ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ...

           ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ... 

                                                                                             ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ
                        ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

 

 

    Ο Ευαγγελιστής

    Ιωάννης ο Θεολόγος

και ο μαθητής του Πρόχορος

 

               

 

 

«Ο έχων τον Υιόν έχει την ζωήν. Ο μη έχων τον Υιόν του Θεού την ζωήν ουκ έχει». Α Ιω. 5, 12

«Τούτο δε φήμι, αδελφοί, ο καιρός συνεσταλμένος το λοιπόν έστιν,

                                                        ...παράγει γαρ το σχήμα του κόσμου τούτου». Α Κορ. 7, 30

 

  2009-β αποκαλυπτικά θέματα                                             2009-α  

 

   Στα πλαίσια ενός ισχυρού νομίσματος για όλο τον πλανήτη, το πιο βολικό και ταιριαστό για τον όλο και μεγαλύτερο έλεγχο που θέλει η Νέα Τάξη, (γι αυτό δουλεύει το project της τρομοφοβίας - τρομοκρατίας τόσο πολύ), είναι η κωδικοποίηση όλων των πολιτών μέσω ενός κεντρικού αριθμού αναφοράς για τον καθένα.

       Στην Ελλάδα άρχισε η χρησιμοποίηση του Α.Μ.Κ.Α. (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).  Αυτό μπορεί να θεωρηθεί σαν πρώτο βήμα για τον σκοπό αυτό...

Για το  Α.Μ.Κ.Α. και η προσωπική μου γνώμη (Λεοντίου Μοναχού)  

Δείτε παρακάτω τι απεφάσισε ήδη η Εκκλησία.

+   +   +   +   +   +

Το παιγνίδι των Ιλλουμινάτι  (Illuminati card game) και

 το σχέδιο για 3 παγκοσμίους πολέμους από το 1871!  

 

Μετά την ουσιαστική κατάργηση των Θρησκευτικών στα σχολεία...

...θα διδάσκεται τώρα η Γιόγκα!

doc               pdf 

 Θυμηθείτε για τις σχέσεις Νέας Τάξης και Εκκλησίας (Μοναχού Αρσενίου)

doc               pdf 

Κατά γράμμα επαλήθευση προφητείας του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού:

 «Θα έρθει καιρός που θα διευθύνουν τον κόσμο τα άλαλα και τα μπάλαλα». (44η) (Θεωρούνται σαν άλαλα τα αθόρυβα σχεδόν computers, ενώ οι μηχανές - όπως οι ηλεκτρογεννήτριες που παράγουν το αναγκαίο ρεύμα - και για τα computers - κάνουν θόρυβο μπ... μπ...)

ΤΑ ΑΛΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠ... ΜΠ... ΜΠΑΛΑΛΑ

              ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε. !!!

 

     Η Ευρωπαϊκή Ένωση προχωράει σε πλήρη ηλεκτρονική διακυβέρνηση! "eGovernment and eBusiness to function to their full potential"! Δηλ. για να φτάσουν στο πλήρες δυναμικό τους η ηλεκτρονική διακυβέρνηση και επιχειρηματικότητα, πρέπει η ταυτοποίηση των ατόμων να μην γίνεται με υπογραφές στο χαρτί και σφραγίδες, αλλά όλα να είναι ηλεκτρονικά!

    Η καλπάζουσα τεχνολογική πρόοδος επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό η βιομετρική μέθοδος ή το απευθείας σφράγισμα πάνω στο ανθρώπινο σώμα... Χρόνος της τελικής φάσης υλοποίησης για όλα αυτά είναι το 2010 σύμφωνα και με τη στρατηγική  i2010. (αποθ. el_i2010)

    Για να γίνει αυτό πραγματικότητα δαπανώνται δεκάδες δις ευρώ (καυχάται η Κομισιόν) στο πρόγραμμα "Διαλειτουργική ηλεκτρονική διαχείριση ταυτότητος" interoperable Electronic Identity Management (eIDM). Αυτά (διότι ο χρόνος πλησιάζει) από το site της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, (από το οποίο και η φωτογραφία):

https://ec.europa.eu/information_society/activities/egovernment/policy/key_enablers/eid/index_en.htm

     Στο 4ο τρίμηνο του 2009 προβλέπεται να γίνει η μελέτη για ένα “quality mark”  όπως ακριβώς το ορίζει ο οδικός χάρτης: A road map for a pan-European eIDM framework by 2010   (ή αποθ. road map).  Τι θέλουν να κάνουν με το "σημάδι ποιότητας" όπως το αποκαλούν; Μήπως το «σημάδι του Θηρίου» (mark of the Beast) όπως συνήθως ονομάζεται από τους δυτικούς το χάραγμα της Αποκάλυψης θα το δίνουν και με ISO ποιότητας «για να πλανήσουν, αν ήταν δυνατόν, και τους εκλεκτούς»;

Αυτά για την Ευρώπη. Στην Αμερική πως θα συμβαδίσει η σύγκλιση;

       Αριστερά στιγμιότυπα από πρόγραμμα του Αμερικανικού NBC που απαντάει στον προβληματισμό, πότε σκοπεύουν να ενεργοποιήσουν την ταυτοποίηση με βιομετρικά στοιχεία ή χάραγμα στην Αμερική, ή μάλλον την Βόρειο Αμερικανική Ένωση (NAU), αν τους πάνε όλα καλά...

Από ότι βλέπετε στόχος είναι ο νέος τρόπος ταυτοποίησης να προχωρήσει γρήγορα, ώστε να ενεργοποιηθεί το 2017!

Κατεβάστε μικρό video (αγγλικά, 5,1MB)

Κάτω οι δύο "ευλογημένοι" Μπαράκ και Βενέδικτος, έτσι σημαίνουν τα ονόματά τους, ευλογούνται με τη σειρά τους από... το τείχος των δακρύων του Ισραήλ...

«Χωρίς δε πάσης αντιλογίας το έλαττον υπό του κρείττονος ευλογείται»! (Εβ. Ζ-7).

Δηλαδή και οι δύο (μικροί) δουλεύουν για το (μεγάλο) αφεντικό Ισραήλ, και το  όνειρό του να κυβερνήσει τον πλανήτη δια του αναμενόμενου (ψευδομεσσία) Αντιχρίστου!  

   Ο κόσμος έχει αρχίσει να πεινάει όλο και περισσότερο, και στην ίδια την Αμερική, αλλά το μέλημα των πολιτικών είναι πως θα ασχοληθούν με ανώδυνα γιαυτούς θέματα, που χαρακτηρίζουν όμως και το επίπεδο ηθικής της εποχής μας. Έτσι μαθαίνουμε "Η Χίλαρι στο πλευρό των ομοφυλοφίλων" (Το Βήμα, Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009).

      Με επισημότητα, επίσης, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Οbama, ανακήρυξε τον Ιούνιο 2009 ως μήνα αφιερωμένο στη τιμή των LGBT!  Τα αρχικά LGBT, στα αγγλικά σημαίνουν Lesbian-Gay-Bisexual-Transgender και αναφέρονται συνολικά στα Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα, Αμφισεξουαλικά και Τρανσεξουαλικά άτομα... Αντί να μειώσει τη διαφορά πλουσίων - φτωχών η οποία ουσιαστικά δημιουργεί τη διαφθορά των κάθε λογής ποικιλο-φυλοφίλων, διότι η υπερβολική άνεση είναι μητέρα και της κακίας αυτής, καθιερώνει μήνα τιμής μιας, προχωρημένης μάλιστα, εμπαθείας. Έτσι στην εποχή μας αντί να τιμώνται οι αρετές τιμώνται οι κακίες, και εμείς ψάχνουμε πότε θα έρθει ο Αντίχριστος...! Αν αυτά τα σημάδια δεν τα βλέπουμε τότε ας μην περιμένουμε να έρθει κάποιος προφήτης όσο μεγάλος και να είναι, σαν τον Ηλία και Ενώχ π.χ. και να πεισθούμε στα λόγια του. Βλέπουμε το πνεύμα της αδικίας από τους ψευδοπροφήτες - πολιτικούς της Νέας Τάξης και θέλουμε κι άλλες αποδείξεις ότι μπήκαμε στα χρόνια του Αντιχρίστου; Πρώτα εμφανίζονται οι άνθρωποί του, και ήδη είναι παρόντες. Όποιος αδικεί είναι πρόδρομος του Αντιχρίστου.

    Η ανακοίνωση του προέδρου, όπως αυτή παρουσιάζεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου, καταλήγει ως εξής: «Τώρα, λοιπόν, εγώ, ο Barack Obama, Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, δυνάμει της εξουσίας που μου έχει ανατεθεί από το Σύνταγμα και τους νόμους των Ηνωμένων Πολιτειών, αποφασίζω και διακηρύσσω τον Ιούνιο του 2009, ως Μήνα Υπερηφάνειας των λεσβιών, ομοφυλοφίλων, αμφισεξουαλικών και τρανσέξουαλς...

     ...Οι LGBT Αμερικανοί είχαν και συνεχίζουν να έχουν, μεγάλη και διαρκή συμβολή στην ενίσχυση του ιστού της αμερικανικής κοινωνίας.(;) Υπάρχουν πολλές και αρκετά σεβαστές(;) ηγετικές προσωπικότητες  από τον χώρο των LGBT σε όλους τους επαγγελματικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων των τεχνών και της επιχειρηματικής κοινότητας»...

     Ακόμα και η διακήρυξη αυτή του Ομπάμα φαίνεται να έγινε για χάρη των ολιγαρχών διεφθαρμένων, που εκτός του «μαμωνά της αδικίας» κατά το Ευαγγέλιο, θέλουν τώρα να επιβραβευθούν και με Σοδομιτικά παράσημα!  Το χταπόδι άρχισε να τρώει τα πλοκάμια του, αλλά λίγοι το έχουν καταλάβει! Θα οδηγηθούν στον πόλεμο, και τότε να δούμε τι μάχες θα δώσουν οι LGBT!

       Αυτά από τον Ομπάμα, ο οποίος αμφισβητείται αν είναι καν Αμερικανός γεννημένος στη Χαβάη, όπως λέει ο ίδιος, διότι η γιαγιά του έλεγε ότι είναι γεννημένος στην Κένυα (χώρα γνωστή και για το βουντού), και αναφέρεται σαν πολίτης της Ινδονησίας! Επίσης δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία και για τις κολεγιακές του σπουδές. Όλα αυτά  τα ψάχνουν...

      Τώρα εμφάνισαν και πιστοποιητικό γεννήσεως στην... Κένυα

Και επί τέλους στις 27 Απριλίου 2011 (στο μέσον της θητείας του), μας πληροφορούν ότι βρέθηκε το πιστοποιητικό https://www.whitehouse.gov/sites/default/files/rss_viewer/birth-certificate-long-form.pdf

+ + +

    Ο Wayne Madsen, ένας ερευνητής δημοσιογράφος, απεκάλυψε από τον Μάϊο του 2010, ότι ο Ομπάμα ήταν επί 20 έτη μέλος ενός Χριστιανικού (...) gay-club του Σικάγου, και ότι είναι γνωστό εκεί ότι είχε και σχέσεις με κάποια μέλη του club, δηλ. είναι bi-sexual..!: White House ramps up damage control over Obama Chicago gay history (An exclusive Wayne Madsen Report - July 19, 2010): "President Obama and his chief of staff Rahm Emanuel are lifetime members of the same gay bath house in uptown Chicago, according to informed sources in Chicago's gay community, as well as veteran political sources in the city." αποθηκ.      Ακόμη:

Mom of Murdered Obama Gay Lover Speaks Up  Obama's membership in a Chicago gay club, Man's Country  Obama's relationship with Young was confirmed by Larry Sinclair, who claims to have had two sex-cocaine trysts with Obama. Να λοιπόν ποιοι καθορίζουν την ποιότητα των εξερχομένων προς τις χώρες επιρροής της Αμερικής κατευθύνσεις για την παιδεία και τον πολιτισμό: οι ηθικά διεφθαρμένοι, και πνευματικά πλανεμένοι.

Κάποτε όλα φανερώνονται, όπως βλέπομε σε περιοδικό δεξιά,

που ερευνά την συγκάλυψη του ομοφυλοφιλικού παρελθόντος του Αμερικανού προέδρου Ομπάμα, επαληθεύοντας ότι «δεν υπάρχει κρυπτόν το οποίο δεν θα φανερωθεί»... (Μαρ. Δ-22)  

 

   13-8-2010:  Οικογένεια Ομπάμα: όλοι υπάλληλοι στη CIA!  Αυτό αποκαλύπτουν τα αποχαρακτηρισμένα επίσημα αρχεία της υπηρεσίας αυτής, που εξέτασε ο δημοσιογράφος Wayne Madsen. Τα ΜΜΕ έλεγαν κατά τις αμερικανικές εκλογές: κοιτάξτε με πόσο δημοκρατικό τρόπο εκλέχτηκε ο πρόεδρος... Μόνο που ανήκε στη CIA! Καταλαβαίνετε τώρα ποια δημοκρατία κάνει εξαγωγή  η Αμερική... Τους φταίει και ο Πούτιν που είναι από την άλλη αντίστοιχη υπηρεσία της πρώην ΕΣΣΔ, την KGB!

Διαβάστε λεπτομέρειες (αγγλικά) με εισαγωγή στα ελληνικά, σε αποθηκευμένο pdf 

      Ας επιμένουμε, όμως, να εξετάζουμε τα πνευματικά σημάδια. Αυτά είναι τα σίγουρα «σημεία των καιρών». Και βλέπουμε ότι από την εποχή της ειδωλολατρείας ποτέ δεν γινόταν, όπως σήμερα, ακόμη και διαφήμιση της διαφθοράς και της κακίας!

     Μια αιτία σύγκρουσης κρατών είναι αυτή της μοιρασιάς των νερών, και μάλιστα στη θέση όπου αναφέρεται στη Βίβλο ότι όταν αυτά θα στερέψουν, τότε θα γίνει ο πόλεμος των 200.000.000 στρατού, δηλ. την περιοχή του Ευφράτη και Τίγρη.

      Απογευματινή 8/6/2009: Ξέσπασε διαμάχη μεταξύ Ιράκ και Τουρκίας για τα υδάτινα αποθέματα του Ευφράτη. Το Ιράκ, που μαστίζεται από ξηρασία, είχε τον περασμένο μήνα (Μάϊος 2009) λάβει τουρκικές διαβεβαιώσεις ότι είχαν αυξηθεί οι ροές προς το έδαφός του.

     Ωστόσο ο υπουργός Υδάτων του Ιράκ, Αμπντούλ Ρασίντ, κατηγόρησε την Άγκυρα ότι δεν έχει κάνει τίποτα. Ιρακινά εργοστάσια διύλισης νερού δεν μπορούν να λειτουργήσουν, αφού από τους σωλήνες τρέχει λάσπη. Οι αγρότες στις παραδοσιακά εύφορες περιοχές του Τίγρη και του Ευφράτη αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες, ενώ ήδη μεγάλες σοδειές έχουν καταστραφεί από την ξηρασία.

     Να ληφθεί υπ' όψιν ότι κατά τον Μπαζιντί: Οι Τούρκοι καταρτίσανε ένα πρόγραμμα με το όνομα GAP (Σχέδιο ΝΑ Τουρκίας). Αυτό το πρόγραμμα αφορά 73.863 τ.χλμ. και, εκτός των ποταμών Τίγρη και Ευφράτη, θα χρησιμοποιηθούν δεκάδες παραπόταμοι που τα νερά τους θα στηρίξουν αυτό το πρόγραμμα. Το 25% των υδάτινων πόρων της Τουρκίας βρίσκεται σ' αυτή την περιοχή.

  Ο Ευφράτης είναι ο μεγαλύτερος ποταμός της Μέσης Ανατολής. Πηγάζει στο Κουρδιστάν-Τουρκία και έχει μήκος 2.670 χλμ. Από αυτά, τα 420 χλμ. περνούν το νότιο Κουρδιστάν, τα 675 χλμ. είναι μέσα στη Συρία και τα 1.213 χλμ. μέσα από το Ιράκ. Και μέσα από την οροσειρά Ταύρος δεκάδες άλλοι παραπόταμοι χύνονται στον Ευφράτη και ακολουθούν την πορεία του. Το σύνολο αυτής της υδάτινης λεκάνης είναι 350.000 τ. χιλιόμετρα, από αυτά τα 120.876 τ.χλμ. είναι μέσα στην Τουρκία και τα 22.000 τ.χλμ. αφορούν το πρόγραμμα GAP.

Ο άλλος μεγάλος ποταμός, ο Τίγρης: 

(φωτό της Βαγδάτης 2006), έχει μήκος 1.718 χλμ., πηγάζει νότια του Ντιγιαρμπακίρ, κάτω από το Κουρδικό βουνό και κατεβαίνει προς τα σύνορα του Ιράκ.

   Τα 300 χλμ. περνούν μέσα στα σύνορα Κουρδιστάν-Τουρκίας και ο συνολικός ετήσιος όγκος του νερού φτάνει τα 42 δισ. κυβικά το χρόνο.

   Τα 38.295 τ. χλμ. της λεκάνης είναι μέσα στα σύνορα της Τουρκίας και από αυτά τα 30.000 χλμ. αφορούν το πρόγραμμα GAP.

     Με το πρόγραμμα GAP πρόκειται να ποτιστούν 1,8 εκατ. εκτάρια γης. Όταν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, θα παραχθούν 22.000 kwh υδροηλεκτρική ενέργεια ή 8.000 MWΗ ηλεκτρική.

       Το Πρόγραμμα προβλέπει τη δημιουργία πολλών φραγμάτων. Το 1974 ολοκληρώθηκε το φράγμα του Κεμπάν, το 1987 ολοκληρώθηκε το φράγμα του Καράκαγια και το 1992 το φράγμα του Ατατούρκ.

      Υπό κανονικές συνθήκες ο Ευφράτης μπορεί να δίνει ανά δευτερόλεπτο 1.000 κυβικά μέτρα. Η δυνατότητα αυτή ανάλογα με την εποχή μπορεί να αυξηθεί έως και 2.000 κυβ.μ. ή να μειωθεί έως και 300 κυβ.μ.

    Όταν ήταν πρωθυπουργός της Τουρκίας ο Οζάλ συμφώνησε με τη Συρία -υπογράφτηκε μάλιστα και πρωτόκολλο- να αφήσει η Τουρκία 500 κυβ. μέτρα / δευτερόλεπτο. Η Συρία ζητάει 700 κυβικά μέτρα. Ταυτόχρονα υποστηρίζει τη θέση του ΟΗΕ για την κατανομή των υδάτινων πόρων. Έτσι αφού ο Ευφράτης διαρρέει 3 χώρες, πρέπει η δυναμική του να μοιραστεί μεταξύ αυτών. Στην καθεμία, δηλαδή, το 1/3.

   Στο Ιράκ, σ' ότι αφορά το νερό, η κατάσταση είναι χειρότερη. Όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο ότι μέσα σε 10-15 χρόνια όλα τα αποθέματα του νερού θα πέσουν κατά 50%. Όλα τα σχέδια που έχουν φτιάξει οι Ιρακινοί αφορούν το 43% των νερών του Τίγρη και του Ευφράτη. Προγραμματισμός που πρέπει να μπει αμέσως σε εφαρμογή διότι το πρόβλημα της ύδρευσης είναι σοβαρό σ' αυτή τη χώρα. Οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια από την Τουρκία θα είναι καθοριστικά στο θέμα των υδάτινων πόρων του Ιράκ. Εξ όσων γνωρίζουμε το ίδιο νερό χρειάζονται το Ισραήλ, η Ιορδανία και βεβαίως το Ιράν.Για να θεωρηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο ότι μια χώρα έχει υδάτινο πλούτο πρέπει να αντιστοιχούν ανά άτομο 10.000 κυβικά νερού το χρόνο. Σήμερα παγκοσμίως ανά άτομο αντιστοιχούν 7.342 κυβικά το χρόνο. Και η Τουρκία στην παγκόσμια κατάταξη καταλαμβάνει τη 19η θέση, δηλαδή 3.600 κυβικά ανά άτομο το χρόνο. Όσον αφορά τα υδάτινα αποθέματά της, που είναι 110 δισ. κυβικά μέτρα, καταλαμβάνει τη 14η θέση.

   Η θέση του ΟΗΕ είναι ότι μια χώρα η οποία πάνω σε ποταμό που διαρρέει κι άλλες γειτονικές χώρες κατασκευάζει έργα, είναι υποχρεωμένη να ζητάει γιαυτές της τις ενέργειες την έγκριση και των άλλων χωρών. Η Τουρκία όχι μόνο δεν δέχεται αυτή τη θέση αλλά και συνεχίζει να χρησιμοποιεί το νερό σαν εργαλείο εκβιασμού.

       Ο γέροντας Παΐσιος είπε για τα νερά του Ευφράτη: «Όταν ακούσετε ότι τα νερά τού Ευφράτη τα κόβουν από ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα, και τα χρησιμοποιούν για αρδευτικά έργα, τότε να ξέρετε ότι ήδη έχουμε μπει στην ετοιμασία τού μεγάλου εκείνου πολέμου και ότι προετοιμάζεται ο δρόμος για τις 2 μυριάδες μυριάδων (200.000.000) στρατού των από ανατολών ηλίου», που αναφέρει η Αποκάλυψη... Αυτό λοιπόν είναι ένα ακόμη σημάδι ότι ο μεγάλος πόλεμος έρχεται. Πρέπει λοιπόν να είμαστε πνευματικά έτοιμοι, διότι ο πόλεμος αυτός δεν θα αφήνει περιθώρια χρόνου για μετάνοια, αλλά θα είναι για εξολόθρευση (στάρετς Λαυρέντιος).

4-9-2009:

Η Τουρκία προκαλεί την ανησυχία του Ιράκ και της Συρίας για τους υδάτινους πόρους:

      ΑΓΚΥΡΑ: Η λεγόμενη «διπλωματία του νερού» του Τίγρη και του Ευφράτη ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν χθες στην Αγκυρα οι αρμόδιοι υπουργοί της Τουρκίας, της Συρίας και του Ιράκ. Η Βαγδάτη κατηγόρησε την Τουρκία ότι αθέτησε τη δέσμευσή της να αυξήσει τη ροή του νερού προς το Ιράκ και επέμεινε στη θέση της ότι η περιοχή χρειάζεται συντονισμένη πολιτική στο θέμα των υδάτινων πόρων, αλλιώς θα απειληθεί η αγροτική παραγωγή και το περιβάλλον. Ο εκπρόσωπος της Συρίας τόνισε ότι η Δαμασκός «ανησυχεί» για τα τουρκικά φράγματα. (Το Βήμα)

     Ένα ακόμη σημάδι είναι η κρίση της Μέσης Ανατολής, με την ανελαστική πολιτική του Ισραήλ στα θέματα συμβίωσης με τους Παλαιστινίους, αλλά και γενικά με τους γείτονές του, νομίζοντας ότι είναι δυνατόν μόνο δια της βίας, και μη λαμβάνοντας υπ' όψιν τη γνώμη ακόμη και των φιλικών προς αυτό κρατών, όπως της Αμερικής, να επικρατήσει στην περιοχή. Αλλά οι πολίτες του θα συνέχισαν να ζουν σε διαρκές κράτος τρόμου, φυλακισμένοι μέσα στα τσιμεντένια τείχη που έφτιαξαν οι ίδιοι στο έδαφος, ή τα ηλεκτρονικά που τους κατασκοπεύουν σε γη, αέρα, και θάλασσα, κάτι που κανείς δεν μπορεί να το αντέξει για πολύ. Ήδη πολλοί Εβραίοι θέλουν να φύγουν από το Ισραήλ, και να γυρίσουν στη Γερμανία ή άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Τα γεγονότα προχώρησαν αρκετά και προς τη μεριά του πολέμου με το Ιράν

    Παρά το ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θέλει να κερδίσει χρόνο* για να δει πως μπορεί να αντιμετωπιστεί το θεωρούμενο από το Ισραήλ σαν μέγα πρόβλημα του Ιράν, οι Ισραηλινοί ετοιμάζονται να χτυπήσουν το Ιράν, με αεροπορική επιδρομή, αλλά και πυραύλους από ξηράς, θαλάσσης, και από υποβρύχια που έχουν μετατραπεί για να φέρουν και πυρηνικά. Θεωρούν σίγουρο ότι αν αποτύχουν θα αναλάβουν μετά οι Αμερικανοί να τους βοηθήσουν... δηλ. δεν τους νοιάζει αν ανάψουν τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο!

     Ο Lyndon LaRouche από το site του** μας πληροφορεί ότι γίνονται μυστικές συνομιλίες μεταξύ Σαουδαραβίας και Ισραήλ καθώς και αξιωματούχων από άλλα κρατίδια του Κόλπου, για να καθορισθούν επί πλέον εναέριες δίοδοι βομβαρδισμού του Ιράν. Μάλιστα θεωρεί ότι η Βρετανία πρωτοστατεί στην προσέγγιση αυτή, και τη θεωρεί συνυπεύθυνη για την ανάφλεξη εστιών από τον Καύκασο ως και την Κίνα! Οι πληροφορίες του προέρχονται από σοβαρό πρόσωπο των Αμερικανικών υπηρεσιών ασφαλείας, όπως λέει*** και μέχρι τώρα φαίνεται να μην έχει πέσει έξω σε ότι έχει πει. Να ένα ακόμη σημάδι ότι πλησιάζομε στον «Γενικό Πόλεμο»!

*    7-7-09: Obama Denies 'Green Light' for Israeli Attack on Iran. Συνεχίζει όμως τις πιέσεις στις 10-7-09: Powers won't wait for Iran to build nuclear weapon: Obama

**   7-7-09: British-Saudi Nexus Behind New 'Arc of Crisis' Destabilization

*** "A senior U.S. intelligence source has confirmed this past weekend's news reports (July 4-5) that Israel and Saudi Arabia are secretly negotiating over air routes for an Israeli Defense Forces attack on Iran"

     Βιάζονται διότι ...ολίγον χρόνον έχουν, αλλά θα μείνουν στα οράματα!
    Το νόμισμα του Medvedev με τα 5 φύλλα (στις καμπύλες της πόρνης Βαβυλώνας) και το 1 σε
πέντε επίπεδα: Στην συνάντηση των G8 στην Ιταλία, εν τω μεταξύ, ο Μεντβέντεφ παρουσίασε το κοινό όραμα των ολιγαρχών Ανατολής και Δύσης, δηλ. μία προτύπωση παγκοσμίου νομίσματος!

     Το όνειρο της πόρνης - Βαβυλώνας είναι ένας κόσμος αφιερωμένος στο εμπόριο, και το χρήμα. Έτσι για τους ολιγάρχες και τα think tanks που ελέγχουν, δεν είναι μόνο ο χρόνος χρήμα, αλλά και ο κόσμος - χώρος είναι χρήμα επίσης. Ενοποίησαν δηλ. το χωρο-χρόνο, αν και δεν τους ενδιαφέρουν οι θεωρίες των Φυσικών, μεταφράζοντάς τον σε ότι πολυτιμότερο γι αυτούς... δηλ. σε χρήμα!

 Γιατί όμως να συναντηθούν σε ένα σεισμόπληκτο μέρος όπως η LAQUILA οι G8; Μήπως γιατί έπρεπε να κατευναστούν τα πνεύματα, αν ο σεισμός που προηγήθηκε ήταν τεχνητός; 

Δείτε περισσότερα:

Russian President Dmitry Medvedev pulls new world currency from his pocket (10-7-2009)

Medvedev sees single currency dream in G8 coin gift (10-7-2009)  και  United Future World Currency Program

    Όχι τυχαία παρεμβαίνει και ο πάπας: Pope calls for a "global authority" on economy (7-7-2009). Ο πάπας θέλει μια παγκόσμια αρχή να ελέγχει την οικονομία.

      Επί τη ευκαιρία, θυμηθείτε ότι:

Στη L'Aquila βρέθηκε η απόφαση της καταδίκης του Ιησού Χριστού από τον Πιλάτο, του οποίου το σπίτι ήταν σε γειτονική πόλη  (pdf)

      Παρά όλα τα παραπάνω, οι καταστροφές παντίων ειδών, δεν θα ξεκινήσουν από κοσμικά πράγματα, αλλά από τον οίκο του Θεού! Διότι έτσι έχει γραφεί... Αλλά μήπως ξεκίνησαν και δεν τις πήραμε είδηση οι πολλοί; Πάντως έρχονται μεγαλύτερα δεινά που θα ξυπνήσουν μερικούς περισσότερους, και μετά άλλα κ.ο.κ.

     Εκτός από τον έλεγχο μέσω κεντρικής εξουσίας που μας φέρνει τις ηλεκτρονικές ταυτότητες από το 2010, και τον έλεγχο στην υγεία μέσω των φαρμακευτικών εταιριών και τις πανδημίες των ασθενειών που άρχισαν ήδη, τώρα πληροφορούμαστε ότι από το 2010  ετοιμάζονται να μας επιβάλουν Κώδικα Διατροφής για να τρώμε μόνο ότι θέλουν οι πολυεθνικές των τροφίμων! Και να μπορούν να εξοντώνουν τους ανεπιθύμητους...       Codex Alimentarius

      Εν τω μεταξύ πληροφορίες λένε για αναβολή της β΄ φάσης της οικονομικής κρίσης, που θα είναι και η χειρότερη, κατά μερικούς μήνες ακόμη. (Ο Biden είχε "υποσχεθεί" ότι θα γινόταν μέχρι τέλος Ιουλίου 2009, δηλ. μέσα σε ένα εξάμηνο της προεδρίας Ομπάμα). Το CNN, FOX, και τα άλλα μέσα ενημέρωσης της Αμερικής, προτρέπουν για επενδύσεις μετά την συνάντηση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ στην Αθήνα. Το γενικό κλίμα όμως δεν αλλάζει, πρόκειται ουσιαστικά για παράταση της τρέχουσας φάσης...

      Εν τω μεταξύ ανάβει η Αναμέτρηση στην Αμερική (από το εμμελές 17-9-09):
Οι διαδηλώσεις των συντηρητικών κατά του προγράμματος υγείας συνεχίζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ ο πρώην πρόεδρος Τζίμυ Κάρτερ χαρακτήρισε τις επιθέσεις κατά του προέδρου ως ρατσιστικές, τις οποίες οφείλουν να καταδικάσουν όλοι οι φιλελεύθεροι Αμερικανοί· το πρόβλημα είναι ότι, οι διαδηλώσεις στους δρόμους συνοδεύονται από την συστηματική υπονόμευση της οικονομικής και νομισματικής πολιτικής του προέδρου από το μεγάλο αμερικανο-εβραϊκό κεφάλαιο, το οποίο και εξέφρασε την έντονη αντίθεσή του προς τις νέες διακηρύξεις του Μπάρακ Ομπάμα για έλεγχο του τραπεζικού συστήματος και αποφυγή της προηγουμένης πολιτικής, με τα επτά τρις δολλάρια χαμένα για τους φορολογουμένους. Το «περίεργο» είναι ότι συμπλέουν εναντίον του Αφροαμερικανού προέδρου οι δυνάμεις τις δεξιάς και του ρατσισμού, με τους υποτιθεμένους εκφραστάς της αριστεράς και της προόδου.

       Και στο Ισραήλ, πλήρες αδιέξοδο (συνέχεια)
Σε πλήρες αδιέξοδο οδηγήθηκαν οι συνομιλίες του Αμερικανού απεσταλμένου με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, ως προς την διακοπή του εποικισμού στη Δυτική όχθη, ενώ η Επιτροπή του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα δημοσίευσε την έκθεσή για την παραπομπή του Ισραήλ στην αρμόδια επιτροπή του οργανισμού, για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Γάζα τον Ιανουάριο· ο Βενιαμίν Νετανιάχου εμφανίζεται ανυποχώρητος, επειδή διαθέτει την υποστήριξη των Αμερικανο-εβραίων, και δεν υπολογίζει καθόλου την διεθνή κοινή γνώμη. Η έκθεση αναφέρει πολλά παραδείγματα ομαδικής εκτελέσεως αμάχων και μικρών παιδιών και κατηγορεί τον ισραηλινό στρατό ότι εφάρμοσε την αρχή της συλλογικής ευθύνης, όπως έκανε και ο Χίτλερ κατά των Εβραίων· σε υποσημείωση αναφέρει ότι και οι εκτοξεύσεις των ρουκετών Κασάμ είναι εξ ίσου καταδικαστέες.

      Επί τη ευκαιρία δείτε τι προωθούν οι "θιγόμενοι" Σιωνιστές: Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ δηλ. ο αντιρατσιστικός... ρατσισμός! (pdf) Ελληνικά    Αγγλικά

       Αυτές οι μασονο-προωθούμενες ενέργειες των πολιτικών, εφ όσον υπάρχει το αρνητικό κλίμα από τη μεριά των Ισραηλινών αρχών, οξύνουν τα πνεύματα και υποσκάπτουν την ασφάλεια των Εβραίων που δεν είναι Σιωνιστές, αλλά τους τελευταίους τι τους νοιάζει; Θα έρθει όμως ο καιρός που οι Εβραίοι θα καταλάβουν τα λάθη τους έλεγε ο γ. Παΐσιος.

    Σταυρός, λέει το interfax στις 6-8-2009, βοήθησε να σταματήσει η επίθεση της Γεωργίας πέρυσι (8-8-08) 

    Ο άγιος Ιωάννης Μαξίμοβιτς συμβουλεύει: ιδιαίτερα στα έσχατα χρόνια μας κάθε Χριστιανός είναι υπεύθυνος για το σύνολο της Χριστιανοσύνης!  

21-8-2009: Τεράστιο καφέ σύννεφο προκαλεί κλιματικό χάος λέει το CNN:

Πρόκειται για μόλυνση μεγάλου μεγέθους. Περισσότερα με video 

 
 Άγγελοι αποκαλύπτονται:

και Τούρκοι δύτες κάτω από την Αγιά Σοφιά για πρώτη φορά:

 

Για τον αποκαλυφθέντα άγγελο (εξαπτέρυγo) σχετικό video (avi 9.4MB)

Για τις έρευνες κάτω από την Αγία Σοφία video:

(wmv 9.2MB)        ή  άλλο  (flv 4.7MB)

Για τις έρευνες κάτω από την Αγιά Σοφιά pdf

Για τους αγγέλους (το Βήμα) ή  από in.gr 

    αποθηκευμένο pdf      Hürriyet       www.hagiasophiablog.com

    Η αποκάλυψη του αγγέλου συγκαταλέγεται σε μια ευρύτερη προσπάθεια της Τουρκίας να αξιοποιήσει τουριστικά τα μνημεία της χώρας, και μάλιστα περιλαμβάνονται σ' αυτά αρκετές δεκάδες ναοί και προσκυνήματα της Ορθοδοξίας.  Αυτό όμως είναι σημάδι προφητικό: «Όταν θα δείτε οι Τούρκοι να χτίζουν τις δικές μας εκκλησίες, να ξέρετε ότι τις χτίζουν για να πάμε εμείς μέσα»! Αυτό ειπώθηκε από το γέροντα Παΐσιο το 1992 (Μαρτυρίες Προσκυνητών Δ έκδοση, σελ.440), αλλά Αγιορείτες Πατέρες που επισκέπτονται την Τουρκία μας πληροφορούν και για μια δική τους άγνωστη σε μας προφητική παράδοση. Κατ' αυτήν όταν θα φανερωθεί ο Παντοκράτορας στον τρούλο της Αγιάς Σοφιάς η Πόλη θα περάσει στους Έλληνες! Για το λόγο αυτό υπήρξαν μέχρι και φωνές διαμαρτυρίας κατά της Κυβέρνησης να μην συνεχίσει τις αρχαιολογικές εργασίες! Μεταξύ αυτών ο Νουμάν Κουρτουλμούζ (σημαίνει σωθείς) πρόεδρος του μικρού Ισλαμικού κόμματος Σααντέτ, από το οποίο προέρχεται το κόμμα του Ερντογάν, μιλώντας σε κλειστό αμφιθέατρο προειδοποίησε ότι η εμφάνιση των αγγέλων της Αγιά Σοφιάς προαναγγέλει τη διάλυση της Τουρκίας.

        


Πυρκαγιές 2009:    

Μια πνευματικά ασύμμετρη απειλή!

Μπορεί να κτιστεί ο Τρίτος Ναός των Εβραίων στην Ιερουσαλήμ χωρίς να γκρεμιστεί ο «Θόλος του Βράχου»;

            Πηγή: Jerusalem Post
  
Μια νέα διαθρησκευτική εβραϊκή πρωτοβουλία που ξεκίνησε πριν λίγο καιρό, διατυπώνει την άποψη ότι για να κτιστεί ο Τρίτος Ιουδαϊκός Ναός στην Ιερουσαλήμ δεν απαιτείται να καταστραφεί ο «Θόλος του Βράχου» (Dome of the Rock) ( ή «Όρος του Ναού» κατά τους Ιουδαίους, που έχει μείνει γνωστός και ως το «τέμενος του Ομάρ» από τον χαλίφη Ομάρ - εμπν - ελ Χαττάμπ, (581 - 644 μ.X.) ο οποίος το έκτισε αφού κατέλαβε την Ιερουσαλήμ).      άλλο site

     Απόρρητο έγγραφο της βρετανικής κυβέρνησης, το οποίο εστάλη σε διευθυντές νευρολογικών κλινικών της χώρας, αποκαλύπτει την ανησυχία των ειδικών σε σχέση με την επικινδυνότητα του εμβολίου κατά της νέας γρίπης, αφού ενδέχεται να συνδέεται με μία σοβαρή ασθένεια του νευρικού συστήματος.  in.gr 

     40.000.000 άτομα σε κατάσταση φτώχιας στην Αμερική το 2008 λένε τα επίσημα στατιστικά στοιχεία. Αν όμως δούμε για ένα διάστημα τουλάχιστον δύο μηνών πόσοι κατέβηκαν στο όριο της φτώχιας μεταξύ 2004 και 2007, τότε πρόκειται για ένα ποσοστό 31% δηλ. πάνω από 90 εκατ. άτομα. Τώρα που η κατάσταση χειροτερεύει διαρκώς που θα καταλήξουν "οι πολιτισμένοι";

     Ζούμε στην παράταση πριν το 2ο χτύπημα της οικονομικής κρίσης, το οποίο υποσχέθηκε ο Biden να γίνει μέχρι τέλους του Ιουλίου 2009, αλλά που πήρε αναβολή κατά πληροφορίες μέσα από τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ που συνεδρίασε στην Αθήνα το Μάϊο, και αυτό επιβεβαιώθηκε από την αμέσως μετέπειτα ενορχηστρωμένη από τα ΜΜΕ της Αμερικής προβολή της οικονομίας που "ανακάμπτει"...  Αυτό όμως σημαίνει μεγαλύτερη πτώση, όταν το ανέβασμα των εικονικών τιμών των Χρηματιστηρίων γίνεται μεγαλύτερο.

      Ας θυμηθούμε ότι πριν 80 χρόνια ο Dow Jones έπεσε 12% τη "Μαύρη Τρίτη" της 29ης Οκτωβρίου του 1929. Μόνο εκείνη την εβδομάδα καταγράφηκαν απώλειες δέκα φορές μεγαλύτερες από τον ετήσιο προϋπολογισμό των ΗΠΑ. Η αγορά δεν θα επέστρεφε στα προ του 1929 επίπεδα πριν περάσουν 25 ολόκληρα χρόνια, μέχρι το 1954. Από το 1921 έως το 1929 ο Dow Jones, από τις 60 μονάδες έφτασε τις 400. Από τη μια στιγμή στην άλλη, πολλοί πλούτισαν. Το χρηματιστήριο έγινε το αγαπημένο χόμπι των Αμερικανών. Οι επενδυτές έβαζαν υποθήκη τα σπίτια τους ή επένδυαν τις αποταμιεύσεις μιας ζωής σε μετοχές. Έτσι όπως έγινε και με το δικό μας Χρηματιστήριο, βλέπετε έχουμε μεταφορά των ιδεών του φιλελευθερισμού του χρήματος από τους "προοδευμένους" σε μας. Αυτή είναι η Νέα Εποχή στο χρήμα, και τις ανθρώπινες σχέσεις γενικότερα: Απάτη!


Με κουπόνια σίτισης επιβιώνει σήμερα ένας στους εννέα Αμερικανούς
, κατά δημοσίευμα της εφημερίδας
«ΕΘΝΟΣ».

στη Νέα Υόρκη αριστερά, ουρά σε αναζήτηση εργασίας. Recession takes a toll as US poverty surges

Μαζικές δολοφονίες Χριστιανών από Μουσουλμάνους σε όλο τον κόσμο. Οι διωγμοί ξανάρχισαν!

26-7-2009: Επίθεση φανατικών ισλαμιστών σε Ορθόδοξη εκκλησία στην Ινδονησία.

      Οι αστυνομικοί, που κατέφθασαν στον Ιερό Ναό μετά από εκκλήσεις Ορθοδόξων πιστών, δεν επενέβησαν ούτε προέβησαν σε συλλήψεις αλλά παρέμειναν απαθείς (Να γιατί χρειάζεται το Βυζάντιο).

20-7-2009: Πρώην μουσουλμάνος που έγινε χριστιανός δολοφονείται στην Σομαλία.

    Στις 1 Αυγ. 2009, 14 χριστιανοί σκοτώθηκαν και περισσότερα από 100 σπίτια κάηκαν, από επιθέσεις μουσουλμάνων εξτρεμιστών στην πόλη Gojra του Πακιστάν.

Και άλλα πολλά

  Πακιστάν δεξιά, καταστραμμένα σπίτια Χριστιανών από τον... πολιτισμό του Ισλάμ, που οι πολιτικοί μας θέλουν να φέρουν στο κέντρο της Ελλάδας! Και μετά θα ρίχνουν χειροβομβίδες η μια φατρία μουσουλμάνων εναντίον της άλλης, όπως στο Πακιστάν, την ώρα μάλιστα της προσευχής!
     Ελπίζω να μην γίνει κανένα τζαμί στην Αττική, φτάνουν τα ιδιωτικά που υπάρχουν τώρα, αλλιώς ας βρίσκονται την ώρα της "προσευχής μετά βομβών" και οι "πολυ-πολυτισμικοί" πολιτικοί μας μέσα για να συνεορτάσουν το γεγονός!

    Μήπως σέβονται τον εαυτό τους οι ισλαμιστές, ή έχουν οικογένεια, όταν την γυναίκα τους επιτρέπεται να την δέρνουν, και να την βιάζουν με νέο νόμο στο Αφγανιστάν, μετά που το "εκπολίτισαν" οι Αμερικανοί;

  Αριστερά ο κληρικός από το Μπαχρέϊν Abdullah Latif Aal Mahmoud στους κανόνες για το δάρσιμο της "συζύγου" κατά το Ισλάμ! Από την Bahrain TV στις 20-6-2005. Μετά ήταν αυστηρός, ή "φονταμενταλιστής" ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός όταν αποκαλούσε τον νόμο του Ισλάμ γουρουνίσιο;

     Μετά μια σωρεία αντιχριστιανικών αποφάσεων στο χώρο της Παιδείας η κυβέρνηση Καραμανλή φεύγει μηδενός διώκοντος...! Και για τις Ένοπλες Δυνάμεις φάνηκε να εκτελεί εντολές από κάπου έξω... Πως μπορεί να αισθάνεται δυνατός κάποιος που δεν έχει κάλυψη από το Θεό; Και που νομίζει θα βρει τη δύναμη; Στις μασονικές στοές από τον ΜΑΤΣ (Εωσφόρο); Μα αυτός ενεργεί μόνο όσο του επιτρέπει και όταν του επιτρέπει ο Θεός λόγω των αμαρτιών μας.

     Παρά τις πιέσεις των ξένων δεν πρόκειται τίποτα να τους περάσει, αλλά οι άνθρωποι που φωτισμό παίρνουν από τον ΜΑΤΣ των μασονικών στοών τι μπορεί να γνωρίζουν παρά την ψεύτικη εικόνα που παρουσιάζουν τα σκοτεινά φώτα των κέντρων που στηρίζονται σαυτόν;

       Η δειλία και υποχωρητικότητα στους ξένους είναι εντυπωσιακή και στην περίπτωση Λοβέρδου ο οποίος από μεριάς ΠΑΣΟΚ πουλάει τα δικαιώματα της Ελλάδας, στο όνομα της Μακεδονίας, στα Σκόπια και έχει όλη την καλή διάθεση να δημιουργήσει εμφύλιο στην Ελλάδα μεταφέροντας στην πατρίδα μας άτομα σλαβομακεδονικής καταγωγής που εγείρουν θέματα μειονοτήτων και των οποίων απαγορεύεται μέχρι τώρα η έλευση στην χώρα. Και αυτό γιατί; Διότι αργεί η τακτοποίηση του ...ονόματος των Σκοπίων!

      Ήρθε η ώρα οι Νατοϊκοί απόγονοι των σταυροφόρων να αφήσουν τα κόκαλά τους στην Κωνσταντινούπολη, και αν θέλουν οι πολιτικοί μας να τους βοηθήσουν ας πάνε μαζί στον πόλεμο, αφού έχουν την ίδια νοοτροπία, αυτό τους χρειάζεται! Εμείς όμως δεν χρειάζεται να πάμε, οι ...Τούρκοι θα μας βοηθήσουν σαυτό. Βέβαια αυτά οι πολιτικοί μας δεν τα ξέρουν, διότι προφητείες στις Στοές δεν μαθαίνουν, μόνο τα χαζολογήματα του Νοστράδαμου μπορεί να ακούνε κάποτε... 
     Είναι συνεννοημένοι να πουλήσουν την ίδια την πατρίδα τους
για να μην χάσουν την καρέκλα, αλλά ο Θεός τους επιφυλάσσει εκπλήξεις.

    Εμείς ας αποφεύγομε, κατά το δυνατόν, να δίνουμε δύναμη με την ψήφο μας σε αθέους, μασόνους κλπ διότι αν αυτοί δεν έχουν μάθει πως να σώσουν τον εαυτό τους, τι θα μπορέσουν να κάνουν για τους υπόλοιπους;

     Και διότι τώρα μόνο όποιος έχει τη βοήθεια του Θεού θα ξεπεράσει τις καταστάσεις που έρχονται. Τώρα είμαστε στα πρόθυρα του Μεγάλου Πολέμου και μην σας ζαλίζουν οι τηλεοράσεις με άλλες ανοησίες και ξεχνάτε το σπουδαιότερο: ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΤΟΙΜΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ.

     Η μυστικοπάθεια των διαφόρων ελίτ μεταφέρεται και στα εκκλησιαστικά θέματα, τα οποία όπως στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ και στις Μασονικές στοές, συζητούνται όλο και περισσότερο κεκλεισμένων των θυρών. Η Ιερά Κοινότης πχ ανακοινώνει ότι δεν ξέρει ούτε το ακριβές θεματολόγιο του διαλόγου Ορθοδόξων και Ρωμαιοκαθολικών (του Οκτωβρίου) στην Κύπρο!

    Επίσημη θέση για τη συνέλευση της Μικτής Επιτροπής του Διαλόγου των Ορθοδόξων και Ρωμαιοκαθολικών στην Κύπρο, πήρε η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους (5-10-2009)

Και από τη μεριά της Εκκλησίας της Ελλάδος:

Επιστολή Μητροπ. Κονίτσης προς Αρχιεπίσκοπο για την Επιτροπή Διαλόγου στην Κύπρο 

 

   Ο Τόνι Μπλαιρ προετοιμάζεται ίσως σε λίγες εβδομάδες να γίνει πρόεδρος της Ε.Ε. δεδομένου ότι το εμπόδιο της Ιρλανδίας που δεν ψήφιζε τη συμφωνία της Λισσαβόνας ξεπεράστηκε από τις πρόσφατες εκλογές. Δείτε (αγγλικά): Blair lined up for EU presidency

    Έτσι θα εκπροσωπεί καλύτερα τα συνασπισμένα συμφέροντα Τραπεζιτών - Βατικανού, αφού έδρα των μεγαλοτραπεζιτών είναι το Λονδίνο, ενώ ο ίδιος σαν Καθολικός πλέον, θα υπηρετεί και το Βατικανό (με όλα τα τυχερά που συνεπάγεται αυτό).

   Όμως το πιο ενδιαφέρον είναι ότι σαν καθηγητής της θεολογίας(!) πλέον, στο Yale, θα μας δίνει και πνευματικές συμβουλές!!  Ήδη μπήκε στη 2η χρονιά διδασκαλίας, και όπως λέει το official site του το μάθημα που διδάσκει είναι "Πίστη και Παγκοσμιοποίηση" κατ' ευθείαν δηλαδή στο ψαχνό!...(αποθ. σελίδα).

     Και προτείνει ένα νέο παγκόσμιο πρόγραμμα μάθησης (Face to Faith) το οποίο, όπως λέει, άρχισε μάλιστα  να εφαρμόζεται με τη βοήθεια σύγχρονων τηλεπικοινωνιακών μεθόδων (video-conference κλπ).

     Ο Blair αναφέρεται και στο 2012, και λέει ότι θα είναι φαινόμενο για το πολύ σπορ... Βέβαια ανάμεσα στα άλλα αθλήματα ο Blair είναι αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής στην ρίψη ...βομβών! Από ότι φαίνεται τα πράγματα τρέχουν όπως γράψαμε ήδη στο "τι θα γίνει το 2012" και μάλιστα επιταχύνονται, πολύ πριν έρθει το συγκεκριμένο έτος...

      Ο Ομπάμα, να δούμε πότε θα κλείσει το Γκουαντανάμο, και τον πόλεμο στο Αφγανιστάν,... τώρα λαμβάνει το Νόμπελ Ειρήνης, διότι έχει κάποιες σκέψεις για ειρήνη!  Έστω και έτσι, εμείς ευχόμαστε αυτό να τον βοηθήσει να πάρει κάποιες σωστές αποφάσεις. Όμως, όπως τονίζουμε πάντα, εκείνο που μετράει είναι να μην εγκαταλείψει η χάρη του Θεού τον άνθρωπο, διότι: «άνευ Εμού ου δύνασθε ποιείν ουδέν». Το βραβείο ήταν κανονισμένο πάντως να δοθεί στον Ομπάμα πολύ πριν, λίγο μετά που ανέβηκε στην προεδρία: Peace prize becomes a travesty

    Το πιο σημαντικό για τους πολιτικούς είναι να μην μάχονται το νόμο του Θεού. Τώρα ξεπεράσαμε το επίπεδο νομιμοποίησης της ανομίας και της διαφθοράς και φτάσαμε στην διαφήμισή της. Είδαμε τον πρόεδρο της Αμερικής να εξυμνεί τους "LGBT" (Lesbians-Gays-Bisexuals-Transgenders) δηλ. τα Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα, Αμφισεξουαλικά και Τρανσεξουαλικά άτομα... και να τους αφιερώνει τον Ιούνιο του 2009! Είναι σημάδι της εποχής και αυτό. Φτάσαμε δηλαδή να έχομε το πολίτευμα των Σοδόμων και να υπερηφανευόμαστε γι αυτό. Όμως το χειρότερο είναι να επιβάλλουμε στα μικρά παιδιά, που είναι αθώα και απροετοίμαστα να αντιμετωπίσουν τέτοια επίθεση, το να διαστρέψουν το χαρακτήρα τους τιμώντας πάθη αντί για αρετές. Στον τομέα αυτό ένα σχετικά καινούργιο (Ιούνιος 2009) "κατόρθωμα" του Ομπάμα: Διόρισε στην εκπαίδευση, στη διεύθυνση των "Ασφαλών Σχολείων" (χωρίς ναρκωτικά κλπ) ένα δεδηλωμένο ομοφυλόφιλο πρωτοφανούς ανωμαλίας όπως λέει το παρακάτω άρθρο:

Ascension of Evil: Obama's Fist F**king "Safe School Czar" Kevin Jennings

Και (...καλύτερα) χωρίς μετάφραση:

    Όταν ο γέροντας Σωφρόνιος ο Αγιορείτης και μετέπειτα ηγούμενος της Μονής του Έσσεξ στην Αγγλία ρωτήθηκε πότε θα έρθει το τέλος του κόσμου, απάντησε: τότε που τα μικρά παιδιά δεν θα μπορούν να πλησιάσουν το Θεό, γιατί θα διαστρέφονται από τους μεγάλους.

       Να λοιπόν που τα παραπάνω αποτελούν ένα ακόμη εσχατολογικό πνευματικό σημάδι, διότι δεν πάμε καθόλου καλά, και αναπόφευκτα το τέλος πλησιάζει.

γ. Σωφρόνιος: «Χρόνος είναι ο τόπος της συναντήσεως ημών μετά του Δημιουργού»

Αφιερώνεται ιδιαίτερα στους νέους που αναζητούν την Αλήθεια:

Πνευματικές οντότητες, Γραφές και χρήσιμα συμπεράσματα

(pdf, 1,1MB)     (Λεοντίου Μοναχού Διονυσιάτου)    οι αρχικά 28 σελίδες έγιναν 30

παράρτημα με την νέα δογματική βουτιά του Βατικανού στο χάος,

που τώρα ψάχνει... εξωγήινους! αναβαθμισμένο. Σε αφηγηματική ροή, αλλά με πολλές παραπομπές και υποσημειώσεις για όσους θέλουν να εμβαθύνουν.

Αναφορές, μεταξύ άλλων:

Ο πνευματικός χρόνος, οι κόσμοι των πνευμάτων και οι διαστάσεις τους, πως συνδέονται οι άλλοι κόσμοι με τον δικό μας, UFO και εξωγήινοι - πως οριοθετείται το θέμα για να απαντηθεί οριστικά μέσα από τις Γραφές, προσέγγιση στο μοντέλο του συνόλου της Δημιουργίας, πλάνες που πρέπει να αποφεύγονται κλπ

ακόμη: ο τιμωρημένος άγγελος

Πνευματικές οντότητες, Γραφές και χρήσιμα συμπεράσματα + Τεχνοείδωλα της Αβύσσου (2,8ΜΒ)

ενημερωτικά: σχετικά με τα UFOs από απολογητής (www.apologitis.com) doc  ή  pdf

   Δείτε με μια ματιά πως τα UFOs έχουν διεισδύσει στην σύγχρονη σκέψη, ψυχολογικά, πολιτικά, επιστημονικά, ακόμη και θρησκευτικά, από το «τι θα γίνει το 2012» (pdf)

και τα σχετικά αρχεία στο 2009a 

για τα UFOs από τον μακαριστό π. Σεραφείμ Ρόουζ, απόσπασμα από το:

«Η Ορθοδοξία και η θρησκεία του μέλλοντος»    ή ολόκληρο (1,3MB)  

  Το «Πνευματικές οντότητες, Γραφές και χρήσιμα συμπεράσματα» φαίνεται ότι ήρθε στην ώρα του, για να προλάβει τα καινούργια Δογματικά τσαλαβουτήματα του Βατικανού, και να ενημερώσει τους αναγνώστες του site για το θέμα των "εξωγήϊνων".

Διότι τώρα το Βατικανό μπαίνει επίσημα στην έρευνα εξωγήινης ζωής...

       The Vatican joins the search for alien life (10-11-2009) ή αποθηκ. σελίδα (αγγλικά) ή αποθηκευμένη  σελίδα ελληνικά.

    Είχαμε γράψει ήδη στο τι θα γίνει το 2012 για την σχέση του Βατικανού, πολιτικών καθώς και επιστημόνων με τα UFO και τους "εξωγήινους", και μάλιστα τις οδηγίες που θεωρείται ότι έλαβαν και εκτελούν... Οι τυχόν ανακαλύψεις θα έχουν λέει η Telegraph προφανείς επιπτώσεις για την Καθολική Εκκλησία! (Λέτε το πρωτείο του πάπα να το κλέψουν οι εξωγήινοι;) Γράψαμε στο CERN για τα όρια μεταξύ κοσμικών επιστημών και Θεολογίας, στα οποία είχε αναφερθεί ο Αριστοτέλης από την αρχαιότητα. Εάν κάνουμε πειράματα εκεί που δεν υπάρχει δυνατότητα να βρούμε κάτι, όταν αυτό προκύπτει αποκαλυπτικά από τη διδασκαλία της Εκκλησίας, αυτό σημαίνει απλά ότι δεν ξέρουμε πως τα δόγματα της πίστεως μας βοηθούν να μην χάνουμε χρόνο σε μάταιες αναζητήσεις. 

      Οι παπικοί έκαναν λάθος με το ηλιοκεντρικό σύστημα, γιατί οι θεολόγοι τους θεωρούσαν τον πάπα κέντρο του κόσμου, ενώ ο πάπας ήταν στην Γη. Δεν μπορούσαν λοιπόν να ανεχθούν θεωρίες για κέντρο του κόσμου κάπου αλλού, πχ στον ήλιο...

     Τώρα συνεχίζουν τα λάθη πέφτοντας από την άλλη μεριά, θεωρώντας δηλαδή την τύχη σπουδαίο παράγοντα, επεμβαίνοντας δήθεν υπέρ της επιστήμης, που και αυτό είναι απαγορευμένο για τις θρησκείες, όπως και να καταφέρονται κατά επιστημονικών ερευνητικών θεμάτων. Νομίζουν λοιπόν τώρα ότι η τύχη πιθανόν δημιούργησε κάπου αλλού εξωγήινη ζωή, ξένη και άσχετη με τη γήινη. Γι'  αυτό άρχισαν να αποδέχονται και την Εξελικτική Θεωρία. Αλλά στο κείμενο για τις πνευματικές οντότητες εξηγείται ότι όλα τα λογικά όντα σχετίζονται με μας, και όλη η λογική κτίση είναι μία ενότης την οποία όσο την ζούμε τόσο την αισθανόμαστε περισσότερο. Διότι αυτή η λογική κτίση κατά ένα μυστικό τρόπο είναι προσπελάσιμη από μέσα μας, με την επιτέλεση των Θείων εντολών, επειδή και ο Κύριος και οι Αγγελικές Δυνάμεις και όλοι οι Άγιοι έχουν την έδρα τους μέσα στην ψυχή μας, όπως είπε και ο ίδιος: «Η βασιλεία του Θεού εντός υμών εστί» (Λουκ Ιζ-21). Συνεπώς αν θέλουμε να δούμε τι αληθινά υπάρχει, πρέπει να ψάξουμε μέσα μας, που είναι και ο πιο εύχρηστος τρόπος για τον καθένα μας. Αν ψάχνουμε προς τα έξω, στα σκοτάδια του διαστήματος, τότε μεριμνώντας για άχρηστα πράγματα, το πιο πιθανό είναι να καταντήσουμε τελικά στο "σκότος το εξώτερο" κυριολεκτικά και μόνιμα πλέον, γιατί αυτό είναι πνευματικό.

+   +   +

Ένα βάθρο της Εξελικτικής θεωρίας που καταρρέει:

  Οι μέθοδοι ραδιοχρονολόγησης της ηλικία της Γής πόσο αξιόπιστοι είναι

+   +   +

    Οι συμπτώσεις Λίνκολν-Κέννεντυ μήπως είναι ένα παράδειγμα ότι η Ιστορία δεν είναι μόνο αποτέλεσμα της βούλησης των ανθρώπων; Και κάτι ακόμη (ελληνικά) pdf  

LINCOLN, KENNEDY, AND OBAMA (σε σχέση με τους μεγαλοτραπεζίτες, αγγλικά) pdf

+   +   +

   Και μια και αναφέραμε το CERN, που είναι ακόμη (Νοέμβριος) χαλασμένο, μια είδηση λέει ότι κάποιοι επιστήμονες θεωρούν ότι η ίδια η φύση το καταστρέφει για να μην φτιάξει τις ολέθριες μαύρες τρύπες, δηλ. το πολεμάει το ίδιο το μέλλον του! (για Θεό δεν ξέρουν τίποτα). Could the Large Hadron Collider be held back by its own future? Βέβαια τι περίμεναν με αυτήν την Ινδική θεότητα που έφεραν μέσα στις εγκαταστάσεις του; Να το βοηθήσει; Τώρα βλέπουν τι... γούρι τους ήρθε!  Η κάρτα αριστερά από το "παιγνίδι των Ιλλουμινάτι" του Jackson ταιριάζει να υπενθυμισθεί, γιατί ζούμε στην εσχατολογική εποχή που η επιστήμη χρησιμοποιείται από τη Νέα Τάξη, για να κρατάει αποβλακωμένες τις μάζες. Στόχος, όπως γράφεται, είναι να γίνουν οι άνθρωποι "τυφλωμένοι από την Επιστήμη".

Ο κανονισμός του παιγνιδιού για την κάρτα λέει: "έλεγξε 6 επιστημονικές ομάδες". Μάλλον είναι πλεονασμός: Αν η μία ομάδα είναι η NASA με το Blu Beam, τα virtual Σεληνιακά ταξίδια κλπ, τότε τις άλλες τι να τις κάνεις; Για ασφάλεια πάντως, ελέγξτε και το CERN που αποτυφλώνει με τη virtual Big-Bang έρευνα τους υπόλοιπους, και τώρα το Βατικανό με την εικονική θεολογία του!

    Διάσημος βιολόγος της NASA συνδέει τη θεωρία του Δαρβίνου με το ψάξιμο για εξωγήινους. Να λοιπόν που τίποτα δεν έγινε... στην τύχη από το Βατικανό, που δέχτηκε πρώτα τη θεωρία της Εξέλιξης, και τώρα ψάχνει για εξωγήινους: Darwinian evolutionary theory will help find alien life, says Nasa scientist. "Θα χρησιμοποιήσουμε τις προβλέψεις της για να αποφασίσουμε που να ψάξουμε, λέει ο βιολόγος". Καταλαβαίνετε γιατί όποιος δέχεται τη θεωρία της Εξέλιξης, δέχεται στη συνέχεια την ύπαρξη "εξωγήινων". Γιατί όλα θεωρούνται κατασκευάσματα της μεγάλης... θεάς Τύχης!

       Σαν χιονοστιβάδα πάντως θα τρέξουν τα σενάρια των UFOλόγων μετά την απόφαση του Βατικανού να αρχίσει το ψάξιμο για εξωγήινους. Όλοι θα επικαλούνται αυτή την απόφαση για να λάβουν και θεολογικό κύρος στις ιδέες τους.  Ήδη στη Βουλγαρία επίσημος

αξιωματούχος, αυτό κάνει κατά την "Telegraph".  Aliens 'already exist on earth', Bulgarian scientists claim:

"Mr Filipov said that even the seat of the Catholic church, the Vatican, had agreed that aliens existed". (Ο κ. Φιλίπωφ είπε ότι ακόμη και η έδρα της καθολικής εκκλησίας, το Βατικανό, συμφώνησε ότι υπήρξαν εξωγήινοι).

Βέβαια υπερβάλλει, γιατί το Βατικανό μόνο την έρευνα για εξωγήινους ανήγγειλε. Δογματικά όμως δέχτηκε ότι υπάρχει δυνατότητα ύπαρξής τους, από τη στιγμή που τους ψάχνει. Αυτό όμως δείξαμε ότι δεν μπορεί να αληθεύει. Ο Φιλίπωφ είναι αναπληρωτής διευθυντής του Διαστημικού Ερευνητικού Ινστιτούτου της Βουλγαρικής Ακαδημίας Επιστημών.

      «Πιθανή μεγάλης κλίμακας σύρραξη στον πλανήτη»,  υποστηρίζει το Ρωσικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας. (22-10-2009)
        «Η Ρωσία θα πρέπει ανά πάσα στιγμή να είναι έτοιμη για μία πολεμική σύρραξη μεγάλης κλίμακος», δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Νικολάι Πατρούτσεφ. «Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι, αλλάζει διαρκώς η κατάσταση -και στο εσωτερικό της Ομοσπονδίας μας και στον πλανήτη. Το 1993 εκτιμούσαμε ότι αποκλειόταν μία πολεμική σύρραξη στον πλανήτη. Όμως, σήμερα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε μία σύρραξη μεγάλης κλίμακας», τόνισε ο Ρώσος αξιωματούχος.

       Ο Ν. Πατρούτσεφ θα έχει προετοιμάσει μέχρι την πρωτοχρονιά το πόρισμά του, το οποίο θα τεθεί υπ' όψη του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.
        Σύμφωνα με το έως σήμερα ισχύον Ρωσικό στρατιωτικό δόγμα, το τρίτο στη σειρά το οποίο παρουσιάστηκε το 2000, η Μόσχα θα «απαντήσει» με πυρηνικά όπλα εάν υποστεί μία μείζονα «μαζική επίθεση» κατά της επικράτειάς της, ή εάν δεχθεί μία μείζονα απειλή με τα συμβατικά όπλα κατ' αυτής. Πρόσφατες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα να αναθεωρηθεί το δόγμα και να περιληφθεί προληπτική πυρηνική επίθεση σε περίπτωση που κριθεί αυτό απαραίτητο...

πηγή:  https://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=9325&Itemid=53

Και S-500 από την Ρωσία απέναντι στην διαστημική απειλή των ΗΠΑ 

Ορθόδοξα Χριστιανικά κείμενα στα Τουρκικά:

Christian Orthodox Documents in Turkish 

Για τον ΑΜΚΑ:

       Η ΔΙΣ της Εκκλησίας της Ελλάδος στις 23 Οκτωβρίου αποφάσισε ότι «ο ΑΜΚΑ είναι ένας επί πλέον χρηστικός αριθμός και από όλα τα μέχρι τούδε στοιχεία ουδείς κίνδυνος προκύπτει διά την σωτηρίαν των ψυχών. Εις πάσαν περίπτωσιν η Εκκλησία γρηγορεί».

        Ναι, αλλά καλά είναι να ξέρουμε το σκεπτικό με το οποίο αποφασίζει η Συνοδική Επιτροπή. Αν στηρίζεται σε λάθος ή σωστές παραδοχές πως θα το ξέρουμε;

+ + + + + + +

Ενδιαφέρουσα η συνεδρίαση της 15-16.10.09 της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας, που ασχολήθηκε με το θέμα της «Ομολογίας Πίστεως κατά του Οικουμενισμού» και των Διαχριστιανικών Διαλόγων.

Δείτε το σχόλιο  «Έδοξε τω Αγίω Πνεύματι και τη Ιεραρχία»  (pdf)

+ + + + + + +

    Από τις καινούργιες δογματικές πλάνες του Βατικανού, που δείξαμε πιο πάνω, και τις πολιτικό - οικουμενιστικές γκάφες παρακάτω, μπορείτε να εννοήσετε το γιατί τα πράγματα αν συνεχίσουν έτσι, τόσο πιο πολύ θα μπερδεύουν. Μην ψάχνετε για "ομολογίες" που μπερδεύουν! Οι πατέρες που υπογράφουν την αντί-οικουμενιστική (δεν ξέρουμε αν υπάρχει άλλος επισημότερος όρος) ομολογία, είναι μάτια επί πλέον των δικών μας, που βλέπουν το αδιέξοδο και μας προειδοποιούν, και συνεπώς θα πρέπει να τύχουν ευγνωμοσύνης για την προσπάθειά τους αυτή, και ευχαριστηρίου. Δεν υπάρχει στην Ορθόδοξη Εκκλησία άλλη οδός από την υπακοή στα προστάγματα του Αγίου Πνεύματος και των Θεοφόρων Πατέρων, και όσοι μας βοηθούν σ' αυτό πρέπει να τιμώνται.

     Ο αρχιεπίσκοπος Ιλαρίων της Ρωσικής Εκκλησίας, υπεύθυνος επί των εξωτερικών υποθέσεων, χαρακτήρισε μη αποδεκτό το κείμενο της Ραβέννας από τη Ρωσική Εκκλησία (interfax, 3-11-2009). Όπως είπε με έμφαση:

       «Το κείμενο της Ravenna υιοθετήθηκε χωρίς τη συμμετοχή της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Δεν το αποδεχόμαστε, δεν το υπογράψαμε, και δεν θα το κάνουμε ποτέ»! (αποθηκ.)

        Μήπως επομένως η ενότητα μεταξύ των Ορθοδόξων ποιμένων είναι προτιμότερη από τις αμφιβόλου (ή επιζήμιου) νοήματος συμφωνίες με την παπική εκκλησία; Εξάλλου η ενότητα αυτή υπάρχει στη λαϊκή βάση, πολύ περισσότερο από την κορυφή. Και είναι η μόνη λογική εν όψει των αναμενομένων (απροόπτων όμως για τους πολλούς) γεγονότων του «Γενικού Πολέμου». Μετά τον πόλεμο θα επικρατήσει, έτσι κι αλλιώς, εκφρασμένη πολύ πνευματικότερα από τώρα, στις κατά τόπους Εκκλησίες όλου του πλανήτη, απαλλαγμένη από τις σημερινές πιέσεις της πολιτικής εξουσίας, και των μικροσυμφερόντων.

    Τώρα ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα μονοπωλεί το ρόλο του κατά κόσμον σωτήρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, αλλά όπως αναφέρει ειδησεογραφικό πρακτορείο ποιος μπορεί να έχει εμπιστοσύνη, στις υποσχέσεις των αμερικανών (και δυτικών γενικότερα) πολιτικών; «Διότι παρόμοιες υποσχέσεις έχουν δώσει στον κ. Βαρθολομαίο (και στους προκατόχους Πατριάρχες) και ο Μπούς ο νεότερος, και ο Μπιλ Κλίντον, και ο Μπους ο πρεσβύτερος, και ο Ρήγκαν, και ο Κάρτερ, και ο Φόρντ, και ο Νίξον, και ο Τζόνσον, και ο Κέννεντυ, αλλά και ο ίδιος ο Αϊζενχάουερ, μετά το προγκρόμ του 1955 εναντίον του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης. Και τι έγινε; Επιεικώς, τίποτε. Αντιθέτως, όλα χειροτέρεψαν»! (αποθηκ)  

      Βλέπετε πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της Ορθόδοξης εξουσίας για να υποστηρίζονται τα δίκαια των Χριστιανών. Διότι όταν λείπει αυτή, όπως στην προκείμενη περίπτωση στην Τουρκία αλλά και την Αμερική, τα δίκαια των Χριστιανών επειδή δεν σχετίζονται με οικονομικά συμφέροντα, αντιμετωπίζονται σαν... ανύπαρκτα. Δεν είναι τυχαίο που όλες οι Οικουμενικές Σύνοδοι έγιναν επί φιλοχρίστου βασιλείας του Βυζαντίου, και η ερχόμενη Ογδόη Οικουμενική Σύνοδος θα γίνει πάλι επί ευσεβούς βασιλείας της αναμενόμενης αναγέννησης του ανατολικού Ρωμαϊκού κράτους, και της αναλαμπής της Ορθοδοξίας σε όλο τον πλανήτη. Είναι μάλιστα η αναγκαιότητα της ανεπηρέαστης τέλεσης από κοσμικά συμφέροντα και πιέσεις, της 8ης Οικουμενικής Συνόδου, μια επιβεβαίωση του λόγου των προφητειών ότι θα υπάρξει αναλαμπή όχι μόνο πνευματική αλλά και διοικητική στον χώρο του Βυζαντίου. Δεν μπορεί να γίνει Οικουμενική Σύνοδος υπό νεοταξίτες ή αλλοθρήσκους ηγεμόνες.

    Προς το παρόν οι πολιτικοί της Δύσης προχωρούν όλο και περισσότερο στον εωσφορισμό, χρησιμοποιώντας πιο προχωρημένα συνθήματα από παλιά (Νέα Εποχή κλπ), όπως Νέα Αυγή, που το δείξαμε και στην αρχή του βίντεο "BlackJack". Εωσφόρος σημαίνει βέβαια ο φέρων την αυγή. Ο Ομπάμα χρησιμοποίησε και αυτός το σύνθημα αυτό στην προεκλογική του εκστρατεία.

    Οι Ρώσοι πολιτικοί αν και ενταγμένοι μέσα στη Νέα Τάξη, διότι προσπαθούν να σταθούν κι αυτοί κάπου, είναι πιο αδέσμευτοι πνευματικά. Βλέπουν όλο και περισσότερο ότι το σύστημα της Παγκοσμιοποίησης άρχισε να καταρρέει. Παρόλο που σιγοντάρουν την Πανθρησκεία και τις ανάλογες συγκεντρώσεις, δεν κρύβουν την προτίμησή τους στην Ορθοδοξία.

      Εξ άλλου οι πολιτικοί πολύ λιγότερο ευθύνονται για τις πανθρησκευτικές συγκεντρώσεις από ότι οι θρησκευτικοί ηγέτες. Η Ουνέσκο (UNESCO) σύστησε επίσημη Ανώτατη Επιτροπή επί του Διαθρησκειακού Διαλόγου με πρόταση της Ρωσικής Εκκλησίας για να μεσολαβεί μεταξύ του ΟΗΕ και των μεγάλων και παραδοσιακών θρησκειών του κόσμου. Αυτό όμως δείχνει προς τα έξω συγκρητισμό και απιστία. Αυτή την απιστία έλεγε ο άγιος Σεραφείμ του Σαρώφ ότι θα επανεμφανιζόταν για να θεραπεύσει με θαύματα σαν να ήταν ζωντανός, και αυτό πράγματι συμβαίνει από το 1991. (Δείτε στον Επίτομο). Η σύζυγος πάντως του Ρώσου προέδρου, Σβετλάνα Μεντβέντεφ, δεν κρύβει ότι είναι πιστή Ορθόδοξη, και ήρθε στην Ελλάδα (4-11-09) για προσκύνημα.

+ + + + + + +

     Τιμωρήθηκαν μοναχοί - κληρικοί για επεισόδια στη Πάφο, λέει είδηση και αφήνει ανοικτό το θέμα ποιος μπορεί να ωφελείται από αυτή την απόφαση (αποθηκ. σελ.). Ένα είναι σίγουρο. Η κρίση αυτή οδηγεί σε κρίση τους κρίνοντας, κατά τον πνευματικό νόμο. Θα ήταν καλύτερα να μην υπήρχε κρίση, διότι όλοι φταίμε σε πολλά, και διότι προκαλούμε το Θεό όταν έτσι εύκολα παρακάμπτουμε το "μην κρίνετε για να μην κριθείτε". Αλλά εφόσον υπάρχει κρίση, τότε ας εξηγήσουν οι κρίνοντες γιατί αθωώνουν τα εγκλήματα των λύκων - παπικών και τιμωρούν τις μικρο-αταξίες του ποιμνίου τους - Ορθοδόξων Χριστιανών.

    Δεξιά οι άγιοι 13 μάρτυρες της Μονής Καντάρας Κύπρου (+19 Μαΐου) που κάηκαν από τους Φραγκο-Λατίνους.

 

     Γιατί αυτή η ανανδρία να θέλουν να τιμωρούν τα πρόβατα οι ποιμένες των προβάτων, και να αφήνουν ανενόχλητους τους λύκους, και να συνεορτάζουν μάλιστα μαζί τους; Χάλι:

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ: Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος!  (εφημ. Αλήθεια)

Αρχιεπίσκοπος - Αν δεν τους αρέσει να βγάλουν τα ράσα!  (εφημ. Χαραυγή)

  Και στη Σερβία υπάρχει έντονη ανησυχία:  

Ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ράσκας και Πριζρένης κ. Αρτέμιος προς την Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Σερβίας στις 28 Σεπτεμβρίου 2009:

«Σε δέκα μέρες θα κλείσουν δυο πλήρη χρόνια από τη ΡΑΒΕΝΝΑ η οποία επί πολύ καιρό ήταν πέτρα σκανδάλου και πηγή σύγχυσης σε ολόκληρο τον Ορθόδοξο κόσμο, καθώς και στο δικό μας τον Σερβικό λαό».

«Εδώ και οκτώ μήνες η Σερβία βουίζει περί της «ΡΑΒΕΝΝΑΣ», και αυτό το θέμα δεν βρίσκεται στην «Ημερήσια διάταξη» της Συνόδου της Ιεραρχίας»!

...«Πως είναι δυνατό να γίνει συζήτηση περί "της θέσεως του επισκόπου Ρώμης στην Εκκλησία", αφού ο "επίσκοπος-πάπας" Ρώμης δεν βρίσκεται στην Εκκλησία αλλά στην αίρεση, εκτός της Εκκλησίας»;

     ...«Με το "Κείμενο της Ραβέννας" δεν προκαταλήφθηκε η ένωση της Ορθόδοξης και της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας» (αποθηκ. pdf)  

+    +    +    +

  Από τη Φωνή της Ρωσίας (21-10-2009):

        «Οι δημιουργημένες συνθήκες αναγκάζουν τους καθολικούς και τους Ορθοδόξους να τείνουν ο ένας στον άλλο χέρι συνεννόησης. Όμως σ' αυτή την περίπτωση είναι μάλλον απίθανο ότι μπορεί να γίνει λόγος για την αποκατάσταση της ενότητας της Δυτικής και της Ανατολικής Εκκλησίας και για την επιστροφή τους στον παραδοσιακό χριστιανισμό, θεωρεί η Ελένα Τσουντίνοβα, συγγραφέας, ιστορικός και κοινωνικός παράγοντας».

       ... «Πραγματικά, προς το παρόν δεν διαφαίνεται οποιαδήποτε προθυμία υποχώρησης από τις «αρχές». Μάλλον, αντίθετα - στις 11 Οκτωβρίου (2009) ο πάπας Βενέδικτος 16ος κατάταξε στην κατηγορία των αγίων τον Αρχιεπίσκοπο Ζίγκμουντ Φελίνσκι, που είναι γνωστός ως ένας από τους πιο μανιακούς πολέμιους της Ορθόδοξης πίστης» αποθ. σελ.

+    +    +    +

       Ο σεβ. Ιωάννης Ζηζιούλας σε συνέντευξή του σε Κυπριακή εφημερίδα αναφέρει: "Όσοι μετέχουμε στους διαλόγους δίνουμε μαρτυρία Ορθοδοξίας με παρρησία και αγώνα δύσκολο" (αποθηκ. σελ.). Εμείς ακριβώς λέμε ότι για να μην υπάρχουν δυσκολίες να περιμένουμε να μετανοήσουν οι παπικοί και οι προτεστάντες και μετά ...συζητάμε! Μεταξύ των άλλων ήδη όσα είπε ο σεβ. Ιωάννης στο θέμα της Ραβέννας αντικρούσθηκαν από τον αρχιεπίσκοπο Ιλαρίωνα εκπρόσωπο της Ρωσικής Εκκλησίας, όπως γράψαμε πριν λίγες παραγράφους, και μάλιστα με σφοδρότητα. Αν θέλετε συνδυάστε και προηγούμενη είδηση, ότι το Πατριαρχείο Μόσχας είναι υπέρ της πενταρχίας, υπέρ του πρωτείου ίσως, αλλά με μόνη διαφορά ότι τώρα η Μόσχα είναι η Νέα Ρώμη! Ας προσέξουν επομένως όσοι κουράζονται στους διαλόγους μήπως δουλεύουν για να τα βρουν όλα έτοιμα οι Ρώσοι! (Αν ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο ας κάνουν με τους Ρώσους κατευθείαν συνομιλίες και όχι μέσω πάπα).

    Δεν είναι καιρός να ...ξεκουραστούν οι συζητητές των ατελεύτητων συζητήσεων; Έτσι θα ηρεμήσουν και οι πιστοί, και οι ιεράρχες.

+    +    +    +

    Από φίλους των UFO διαδίδεται ότι αναμένεται πολύ σύντομα κυβερνητική επίσημη έρευνα ή και αποδοχή ύπαρξης εξωγήινων!

Κάτι τέτοιο θα επιβεβαίωνε ότι το Βατικανό μαζί με τις κυβερνήσεις είναι μυημένο στην πλάνη των εξωγήινων από παλιά, όπως αναφέρεται και στο "τι θα γίνει το 2012".

+    +    +    +

     6-11-2009: Η παρακάτω εικόνα είναι από ένα site του David Icke, και αναπαριστά την καταδίωξη και σύλληψη του Ισραηλινού μικροβιολόγου Ιωσήφ Μωυσή, διότι αποκάλυψε σε ραδιοφωνική συνομιλία στο Λος Άντζελες ότι το εργοστάσιο της Baxter στην Ουκρανία στην πραγματικότητα παρήγαγε βιολογικά όπλα αντί εμβόλια! Ευθύνονται άραγε αυτά για την τρομερή μόλυνση στη χώρα;

Βλέπετε στο χάρτη την εστία της μεγάλης μόλυνσης. Κηρύχθηκε ήδη στρατιωτικός νόμος στην Ουκρανία για το θέμα της μόλυνσης. Τα δεδομένα (6-11-2009):

871.037 συμπτώματα γρίπης, 39.603 σε νοσοκομείο, 135 θάνατοι

Από χάρτη με συχνή ενημέρωση, και ανά περιοχή         ή  πίνακα

Ενημερώσεις για ασθένειες και περιστατικά στην Ελλάδα (Medisys) 

περισσότερα στα θέματα υγείας

+    +    +    +

  Η αλλαγή του προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος δημιουργεί αντιδράσεις απλών πιστών που είναι «φανατικοί» ακροατές του ραδιοσταθμού. (ένα blog)  

Ο σεβ. μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος αναρωτιέται για το νόημα της επίσκεψης του οικουμενικού πατριάρχου σε στοά της Νέας Υόρκης στις 28-10-2009   ή αποθ. pdf  

    Το θέμα είναι πως θα κάνουμε μαρτυρία όταν είμαστε άνευ όρων υποταγμένοι στα προστάγματα των εξουσιαστών, Μασόνων & Σιωνιστών, και πως θα βοηθήσουμε τους άλλους λαούς, και τους Εβραίους, για να καταλάβουν ότι εμείς έχουμε πνευματικότητα όταν δεν την εκδηλώνουμε παρά μόνο σαν μια άχαρη βιτρίνα κοσμικών ή ψευδο-θεολογικών επαφών. Βλέπουμε πχ από δίπλα ένα Εβραίο αντισιωνιστή, αλλά και πιο πάνω (τον μικροβιολόγο Μωυσή) πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν πολλοί Εβραίοι που ανησυχούν για τα τεκταινόμενα. Το ίδιο συμβαίνει με όλους τους λαούς, και μια ματιά στο ιντερνέτ είναι αρκετή να το καταλάβει όποιος έχει λίγο νου. Όμως οι επίσημες εξουσίες των λαών (πολιτικο-θρησκευτικές) βαδίζουν κατά το πρόγραμμα της Νέας Τάξης, που είναι μασονικό και τελικά Εωσφορικό. Εμείς τι θα κάνουμε; Θα συμπλεύσουμε στην πλάνη; Αυτό δεν θα το επιτρέψει ο Θεός. Εξ άλλου πολλοί από άλλες θρησκείες θα έρθουν να βαπτισθούν Ορθόδοξοι Χριστιανοί, και ειδικά Εβραίοι.


Αναπαύθηκε ο πατριάρχης Παύλος της Σερβίας
, και κηδεύτηκε παρουσία πλήθους κόσμου. Παρέστη και ο οικουμενικός πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος.

Ο πρώτος πρόεδρος της Ε.Ε. Βέλγος Herman Van Rompuy αμέσως μόλις εξελέγη (...) μας πληροφορεί ότι το 2009 είναι το πρώτο έτος της Παγκόσμιας διακυβέρνησης με την εγκαθίδρυση των G20... στο μέσον της οικονομικής κρίσης! Μας λέει δηλαδή, δεν χρειάζεται να αντιδράσετε, σας... τη φέραμε! Η θητεία του θα είναι για 2,5 χρόνια, αλλά ονομάζεται πρώτος "μόνιμος" πρόεδρος, γιατί; Διότι ακριβώς πρέπει να ετοιμαστεί η οδός του... για τα καλά "μονίμου"... το 2012! (αν τους περάσει τελικά). Δείτε και βίντεο

    Παραμύθια η ανάγκη ισχυρής Ευρώπης για να κοντράρει τις ΗΠΑ. Ήδη επίσημα πλέον η Αμερική θα παρακολουθεί κάθε Τραπεζική οικονομική δραστηριότητα της Ευρώπης: EU to Allow US Access to Bank Transaction Data  (28-11-2009)  By Hans-Jürgen Schlamp | Spiegel.de. ή άλλο.

+  +  +  +

 

ΟΧΙ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΕ 57%

(παρά την αντίθετη γνώμη ΟΗΕ, κυβέρνησης και εκκλησιών!)

Στο δημοψήφισμα της 29ης Νοεμβρίου, το 57% των Ελβετών ψηφοφόρων τάχθηκε κατά της κατασκευής νέων μιναρέδων στη χώρα. 

        ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΙ ΦΑΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΧΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΣΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΤΟ ΙΡΑΚ κλπ.

    Η ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Νάβι Πιλάι "απέρριψε" το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, τονίζοντας ότι αποτελεί «σαφώς ρατσιστική» απόφαση και ότι είναι αποτέλεσμα μιας προεκλογικής εκστρατείας που «καλλιέργησε το φόβο».

    Αλλά όπως αποδεικνύεται από τους πολέμους της Νέας Τάξης, και τώρα τελευταία από το μείζον θέμα των εμβολίων και την δολία εμπλοκή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, όλοι αυτοί οι Οργανισμοί είναι αντι-λαϊκά φερέφωνα αρρωστημένων συμφερόντων, και επομένως η κυρία αυτή δεν πείθει, όπως δεν πείθουν πλέον ούτε αυτοί οι ίδιοι οι Οργανισμοί συνολικά.

περισσότερα: Ερντογάν - «Λάθος» το ελβετικό δημοψήφισμα

+  +  +  +  +  +

Διαβάστε για το «Μαρμαρωμένο Βασιλιά»

ή μάλλον με την ευκαιρία αυτή, μια προφητική ενατένιση του άμεσου μέλλοντος, που έχει σχέση με το θέμα.

 

Επισκεφτείτε εικονικά την Αγία Σοφία στην

Κωνσταντινούπολη και παρατηρείστε με την άνεσή σας όποια λεπτομέρεια θέλετε!

(περιμένετε λίγο να γεμίσει η κάτω μπάρα)

Καλά Χριστούγεννα και νέο χρόνο!  

 

 

 

 2009-α 

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 

Κ Ε Ν Τ Ρ Ι Κ Η 

Β Ι Β Λ Ι Α Δ Ι Α Φ Ο Ρ Α Ν Ε Α  Τ Α Ξ Η

Ε Μ Ε Ι Σ

[Νέα τάξη -Οικουμενισμός- Ορθοδοξία] [Τρομοκρατία] [Τρομοκρατία+] [Ασίζη] [WCC] [Ορθόδοξοι στο WCC - Φωτογραφίες] [Ιράκ] [Λίβανος [Ορθόδοξοι - Παπικοί] [Πάπας-Εβραίοι]  [Φανάρι-Πάπας] [Καιρός] [Πολυμέσα] [Φωτογραφίες] [Σεισμοί]  [666-υπολ]  [Barcode] [Τραχώνι]  [Φήμες-Μεσσηνία]  [Νοστράδαμος]  [Πυρκαγιές] [Φωνές] [Οσετία] [ΠΕΙΝΑ] [CERN] [RFID] [AMKA] [2005] [2006] [2007] [2008] [2010] [2011] [+2012] [Links] [Turkish] [Υγεία] [περιεχόμενα]

Αναζήτηση μέσα στο site www.imdleo.gr