ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ...  

                               ...ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

 

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ

                ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

 

 

 

  ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ

  ΘΕΜΑΤΑ,   2005 ΚΑΙ ΠΡΙΝ

 

 

 

 

 

 

Μέγας Βασίλειος

Πολλοί που δυσχεραίνονται από τις υποθέσεις του βίου, βιάζονται να φύγουν από τη ζωή και επικαλούνται τον θάνατο, προς τους οποίους καλώς αρμόζει να λέγεται το ειπωμένο από τον προφήτη Αμώς: «Ουαί οι επιθυμούντες την ημέρα Κυρίου. Και αυτή είναι σκότος και όχι φως».

Μεγάλου Βασιλείου ερμηνεία στον προφήτη Ησαΐα

 

Αρχεία σε pdf μορφή (adobe reader)

Εδώ θα βρείτε:

 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΕΣΗ

 

Δείτε επί τη ευκαιρία ότι το "υπερουράνιο ύδωρ" το οποίο κατά τον Μ. Βασίλειο συμμετείχε στον κατακλυσμό, βρέθηκε πλέον να έχει αφήσει σαφή τα ίχνη του στους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. Και στη Σελήνη όπου βρέθηκε από ενωρίς:

Astrobiology Top 10: Water Flows on Mars

- - - - -

Επίσης: Χιονοστιβάδες στον Αρη. (NASA Orbiter Reveals Avalanches on Mars)

- - - - -

και: BBC (29-7-2005)

Ice lake found on the Red Planet ή αποθηκ.

 

Και η ESA ανακαλύπτει περιοχές με παλιά ποτάμια στον ΑΡΗ :

Evidence of flooding at Mangala Valles

 

Υπερουράνιο ύδωρ είναι το πέραν, επάνω, της ατμοσφαίρας.

Τέτοιο είναι το νερό των παγωμένων μετεωρολίθων το οποίο συμμετείχε στον κατακλυσμό πριν λίγες* χιλιάδες χρόνια, και άφησε τα ίχνη του σ' όλο το ηλιακό σύστημα. Γι' αυτό βρίσκουμε παγωμένο νερό ακόμη και στην Σελήνη και τον Αρη!   Δεξιά:

 3D φωτογραφία από το διαστημικό όχημα ESA Mars Express με τα ποτάμια στη Mangala Valles

αποθ. φωτογραφία (800χ533)

* παρατηρείστε τους κρατήρες πόσο λίγοι είναι. Αν είχαν περάσει εκατομ. χρόνια που λένε μερικοί, η φωτογραφία θα ήταν γεμάτη από τα ίχνη τους.

 

Η NASA  βομβαρδίζει τη Σελήνη

 για να δει τι νερό υπάρχει σε κάποιες παγωμένες περιοχές!

(9-10-2009) htm

ή αποθηκ.  pdf

Το νερό των παγωμένων μετεωρόλιθων πέρασε προφανώς και από τη Σελήνη.

δεξιά σχηματική αναπαράσταση

 

Νεότερο άρθρο λέει ότι βρέθηκε παγωμένο νερό στη Σελήνη:

Nasa's LCROSS mission proves once and for all there is water on the Moon (13-11-2009)  

 

 

Στα αγγλικά:

Earth water came from space

αποθ. σελ.

++++++++

Το έξω του ηλιακού συστήματος ύδωρ θυμίζει την μέχρι πρότινος ακατάληπτη αποκάλυψη του Αγίου Ανδρέα του Σαλού ότι σε κατάσταση θωρίας πνευματικής, ψάχνοντας να βρει τα όρια του υλικού Σύμπαντος, συνάντησε ζώνες νερού και φωτιάς.

Οι Προφητείες, σε άλλη έκδοση, του Αγίου Ανδρέα του δια Χριστόν Σαλού, με επεξηγήσεις υπό ΛΜΔ.

 

 

    

     Είναι περιληπτική αναφορά (από το Μοναχό Λεόντιο), στη Θεόπνευστη εργασία του Μεγάλου Βασιλείου, στις 6 πρώτες ημέρες της Δημιουργίας, την "Εξαήμερο".

       Aπλά, αλλά και συγχρόνως επιστημονικά, θεμελιώνεται η πρώτη γνώση του ανθρώπου για την κτίση και το Δημιουργό της.

       Αξίζει να προσεχθεί το πόσο εύκολα, ο Ορθόδοξος αυτός δάσκαλος της Οικουμένης, ξεχωρίζει την επιστήμη από την αποκάλυψη, που γίνεται από το Θεό στους Αγίους και δι' αυτών φτάνει και σε μας, και πόσο άνετα κινείται ανάμεσα στη γνώση που προέρχεται από τις δύο αυτές πηγές, χωρίς να τις ανακατεύει.

      Αν οι παπικοί είχαν επαφή με τους πατέρες της Εκκλησίας και δεν ακολουθούσαν τυφλά τους αρχομανείς πάπες τους, δεν θα έπεφταν ποτέ σε ολέθριες πλάνες, σαν αυτές που προκάλεσαν την καταδίκη του Κοπέρνικου και του Γαλιλαίου!

       Και οι προτεστάντες αν αναγνώριζαν τους Αγίους Πατέρες, δεν θα έφτιαχναν άλλη έκδοση Χριστιανισμού ο καθένας, και δεν θα έπεφταν σε χειρότερες γκάφες από αυτές του παπισμού...

 

Δείτε σχετική είδηση: D. Telegraph ή

αποθηκευμένο pdf με φωτογραφίες και επεξηγήσεις

 (αγγλ. 453ΚΒ)

 

 

Το νερό στη Σελήνη ήρθε προφανώς από μακριά, γιατί η ίδια δεν έχει ατμόσφαιρα.

Αλλά αφού υπάρχουν αυτά τα παρόμοια ίχνη νερού σε όλους τους πλανήτες και δορυφόρους του ηλιακού μας συστήματος που ερευνήθηκαν ως τώρα, δεν σημαίνει αυτό ότι υπήρξε ένας γενικός κατακλυσμός του ηλιακού συστήματος από παγωμένους μάλλον μετεωρόλιθους Μήπως λοιπόν ο Βιβλικός κατακλυσμός όχι μόνο δεν ήταν τοπικός στη Γη, αλλά έγινε σε ολόκληρο το ηλιακό σύστημα;

+++++++++++++++++

Είδηση της 22-10-2011:

«Το νερό της Γης προήλθε από το διάστημα»

Το δημοσίευμα αυτό από την "Πράβδα" αναφέρεται σε άρθρο του περιοδικού "Science" της 20ής Οκτωβρίου 2011.

«Το αστεροσκοπείο, λέει, Herschel, ανακάλυψε σε μια ενδιαφέρουσα περιοχή κοντά σε ένα αστέρι ένα εύρημα που μπορεί να εξηγήσει την προέλευση του νερού στην Γη».

«Η προέλευση του νερού του πλανήτη αποτέλεσε το αντικείμενο μακράς αντιπαράθεσης μεταξύ των επιστημόνων. Σήμερα, πιστεύεται ότι ήρθε στη γη μέσω των πτώσεων με κομήτες και αστεροειδείς κατά τη διάρκεια του σχηματισμού του ηλιακού συστήματος.

Ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη (20) στο περιοδικό Science διαπίστωσε ότι υπάρχει άφθονο νερό απλωμένο έξω από το ηλιακό σύστημα, γεγονός που επιβεβαιώνει την υπόθεση ότι «προσεδαφίσθηκε» στη γη, χάρη σε αυτά τα ουράνια σώματα»...

Αυτά από την Πράβδα. Ασχέτως τι έγινε στην Δημιουργία από επιστημονικής άποψης, εκείνο που βρέθηκε δηλ. το νερό έξω από το ηλιακό σύστημα, επιβεβαιώνει ότι υπάρχει πλέον σε γνωστή θέση και η ποσότητα του νερού που συμμετείχε στον κατακλυσμό, ένα φαινόμενο πιο κοντά σε μας. Διότι όπως είδαμε πριν τα αποτυπώματα των ποταμιών στους πλανήτες και τους δορυφόρους τους και οι παγωμένες ποσότητες νερού στη Σελήνη, μας θυμίζουν πιο πρόσφατη δραστηριότητα από την αρχική δημιουργία.

 

++++++++++++

 

Η NASA αναγγέλλει παγωμένο νερό και στον Ερμή!

(29 Νοεμβρίου 2012, από NewsyScience)

Δείτε βίντεο: NASA Announces Water Ice and Organics on Mercury https://www.youtube.com/watch?v=auT6xF3wSys

 

Το νερό βρίσκεται λένε στον Β. Πόλο του Ερμή που δεν τον βλέπει ποτέ ήλιος, και πρέπει να προήλθε από κάποια εξωτερική αιτία, όπως κομήτη ή μετεωρόλιθο από πάγο.

 

 

Νερό παγωμένο και σε κρατήρες του ΑΡΗ...!

Ο κρατήρας Καραλιόφ βρίσκεται κοντά στο βόρειο πόλο του κόκκινου πλανήτη και στο εσωτερικό του, έχει συσσωρευτεί πάγος διαμέτρου 60 χιλιομέτρων και πάχους 1,8 χιλιομέτρων. Μια εντυπωσιακή φωτογραφία κρατήρα του πλανήτη Άρη, με πάγο στο εσωτερικό του, έδωσε στη δημοσιότητα ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος (ESA). Πρόκειται για τον μεγάλο βαθύ κρατήρα Καραλιόφ, διαμέτρου 82 χιλιομέτρων, που βρίσκεται κοντά στο βόρειο πόλο του κόκκινου πλανήτη. Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, στο εσωτερικό του κρατήρα έχει συσσωρευτεί πάγος διαμέτρου 60 χιλιομέτρων και πάχους 1,8 χιλιομέτρων. Ο πάγος είναι μόνιμος στον κρατήρα, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί «παγίδα ψύχους», επειδή παγιδεύει παγωμένο αέρα και έτσι εμποδίζει το λιώσιμο των πάγων, ακόμη και στη διάρκεια του εξάμηνης διάρκειας καλοκαιριού.

     Ο ξηρός Άρης κάποτε είχε νερό, κοιλάδες και τάφρους - Οι φωτογραφίες που το αποδεικνύουν (21-2-2019).  Νέες φωτογραφικές από τον δορυφόρο της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας (ESA) στον Άρη δείχνει σύμφωνα με τους επιστήμονες σημάδια ύπαρξης τρεχούμενου νερού στην αρχαιότητα. Σύνδ.

    Οπότε το παζλ ολοκληρώνεται: Όλο το πλανητικό σύστημα δέχτηκε αυτή τη βροχή  μετεωρόλιθων από παγωμένο νερό. Κάτι πολύ πρόσφατο σε σχέση με την ηλικία της Γης. Ίσως της εποχής του Βιβλικού κατακλυσμού πριν μερικές χιλιάδες χρόνια.

    Έτσι ο κατακλυσμός μοιάζει να είναι όχι μόνο ένα πλανητικό φαινόμενο, που μερικοί το περιορίζουν σε τοπικό, αλλά γενικότερο συμβάν όλου του ηλιακού συστήματος!

+ + + + +

ΕΙΔΗΣΗ 15.10.2021 NASA:

    Η Ευρώπη είχε νερό. Βρέθηκαν υδρατμοί στην ατμόσφαιρά της!

 

«Υδρατμούς στην ατμόσφαιρα της Ευρώπης, του δορυφόρου του Δία, εντόπισε το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble, όμως μόνο στο ένα ημισφαίριό της»! (Υποδεικνύει μονόπλευρη πρόσπτωση παγωμένου νερού, παλιότερα, στην Ευρώπη).

     Η παγωμένη Ευρώπη, ένας από τους 79 δορυφόρους του μεγαλύτερου πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος, είναι ο έκτος μεγαλύτερος δορυφόρος στο ηλιακό σύστημα, όντας μεγαλύτερη και από το νάνο πλανήτη Πλούτωνα. Η μέση θερμοκρασία της είναι μείον 170 βαθμοί Κελσίου και η ατμόσφαιρά της είναι πολύ αραιή (έχει μόλις το ένα δισεκατομμυριοστό της επιφανειακής πίεσης της γήινης ατμόσφαιρας).

    Τώρα, για πρώτη φορά οι επιστήμονες, με επικεφαλής τον Λόρεντς Ροθ του σουηδικού Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας (ΚΙΤ) στη Στοκχόλμη, οι οποίοι έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό γεωφυσικής Geophysical Research Letters, δήλωσαν ότι «η ανίχνευση σταθερής παρουσίας νερού στην Ευρώπη συνιστά έκπληξη, επειδή οι επιφανειακές θερμοκρασίες της είναι τόσο χαμηλές». Παρά τις τόσο χαμηλές θερμοκρασίες, όπως δείχνουν οι νέες παρατηρήσεις, ο πάγος της Ευρώπης μετατρέπεται απευθείας σε υδρατμούς, χωρίς να προηγηθεί η ενδιάμεση υγρή φάση (κάτι ανάλογο γίνεται και στον Γανυμήδη).

  Η Ευρώπη εκτιμάται ότι, κάτω από την παγωμένη επιφάνεια της, διαθέτει ένα τεράστιο ωκεανό. Γι' αυτό οι "Εξελικτικοί" επιστήμονες πιστεύουν  ότι "θα μπορούσε να φιλοξενεί μορφές ζωής"...!   (Τη θεωρία της "Εξέλιξης" την ευλόγησε κι ο πάπας!)

Η επιστημονικότητα της

Θρησκείας

 

 

 

 

     Από συνομιλίες νέων, την εποχή του πατρός Επιφανίου Θεοδωροπούλου. Αξιοσημείωτη η αναφορά του λήμματος ότι:

 "Ο αθεϊσμός είναι θρησκεία".

 

στην κορυφή

Αποδείξεις και εμπειρίες

   

      Ομοίως από συνομιλίες νέων, την εποχή του πατρός Επιφανίου  Θεοδωροπούλου.

Δράκοι και ροζ ελέφαντες

   

      Επίσης από συνομιλίες νέων, την εποχή του πατρός Επιφανίου  Θεοδωροπούλου.

Ανθρωποκεντρική θεώρηση των προβλημάτων του ανθρώπου

 

   

        Απάντηση σε επιστολή ψυχιάτρου, του Σεβ. Μητροπολίτου Καρπενησίου κ.κ. Νικολάου

 

στην κορυφή

ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΕΙΜΩΝΕΣ

 

      

      "Σημείο των καιρών" που ζούμε, οι ειδήσεις για την αλλαγή του κλίματος του πλανήτη. Παρ' όλα τα λεγόμενα πάντως, πριν τις ημέρες του τελευταίου Αντιχρίστου, θα υπάρχουν έκτακτα φαινόμενα όχι μόνο ζέστης, αλλά σε κάποια σημεία του πλανήτη και περισσότερου κρύου. Επιτροπή του ΟΗΕ έχει κάνει κάποιες προβλέψεις, για το ποιες περιοχές στο άμεσο μέλλον θα γίνουν πολύ θερμότερες, ποιες ψυχρότερες, και ποιες θα διατηρηθούν σχεδόν αμετάβλητες. Η χώρα μας προβλέπεται να ανήκει στην τελευταία ομάδα, αλλά επειδή τώρα τα φαινόμενα ξεκίνησαν (πριν λίγα χρόνια) δεν είναι πολύ αξιόπιστα όλα αυτά. Φταίχτης πάντως είναι ο άνθρωπος, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία αλόγιστα. Και μάλιστα όχι όπως λένε οι "περιβαντολόγοι" οι συνήθεις βιομηχανικοί ρύποι, αλλά η μεγάλης έκτασης επέμβαση για στρατιωτικούς σκοπούς και τα πειράματα των Υπερδυνάμεων, τα οποία καλύπτονται από το στρατιωτικό απόρρητο. Για αυτά τα θέματα θα δείτε και στον "Επίτομο", στην ενότητα των υπερόπλων, και στις προφητείες των Ρώσων στάρετς.

 

Red Symphony

(στα αγγλικά)

 

Illuminati, Lenin, Trotsky, Hitler, Rothschilds, Yukos...

Θηρίον - Ψευδοπροφήτης

 

      Από τον ’γιο Εφραίμ τον Σύρο, και τον λόγο περί μετανοίας, επεξηγήσεις περί Αντιχρίστου και ψευδοπροφήτου, για τα δύο αυτά πρόσωπα της Αποκαλύψεως.

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΝΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΟΥ

 

      Ο ’γιος Γρηγόριος ο Παλαμάς, μέσα από  απόσπασμα κειμένου, αποδοθέν στη νεοελληνική, υπό του μακαριστού γέροντος Θεοκλήτου Διονυσιάτου.

ΘΑΥΜΑ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑ

(1,71ΜΒ)

 

        Γνωστό τώρα στους περισσότερους Έλληνες, σε δισέλιδη έγχρωμη παρουσίαση υπό ΛΜΔ.    Η φωτό αριστερά μεγάλη  

Χάρτες της θέσης της Μονής:

ΧΟΤΖΑΣ ΕΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

 

Μερικά ακόμη σύγχρονα θαύματα, με πρώτο αυτό του Χότζα.

A DEATHBED PROPHECY OF KING EDWARD THE CONFESSOR

(στα αγγλικά)

 

 

       Από τον Ορθόδοξο και πιστό βασιλιά της Αγγλίας, μάλιστα θαυματουργό κατά πολλές μαρτυρίες, μία σημαντική προφητεία.

 

στην κορυφή

Ο ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑΣ

π. ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ SANTA CRUZ

 

 

Ένας μάρτυρας των εσχάτων χρόνων, και μάλιστα του 666 !

(+ 5/18 ΜΑΪΟΥ 1985)

Προφητεία του μακαριστού Γέροντα Πορφυρίου

 

       Συντομότατη, προφητική διατύπωση, και σχόλιο υπό Α. Σ. Σιαμαντζιούρα.

 

WAS HITLER A ROTHSCHILD ?

(στα αγγλικά)

 

 

Μια τολμηρή άποψη.

 

The Jewish Role in the Bolshevik Revolution

(στα αγγλικά)

 

 

       Μια καταγραφή ονομάτων, των ατόμων που μετείχαν στην Μπολσεβίκικη επανάσταση, μεταξύ αυτών είναι όχι λίγα Εβραίων.

       Οι χρονολογικά πρώτοι πιστοί στον αληθινό Θεό, Εβραίοι της Παλαιάς Διαθήκης, και οι μετέπειτα πιστοί, Χριστιανοί της Βίβλου, Καινής και Παλαιάς ανακεφαλαιωμένης, απομακρύνθηκαν από το Θεό.  Οι πρώτοι ενωρίς, διότι δεν δέχθηκαν τον Μεσσία Ιησού Χριστό, προτιμώντας ένα γήϊνο Βασιλιά για Μεσσία, και οι δεύτεροι άρχισαν να αποστατούν δια των αιρέσεων, και συνεχίζουν να αποστατούν από την αληθινή πίστη χάριν υλικών συμφερόντων και γήινων απολαύσεων. Οι αιρέσεις έρχονται να υποστηρίξουν αυτό τον ξεπεσμό, και δίνουν γρήγορα την ψευτο-άφεση αμαρτιών σ' όποιον ελέγχεται από τη συνείδησή του.

       Και τα νεώτερα κατασκευάσματα των ξεπεσμένων αυτών, δεν μπορεί παρά να είναι σκοτισμένα σαν κι αυτούς, είτε ονομάζονται "προοδευτικά", τύπου κομμουνισμού, είτε "συντηρητικά" τύπου Νέας Τάξης πραγμάτων. Αυτά έχυσαν και χύνουν πολύ ανθρώπινο αίμα, που επιβεβαιώνει ότι δεν έγιναν από ανθρώπους με σεβασμό στο ανθρώπινο πρόσωπο, ή χάριν του καλού της ανθρωπότητας, ούτε πολύ περισσότερο από ευλάβεια στο Θεό και τις εντολές Του! Μάλιστα  έχουν έντονη θρησκευτική τοποθέτηση: Ο κομμουνισμός είναι αντίθεος, με δογματικά αμετακίνητη θέση κατά των πιστών και της Εκκλησίας, και όχι άθεος όπως τον λένε. Και η Νέα τάξη νομίζει ότι μπορεί να συνταιριάζει το σατανισμό, το χριστιανισμό, τις ανατολικές παγανιστικές θρησκείες, και τις βλάσφημες δοξασίες κάποιων Εβραίων αποκρυφιστών!

στην κορυφή

Δείτε και τα θέματα που προστέθηκαν το 2006

 

Πατήστε στο 2006 για να ακολουθήσετε το σύνδεσμο.

 

  Συνιστάται για λόγους ταχύτητος:

 όταν κατεβάζετε pdf αρχείο, να κάνετε με το ποντίκι δεξί κλικ πάνω στο link

και να επιλέγετε, αν χρησιμοποιείτε internet explorersave target as,

(ή "αποθήκευση δεσμού ως" για ελληνική έκδοση ή Mozilla firefox).

- - -

Αποκτείστε το πρόγραμμα ανάγνωσης των αρχείων *.pdf  adobe acrobat reader

σε  πρόσφατη έκδοση, δωρεάν από το διαδίκτυο          adobe

 

 

Κ Ε Ν Τ Ρ Ι Κ Η

Π Ρ Ο Φ Η Τ Ε Ι Ε Σ  Β Ι Β Λ Ι Α ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Δ Ι Α Φ Ο Ρ Α  Ν Ε Α  Τ Α Ξ Η

Ε Μ Ε Ι Σ

[Νέα τάξη-Οικουμενισμός-Ορθοδοξία]  [Τρομοκρατία]  [Τρομοκρατία+] [Ασίζη] [WCC] [Ορθόδοξοι στο WCC-Φωτογραφίες]  [Ιράκ]  [Λίβανος [Ορθόδοξοιαπικοί]  [Πάπας-Εβραίοι] [Φανάρι-Πάπας]  [Καιρός]  [Πολυμέσα] [Φωτογραφίες] [Σεισμοί] [666-υπολ] [Barcode] [Φήμες-Μεσσηνία] [Τραχώνι] [Νοστράδαμος] [Πυρκαγιές] [Οσετία] [CERN] [2006]  [2007[2008] [2009] [2010] [2011] [+2012] [Links] [περιεχόμενα]