ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ...

         ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ...  

              ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...

 

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ

          ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

Η Παναγία στη Μονή του Αγίου Παντελεήμονος, Αγίου Όρους

ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ:

Διάφορα  αξιοπρόσεκτα θέματα:

 

Προστίθενται με την πάροδο του χρόνου, χωρίς να είναι αναγκαστικά σύγχρονα με την ημερομηνία παρουσίασής τους.

 

 

2006

 

 

 

     Περιληπτικές πληροφορίες για τα θέματα που θα βρείτε σ' αυτήν την ενότητα:

1. ΘΑΥΜΑ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ

 

     Θαύμα της Αγίας στην Αμερική. Η πίστη των Ορθοδόξων δεν είναι μόνο ζωντανή, αλλά και δυναμικά ευεργετική για αυτούς που την ζουν.

2. ΜΗΠΩΣ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ;

(292ΚΒ)

 

   Είναι θαυμαστό σαν γεγονός, αλλά με μία αμφιβολία για το όνομα του εμφανισθέντος, δεδομένου ότι μόνο μία μαρτυρία υπάρχει για αυτό.

3. 550

(ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΠΕΝΤΗΚΟΝΤΑ;)

(218KB)

 

    Από τον Άγιο Εφραίμ τον Σύρο για τα πεντακόσια και πεντήκοντα του Ευαγγελίου. Το σύνολο (550) είναι μήπως δηλωτικό μιας αλληγορίας προφητικής, με πολύ σημασία για την εποχή μας;

4.ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ

(350ΚΒ)

 

 

 

 

 

Το θαύμα σε video!

 

     Από ερασιτεχνικό βίντεο, καταγράφηκε η έναρξη του δακρύσματος αυτής της εικόνας στα Ιεροσόλυμα, λίγο πριν την κρίση στο Πατριαρχείο με τα οικόπεδα που κάποιοι παραχώρησαν στους Εβραίους, κατόπιν πολλών πιέσεων, από την πολιτική εξουσία κυρίως. Φαίνεται και ο τότε πατριάρχης Ιεροσολύμων στο συγκεκριμένο βίντεο. Εντελώς προφητικά η εικόνα αυτή της Παναγίας ζωγραφίστηκε με επιταγή της Θεοτόκου, για να φανερώσει τα 2,5 χρόνια των κλυδωνισμών στην Εκκλησία των Ιεροσολύμων, την Μητέρα των Εκκλησιών. Τα πένθιμα ρούχα όμως υποδηλώνουν κάτι κακό που ακόμη δεν έγινε...

       Προσοχή όμως: τα 3 δάκτυλα δεν μπορούν να συμβολίσουν την Αγία Τριάδα, έτσι όπως παριστάνονται σε ευθεία διάταξη. Είναι δογματικό λάθος η πρόχειρη ερμηνεία που δίνεται πίσω από εικονίτσες της Παναγίας της Υπάρχουσας. Δείτε απόσπασμα λόγου Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά.

     Αυτό μας θυμίζει ένα άλλο δογματικό λάθος: τον τρόπο που κάνουν τον σταυρό τους οι καθολικοί, με τα δάκτυλά τους σε ευθεία, πέρα από το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιούν μόνο τα 3 δάκτυλα.

5. ΘΑΥΜΑ ΑΓΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΑΣ (88KB)

 

      Ένα ακόμη θαύμα, που δείχνει ότι ο Θεός δεν έπαυσε, δια των Αγίων Του, να φροντίζει για τους ανθρώπους.

6. ΤΟ ΤΖΙΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΝΤΟΥ

(725KΒ)

 

     Φαίνεται ότι η καταστροφή από το νερό είναι πιο ελαφριά, από αυτή της φωτιάς, και για τον λόγο αυτό δίνεται στους πιο αμαθείς και "υπανάπτυκτους", αλλά που εργάζονται όμως και οι ίδιοι για την καταστροφή τους, όπως αυτοί με το Βουντού. Τι κοινό έχει η καταστροφή της Αϊτής και της Νέας Ορλεάνης ένα χρόνο αργότερα; Εκτός από το χαμηλό επίπεδο των εκεί διαβιούντων, κυρίως μαύρων: το Βουντού!

   Η καταστροφή που θα πλήξει τους "προοδευμένους" κατά τον 3ο Παγκ. Πόλεμο, θα είναι από φωτιά. Και θα γίνει με τα μέσα που οι ίδιοι δημιούργησαν, μέσα από τα σχολεία και Ινστιτούτα ερευνών τους, για τα οποία τώρα καυχώνται, ονομάζοντάς τα "πολιτισμό".

7. ΜΑΓΕΙΑ

 

Αναφορά σε αληθινά περιστατικά.

 

 

8. Ευρωκοινοβούλιο - ομοφυλοφιλία

&

9. Στατιστικές ομοφυλοφιλίας

 

 

            Είναι από τα σημάδια του τέλους, όχι η απλή διαφθορά των ηθών, αλλά η γενίκευσή της και η περηφάνια για αυτήν!

      Δείτε τι λένε οι αμερικάνικες στατιστικές για τις συνήθειές τους, τη συμπεριφορά τους, και την υγεία τους. Κάτι που δεν θα τους έκανε τόσο υπερήφανους...

  Και κάτι ενδιαφέρον: "Η εξομολόγηση ενός πρώην ομοφυλόφιλου και η θαυμαστή σχέση του με τον τρελο-Γιάννη τον δια Χριστόν σαλό"

ή αποθηκ. σελίδα σε pdf

10. ΚΩΔΙΚΑΣ Da Vinci  

      Τι λέει για τον "κώδικα" η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος.

      Κάθε τόσο εμφανίζονται στα μέσα ενημέρωσης ανόητα κατά τα άλλα και ανυπόστατα κείμενα και ταινίες που λύνουν "μυστήρια". Απευθύνονται στους αφελείς και πνευματικά ράθυμους, που αφού χαράμισαν τη ζωή τους χαζεύοντας σε ανωφελή θέματα, αντί να βάλουν μυαλό και να προσέλθουν στην Εκκλησία του Χριστού για να ανακαλύψουν τα αληθινά Μυστήρια και τη δύναμή τους, κάνουν μια ακόμη λάθος κίνηση, εξετάζοντας τις ωραιοποιημένες ακαθαρσίες των απίστων ή των αποστατών Χριστιανών.

11. ΣΕΒ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ κ.κ. ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ

 

      Ανησυχίες που εκφράζονται χύμα και σταράτα από τον σεβασμιώτατο Καλαβρύτων.

Εδώ τίθεται αυτό το κείμενο μόνο, ενώ θα μπορούσαν πολλά ακόμη να τεθούν, που στοχεύουν στο να μας αφυπνίσουν σε σχέση με την ρέουσα πραγματικότητα. Διότι ευθύνη της Εκκλησίας είναι να προειδοποιείται ο κόσμος, και οι εκάστοτε υπεύθυνοι, για θέματα που ξεφεύγουν από την ηθική του Ευαγγελίου. Μπορεί κάποιοι να μην λαμβάνουν υπόψιν το Ευαγγέλιο στη ζωή τους, αλλά όμως βάσει αυτού θα κριθούν!

«Ο αθετών εμέ και μη λαμβάνων τα ρήματα μου, έχει τον κρίνοντα αυτόν. ο λόγος ον ελάλησα, εκείνος κρινεί αυτόν εν τη εσχάτη ημέρα». (Ιω ΙΒ-48).

Και ήταν φανερή η εξουσία με την οποία ομιλούσε ο Κύριος στους τότε ακούγοντας Ιουδαίους, όπως και σε όποιον μελετά τον λόγο του τώρα:

«Και εξεπλήσσοντο επί τη διδαχή αυτού, ότι εν εξουσία ην ο λόγος αυτού». (Λουκ Δ-32). Επίσης: «Ην γαρ διδάσκων αυτούς ως εξουσίαν έχων, και ουχ ως οι γραμματείς».ατθ. Ζ-29).

       Πρέπει να τονισθεί όμως ότι εκτός από το ηθικό μέρος της Ευαγγελικής διδασκαλίας, πρέπει να τηρείται πρώτιστα και το δογματικό. Και μάλιστα να μην γίνεται με κανένα τρόπο σκανδαλισμός των πιστών. Αυτά αφορούν και τους αρχιερείς!

«Ουαί τω κόσμω από των σκανδάλων. ανάγκη γαρ έστιν ελθείν τα σκάνδαλα. πλην ουαί τω ανθρώπω εκείνω δι’ ου το σκάνδαλον έρχεται». (Ματθ. Ιη-7).

 

 

 

12. ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 

 

 

 

 

       Τελικά η Εκκλησία είχε δίκιο!! Η Τουρκοκρατία όχι μόνο δεν αλλοίωσε τα γενετικά χαρακτηριστικά των Ελλήνων, αλλά τα διαφύλαξε! Διότι ήταν πολύ διαφορετικός ο "πολιτισμός" των Αγαρηνών για να θελήσουν οι Ρωμιοί να αναμιχθούν με τους Τούρκους. Και όχι μόνο με τους Τούρκους δεν αναμιχθήκαμε, αλλά ούτε με άλλους γειτονικούς λαούς όπως τους Σλάβους. Δείτε την πραγματικότητα, ψηλαφώντας την επιστημονικά, από το σύντομο αυτό άρθρο.

 

 

13. ΠΑΠΑ - ΠΑΝΑΓΗΣ ΜΠΑΣΙΑΣ

(ή ΠΑΪΣΙΟΣ ιερομόναχος)

(5,54ΜΒ), ή μόνο:

Ένα καταπληκτικό θαύμα

(297ΚΒ)

 

 

 

 

         Ο παπά Παναγής ή Παΐσιος, ή συνηθέστερα παπά - Μπασιάς, από την Κεφαλληνία, είχε θαυμαστή ζωή, κινούμενος από το ΠΝΕΥΜΑ το ΑΓΙΟΝ. Υπήρξε προφήτης και θαυματουργός. Το απόσπασμα του βίου του που δίδεται εδώ περιέχει πολύ ενδιαφέροντα περιστατικά.

         Ένα πολύ σημαντικό περιστατικό, είναι το ζωντάνεμα, σε ένα φοβερό όραμα, των νεκρών γιών μιας χήρας, για να της εξηγηθεί γιατί συνέφερε να πεθάνουν και οι δύο της γιοί, με τον τρόπο που πέθαναν, και να αποδειχθεί ακόμη μία φορά ότι ισχύει «το ανεξερεύνητο των βουλών του Υψίστου».

 

 

 

 

14. ΝΤΟΥΡ ΝΤΑΓ

(ΒΟΥΝΟ ΣΤΑΣΟΥ)

 

 

 

 

 

          Μία αληθινή ιστορία μετακίνησης βουνού στην Αίγυπτο, με την προσευχή του τότε Ορθοδοξωτάτου πατριάρχου Αλεξανδρείας Ιωακείμ, και όχι από τους (αιρετικούς) κόπτες, όπως διαδίδουν οι τελευταίοι στο διαδίκτυο. Μάλιστα τότε πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως ήταν ο γνωστός για την Αγιότητά του Νήφων (εκ της Μονής του Αγίου Διονυσίου του Αγίου Όρους προερχόμενος), και αυτός έστειλε επιτροπή επισκόπων να πιστοποιήσει το θαύμα αυτό, μαζί με άλλα που έγιναν τότε.

στην κορυφή

 

 

15. Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ...

... ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ !!!

(151ΚΒ)

 

 

 

 

Η ΜΟΛΥΝΣΗ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ, ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ:

ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ;

         Το άρθρο του πρακτορείου INTERFAX μας πληροφορεί ότι όσα η Εκκλησία μέχρι τώρα έκανε και κάνει, επεμβαίνουσα αγιαστικά και ιαματικά πάνω στη φύση, με αγιασμό των ιδίων των ανθρώπων και του περιβάλλοντός τους, όπως των υδάτων, των διαφόρων καρπών, των αντικειμένων που χρησιμοποιούν, των ζώων κλπ, τώρα είναι και επιστημονικά διαπιστωμένο ότι τουλάχιστο κατά το υλικό τους μέρος, αναζωογονεί δια του Σταυρού και της προσευχής!

          Προσέξτε ιδιαίτερα το άρθρο αυτό διότι αποτελεί "επί του τύπου των ήλων" επιβεβαίωση όσων οι πατέρες της Ορθοδοξίας, αλλά και οι γέροντες της εποχής μας, όπως ο γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, συνιστούσαν για την αντιμετώπιση των παντός είδους μολυσμένων τροφίμων και περιβάλλοντος. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ!

 

Δείτε επίσης: Ορθόδοξος Σταυρός στα προάστια του Tskhinvali βοήθησε να σταματήσει η επίθεση της Γεωργίας (8-8-08).

16. ΑΠΟ ΝΕΟ - ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΝ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΜΟΤΟΒΙΛΩΦ

 

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΔΕΙΝΑ

ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΣΜΟ

(0,28ΜΒ)

 

 

ΕΝΑ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΤΟΒΙΛΩΦ:

     Ο ίδιος ο Κύριος αποκάλυψε στον άγιο Σεραφείμ του Σαρώφ ότι, αν και δεν οφειλόταν αυτό σε αμαρτίες του Μοτοβίλωφ, παραχώρησε να ενοικήσει σ’ αυτόν, για ένα διάστημα, ένα πολύ ισχυρό δαιμονικό πνεύμα, για να γίνει τύπος των ανθρώπων του μέλλοντος, που θα πάσχουν με παρόμοιο τρόπο.

      Το κείμενο αυτό, αυτοβιογραφία, βρέθηκε όπως και το προηγούμενο του Μοτοβίλωφ σε χρόνο που είχε καθορισθεί Άνωθεν, "διότι από τότε και στο εξής οι άνθρωποι έτσι θα ζουν"! Συνέπεσε και αυτό να σχετίζεται με μια χαρακτηριστική στιγμή για τον Άγιο Σεραφείμ του Σαρώφ: Την προφητευμένη επανεμφάνιση των λειψάνων του (1991), και την απόθεσή τους στο Μοναστήρι του, στο Ντιβέγεβο. Είναι ένα ακόμη ισχυρό μήνυμα και ορόσημο για την εποχή που ζούμε. Οι άνθρωποι απομακρυσμένοι από την Εκκλησία θα αρρωσταίνουν ψυχικά, όπως επεξηγεί και ο γέροντας Παίσιος:   

     «Ο Χριστός έχει αφαιρέσει από τον διάβολο το δικαίωμα να κάνη κακό. Μόνον αν του δώσει ο άνθρωπος δικαιώματα, μπορεί να κάνη κακό. Όταν δεν συμμετέχει κάποιος στα Μυστήρια της Εκκλησίας, δίνει δικαιώματα στον πειρασμό και δέχεται μια επίδραση δαιμονική».

(ΜΕ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ)

ΣΟΥΡΩΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - 1998, σελ. 52.
 

17. ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

(0,54ΜΒ)

 

      Με την ευκαιρία της αναφοράς από τον Μοτοβίλωφ στα μέρη της ψυχής, δίνεται από τον Άγιο Νεκτάριο με βάση τους Πατέρες της Εκκλησίας μια κατατοπιστική παράθεση και επεξήγηση της σχετικής εκκλησιαστικής ορολογίας, με σχόλια ΛΜΔ.

18. ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ

(1,70ΜΒ)

 

      Η σελίδα του Οικουμενισμού, δίνεται εδώ, με ελάχιστες ίσως διαφορές, σε εκτυπώσιμη μορφή (pdf). Συνοδευτικά άρθρα δίνονται επίσης παρακάτω, ώστε γρήγορα να μπορεί κάποιος να βγάλει σωστά συμπεράσματα.

19. ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ

(2,35ΜΒ)

 

      Από τον π. Λάμπρο Φωτόπουλο, ένα ιστορικά τεκμηριωμένο κείμενο των καταστροφών που έφερε ο Οικουμενισμός, στην Ορθοδοξία και τη Ρωμιοσύνη.

20. ΟΥΤΕ ΑΙΡΕΣΙΣ ΟΥΤΕ ΣΧΙΣΜΑ Ο ΠΑΠΙΣΜΟΣ!

(0,32ΜΒ)

 

       Από τον καθηγητή π. Θεόδωρο Ζήση,  πως η αίρεση ευτρεπίζεται από αυτούς που τρέχουν στους χαζοχαρούμενους διαλόγους.

21. ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΙΣΜΟΣ

(0,35ΜΒ)

 

       Συνοπτική αλλά σφαιρική αναφορά στα κύρια σημεία που χωρίζουν την παραδοσιακή Ορθοδοξία από τον Ρωμαιοκαθολικισμό, ή άλλως παπισμό, από τον ηγούμενο της Ι. Μονής του Οσίου Γρηγορίου του Αγίου Όρους, γέροντα Γεώργιο Καψάνη.

22. ΜΟΝΟΘΕΪΣΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ

(192ΚΒ)

 

       Ανάλυση από τον π. Βασίλειο Σακκά, με πολύ προφητικό βάθος και με σχόλια ΛΜΔ στο τέλος.

23. Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

(172ΚΒ)

 

     Ο Μύθος της Ορθοδόξου Μαρτυρίας, από τον κ. Ιωάννη Κορναράκη, ομότιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Δίαβάστε ότι όχι μόνο μαρτυρία δεν δίνεται, αλλά ούτε καν προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο δεν υπάρχουν!

24. ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟΝ

(0,39MΒ)

 

     Του Πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Δ. Μεταλληνού, καθ. του Πανεπιστημίου Αθηνών, διεισδυτική αναφορά στην επιπόλαιη αντιμετώπιση της προσέγγισης με την Καθολική Εκκλησία από τον οικουμ. πατριάρχη Αθηναγόρα, αλλά και τις πιέσεις που δέχεται το αληθινά Ορθόδοξο πνεύμα στη χώρα μας, οδηγώντας σε "σοβιετοποίησή μας μέσα στην Ενωμένη Ευρώπη".

25. ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ Ι. Μ. ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΥ

(0,23MΒ)

 

     Ενδιαφέρον τεύχος με συνοπτική και εύληπτη παρουσίαση του προβλήματος του Οικουμενισμού, που η Μονή το διαθέτει από το 2004 δωρεάν, προς ενημέρωση των πιστών.

26. ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

από το 18-25,

(7,33MB)

 

      Σε ένα τεύχος όλα τα κείμενα από το 18 ως και το 25, περί Οικουμενισμού, με ενιαία αρίθμηση σελίδων.

27. "THE POPE’S VISIT TO CONSTANTINOPLE, AND THE REACTIONS IT GENERATED..." (html)

(THE VOICE OF ORTHODOXY)

 

    Για τις αντιδράσεις στην θριαμβευτική υποδοχή του πάπα στην Κων/πολη δείτε τώρα και στα αγγλικά.

ή αποθηκευμένο κείμενο σε pdf (προτιμότερο για εκτύπωση)

 

Συνιστάται για λόγους ταχύτητος:

 όταν κατεβάζετε pdf αρχείο, να κάνετε με το ποντίκι δεξί κλικ πάνω στο link

και να επιλέγετε, αν χρησιμοποιείτε internet explorer: save target as,

"αποθήκευση δεσμού ως" για ελληνική έκδοση & Mozilla firefox).
 

- - -

Αποκτείστε το πρόγραμμα ανάγνωσης των αρχείων *.pdf  adobe acrobat reader

σε  πρόσφατη έκδοση, δωρεάν από το διαδίκτυο           adobe

 

     

Κ Ε Ν Τ Ρ Ι Κ Η

Π Ρ Ο Φ Η Τ Ε Ι Ε Σ

Ν Ε Α  Τ Α Ξ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Β Ι Β Λ Ι Α

Δ Ι Α Φ Ο Ρ Α

Ε Μ Ε Ι Σ

[Νέα τάξη -Οικουμενισμός- Ορθοδοξία] [Τρομοκρατία] [Τρομοκρατία+] [Ασίζη] [WCC] [Ορθόδοξοι στο WCC - Φωτογραφίες] [Ιράκ] [Λίβανος [Ορθόδοξοι - Παπικοί] [Πάπας-Εβραίοι] [Φανάρι-Πάπας] [Καιρός] [Πολυμέσα] [Φωτογραφίες] [Σεισμοί] [666-υπολ]  [Barcode] [Τραχώνι] [Νοστράδαμος] [Φήμες-Μεσσηνία] [Πυρκαγιές] [Πείνα] [Οσετία] [CERN] [2005] [2007] [2008] [2009] [2010] [2011] [2012] [+2012] [Links] [Πνευματικές οντότητες]  [περιεχόμενα]