ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ...

                                                        

                                                   ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ... 

 

 

 

 

 

 

 

                                                      

                                                                             

Ο Ευαγγελιστής                                                               ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ

Ιωάννης ο Θεολόγος

με το μαθητή του Πρόχορο                                                                                        ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

                                                                                                                                                                        

<<Ο έχων τον Υιόν έχει την ζωήν. Ο μη έχων τον Υιόν του Θεού την ζωήν ουκ έχει>>. Α Ιω. 5, 12

<<Τούτο δε φημί, αδελφοί, ο καιρός συνεσταλμένος το λοιπόν έστιν,

                                                           ...παράγει γαρ το σχήμα του κόσμου τούτου>>. Α Κορ. 7, 30

 

  2009 αποκαλυπτικά θέματα

  

 

   Χρειάζεται ενότητα, και μάλιστα ενότητα πέρα και πάνω από κόμματα και παρατάξεις. Πρέπει να υπερασπισθούμε τις αιώνιες αξίες πέρα και πάνω από συμβιβασμούς, διότι άλλως δεν θα επιβιώσουμε.  Αν συμπράξουμε στην πνευματική απαξίωση μαζί με τους Νεοταξίτες, τότε θα χαθούμε μαζί μ' αυτούς, και την αυτοκαταστροφική νοοτροπία τους.

    Προς το παρόν οι περισσότεροι σκέπτονται με τον παλιό τρόπο, τότε που τα πράγματα δεν ήταν, φανερά τουλάχιστον, τόσο άσχημα. Βλέπουν τα γεγονότα από μια οπτική γωνία παλαιο-κομματικής, παλαιο-συνδικαλιστικής, και γενικά παλαιο-οργανωσιακής άποψης. Σχεδόν όλοι αγνοούμε ή θέλουμε να αγνοούμε ότι τώρα δεν έχουμε να κάνουμε με τάξεις ανθρώπων όπως παλιότερα, και φανερά συμφέροντα, αλλά με ελάχιστες οικογένειες (διεθνών τραπεζιτών) που πήραν τον παγκόσμιο πλούτο στα χέρια τους, τον έθαψαν σε θησαυροφυλάκια σε διάφορες μεριές στον κόσμο, και χρησιμοποιούν μαριονέτες όλων των ειδών για να εξασφαλίσουν επί πλέον κάτι ακόμη: την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ.

                                      

      Οι αυτοαποκαλούμενοι "αντιεξουσιαστές" (άνω) τι προσπαθούν να κάνουν; Να καταργήσουν την εξουσία; Αυτό θα γίνει στη 2α Παρουσία, από τον Χριστό που θα "καταργήση πάσαν αρχήν και πάσαν εξουσίαν και δύναμιν. " (Α΄Κορ. 15,24). Τώρα όλο και κάποιος εξουσιαστής θα βρίσκεται, και όταν δίνεται ευκαιρία θα έχουν και αυτοί δουλειά!

     Αλλά ποια εξουσία πάνε να αλλάξουν; Αυτή που έτσι κι αλιώς θα αλλάξει η Νέα Τάξη; Δεν άκουσαν τον Bush που το 1990 την ανάγγειλε επίσημα; Ή είναι αντιεξουσιαστές της παλιάς τάξης,  και δουλεύουν για την ...επικράτηση της Νέας; Νομίζουν ότι αν αυτοί δεν σκέπτονται, το ίδιο κάνουν και οι Νεοταξίτες; Δείτε για την επερχόμενη γενική αναρχία.

     Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά των Νεοταξιτών είναι η υποκρισία και η μασονικού τύπου μυστικότητα: «Θα καθίστατο αδύνατο σε μας να πραγματοποιήσουμε το σχέδιό μας για τον κόσμο, αν είχαμε γίνει θέμα των λαμπρών φώτων της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια αυτών των ετών. Αλλά η δουλειά τώρα είναι πολύ περισσότερο περίπλοκη και είναι προετοιμασμένη για να τρέξει μέσω μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης.  Η υπερεθνική κυρίαρχη πολιτική εξουσία, από μια ελίτ της διανόησης και των παγκόσμιων τραπεζιτών, είναι βέβαια προτιμότερη από τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό που δοκιμάσθηκε στους προηγούμενους αιώνες». Από ομιλία του David Rockefeller, ιδρυτή της Trilateral Commission, σε συνεδρία της το 1991. (Βλ. "Επίτομο" υπό ΛΜΔ)

     Πρόκειται για ελίτ όμως ή για αλήτ(ικες) ομάδες, κόλακες των παθών των τραπεζιτών; Και μάλιστα όχι μόνο συμφεροντολόγων αλλά και αποκρυφιστών. Γι' αυτό βλέπουμε γνωστούς Αμερικανούς πολιτικούς να έχουν μυηθεί στο πανεπιστήμιο του Γιέϊλ ιππότες του "Ευλογά"! (Ελληνικού ονόματος του διαβόλου κατά απομίμηση του Ευλογητού που ανήκει στο Θεό!!) Περισσότερα στον Επίτομο.  

  Οι μεγαλοτραπεζίτες είχαν ξεχαστεί σχεδόν αυτά τα χρόνια, δρώντας στο παρασκήνιο όπως ήθελαν οι ίδιοι, σύμφωνα και με τα παραπάνω λόγια του Ροκφέλλερ. Αλλά τώρα ήρθε ο καιρός της γενικευμένης κρίσης που είναι αποτέλεσμα της απληστίας τους, και ο κόσμος θέλοντας και μη, θα θυμηθεί τα συνθήματα του 1929:  Banker + gangster = bankster! λέει το BBC (30-1-09).

      Η αποκρυφιστική διασύνδεση των Νεοταξιτών τους καθιστά λίαν επικίνδυνους στις λαϊκές μάζες που αγνοούν την ύπαρξη και δράση των πονηρών πνευμάτων, εις βάρος όχι μόνο της ψυχικής υγείας, αλλά και της σωματικής και υλικής ευημερίας των. Διότι βλέπουν μόνο πρόσωπα από τα οποία ξεκινούν απάνθρωπες εντολές (πχ πολέμων) και σχέδια (όλων των ειδών της κακίας, πολιτικής, οικονομικής, στρατιωτικής, επιστημονικής όπως στην περίπτωση της κλωνοποίησης, των υπερόπλων κλπ) και δεν αντιλαμβάνονται τα πονηρά πνεύματα που συνεργάζονται με τα πρόσωπα που δίνουν εντολές.

      Για τους Χριστιανούς όμως ο Νεοταξικός αποκρυφισμός δεν είναι μειονέκτημα στον αγώνα τους, αλλά πλεονέκτημα. Διότι δεν υπάρχει ανάγκη ιδιαίτερης υλικής προσπάθειας από τη μεριά των Χριστιανών όταν θιγόμενος είναι ο ίδιος ο αληθινός Θεός, τον οποίο οι Νεοταξίτες περιφρονούν, προτιμώντας τον εχθρό του ανθρωπίνου γένους (και γι' αυτό χαιρετούν σατανικά, χρησιμοποιούν το 666 κλπ). Θα πολεμήσει ο ίδιος ο Θεός "ένεκεν του Ονόματός Του" τους εχθρούς.

     Όπως λέγει δια του Ησαΐα: "ένεκεν εμού ποιήσω σοι, ότι το εμόν όνομα βεβηλούται, και την δόξαν μου ετέρω ου δώσω" (48,11). Και ο προφητάναξ Δαβίδ: "ένεκεν του ονόματός σου οδηγήσεις με και διαθρέψεις με. εξάξεις με (θα με βγάλεις) εκ παγίδος ταύτης, ης έκρυψάν μοι (από την παγίαδα αυτή την οποίαν μου έστησαν κρυφά)". Και αληθινά πρόκειται για παγίδευμα όλης της ανθρωπότητος από τους μασόνους και αποκρυφιστές.

    Επειδή πρόκειται για πόλεμο μεταξύ καλού και κακού χρειάζεται πνευματική επαγρύπνηση και χρήση των όπλων της πίστεώς μας, που είναι κυρίως τα Μυστήρια της Εκκλησίας, για να τον αντιμετωπίσουμε σωστά. Και τότε περιέργως όλα θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα όχι μόνο μέσα μας, αλλά και γύρω μας. Διότι τότε ο Θεός και όλες οι άϋλες πνευματικές στρατιές των αγγέλων θα μας προστατεύουν. Ο πόλεμος επεκτείνεται και στο υλικό πεδίο για να καταλάβουν όσοι χρησιμοποιούσαν άνομα μέσα και μαγείες για την κοσμική τους ανάδειξη, ότι έπεσαν στην παγίδα του πονηρού, και να μετανοήσουν αν προλάβουν, αλλιώς θα χάσουν και αυτή τη ζωή και την άλλη. Στην Αποκάλυψη αυτό λέγεται: "και ο θάνατος (ο φυσικός) και ο Αδης (ο πνευματικός) ηκολούθει". Τώρα ζούμε στα προκαταρκτικά του "Γενικού πολέμου", και λίγος χρόνος μετανοίας μένει. Όταν όμως ξεκινήσουν τα γεγονότα μεταξύ των Υπερδυνάμεων δεν θα υπάρχει άνεση για εξομολόγηση, θεία μετάληψη κλπ. Γι' αυτό ο στάρετς Λαυρέντιος από τη Ρωσία έλεγε ότι ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος δεν είναι για μετάνοια, αλλά για εξολόθρευση. Και μαζί με άλλους Αγίους, όπως τον Άγιο Κοσμά (με άλλους θα κοιμηθείτε και μ' άλλους θα ξημερώσετε), την Αγία Ματρώνα από τη Ρωσία (το βράδυ θα είναι όλα καλά, θα πέσετε να κοιμηθείτε, αλλά το πρωί θα σας βρει όλους νεκρούς) και άλλους Αγίους, προλέγει ότι ο πόλεμος θα ξεκινήσει ξαφνικά και απροειδοποίητα. Θα σωθούν στα σίγουρα μόνο όσοι επιλέχτηκαν, σφραγίσθηκαν από το Θεό.

     Και βέβαια δεν είναι εύκολο να είναι όλοι οι άνθρωποι σε ένα κράτος πιστοί, εργαζόμενοι τις εντολές του Θεού. Αλλά θα σωθούν κι από αυτούς χάριν του πιστού λαού: "ούτως ποιήσω ένεκεν του δουλεύοντός μοι, τούτου ένεκεν ου μη απολέσω πάντας". (Ησ. 65,8). Ή όπως το έλεγε ο γέροντας Παΐσιος: «Υπάρχει η μαγιά κι αυτή η μαγιά κρατάει την Εκκλησία και την Ελλάδα. Γι’ αυτή τη μαγιά ο Κύριος θα κάμει ότι θα κάμει». (Επίτ. σ.71)

   «Ανησυχώ για μία ανεξέλεγκτη πτώχευση και τί αποτελέσματα θα έχει στην ψυχολογία και στις αγορές» υπογράμμισε σε ομιλία του ο Τζορτζ Μπους.

   Δηλ. πάνε για πτώχευση, αλλά ελεγχόμενη!

Τι καλοί που είναι αυτοί οι Νεοταξίτες!!

  Εκατομμύρια νέες θέσεις επαγγέλλεται ο Ομπάμα. Δεν είπε όμως με τι μισθό θα πληρώνονται οι εργαζόμενοι... ίσως διότι ποτέ δεν θα τις αποκτήσουν, και βέβαια θα φταίνε άλλοι... πχ οι τρομοκράτες...οι Ιρανοί κλπ

     Προς Ομπάμα: "Αποδυνάμωση της διεθνούς κυριαρχίας των ΗΠΑ αναμένεται τα προσεχή 20 χρόνια".  Από το Εθνικό Συμβούλιο Πληροφοριών, ενώ στον Μπους το 2004 προβλεπόταν διατήρηση της αμερικανικής κυριαρχίας... (αυτά από κάποια "ελίτ")! Και το Fox στα επιχειρηματικά νέα: Gerald Celente, Έρχεται επανάσταση στην Αμερική! Βλέπετε πρέπει να περάσει κι αυτό, ώστε να μην έχει τι να πει ο κόσμος... διότι τον προειδοποίησαν! (video)

 Απαγορευμένες βόμβες φωσφόρου εναντίον αμάχων στη Γάζα ...

Times (5-1-09): Israel rains fire on Gaza with phosphorus shells

  Τα ωχρό-μπλε βλήματα των 155mm (κάτω δεξιά) είναι καθαρά σημαδεμένα με το σήμα M825A1, ένα κατασκευασμένο στην Αμερική λευκού φωσφόρου πυρομαχικό. Επί πλέον, ο Neil Gibson, τεχνικός σύμβουλος στο Jane's Missiles and Rockets, επιβεβαιώνει:     Το "M825A1 είναι ένα λευκού φωσφόρου βλήμα". Οι Ισραηλινοί αν και το διέψευσαν δεν κατάφεραν να πείσουν, λέει το Time στις 16-1-09.

Λευκός φώσφορος video: flv (578KB) ή  avi (412KB)

  Από τις θηριωδίες του πολέμου: Το Ισραήλ ανάγκασε πολίτες να μπουν σε μοναχικό σπίτι, κατόπιν το βομβάρδισε επανειλημμένα...   Report: Israel Forced Civilians Into Single House, Repeatedly Bombed It (αγγλικά).

ή αποθηκευμένη σελ.   Οι Ισραηλινοί, κατά την Al-Jazeerah (18-1-2009), βομβάρδισαν 67 σχολεία με πολίτες σε 3 εβδομάδες!

Χρησιμοποίησαν και εκεί βόμβες φωσφόρου.  

  Στην φωτογραφία κάτω ένα από τα γεράκια υπέρ του πολέμου στο ΙΡΑΝ, ο John Bolton, είπε στο FOX ότι οι πρόσφατοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ στη Γάζα είναι επί πλέον αιτία για τις ΗΠΑ να βομβαρδίσουν το Ιράν τώρα!

A weapons system fired by Israeli forces explodes over Gaza ...     

Xάρτης της Παλαιστίνης του 1948 και των εκτοπίσεων - μετατοπίσεων πληθυσμών ως το 2004:

από άλλο site (3.1MB)    ή

από εδώ σε μεγαλύτερη συμπίεση (1,9ΜΒ)

Οι άμαχοι και τα παιδιά υποφέρουν περισσότερο από τη βία και τους πολέμους.

Όλα αυτά χάριν της Δημοκρατίας λέει ο Ομπάμα...

Περισσότερα για τη Γάζα από άλλο site:

 Δείτε τι είχαν από παλιά κάποιοι διακριτικοί πατέρες αντιληφθεί:

"...Εξαπατούν τον κόσμο... ούτε ΟΗΕ υπάρχει, ούτε ΝΑΤΟ υπάρχει, ούτε ΔΑΣΕ υπάρχει, ούτε Ε.Ε. υπάρχει για τους λαούς..."

Εκ των πραγμάτων συμπέρασμα:

     Είναι ακόμα πιο φανερό μετά τα γεγονότα της Γάζας, ότι το κράτος του Ισραήλ δεν είναι ο λαός  για τον οποίο λέγει δια του προφήτου Ιεζεκιήλ ο Θεός ότι τον επιβουλεύεται ο Γωγ: "ήξω επί ησυχάζοντας εν ησυχία και οικούντας επ ειρήνης, πάντας κατοικούντας γην, εν η ουχ υπάρχει τείχος ουδέ μοχλοί, και θύραι ουκ εισίν αυτοίς".

      Αυτή είναι η Εκκλησία του Ιησού Χριστού, που είναι ο πνευματικός Ισραήλ. Μόνο αυτή έχει το "αγαπήσεις τον πλησίον ως σεαυτόν", ενώ όλα τα κράτη και το Ισραήλ από την αρχαιότητα είχαν στρατούς, άρματα, πύλας και μοχλούς: "και ωκοδόμησε την Βαιθωρών την άνω και την Βαιθωρών την κάτω, πόλεις οχυράς, τείχη, πύλαι και μοχλοί, και την Βααλάθ και πάσας τας πόλεις τας οχυράς, αι ήσαν τω Σαλωμών, και πάσας τας πόλεις των αρμάτων και τας πόλεις των ιππέων και όσα επεθύμησε Σαλωμών... (Παραλ. Β΄ 8,5)

         Και καμιά άλλη θρησκεία δεν μιλάει για αγάπη μέχρι αυτοθυσίας, ώστε να μη δημιουργεί μάχες, ούτε ο Μωσαϊκός νόμος ο οποίος μίλαγε για ανταπόδοση: "οφθαλμόν αντί οφθαλμού". Αυτή, την Εκκλησία Του θα υπερασπισθεί ο Θεός, και αυτό διότι Γωγ σημαίνει σκότος και ο πόλεμος είναι μεταξύ Φωτός και Σκότους, όπως γράψαμε πιο πάνω. Δείτε και την εισαγωγική σελίδα των προφητειών, όπως και το τέλος του α΄ τόμου. Υπενθυμίζεται στους νέους στο site ότι η τελική μάχη του Γωγ δεν είναι τώρα, τώρα είναι η πιο ισχυρή προσπάθεια των δυνάμεων του σκότους πριν το τέλος, η αντι-Προδρομική εποχή, μια πρόβα που όμως θα αποτύχει, κατά τις Γραφές και τον γ. Παΐσιο.

          Ο Θεός θα βοηθήσει την Εκκλησία του να απαλλαγεί από τη δυνάστευση και λεηλασία που της γίνεται από τις δυνάμεις του κακού, οδηγώντας τις σε αλληλο-εξόντωση. Όμως επειδή η Εκκλησία περιέχεται και μέσα στα κράτη που θα είναι εμπόλεμα θα γίνει προσωπική αξιολόγηση και καταγραφή όσων πρέπει να σωθούν, χωρίς να εμποδίζεται η ελεύθερη βούληση των ατόμων. Αν κάποιος παρόλο που θα μπορούσε να σωθεί από τον πόλεμο θυσιάζεται για το καλό των άλλων, αυτός θα λάβει και στέφανο από το Θεό. (βλ. στάρτς Λαυρέντιο).

          Για την Ελλάδα θα γίνει ειδική μεταχείριση, όχι γιατί ο Θεός είναι προσωπολήπτης, αλλά διότι σε μεγάλο ποσοστό, αυτή έχει κρατήσει την ανόθευτη χριστιανική πίστη, ενώ άλλοι λαοί έχουν ασπασθεί αιρέσεις και κακοδοξίες, ή δηλώνουν άθεοι. Όμως θα υποστεί και η Ελλάδα πολλά δεινά για να μάθει να μην εμπιστεύεται ανθρώπους ξένους προς τις πνευματικές αξίες της Χριστιανικής πίστης, που προωθούν και διαφημίζουν την ανηθικότητα, την φιλαργυρία και ανόητες φιλοδοξίες.

        Μέσα στους πιστούς συγκαταλέγονται και πολλοί Ορθόδοξοι του Ισραήλ, όχι μόνο Έλληνες αλλά και Ρωσικής καταγωγής, για τους οποίους επίσης θα μεριμνήσει ο Θεός. Θα γίνουν μεγάλες μάχες εκεί  κοντά, και κατά τον Ιεζεκιήλ, ο οποίος όμως αναφέρει διακριτά την περιοχή του κράτους Ισραήλ από την Εκκλησία (τον πνευματικό Ισραήλ).

 

Ο Ρώσος πατριάρχης Αλέξιος Β΄   Ο εκλιπών (5-12-2008) Αλέξιος 2ος Πατριάρχης της Ρωσίας είχε γεννηθεί στο Ταλίν, πρωτεύουσα της Εσθονίας, στις 23 Φεβρουαρίου του 1929. Αποφοίτησε το 1950 από το θεολογικό σεμινάριο του Λένινγκραντ και επίσκοπος χειροτονήθηκε το 1961, σε ηλικία μόλις 32 ετών, από τον εκεί μητροπολίτη Νικόδημο. Ως 15ος Πατριάρχης, από της δημιουργίας του Πατριαρχείου της Μόσχας (τον Ιανουάριο του 1589), εξελέγη στις 10 Ιουνίου του 1990. Παρά την διασύνδεσή του παλιότερα με την KGB, έδειξε στα χρόνια της πατριαρχίας του ιδιαίτερη φροντίδα για τα πράγματα της Ρωσικής Εκκλησίας και τη διατήρηση της Ορθόδοξης παράδοσης. Κατάφερε την επιστροφή των Ρώσων της διασποράς στο Ρωσικό πατριαρχείο. Αντιστάθηκε στην μετάβαση του πάπα της Ρώμης στα Ρωσικά εδάφη, παρά τις πιέσεις που δεχόταν, οι οποίες φαίνεται ήταν αφόρητες, πράγμα που λέγεται ότι και θαυματουργικά αποκαλύφθηκε. (Δείτε και: )

     Αντιστάθηκε κυρίως, ο Ρώσος πατριάρχης, κατά της επιβράβευσης των Σοδομικών παθών, και υποστήριξε το Θείο Δίκαιο στο Ευρωκοινοβούλιο (το οποίο τάσσεται ως γνωστόν επίσημα υπέρ της ομοφυλοφιλίας), μια επί πλέον απόδειξη ότι το μασονικό αυτό κατασκεύασμα έχει πνευματικό αρχηγό τον Εχθρό του ανθρωπίνου γένους. Γίνεται όμως τυφλή υπακοή σ' αυτό από τους φιλόδοξους και διεφθαρμένους πνευματικά πολιτικούς. Παράδειγμα από άλλο site: Πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ (αυτή τη φορά) υπέρ του «γάμου» των ομοφυλοφίλων. Ποιοι είναι οι 19 βουλευτές που υπογράφουν την πρόταση και τι ισχυρίζονται σ' αυτήν.  ή αποθ. σελίδα

      Ευχόμεθα στον Κύριο υπέρ της αναπαύσεώς του μακαριστού πατριάρχου, ο οποίος εκοιμήθη το βράδυ της γιορτής του Αγίου Αλεξάνδρου Νέφσκι, τη Λαύρα του οποίου είχε υπηρετήσει επαναφέροντας μεταξύ άλλων και τα λείψανα του Aγίου από ένα αντιθρησκευτικό μουσείο τον καιρό του κομμουνισμού.

   Ευχόμαστε στον νέο πατριάρχη της Ρωσίας Κύριλλο που ενθρονίστηκε πρόσφατα (1-2-09) να πραγματοποιήσει, όπως ο προκάτοχός του Αλέξιος ΙΙ, ένα καλό τελείωμα (finish) στην σταδιοδρομία του. Οι ως τώρα οικουμενιστικές και γενικά κοσμικές αντιλήψεις του μπορούν να γίνουν παρελθόν αν το θελήσει, ή τουλάχιστον να περιορισθούν προς όφελος της αληθινής Ορθοδοξίας, η οποία στηρίζεται στη δύναμη του Πνεύματος και όχι στην κοσμική ισχύ και πρόσκαιρη δόξα. Από τον 1ο λόγο του σαν πατριάρχης «υπογράμμισε πάντως ότι κεντρική του αποστολή είναι να υπερασπιστεί τα εξωτερικά κανονικά σύνορα της Ρωσικής Εκκλησίας», δηλ. θα δείξει μαχητικότητα και στον εξωτερικό τομέα οργάνωσης, ο οποίος όμως εύκολα, λόγω αντιπαλότητας, οδηγεί σε συγκρούσεις και μάχες, συχνά για το τίποτα, τώρα ειδικά που υπάρχει η μεταβατική (κατά τις προφητείες) κατάσταση της Νέας Τάξης.

    Είναι σύμβολο άραγε της μαχητικότητας του νέου πατριάρχου η ονομασία ενός από τα δύο νεογέννητα λιονταράκια σε ζωολογικό τσίρκο της Ρωσίας με το όνομά του; (Newly born lion cub named after the Patriarch Kirill at a zoo circus). Αξίζει να σημειωθεί ότι τα σύμβολα από μόνα τους δεν είναι συνήθως καλά ή άσχημα αλλά εξαρτάται από το πως θα τα χρησιμοποιήσουμε. Λέων ο Χριστός, αλλά λέων και ο Αντίχριστος. Για την μάχη του προς το κακό ο πρώτος, και για τις κοσμικές του μάχες και θηριωδίες στο υλικό πεδίο ο δεύτερος.  

 

     Εν τω μεταξύ οι "τρελαμένοι" ολιγάρχες απέκτησαν τον έλεγχο των υπερόπλων και εκβιάζουν την πλήρη υποταγή των κρατών στα πλουτο-αρπαχτικά τους σχέδια. Βλ. HAARP

     Δείτε και: "China blames the US HAARP Program For Catastrophic Earthquakes" (html)

   Ενδιαφέρον και το γραφόμενο ότι ο Πούτιν προειδοποίησε τους Ευρωπαίους για την επικινδυνότητα του CERN. Διότι οι Ρώσοι επιστήμονες δεν ξέρουν όλοι από βαρυτικά όπλα για να επισημάνουν ότι το CERN θα λειτουργήσει σαν βαρυτικός καταστροφέας. Μόνο όσοι ασχολούνται με αυτά!

Τι ετοιμάζεται στην Αμερική από το πρότζεκτ της τρομοκρατίας;

Μέσα στην επόμενη πενταετία
      Για τον κίνδυνο επίθεσης με βιολογικά ή πυρηνικά όπλα προειδοποιεί επιτροπή τις ΗΠΑ. (02-12-08)

  Πολύ μεγάλο προφητικό χάρισμα έχουν αυτοί! Ή είναι κι αυτό μέσα στο σχέδιο...Μέχρι και τα φέρετρα είναι έτοιμα για την τρομοκρατική ενέργεια και κλείνουν
                               αεροστεγώς...

"Η Al Qaeda μπορεί να στοχεύει τραίνα της Νέας Υόρκης λένε οι ομοσπονδιακοί". (CNN)

Al Qaeda suicide bombers could target New York City subways, federal security officials say.

 

Λέτε να βγει ο Οσάμα να τα βάλει με τον Ομπάμα; (!)

Πάντως πάλι κοσμάκης θα την πληρώσει. Και ίσως μάλιστα πάρα πολύς αυτή τη φορά!

   Το Γκουαντάναμο κλείνει. Γιατί;; Μα θα ανοίξουν στρατόπεδα συγκέντρωσης Αμερικανών μέσα στην Αμερική! Η FEMA τα έχει έτοιμα, και θα τα χρησιμοποιήσει όταν η οικονομική κρίση προκαλέσει εξεγέρσεις, ή όταν υπάρξει (μεγάλη) τρομοκρατική ενέργεια...

Αυτοί είναι έτοιμοι... Εμείς οι Χριστιανοί είμαστε πνευματικά έτοιμοι;; Ή μήπως ψάχνουμε για πνευματικούς που θα μας αφήνουν στον ύπνο μας;...

   Χρειάζεται προσοχή στο θέμα των μεταναστών, που είναι κι αυτοί συνάνθρωποί μας, αν και οι περισσότεροι είναι απροσάρμοστοι, μάλλον λόγω θρησκεύματος, στον τρόπο ζωής της σύγχρονης Ευρώπης. Ακόμη και εκεί που περνάνε καλά φτιάχνουν γκέτο όπως στην Γερμανία. Επίσης σε περίπτωση επίθεσης της γείτονος εναντίον της χώρας μας, είναι πολύ πιθανόν να ταχθούν μαζί της.

    Η παγκοσμιοποίηση τους χρησιμοποιεί για να μας ανακατέψει, και αργότερα αν χρειασθεί μπορεί και να τους βομβαρδίσει... για να μην κινδυνεύει πχ το Ισραήλ.

  Σαν Χριστιανοί πρέπει να τους δείχνουμε αγάπη, αλλά μετά προσοχής (δηλ. να μην εξαρτάμε την ασφάλειά μας από αυτούς) τώρα που οι καιροί δυσκολεύουν...

 

       Τι είπε για τους μετανάστες στην Αυστραλία ο πρωθυπουργός  Kevin Rudd:

    Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό, ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο. Αρμόζει, λοιπόν, να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας.  Αν ο Θεός σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου για να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.  tanea.gr  Σάββατο 23 Μαΐου 2009. Ολόκληρο το κείμενο αποθηκευμένο (doc)

Οι Τουρκικές προκλήσεις μας υπενθυμίζουν ότι δεν είναι δυνατόν να αλλάξουν κάποτε οι Τούρκοι. Μάλιστα όταν υποκινούνται από δικά τους και ξένα αρπαχτικά συμφέροντα στο Αιγαίο.

   Θυμηθείτε το σχέδιο που εμφανίστηκε στη λέσχη Μπίλντεμπεργκ, και βγήκε στη δημοσιότητα πριν χρόνια, σύμφωνα με το οποίο μετά το Κόσσοβο θα άρχιζε το Αιγαίο. Το Κόσσοβο παραμένει μια ανοιχτή πληγή, δεν έκλεισε.

   Αλλά δεν θα πετύχουν το σκοπό τους. Μόνο θα αποκαλύψουν την βαρβαρότητά τους, και επίσης την κακόβουλη διάθεση της "Συμμαχίας" απέναντι στη χώρα μας.

   Πρέπει λόγω των αμαρτιών μας να εκπληρωθούν και οι (περιστασιακά) άσχημες για τη χώρα μας προφητείες. Διότι όπως συχνά έχουμε πει, και λένε οι Γραφές, ο Θεός δεν προσωποληπτεί.

    Το Davos δεν βρίσκει απαντήσεις στην κρίση λέει το BBC (1-2-09), "και τελείωσε με κάλεσμα να αναδομηθεί το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα".  Αλλά η σαπίλα δεν μπορεί να φύγει από το σύστημα, όταν αυτή παραμένει στα μυαλά των ανθρώπων! Αν αυτά είναι διεφθαρμένα, διότι θεός τους είναι το χρήμα, είναι δυνατόν να υπάρξει καλυτέρευση;

    Η "φιλελεύθερη" νοοτροπία το χρήμα να είναι μέτρο όλων, και χάριν αυτού να σκοτώνονται οι άνθρωποι, αρχικά από το άγχος και τώρα με φυσική εξόντωση από τους πολέμους της Νέας Τάξης, έχει βιωσιμότητα; Μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη συνείδηση των ανθρώπων;

     Το παραπάνω μάλιστα άρθρο ανήκει σε μια ομάδα που έχει θέμα: Πόσο άσχημα πρόκειται η κρίση να εξελιχθεί; (29-1-09) Που δηλώνει ότι το μέλλον είναι ζοφερό ακόμη και για τους "ιερείς του χρήματος", χρηματιστές τραπεζίτες κλπ. Χαρακτηριστικό είναι άλλο άρθρο της ίδιας ομάδας: "Αυτό είναι το Νταβός αλλά όχι όπως το ξέραμε". Που εξηγεί ότι ήδη οι αφίξεις ήταν πολύ προσγειωμένες, αφού δεν υπήρχαν πολλές τέτοιες με ελικόπτερα, τα έξοδα των ομάδων πεσμένα ίσως και πάνω από 30%,  και τελικά φαινόταν να έχει χάσει το νόημά του, αφού πολλοί σημαντικοί άνθρωποι του χρήματος παρέμειναν, στα γραφεία τους της Νέας Υόρκης.

       Μήπως λοιπόν πρέπει να αναρωτηθούμε, και πιο πολύ όσοι μελετούν τις προφητείες, αν ο καιρός του θανάτου του 2ου θεού της Βαβυλώνας έφτασε; Ο πρώτος θεός της Βαβυλώνας, δηλ. η ουτοπία του ανατολικού μπλοκ, γκρεμίστηκε από το θρόνο της, ήδη από το 1990. Τώρα είναι η σειρά του 2ου θεού, ο οποίος για να μην κάνουμε λάθος, και τον μπερδέψουμε με κάποιον άλλο, μας εξηγεί ο προφήτης Δανιήλ, ότι τότε και τώρα έχει σχήμα φιδιού (=$=δολάριο) και μάλιστα μεγάλου (δράκων), αφού εξουσιάζει ένα μεγάλο μέρος της παγκόσμιας Βαβυλώνας στην οποία ζούμε!

      3ο Παγκόσμιο πόλεμο για να σωθούν οι ολιγάρχες...  προτείνει ο οργανισμός Ροκφέλλερ - Φορντ/Κάρνεγκι που βρίσκεται πίσω από τη RAND, στο Πεντάγωνο...!

(htm)   (doc)    (pdf)

      Σύμφωνα με τα Καμπαλιστικά - αποκρυφιστικά τυπικά, πρέπει να δοθεί προειδοποίηση πριν να γίνει κάποια βρωμοδουλειά, όπως φτιαχτή (false flag) τρομοκρατική ενέργεια. Αυτό γίνεται για όσους μπορούν να καταλάβουν (γιατί μ' αυτό δείχνουν ότι "αξίζουν" να γλυτώσουν), αλλά και για να έχουν "ήσυχη συνείδηση" οι δράστες. Και επειδή σήμερα ο αποκρυφισμός προωθείται σαν θρησκεία πλέον, από τους κυβερνώντες τις μεγάλες δυνάμεις της Δύσης και κατευθύνοντες τα μέσα ενημέρωσης (και πλύσης εγκεφάλου), είναι λογικό και πρέπον να έχουμε τα μάτια μας ανοικτά σε τέτοιες προειδοποιήσεις. Δεν ελπίζουμε ότι αυτές θα μας σώσουν, αλλά απλώς ότι θα μας κάνουν πιο προσεκτικούς. Μια τέτοια προειδοποίηση λοιπόν ήρθε από πολύ επίσημη μεριά στις 12 Ιανουαρίου. Όταν αποκαλύφθηκε, έστω και σε λίγους σχετικά, μετά μια εβδομάδα περίπου βγήκε από τη δημοσιότητα χωρίς καμμιά εξήγηση, δείγμα ότι δεν την έβαλε εκεί κάποιος τυχαίος.

       Το πειστικό μέρος της υποθέσεως είναι ότι σ' αυτήν συνδέεται η πολιτική συνθηματολογία (Νέα Αυγή) των αποκρυφιστών που ανέβηκαν στα ηνία της Αμερικής πίσω από τον Ομπάμα, με άλλα γνωστά αποκρυφιστικά σύμβολα όπως ο ήλιος στο θερινό του ηλιοστάσιο κλπ. Δίνει ακόμη και ημερομηνίες, αλλά εμείς ας λάβουμε κυρίως υπ' όψιν μας την επικινδυνότητα της υποθέσεως, ιδιαίτερα αν έχουμε επαφές, ή προετοιμάζουμε ταξίδια στις μεγαλουπόλεις της Δύσης. Δείτε οπωσδήποτε το σχετικό σύνδεσμο:

SOS- NEW DAWN - BLACKJACK - ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ -SOS

Περισσότερες επεξηγήσεις στο: Τι θα γίνει το 2012;

      Το σχέδιο της Νέας Τάξης είναι τέτοιο που απαιτεί καταστροφή της παλιάς, για να έρθει η νέα. Μην λησμονείτε αυτά που γράψαμε σε άλλη σελίδα :

     «Δεν τους ενδιαφέρει αν χάσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα μεταφέρουν την ισχύ σε ιδιωτικές δυνάμεις (εταιρίες) τέτοιες όπως η Halliburton (γνωστή και σαν εταιρία του Cheney). Καταστρέφουν το υπόλοιπο του κόσμου οικονομικά. Ελπίζουν να ιδρύσουν μια αυτοκρατορία...

      Αυτό είναι το πραγματικό θέμα. Και οι απειλές προς Ρωσία, Κίνα, και Ινδία στην Ασία, είναι τα πραγματικά θέματα... Αν δεν το καταλαβαίνουμε, αν νομίζουμε ότι το ζήτημα είναι το Ιράν, ή αν νομίζουμε ότι το ζήτημα είναι το Ιράκ, τότε είμαστε ανόητοι. Διότι αυτά είναι μερικώς οι είσοδοι προς την μεγαλύτερη κρίση...» Lyndon LaRouche

 Επείγον:

Τι σχεδιάζει και τι προβάλλει η Νέα Τάξη για το 2012,

από που καθοδηγείται, και  ...πως θα γλυτώσουμε! (pdf 2.6 MB)

Σχετικοί σύνδεσμοι:

BLACKJACK   Το αστέρι του γ. Πορφυρίου   2012-περιβάλλον   2012-πάπας

 I Ching και δαίμονες της τράπουλας, από τον Χαρ. Βασιλόπουλο    CERN    Blue Beam

Από την "Ορθοδοξία και τη θρησκεία του μέλλοντος" (Rose)  Αντίχριστος-κλωνοποίηση       Νοστράδαμος     Underground Bases & NWO

Αριστερά το λογότυπο των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου, το 2012. Μεταφράζεται αναδιπλούμενο (όπως βλέπετε) σε Zion δηλ. Σιών! Δεν προσπαθούν να μας σύρουν επομένως στην πλάνη τους οι αποκρυφιστές;

 

 Προφητικά αποφθέγματα του γέροντος Αμβροσίου Λάζαρη

Πνευματικού της Μονής Δαδίου (+2006)

Επιλογή και σχόλια υπό Μοναχού Λεοντίου, της Ι. Μ. Αγίου Διονυσίου Αγίου Όρους

Και άλλη ενέργεια σαν την 11η Σεπ 2001 προβλέπει ο γέροντας!    (pdf)

 Τα εμφυτεύσιμα τσιπς RFID  (htm)       εκτυπώσιμο (pdf)

Μαζί με τις ευχές μας για

Καλό Πάσχα,

 παραθέτουμε από το Σάββατο του Ακαθίστου του 2005 σπάνια στο είδος βιντεοληψία, μέσα στην Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου.

Γνήσια πνευματική τροφή και αληθινό ψυχο-φάρμακο!

Ασκήτρια στον κόσμο:    Λαμπρινή από την Αρτα (pdf)

Όπως γράψαμε στο "τι θα γίνει το 2012" ο Blair πάει για πρώτος μόνιμος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης!  Ή όπως το λέει καλύτερα η Independent (5-4-2009) να στεφθεί (Βασιλιάς ουσιαστικά) αφού θα είναι "μόνιμος πρόεδρος"!  Blair steps up fight to be crowned first "President of EU"  ή αποθ. σελίδα (doc)

Είδατε πρόοδο μέσα στην Παγκοσμιοποίηση;

Οι σοσιαλιστές (Blair) στέφονται "μόνιμοι πρόεδροι" - Βασιλιάδες!!

Οι δικοί μας (Έλληνες)πολιτικοί μιλούν ακόμη για "αριστερά" και "δεξιά" ενώ η Παγκοσμιοποίηση κοντεύει να ολοκληρωθεί...και να εμφανίσει τον Αντίχριστο - Βασιλιά της.

Αντί να κοιτάξουν πως θα αντιμετωπίσουν τον ολοκληρωτισμό της Παγκοσμιοποίησης, ποζάρουν σαν θίασος έργου που παιζόταν πριν 50 χρόνια!!!

  Ο άγιος Ιγνάτιος Μπριαντσανίνωφ προειδοποιεί, και το υπενθυμίζουμε, ότι η αμαρτία στους έσχατους καιρούς θα φτάσει στο αποκορύφωμά της, και μάλιστα θα έχει το επικάλυμμα της ευσέβειας! (Δείτε "Η Βασιλεία του Θεού και ο Αντίχριστος" )

        Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος ήταν υποτίθεται εντεταλμένος να μας σώσει με τους πολέμους που έκανε. Τώρα ο Blair (δεξιά), ο οποίος υποκινούσε στους πολέμους τον Bush, έγινε καθολικός με τις ευλογίες του πάπα, ίσως για να εκπροσωπεί καλύτερα τα συμφέροντα του Βατικανού στη Νέα Τάξη, ενώ έγινε και καθηγητής Θεολογίας (έκπληξη;) στο Yale! Έτσι είναι έτοιμος εάν πάρει το θώκο του προέδρου της Ε.Ε. να δράσει σαν πάνοπλος "σταυροφόρος" εναντίον των εχθρών της Νέας Τάξης, δηλ. όλων σχεδόν των λαών του πλανήτη (εκτός του Ισραήλ)!

Ο David Icke με ιδιαίτερη αναφορά στα γεγονότα της Ελλάδος, σας παρακαλεί από το site του, να μην διαδηλώνετε βίαια, διότι ακριβώς αυτό θέλουν οι Νεοταξίτες. Εννοεί βέβαια τους κουκουλοφόρους, που δεν είσαστε εσείς!! "PLEASE DON'T RIOT... IT'S JUST WHAT 'THEY' WANT" Ενημερώνει σε πολλά θέματα που δεν θίγονται από τα media, αλλά οι αντιλήψεις του σε θρησκευτικά θέματα δεν πρέπει να λαμβάνονται υπ' όψιν μας.

Δίπλα, ο David Icke, μας θυμίζει ότι η τρομοκρατία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από αδίστακτα πρόσωπα για άνομα συμφέροντα. (Terror as a Tool of Empire!) Το ενδιαφέρον είναι ότι η Τέλεγκραφ που είχε βάλει το BlackJack, το τρομοκρατικό σενάριο στο οποίο ήδη αναφερθήκαμε, επέστρεψε δριμύτερη, προσθέτοντας διαρκώς καινούργιες σειρές από σλάϊτς!!! Κάτι που σημαίνει ότι ίσως το σενάριο να χρησιμοποιείται και σαν ψυχολογική υποβολή στην δια του φόβου αποδοχή της Νέας Τάξης. Αυτό είναι όμως αρκετό, ώστε να μη γίνουν τα ως τώρα προβαλλόμενα τρομοκρατικά κτυπήματα πράξη; Στα forums του Icke κυκλοφορούν διάφορες φήμες που δεν φαίνεται να συγκλίνουν κάπου. Θα αναμένουμε...

 Ο (τότε) πρόεδρος Μπους στις 13-1-2009 δηλώνει επίσημα στο CNN ότι δεν θεωρεί τα σενάρια για νέα τρομοκρατική ενέργεια στην Αμερική φτιαχτά, αλλά ότι "ο εχθρός είναι μέσα στην Αμερική!"

«Η δουλειά του προέδρου είναι να είναι επικεντρωμένος στο στόχο. Και ο στόχος είναι να προστατεύει τη χώρα από το να υποστεί χτύπημα! Ρωτάς αν ανησυχώ; Φυσικά και ανησυχώ για ένα εχθρό που ακόμη θέλει να μας πονέσει. Πολλοί λένε ότι αυτό είναι φτιαχτό. ότι δεν υπάρχει εχθρός. ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ότι ο επόμενος πρόεδρος (ΟΜΠΑΜΑ) θα το νιώσει ότι υπάρχει εχθρός»!  video
Δείτε πως χρησιμοποίησαν σαν ένα σχέδιο - project την τρομοκρατία στην περίπτωση της 11-9-2001  

     "Το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών οδηγεί την General Motors να καταθέσει αίτηση αναγκαστικής χρεωκοπίας έως την 1η Ιουνίου, μολονότι η αυτοκινητοβιομηχανία έχει δηλώσει δημοσίως πως θα μπορούσε να ανασυνταχθεί χωρίς την προσφυγή στα δικαστήρια, τονίζεται σε χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας Times της Νέας Υόρκης". (Καθημερινή, 13-4-09) Και συνεχίζει: "Το υπό μελέτη σχέδιο προβλέπει τη δημιουργία μίας νέας εταιρείας, η οποία θα αγοράσει τα «καλά» περιουσιακά στοιχεία της GM μετά την αίτηση χρεωκοπίας, τονίζει η Times"!!!

    Αυτά από τον Ομπάμα, από τον οποίο αρκετοί περίμεναν θαυματουργικές ικανότητες για να σώσει την οικονομία, ενώ χρηματοδοτήθηκε ο ίδιος από το υπερκεφάλαιο για να γίνει πρόεδρος! Και μάλιστα τώρα, όπως λέει το δημοσίευμα, άρχισε να οδηγεί σε υποχρεωτικό κλείσιμο εταιρείες, μόνο και μόνο για να καρπωθούν κάποιοι τα «καλά» περιουσιακά τους στοιχεία!!

     Τελικά η GM δήλωσε πτώχευση, το Αμερικανικό κράτος έδωσε μπόλικο χρήμα στις μεγαλο-εταιρίες που έλεγχαν την  GM, ενώ οι μικρομέτοχοι ήταν οι πιο χαμένοι...

    Εμάς λίγο μας ενδιαφέρει το πολιτικό μέρος της υποθέσεως, δηλ. τυχόν πολιτική συμπαιγνία για την άνοδό του Ομπάμα στην εξουσία κλπ. Αυτά πάντα υπήρχαν στην ιστορία. Μας ενδιαφέρει η σχέση του Ομπάμα με τους αποκρυφιστές Σιωνιστές, από θρησκευτική άποψη.

    Διότι αν εκτός από την πολιτική υποκρισία υπάρχει και θρησκευτική, καθοδηγείται δηλ. από Σιωνιστές αποκρυφιστές, και διαβάζει το Ταλμούδ σαν τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο Bush, βλέποντας συγχρόνως στα μάτια του πάπα τον "θεό" (δείτε video), τότε κι αυτός θα συνεχίσει σε πρώτη ευκαιρία τους πολέμους και μάλιστα στο όνομα όχι μόνο της "δημοκρατίας" και "ασφάλειας" και "ειρήνης" αλλά και του "Θεού"!!... Θα είναι αυτός ο προωρισμένος για το ρόλο του BlackJack (Μαύρος Βαλές = Μαύρος Βασιλιάς); Θα έχουμε δηλ. Βασιλιά στην Ε.Ε. (προαλείφεται ο Μπλαίρ), και όμοια στην Αμερική τον Ομπάμα (αφού είναι μαύρος) και με τα γεγονότα της αναρχίας θα εκτελεί χρέη μονάρχη;

 

Κυκλοφόρησε καινούργια έκδοση του RFID με κυάνιο μέσα στην εμφυτεύσιμη κάψουλα! Το έδειξε το Foxnews με την διευκρίνιση, ότι αν εφαρμοσθεί τελικά, τότε ο κάτοχός του θα μπορεί όταν θεωρηθεί τρομοκράτης να δηλητηριάζεται με εντολή μέσω δορυφόρου! Το GPS έτσι κι αλλιώς θα τον παρακολουθεί διαρκώς...

Οι επίδοξοι Βιο-τρομοκράτες βοηθούν τη Νέα Τάξη να προωθήσει το chip. (video)

 

Βλέπετε το μέγεθος του τσιπ αριστερά. Η επιστήμη πλέον έχει αρχίσει να γίνεται εξαιρετικά επικίνδυνη, διότι έχει φτάσει σε υψηλό βαθμό τελείωσης ενώ συγχρόνως δεν έχει αρχές και αξίες άλλες από το πρόσκαιρο χρήμα. Το οποίο μάλιστα γίνεται γρήγορα, μετατρεπόμενο  σε ηλεκτρονικό, όλο και πιο "άϋλο", όλο και πιο ανύπαρκτο για τους πολίτες, ελεγχόμενο και προσδιοριζόμενο από ένα παγκόσμιο κέντρο, αφανές κι αυτό!

 
Για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας
(αγγλικά): https://macedonia-evidence.org/   & Γράμμα στον Ομπάμα από καθηγητές πανεπιστημίων (αγγλικά):

 https://macedonia-evidence.org/obama-letter.html

 ή στα ελληνικά: doc ή  pdf  (16-6-2009).

και αποθηκευμένο σε doc ή pdf  (τέλος Μαΐου).

 

Από τον Μίκη Θεοδωράκη:  ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ! (12-4-2009)  doc

    Αξίζει να τονισθεί εδώ ότι η Νέα Τάξη χρησιμοποιεί τους ταλαίπωρους Σκοπιανούς για να προωθήσει τα διαλυτικά της σχέδια, όπως προβλέπεται για όλα τα κράτη του κόσμου, όχι μόνο την Ελλάδα αλλά ακόμη και την ίδια την Αμερική, τη Γερμανία, Γαλλία κλπ.  Αλλοίμονο όμως σε όποια χώρα συμπαραταχθεί με τη Νέα Τάξη. Θα τη χαϊδεύει, για να την οδηγήσει η ίδια σε συνεχείς προστριβές ή πολέμους για να κερδίσει μόνο φαντασίες...

    Διότι αν προβλέπεται να διαλύσουν τη Γερμανία σε καντόνια και τη Γαλλία, θα αφήσουν τους Σκοπιανούς ή Αλβανούς ή Τούρκους ή οποιουσδήποτε άλλους να επιτύχουν εθνικιστικά οφέλη; Η Παγκοσμιοποίηση δεν μπορεί να επιτευχθεί όσο υπάρχουν ακόμη ισχυρές χώρες, όπως έχομε γράψει. Πρέπει να διαλυθούν οι χώρες για να πάρουν τον ανεμπόδιστο έλεγχο οι εταιρίες των "τρελαμένων" διεθνών Τραπεζιτών.  

    Εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε τόσο ανόητοι ώστε να νομίζουμε ότι θα μας βοηθήσει η Νέα Τάξη! Ξέρουμε από τις προφητείες ότι θα πάθουμε στην αρχή των τοπικών συρράξεων μικρές ζημιές, αλλά αυτό θα μας ωφελήσει, διότι δεν θα καταστραφούμε από τους γενικευμένους εξολοθρευτικούς πολέμους που θα ακολουθήσουν και στους οποίους δεν θα λάβουμε μέρος. Τους Σκοπιανούς δεν τους συμφέρει να είναι εχθροί μας, τους ωθούν οι πουλημένοι πολιτικοί τους. Αλλά από τη "σαύρα" όπως έλεγε ο γέροντας Παΐσιος δεν πρέπει να φοβόμαστε. Μόνο να κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στην ιστορία, τους άλλους λαούς που πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια, και τους προγόνους μας, για να μην γίνουμε οι ίδιοι από αμέλεια αίτιοι της παραποίησης της Ιστορίας.

    Μετά το αιματοκύλισμα του πλανήτη από τη Νέα Τάξη και την κατάρρευση του θεοποιημένου χρηματικού της μοντέλου, θα ανατείλει μια νέα Χριστιανική εποχή, όπου οι λαοί θα δίνουν σημασία στις αξίες που τώρα ποδοπατούνται, και κατά συνέπεια θα υπάρξει ομόνοια και ειρήνη μεταξύ τους, για ένα διάστημα. Τότε η Ορθοδοξία θα διαδοθεί σε όλο τον κόσμο, στην αυθεντική παραδοσιακή της μορφή, και τότε βέβαια ούτε να θυμούνται δεν θα θέλουν το σημερινό χάλι τους οι Σκοπιανοί.

   Ο χρόνος πάντως τρέχει τώρα για όλα τα θέματα με τρελούς ρυθμούς, και από ότι φαίνεται οι πολιτικοί μας δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τα συμβαίνοντα. Μάλλον ζουν στην εποχή της παλαιοπολιτικής, 50 χρόνια πίσω. Μιλάνε ακόμη για αριστερά ή δεξιά ή προδευτικούς και συντηρητικούς, απατηλές αναμνήσεις δηλαδή... Προσπαθούν να συμβιβασθούν με τις παλαβές απαιτήσεις της Νέας Τάξης για να παραμείνουν στην εξουσία ή δέχονται αφόρητες πιέσεις;

      Πως εξηγείται η επαναφορά της Γιαννάκου στο προσκήνιο, με το θράσος να αυτοπροβάλλεται σαν δικαιωμένη για τη διαστρέβλωση της Ιστορίας; Κάνουν λανθασμένες επιλογές ή επίτηδες κατευθύνονται προς αυτές από τη μασονία και τα ξένα συμφέροντα;

    Νέο κατόρθωμα: Αφαίρεσαν το: «εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και αδιαιρέτου Τριάδος» από τα σχολικά βιβλία. (doc)   ή    pdf  

    Η διαστρέβλωση της Ιστορίας είναι ένα από τα χαρτιά των Ιλουμινάτι. Το ίδιο και οι πανδημικές ασθένειες.

     Εν τω μεταξύ τα 12 μίλια προωθούνται από την Αμερική, αλλά στο Αιγαίο καλούμαστε να τα βρούμε με την Τουρκία... δηλ. να κάνουμε υποχωρήσεις: ΠΙΕΖΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ "ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ" ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (Ρεσάλτο)

(δείτε και στη συνέχεια) αποθ. pdf  

    Επίσης ταυτόχρονα μουσουλμανοποείται το πεδίο στην Ελλάδα, με τη βοήθεια των ξένων μυστικών υπηρεσιών. Ερώτημα υποθετικό:  Αν βλέπατε μια αφίσα που είχε την αναγγελία μιας εκδήλωσης και την εκδήλωση αυτή φαινόταν πως την διοργανώνουν...

  • Η Επιτροπή κατά του Συμφώνου ασύλου και μετανάστευσης της ΕΕ

  • Η Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο

  • Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

  • Το ΕΝΑΝΤΙΑ

  • Η Πρωτοβουλία ΓΕΝΟΒΑ 2001

  • Το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα

  • Το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών

  • Το Στέκι Μεταναστών

  • Η διεθνιστική εργατική αριστερά

  • Το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.)

  • Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ για την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών

  • Η επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ

  • Το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ

  • και η ΕΛΜΕ Εύβοιας

  • προσθέστε και καμιά δεκαριά ακόμη που δεν βάλαμε γιατί από ένα σημείο και ύστερα βαριέσαι να ψάχνεις...
    Τι γνώμη θα σχηματίζατε; Ότι την οργανώνουν χιλιάδες; Και όμως 2 άτομα...  Δείτε:
    Οι πολλαπλές Κουκούλες του στρατού των Σόρος (Ρεσάλτο)

     Κι άλλο κατόρθωμα: Οι Τούρκοι επιστρέφουν στα... πάτρια εδάφη, μετά το 1821! Τούρκος θα είναι ο διοικητής του υποστρατηγείου του ΝΑΤΟ στη Λάρισα! (Παρόν)

ή δείτε μαζί και: «ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ» + Τούρκος διοικητής  pdf   ή  doc

     Αν λάβει κανείς υπ' όψιν του τις αντικοινωνικές κατά το πλείστον θέσεις των μικροτέρων κομμάτων, δεν είναι μόνο τα 2 μεγάλα κόμματα που φαίνονται συνεννοημένα στο βόλεμά τους για το κακό του τόπου. Από τις πολιτικές τους κατευθύνσεις πιο επικίνδυνες είναι οι πανθρησκευτικές τους ιδέες. Όλα, πολιτική και θρησκεία τα στριμώχνουν μέσα στο Νεοταξίτικο λεωφορείο! Μάλιστα χωρίς να συνειδητοποιούν ότι τώρα το λεωφορείο αυτό άρχισε να παίρνει τον κατήφορο που θα το συντρίψει στον επερχόμενο νέο παγκόσμιο πόλεμο, μαζί με όλα τα πονηρά σχέδια που κάνουν. Αυτό όπως είδαμε και στο παράδειγμα της RAND, το επιδιώκουν πλέον τα ίδια τα αφεντικά - ολιγάρχες της Νέας Τάξης.

      Εμείς ευχόμαστε να υπάρχουν πάντα δεκτικά της χάριτος του Θεού πολιτικά πρόσωπα για το καλό του τόπου μας, αλλά η μεγάλη τους έλλειψη τώρα φαίνεται σαν ένα ακόμη σημάδι της κρισιμότητας της εποχής μας, ένα σημάδι της σήψης η οποία όχι μόνο δικαιολογεί, αλλά και καθιστά απαραίτητη την παραχώρηση βίαιης εκκαθάρισης από μέρους του Θεού.

  Ο αντιπρόεδρος του Ομπάμα, Μπάϊντεν, επισκέφτηκε τη Σερβία και την καλεί χωρίς όρους, όχι όπως μέχρι τώρα, (που ήταν πχ να ικανοποιηθεί πρώτα το "Δικαστήριο" της Χάγης, να αναγνωρισθεί το Κόσσοβο από τη Σερβία κλπ), να μπει τάχιστα στην Ε.Ε. το ίδιο και η Βοσνία. Δείτε: Biden opens new page with Serbia. (στη φωτό είναι ο Biden με τον Tadic).

     Τι κάνει τον Biden τόσο βιαστικό;  Μήπως το ότι ετοιμάζεται το παγκόσμιο νόμισμα και πρέπει τα νομίσματα όλων των κρατών να ελέγχονται από κεντρικές Τράπεζες;  Αυτό είναι, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται και το καλόπιασμα των Σκοπίων από τον Σαρκοζύ! Πρέπει ακόμη και τα Σκόπια από ότι φαίνεται να μπουν στο κοινό νόμισμα. Στα πλαίσια του κοινού νομίσματος το πιο βολικό για τη Νέα Τάξη είναι η κωδικοποίηση όλων των πολιτών μέσω ενός κεντρικού αριθμού αναφοράς για τον καθένα.

   Για τον ίδιο σκοπό στην Ελλάδα άρχισε η χρησιμοποίηση του Α.Μ.Κ.Α. (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης). Το θέμα είναι δημοκρατικό, ο περιορισμός των ελευθεριών του πολίτη από κέντρα ηλεκτρονικού ελέγχου στα οποία όσοι έχουν πρόσβαση θα καθορίζουν πατώντας λίγα κουμπιά τις τύχες μας, ενώ απόρρητο δεν είναι δυνατόν να υπάρξει αφού οι χάκερς χτυπάνε ακόμη και το Αμερικανικό Πεντάγωνο. Είναι συγχρόνως και θέμα πνευματικό με την έννοια ότι υποβιβάζεται η πνευματική ζωή και γίνεται ακόμη πιο υποτελής στα οικονομικά συμφέροντα της καταχθόνιας ελίτ που καθοδηγεί τα πράγματα στον πλανήτη. Τα χρήματα των πιστών θα κατευθύνονται προς τις υπάκουες στη Νέα Τάξη "εκκλησίες", ενώ οι αντιδραστικοί πολίτες και εκκλησίες θα διώκονται. Βρισκόμαστε στο δρόμο που οδηγεί στο χάραγμα, και αν και το Α.Μ.Κ.Α. δεν μπορεί τώρα να χαρακτηρισθεί το τελικό χάραγμα, ανοίγει όμως για εκεί το δρόμο.

       Κατά το Υπουργείο, σκοπός του Πληροφοριακού Συστήματος ΑΜΚΑ-ΕΜΑΕΣ είναι :
α. η απονομή ενός μοναδικού, μόνιμου και ενιαίου Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) σε κάθε ασφαλισμένο ή συνταξιούχο της Χώρας, είτε πρόκειται για Έλληνα υπήκοο είτε όχι.
β. η δημιουργία, με βασικό στοιχείο αναγνώρισης τον ΑΜΚΑ, του Εθνικού Μητρώου όλων των Ασφαλισμένων, Συνταξιούχων και Εργοδοτών της Χώρας (ΕΜΑΕΣ), το οποίο τηρείται μηχανογραφικά και θα περιλαμβάνει τόσο τα ατομικά στοιχεία αυτών όσο και το ιστορικό του κάθε ασφαλισμένου αναφορικά με τους Ασφαλιστικούς Φορείς στους οποίους υπήρξε είτε σαν ασφαλισμένος είτε σαν συνταξιούχος.
γ. η διαχρονική λειτουργία και εκμετάλλευση του ΑΜΚΑ - ΕΜΑΕΣ.

       Επίσης ορίζονται τα υποχρεωτικά στοιχεία:
Για την καταχώρηση ενός ασφαλισμένου ή συνταξιούχου στο ΕΜΑΕΣ θα πρέπει υποχρεωτικά να υπάρχουν τα παρακάτω στοιχεία του:

  1. Επώνυμο κατά την γέννηση

  2. Σημερινό επώνυμο

  3. Όνομα

  4. Όνομα πατέρα

  5. Όνομα μητέρας

  6. Ημερομηνία γέννησης

  7. Φύλο

  8. Υπηκοότητα

  9. Φορέας στον οποίο ασφαλίζεται

  10. Αριθμός Μητρώου (Α.Μ.) στο Φορέα ή Κλάδο

  11. Ημερομηνία έναρξης ασφάλισης ή συνταξιοδότησης στο Φορέα ή Κλάδο

  12. Κατηγορία σύνταξης (μόνο για συνταξιούχους)

  13. Δ/νσης κατοικίας ή εργασίας για την αποστολή της Κάρτας Κοινωνικής Ασφάλισης

  14. Αριθμός Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου

  15. Έτος πρώτης ασφάλισης σε Φορέα Κύριας Ασφάλισης (μόνο για ασφαλισμένους)

      Πρόκειται για 15 στοιχεία που θα βρίσκονται στη βάση του ΑΜΚΑ, μεταξύ αυτών ο αριθμός ταυτότητος ή διαβατηρίου. Είναι βέβαια προφανές ότι δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα εντελώς ξεκάρφωτο αριθμό Κοινωνικής Ασφάλισης!

Τι λέει για το ΑΜΚΑ ο γ.γ. του υπουργείου Απασχόλησης κ. Μαμμωνάς (!)  ΑΜΚΑ (flv)

         Η πορεία του όλου εγχειρήματος είναι αρκετά βραδεία, από το 1993 που ξεκίνησε μέχρι σήμερα. Δεν πρέπει να μας πανικοβάλλει η επανεμφάνισή του στο προσκήνιο τελευταία, αλλά να μας προβληματίζει.

     Περισσότερο πρέπει να δώσουμε προσοχή στην πνευματική μας αφύπνιση, και να αντιληφθούμε ότι δεν πρέπει να αναβάλουμε την τακτοποίησή μας μέσα στην Ορθόδοξη αγωνιζόμενη στη Γη Εκκλησία, που κυρίως Μυστηριακά, γνωρίζει και ξεπερνά όλες τις δυσκολίες. Διότι όπως είπε ο Κ. Ιησούς Χριστός, έτσι συμβαίνει στους αληθινά πιστούς της Εκκλησίας Του: «εάν έχετε πίστη σαν κόκκο σιναπιού, θα πείτε στο όρος αυτό, να μεταβείς  από εδώ εκεί, και θα μεταβεί, και τίποτα δεν θα σας είναι αδύνατο». Το θέμα λοιπόν είναι να μην χάσουμε την πίστη μας, από αμέλεια στην πνευματική μας ζωή, και με την επίδειξη παραπλανητικών δυνάμεων από τη μεριά των απίστων, ή εκφοβισμού, πάμε να προσκολληθούμε σ' αυτούς (ό μη γένοιτο), για να είμαστε δήθεν ήσυχοι...

       Αλλά ανάπαυση, ειρήνη και ησυχία στην ψυχή δεν υπάρχει όπου μας οδηγεί το κακό. Και εξ άλλου αυτό σημαίνει κακό, η έλλειψη του καλού.

       Ας εξετάσουμε το θέμα και από άλλη πλευρά. Όπως έχει γραφεί και στο όραμα του Αγίου Ιωάννου της Κροστάνδης όποιος υποστηρίζει ένα αντίχριστο σύστημα συντασσόμενος μαζί του, αυτο-προσδιοριζόμενος πλέον μέσα από αυτό, θεωρείται σφραγισμένος ασχέτως αν δεν έχει λάβει το τελικό σφράγισμα! Αυτό συνέβη πχ με αυτούς τους μπολσεβίκους που απαρνήθηκαν εντελώς την πίστη τους στο Θεό ή την έβλεπαν μέσα από τα πενιχρά περιθώρια που τους άφηνε η ιδεολογία τους. «Ένα από τα πιο ισχυρά μηνύματα του οράματος είναι ότι στις έσχατες μέρες που ζούμε οι άνθρωποι θα παρασύρονται από τις Σατανικές δυνάμεις, και όσοι υποταγούν ή όπως είπαμε πιο πριν (στην ενότητα 08), «τα βρουν» μαζί τους, θα θεωρούνται σφραγισμένοι από τον Σατανά» (εν.14). Εννοείται ότι όσοι ζούσαν στην Σοβιετική επικράτεια δεν θεωρούνται καταδικαστέοι γι' αυτό το γεγονός (!), αλλά μόνο όσοι έδρασαν αντίθετα από τις εντολές του Θεού φονεύοντας, βλασφημώντας κλπ, όπως επεξηγείται και στο όραμα

 

Θυμηθείτε για τις σχέσεις Νέας Τάξης και Εκκλησίας (Μοναχού Αρσενίου)

doc        pdf 

 

 Συνεχίστε στη σελίδα 2009-b  

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 

Κ Ε Ν Τ Ρ Ι Κ Η

Π Ρ Ο Φ Η Τ Ε Ι Ε Σ Β Ι Β Λ Ι Α Δ Ι Α Φ Ο Ρ Α Ν Ε Α  Τ Α Ξ Η

Ε Μ Ε Ι Σ

 

[Νέα τάξη -Οικουμενισμός- Ορθοδοξία] [Τρομοκρατία] [Τρομοκρατία+] [Ασίζη] [WCC] [Ορθόδοξοι στο WCC - Φωτογραφίες][Ιράκ] [Λίβανος [Ορθόδοξοι - Παπικοί] [Πάπας-Εβραίοι] [Φανάρι-Πάπας] [Καιρός] [Πολυμέσα] [Φωτογραφίες] [Σεισμοί]  [666-υπολ]  [Barcode] [Τραχώνι] [Φήμες-Μεσσηνία] [Νοστράδαμος] [Πυρκαγιές] [Φωνές] [Οσετία] [ΠΕΙΝΑ] [CERN] [RFID] [AMKA] [2005] [2006] [2007] [2008] [2009b] [2010] [2011]  [+2012]  [Links] [περιεχόμενα]

  Αναζήτηση μέσα στο site: