθος δρόμο, επιμένουν να οδηγούν τη χώρα στο γκρεμό.
Ελπίζουν ότι κάποιο στήριγμα θα εμφανισθεί από το πουθενά να συγκρατήσει την πτώση και καταστροφή όλων!
Ζουν με φαντασιοπληξίες, (που ξεκίνησαν τη Σταλινική περίοδο)!

Βούτσης: Αλυτρωτικό το σύνθημα «η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική»..!
(23-1-2019) πηγή Πριν το παλιόχαρτο της "συμφωνίας" των Πρεσπών δεν υπήρχε πρόβλημα. Τώρα ομολογείτε ότι υπάρχει;... Τότε σκίστε τη συμφωνία!
Είναι παγκόσμιο φαινόμενο να εκλέγονται σε κοινοβούλιο μιας χώρας βουλευτές που βρίζουν τον τόπο τους! Για την ψυχοπάθεια αυτή πρέπει να ληφθεί μέριμνα γρήγορα... αλλιώς το πολίτευμα και οι πολίτες μαζί θα φτάσουν στο όριο της καταστροφής...
 
25η Μαρτίου 2019 - ΑΘΗΝΑ
Τα «βατράχια»: Τραγούδησαν το «Μακεδονία ξακουστή» παρά την απαγόρευση!

 
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟ-ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Αντεθνική η στάση του Κυρ. Μητσοτάκη! 3 άρθρα (pdf)