Που το πάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης;;

Γιατί βρίζει τους πατριώτες και μάλιστα τα παιδιά ο Μητσοτάκης; Ποιος είναι αυτός που αντί να κάνει δυναμική αντιπολίτευση ασχολείται με τη σεξουαλική αγωγή στα σχολεία;

 https://youtu.be/EF9M27CiaGw

    Παρά τις φοβικές δηλώσεις Μητσοτάκη κατά των καταλήψεων: 

-Η ΔΑΚΕ Καθηγητών στήριξε το δικαίωμα των μαθητών να διαδηλώσουν για ένα μείζον εθνικό ζήτημα, όπως είναι το ζήτημα της Μακεδονίας.

-Καταδίκασε την τακτική της Αριστεράς να συκοφαντεί και να ποινικοποιεί κάθε πατριωτική εκδήλωση.

-Στηλίτευσε τη στοχοποίηση ανήλικων μαθητών ως ακροδεξιών, φασιστών και χρυσαυγιτών, επειδή είχαν το «θράσος» να εκφράσουν τις εθνικές τους ανησυχίες για τη Μακεδονία.

-Επεσήμανε την αντιδημοκρατική τακτική της Αριστεράς να απαγορεύει στους υπόλοιπους Έλληνες να έχουν αντίθετη άποψη και να την εκφράζουν.

Νέο: Εμφύλιος σε 5 πόλεις και για 5 μέρες στην Ελλάδα!

Προφητεία SOS...!

    Προφητείες για εμφύλιο στην Ελλάδα. Ο γέροντας Γεννάδιος και ο γέρ. Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης είναι σαφείς. Θα φτάσουν σε σχεδόν πλήρη εμφύλιο πόλεμο οι Έλληνες, με τους πολιτικούς που δήθεν τους "εκπροσωπούν"...

Η "πολιτική ανωμαλία" που έλεγε ο γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός ουσιαστικά άρχισε. Διότι αν ο λαός δεν αντιδράσει δυναμικά, είναι έτοιμοι να πουλήσουν την Ήπειρο, τη Θράκη, το Αιγαίο και ότι άλλο βρουν. Όπως έχει ήδη σε διάφορες ιστοσελίδες επισημανθεί, πρόκειται για ψυχασθενή άτομα, της αριστεράς  του Στάλιν και μαζί του ΝΑΤΟ (!), που με τα πολιτικά αξιώματα μεγάλωσε η αρρώστια τους. Ακούστε σχετικά αρχεία, όπως και τι έλεγε η πρόεδρος της Βουλής κ. Μπενάκη για μείωση συνόρων από τα "πολυμέσα" (Α4).

Δείτε το βίντεο από το vimeo   https://vimeo.com/311193177

Εναλλακτικά δείτε το βίντεο από το:   https://youtu.be/ICh0wZi16Fk

Για τον γέροντα Γεννάδιο από την Κρήτη: https://www.imdleo.gr/diaf/files/proph/1_prophecies_parts/03_gGennadios.pdf

Ο Στύλος Ορθοδοξίας για την απειλή του εμφυλίου στην Ελλάδα:

    Στο "Στύλο της Ορθοδοξίας" που κυκλοφορεί από τις 12 Ιανουαρίου περισσότερα από τον γέροντα Βασίλειο: «Θα δυσκολέψουν τα πράγματα, αλλά μετά... », μαζί με άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

ΙΑΝ. 2019. Δεν χρειάζεται προφητεία, το λένε οι ίδιοι οι Συριζαίοι!

    Η καθηγήτρια Φιλολογίας Πανεπιστημίου της Αθήνας κ. Μαρία Μαντουβάλου αποκαλύπτει ότι στο Μέγαρο Μουσικής, πρόσφατα, ήταν οι εθνοκτόνοι (και ψυχοπαθείς οπωσδήποτε) σύμβουλοι του πρωθυπουργού που διακηρύσσουν ότι η μεγαλύτερη και καλύτερη επανάσταση των Ελλήνων ήταν ο Εμφύλιος! Οπότε αποδεικνύεται ότι η ψυχοπάθεια είναι δαιμονικής φύσεως γιατί μόνο ο Διάβολος χαίρεται με τους φόνους ως ο κατ' εξοχήν ανθρωποκτόνος!

 

Ο νέος Εμφύλιος και διαβαλκανικός πόλεμος άρχισε!

   Είναι σύμπτωση ή υπάρχει μια σύναξη ψυχοπαθών που τον κινεί επίτηδες μέσα από την προκατασκευασμένη ψευτο-συμφωνία των Πρεσπών; ...Και ο Μητσοτάκης απλώς αγναντεύει το ανύπαρκτο μέλλον του... καλύπτοντας τον ΣΥΡΙΖΑ;

 

Τζιτζικώστας: Επιχειρήσεις των Σκοπίων έχουν ήδη αρχίζει να κινούνται νομικά κατά ελληνικών εταιρειών που δεν έχουν κατοχυρώσει διεθνώς τους όρους «Μακεδονία»! Link

 

 

Θυμηθείτε: ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Νεότερα Πολυμέσα