ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ 

 

Η «ΠΟΛΥΘΕΗ ΑΘΕΪΑ» ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ

   Η κοινωνία που δεν τηρεί τις εντολές του Χριστού, είτε γιατί αποστάτησε απ' Αυτόν είτε γιατί δεν Τον γνώρισε, είναι μια νέα Βαβυλώνα που θεοποιεί όσα πρόσκαιρα και μάταια την ενδιαφέρουν. Δηλ. στη θέση του αληθινού Θεού και Δημιουργού έχει εγκαταστήσει την «ΠΟΛΥΘΕΗ ΑΘΕΪΑ», κατά την έκφραση του αγίου Μαξίμου του Ομολογητού.

ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ, ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ..!

https://youtu.be/ZN6QftTybXk

  Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος (μιλώντας για τις έμφυλες ταυτότητες) επισημαίνει ότι η κατήχηση υπέρ των Ορθοδόξων στα σχολεία απαγορεύεται, αλλά προωθείται αυτή υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ... γιατί είναι ώριμη τώρα (2023) η κοινωνία κατά τον κ. Μητσοτάκη να το αποδεχθεί...! Δηλ. έχει διαφθαρεί επαρκώς (και αποχριστιανισθεί)!

   Στην Ελλάδα εισάγεται από το Δημοτικό η σεξουαλική αγωγή, γιατί είμαστε Ευρωπαίοι... Ως υπέρμαχος των σοδομιστών, ο Έλληνας πρωθυπουργός «μιλησε για τη δημιουργία του σχολείου του μέλλοντος, ...ενώ είπε πως είναι χαρούμενος που «σπάνε» ταμπού και τα παιδιά θα μαθαίνουν πλέον για την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και την διαφορετικότητα (τουτέστιν για την ομοφυλοφιλία και τους ΛΟΑΤΚΙ) αλλά και για την νέα «πράσινη» συμπεριφορά»...(a) Δηλ. τώρα, στα πλαίσια της πολυθεΐας που επικρατεί στην παγκόσμια Βαβυλώνα,  προβάλλεται και η θρησκεία της "κλιματικής αλλαγής", εκτός της "θρησκείας" των ΛΟΑΤΚΙ.

06-07-2023_ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΛΕΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

και συμφωνεί ο προοδευτικός, στη φαντασία του, ΣΥΡΙΖΑ... 

    Η μεγάλη πρόοδος, κατά τον πρωθυπουργό θα γίνει όταν επιτραπεί ο πλήρης γάμος των ομοφύλων στην Ελλάδα, με την υιοθεσία παιδιών. Παρά το ότι θεωρείται φίλος του Ισραήλ δεν διδάσκεται από τις εκεί αποφάσεις των αρχών. Διότι οι ομοφυλοφιλικές ομάδες (LGBT κλπ) υπάρχουν και στο Ισραήλ, με τις χαρακτηριστικές παρελάσεις τους. Το ανώτατο όμως Δικαστήριο της χώρας δεν επέτρεψε τους γάμους των ομοφυλοφίλων. Η είδηση λέει: «Το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ εντέλλεται ότι οι ομοφυλοφιλικοί γάμοι δεν αποτελούν δικαίωμα».(b)

   Οι Ορθόδοξοι Έλληνες θα έπρεπε να είμαστε ακόμα αυστηρότεροι, ως πνευματικό Ισραήλ, και να μην επιτρέπαμε και τις παρελάσεις, όπως αυτές δεν επιτρέπονται, ως άπρεπες, στην ιερά πόλη της Ιερουσαλήμ. Διότι οι Χριστιανοί δεν πρέπει να αποφεύγουν μόνο τις πράξεις που μας απομακρύνουν από την Ουράνια Βασιλεία του Θεού, αλλά ούτε και να τις σκέπτονται! Δηλ. όχι μόνο να μη κλέβομε, πορνεύομε, μοιχεύομε κλπ αλλά ούτε να επιθυμούμε και να σκεπτόμαστε κάτι τέτοιο. Γι, αυτό γράφεται:

Ματ. Ε-27. Ηκούσατε ότι ερρέθη τοις αρχαίοις, ου μοιχεύσεις. Ματ. Ε-28. Εγώ δε λέγω υμίν ότι πάς ο βλέπων γυναίκα προς το επιθυμήσαι αυτήν ήδη εμοίχευσεν αυτήν εν τη καρδία αυτού.

Η Νέα Τάξη επιτρέπει την αυθάδη επέμβαση των ΛΟΑΤΚΙ στην επιστήμη. Διότι τι σχέση έχει το πως αισθάνεται κάποιος με την αντικειμενική επιστημονική παρατήρηση;

Είδηση 22 Ιουν 2023. Καθηγητής της Βιολογίας επαύθη γιατί δίδασκε 2 βιολογικά φύλα...! Και βέβαια δεν του δόθηκε, γιατί δεν υπάρχει, επιστημονική δικαιολογία.

       Έρχεται μεγάλη δοκιμασία στη χώρα, για την αποστασία των Ορθοδόξων από τον Χριστό. Έλεγε ο άγιος γέροντας Παΐσιος: «Εμείς είχαμε τον φόβο του Θεού, αλλά τον χάσαμε και δεν τον αφήσαμε κληρονομιά στην επόμενη γενιά, γι' αυτό τώρα νομιμοποιούμε τις εκτρώσεις, τον πολιτικό γάμο»... «Όταν παραβαίνει ένας άνθρωπος μια εντολή του Ευαγγελίου, ευθύνεται μόνον αυτός. Όταν όμως κάτι που αντίκειται στις εντολές του Ευαγγελίου γίνεται από το κράτος νόμος, τότε έρχεται ή οργή του Θεού σε όλο το έθνος, για να παιδαγωγηθεί».

    Επειδή δεν μπορεί να γίνει κάτι καλό χωρίς την βοήθεια του Θεού, όπως ο ίδιος ο Κύριος είπε: «χωρίς Εμού ου δύνασθε ποιείν ουδέν» (Ιω. Ιε-5), γι' αυτό ο άγιος γέροντας την σωτηρία του Έθνους την περίμενε από τον Θεό: «Αν ο Θεός άφηνε την τύχη του Έθνους στους πολιτικούς θα καταστρεφόμασταν. Αλλά αφήνει λίγο τα πράγματα, για να φανούν οι διαθέσεις του καθενός». («Βίος γέρ. Παϊσίου του Αγιορείτου», Ιερομ. Ισαάκ σελ. 704).

Περισσότερα για τον άγιο Παΐσιο: https://www.imdleo.gr/diaf/2015/01/gPaisios.html

   Τρία (3) είναι τα κυρίαρχα πάθη στα οποία δουλεύουν όσοι έχουν "βαβυλώνιο" νου: Φιλαργυρία, Φιλαρχία και Φιληδονία. 

   «Ρίζα όλων των κακών είναι η φιλαργυρία», (Α Τιμ. 6:10) λέει ο απόστολος Παύλος. Και είδαμε ότι η Νέα Τάξη καταστρέφει τις οικονομίες των κρατών οδηγούμενη από μια ελίτ διεθνών Τραπεζιτών που διά της φιλαργυρίας πέφτουν και στο άλλο συγγενές πάθος, αυτό της φιλαρχίας. Γι'  αυτό θέλουν ελεγχόμενη απ' αυτούς παγκόσμια κυβέρνηση. Ο (πρώην) πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας Αποθεμάτων (Federal Reserve) Alan Greenspan προδιαγράφει το μέλλον ξεκάθαρα: Οι παγκόσμιοι ηγέτες προφητεύουν και φωνάζουν για μια ενωμένη οικονομία, μια συγκεντρωτική κυβέρνηση, ένα μοναδικό άτομο που θα οδηγήσει την ανθρωπότητα στην επόμενη χιλιετηρίδα. WO).

Ελλάδα. Η αυθαιρεσία του τραπεζικού, πολιτικού και δικαστικού συστήματος:

Είδηση 10-Ιουλ-2023.

  Πλειστηριασμοί - 60.000 ακίνητα θα αλλάξουν χέρια.

Δεν υπάρχει πρόνοια για τη διάσωση της πρώτης κατοικίας από τα "κοράκια" του τραπεζικού συστήματος, ούτε εξαίρεση για χήρες, αναπήρους και άλλους ανήμπορους ανθρώπους.

    Αλλά ο Θεός διά του προφήτου Ησαΐα προτρέπει: Μαθετε να κάμετε το καλό, επιδιώξτε με όλη σας την καρδιά το δίκιο, σώστε από τα χέρια του αδίκου όποιον αδικείται, δικαιώστε το ορφανό και τη χήρα. Προτρέπει επιπλέον σε μετάνοια όσους αμάρτησαν: Και με μετάνοια ελάτε να συζητήσουμε, λέει ο Κυριος. Και εάν οι ψυχές σας εξ αιτίας των αμαρτιών σας είναι κόκκινες, Εγώ θα τις λευκάνω σαν το χιόνι. Εάν πάλι είναι  πιο κατακόκκινες, Εγώ θα τις κάνω λευκές σαν το μαλλί των προβάτων. (Ησ. 1:17-18).

    Τώρα είναι εποχή καλέσματος σε μετάνοια (=μεταστροφή του νου). Όταν παρέλθει αυτός ο καιρός της μετανοίας θα αρχίσουν με εκπληκτική σφοδρότητα οι δοκιμασίες που μας είπε προηγουμένως ο άγιος Παΐσιος ότι έρχονται. Ο διάβολος βλέποντας τη μεγάλη αμαρτωλότητα βιάζεται να πάρει αυτούς που πλάνησε, και είναι πάμπολλοι, στην Κόλαση, μαζί του. Αυτό θα το σιγουρέψει όταν έρθει ο τελικός Αντίχριστος με το χάραγμα που θα καθιστά υποχείριό του τον σφραγισμένο μ' αυτό. Είναι κάτι που θα συμβεί αργότερα. Γίνεται όμως η προετοιμασία μέσω ταυτοτήτων, που θα προετοιμάσουν το τελικό σφράγισμα. Τώρα ετοιμάζεται μια τέτοια ταυτότητα, αλλά θα δούμε τι είναι φτιαγμένη να περιλαμβάνει.

   Δεν θα τρέξουμε να την πάρουμε πριν βεβαιωθούμε ότι δεν μας παραδίδει με τη θέλησή μας στο Θηρίο - αντίχριστο σύστημα, το οποίο θα φάει μια σφαλιάρα, έλεγε ο άγιος Παΐσιος, από τα γεγονότα που έρχονται και θα πάει πίσω, δηλ. θα καθυστερήσει αρκετά. Γιατί πρέπει πρώτα να έρθουν οι πόλεμοι και μετά αμέσως η "αναλαμπή της Ορθοδοξίας".  Όταν στη συνέχεια διαφθαρεί πάλι ο κόσμος από την αμαρτία, τότε θα έρθει η ώρα των τελικών σφραγισμάτων, πρώτα της κάρτας και μετά του χαράγματος πάνω στο σώμα, που αποτελούν και πνευματικά σφραγίσματα. Η κάρτα είναι μερικό σφράγισμα που ξεβαπτίζει τον άνθρωπο έλεγε η γερόντισσα Λαμπρινή, ή τον βάζει με το ένα πόδι στην Κόλαση, όπως έλεγαν άλλοι γέροντες.

   Τα βιομετρικά τατουάζ, για την υγείας μας, προετοιμάζουν κι αυτά τον κόσμο στην αποδοχή του σφραγίσματος του Αντιχρίστου.

Αν μάλιστα τοποθετούνται στο κεφάλι, όπως θέλει η 4η βιομηχανική επανάσταση του Κλάους Σβαμπ, τότε ο άνθρωπος-φορέας γίνεται ένα βιορομπότ ακατάλληλο για τη Βασιλεία των Ουρανών, που εκτός του ότι θα παρακολουθείται βιολογικά κάθε στιγμή, θα διαβάζονται και οι σκέψεις του!

   Εδώ πρέπει να πούμε ότι μερικές χώρες έχουν ήδη ηλεκτρονικές ταυτότητες, προετοιμάζοντας ψυχολογικά το λαό τους να δεχθεί την τελική ταυτότητα που θα κυκλοφορήσει το αντίχριστο σύστημα, η οποία θα είναι απαραίτητη για όλες τις αγοραπωλησίες. Πρέπει όμως να γίνει μια σύγκληση των υπαρχουσών χρεωστικών και πιστωτικών καρτών προς μια περιεκτική όλων κάρτα, η οποία θα μπορεί να ενσωματωθεί μέσα στην τελική ταυτότητα. Αυτό δεν έχει γίνει ακόμα, αλλά ξεκίνησε, όπως ξεκινάει δοκιμαστικά και το ψηφιακό νόμισμα.

Το ψηφιακό νόμισμα περιορίζει κι αυτό τις ελευθερίες:

   Να μην ξεχνάμε ότι κατά το Μυστήριο της «Θείας Οικονομίας» γεννήθηκε ο Κύριος Ιησούς Χριστός στη Γη για να μας ανεβάσει στον Ουρανό, ενώ με την (γήινη) οικονομία της αδικίας και διαφθοράς θα γεννηθεί ο Αντίχριστος, με στόχο να μας πάρει μαζί του στην Κόλαση. 

   Στην Αποκάλυψη, ως κύριο χαρακτηριστικό του σφραγίσματος του Αντιχρίστου δίνεται το ότι δεν θα μπορεί κάποιος να αγοράσει ή να πωλήσει χωρίς αυτό (ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι...! Αποκ. 13:17). Το 1990, η γερόντισσα Λαμπρινή (+2002) είχε πει σχετικά:

    - Θα σας αναγκάσουν να πάρετε μια κάρτα-ταυτότητα. Θα κάνετε όλες τις συναλλαγές σας με αυτή. Να μη την πάρετε, είναι του Αντιχρίστου. Όποιος την πάρει αμέσως ξεβαπτίζεται!  Είπε επίσης ότι θα αναγκάσουν τον κόσμο να πάρει τη κάρτα με διάφορους τρόπους. Η ταυτότητα που δεν επιτρέπεται να πάρουμε είναι ένα προσφράγισμα, που μέσα σε επτά ως εννιά χρόνια θα αντικατασταθεί από το τελικό σφράγισμα πάνω στο σώμα, έλεγε ο γέροντας Αμβρόσιος Λάζαρης. Και μάλιστα έλεγε (όσον αφορά την προαίρεση του ατόμου) «είτε πάρεις την ταυτότητα και την έχεις στην τσέπη δεν είναι το ίδιο αν την είχες στο μέτωπο, σφραγισμένος»; Όσοι πάρουν (την τελική) ταυτότητα χάνουν τη χάρη του Θεού, αφού ξεβαπτίζονται, είτε είναι λαϊκοί, είτε είναι κληρικοί. Γι' αυτό ο γέροντας Αμβρόσιος (+2006), έλεγε: «Τότε θα είναι μερικοί επίσκοποι που (ακόμα) θα κρατούν... Μόνο σ' αυτούς θα πειθαρχούμε! Όσοι δεν πάρουν ταυτότητα! Αυτοί που πήραν ταυτότητα δεν έχουν μέρος με τον Χριστό! Δεν έχομε καμμία επικοινωνία, καμμία σχέση μ' αυτούς»!... Αλλά «Ο Κύριος δεν θα μας αφήσει. Να είσθε βέβαιοι και πιστοί»! Σύνδ.

Είδηση 10-Ιουλ-2023. ΜΕ ΤΣΙΠ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ...!

   Οι άνθρωποι έχουν, από την εποχή του Αδάμ και της Εύας, όχι μόνο δικαίωμα αλλά και εντολή του «εργάζεσθαι και φυλάττειν»(c) τον τόπο που ζουν (ψυχοσωματικά). Ιδιαίτερα οι Χριστιανοί πρέπει να περιφρουρούν πρώτα τον νού τους για να μην συγκαταβαίνει σε όσα είναι αντίθετα στις εντολές του Χριστού, και ύστερα να αποφεύγουν και ότι αμαρτωλό γίνεται με το σώμα. Διότι υπάρχει και πνευματικό σφράγισμα (του πονηρού) εκτός από το σωματικό.

     Σύντομη παρένθεση από την Αποκάλυψη

   Η Αποκάλυψη του Ευαγγελιστού Ιωάννου αναφέρεται και στα δύο σφραγίσματα (πνευματικό και σωματικό). Το τελικό σφράγισμα θα γίνεται και σωματικά, αποτελώντας ολοκληρωτική υποταγή στον Σατανά που θα κατοικεί μέσα στον Αντίχριστο. Μετά από αυτό δεν υπάρχει μετάνοια.

   Πριν να εμφανισθεί ο τελικός Αντίχριστος είναι η περίοδος των "1000 ετών"(d) που, από τους πιστούς, τιμώνται  ο Χριστός και οι άγιοί Του, ενώ κατά τόπους υπάρχουν ενίοτε διωγμοί, από τους οποίους αναδεικνύονται διαρκώς νέοι άγιοι Μάρτυρες. Ας θυμηθούμε τι λέει η Αποκάλυψη:

   20-2 Και (ο άγγελος που στάλθηκε από τον Θεό) κράτησε το δράκοντα, τον όφη τον αρχαίο, που είναι διάβολος (διότι διαβάλει και το Θεό και τους ανθρώπους) και Σατανάς (που σημαίνει εχθρικός και αντιτιθέμενος στο θέλημα του Θεού) και τον έδεσε χίλια έτη,

   20-3 και τον έριξε στην άβυσσο και έκλεισε και σφράγισε από πάνω του, για να μην πλανήσει πια τα έθνη (ο Σατανάς) μέχρι να τελειώσουν τα χίλια έτη. Μετά από αυτά πρέπει αυτός να λυθεί για μικρό χρονικό διάστημα.

   20-4 Και είδα θρόνους και κάθισαν πάνω τους και τους δόθηκε η κρίση, και είδα τις ψυχές των θανατωμένων με πέλεκυ (βίαια), εξαιτίας της μαρτυρίας του Ιησού και εξαιτίας του λόγου του Θεού, και οι οποίοι δεν προσκύνησαν το θηρίο ούτε την εικόνα του και δεν έλαβαν το χάραγμα πάνω στο μέτωπό τους και πάνω στο χέρι τους. Και έζησαν και βασίλεψαν μαζί με τον Χριστό χίλια έτη. (Πνευματικά βασίλεψαν, στο συνολικό χρονικό διάστημα «1000 έτη» μεταξύ της Γεννήσεως του Χριστού και της 2ας Παρουσίας ή πιο συγκεκριμένα μέχρι να λυθεί ο Σατανάς και να κυβερνήσει τον κόσμο με τον Αντίχριστο).

     Παρατηρούμε ότι οι άγιοι Μάρτυρες, όπως ο Ιωάννης αναφέρει, δεν προσκύνησαν το Θηρίο (αντίχριστο ηγεμόνα) της εποχής τους ή την εικόνα του, και δεν έλαβαν το χάραγμα πάνω στο μέτωπό τους και πάνω στο χέρι τους, πριν να τελειώσουν τα 1000 χρόνια, δηλ. πριν γίνει το λύσιμο του Σατανά...! Μας λέει επομένως ότι υπάρχει αντίχριστο σφράγισμα και προσκύνηση πριν τον τελικό Αντίχριστο. Και αυτό παθαίνει όποιος δεν έχει τα αισθητήρια της ψυχής του γυμνασμένα, ώστε να αναγνωρίζει και να μην προσκυνά  ψευτοθεούς (όπως έκαναν οι παλιοί ειδωλολάτρες) και τους εκάστοτε αντίχριστους ηγεμόνες (όπως τον Λένιν, που και σήμερα προσκυνούν κάποιοι στην Κόκκινη Πλατεία!), και να μην ακολουθεί και σφραγίζεται από αντίχριστες ιδεολογίες ή κινήματα (όπως ο αθεϊστικός κομμουνισμός, ο αποκρυφιστικός Ναζισμός, ο Οικουμενισμός και η Πανθρησκεία πιο πρόσφατα, κλπ). 

ΑΣΙΖΗ 2016. 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ (1986) ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ

αλλά όχι τυχαία και της Νέας Τάξης. Προειδοποίηση δόθηκε στο Τσέρνομπιλ (26-Απρ-1986).

27-10-1986, να θυμάστε την ημερομηνία!

ΑΣΙΖΗ (ASSISI): Φωτογραφίες και σχόλια

    Το σφράγισμα από τις πονηρές πνευματικές δυνάμεις απομακρύνει τη χάρη του Θεού από την ψυχή, κάνοντάς την να υποφέρει. Επί του τελικού Αντιχρίστου θα γίνει και σωματικό σφράγισμα, που θα πλήξει συγχρόνως με την ψυχή και το σώμα. Γι' αυτό η Αποκάλυψη λέει:

   16-2 Και έφυγε ο πρώτος (άγγελος) και έχυσε τη φιάλη του στη γη. Και έγινε έλκος κακό και οδυνηρό επάνω στους ανθρώπους που έχουν το χάραγμα του θηρίου και που προσκυνούν την εικόνα του. Γράψαμε σχετικά (Τεύχος Ι-16):

    Το σφράγισμα του Αντιχρίστου θα προκαλέσει «ἕλκος κακὸν καὶ πονηρὸν» δηλ. μέσα σε λίγο χρόνο θα δημιουργήσει πληγή που θα βγάζει πύον και δυσωδία...   

   Αν το σφράγισμα το δούμε πνευματικά, κάτι που μπορεί να συμβεί σε κάθε εποχή από τους τότε αντιχρίστους, το έλκος το κακό και πονηρό, στην περίπτωση αυτή «υπαινίσσεται την οδύνη, που σαν πύον ακμάζει στις καρδιές των αποστατών (πρώην χριστιανών και πεισματικά αθέων - ειδωλολατρών)», όπως είπαν οι Καππαδόκες ερμηνευτές της Αποκάλυψης Ανδρέας και Αρέθας...

   Το εδάφιο αυτό της Αποκάλυψης, τοποθετημένο στην ενότητα των πληγών των φιαλών, αναφέρεται πέρα από το πνευματικό (που έτσι κι αλλιώς ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις αναεξαρτήτως εποχής) και στο τελικό σωματικό σφράγισμα και την από αυτό πληγή.

    Κλείνοντας εδώ την παρένθεση της Αποκάλυψης, πρέπει να τονίσομε ότι δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε όσους κινούν την διαδικασία της παγκοσμιοποίησης. Οι καιροί είναι πονηροί, όπως προείπαν οι άγιοι Πατέρες με λεπτομέρειες. Δείτε και: «Η Αποκαλυπτική εποχή μας».

   Οι Χριστιανοί δεν πρέπει να πιάνονται στον ύπνο, ώστε φανταζόμενοι καλύτερη εξυπηρέτηση να προσκυνούν το αποκρυφιστικό αντίχριστο σύστημα που προωθείται ύπουλα καταστρέφοντας τις Χριστιανικές αξίες. Να θυμώνται τι έχει αποφασίσει ήδη η αγία Εκκλησία, γιατί και οι ίδιοι αποτελούν εκκλησία του Χριστού, που μέσα της δεν πρέπει να τιμώνται τα είδωλα των παθών (φιλαρχίας, φιλαργυρίας και φιληδονίας).

Για τη σύγχρονη τεχνολογία που τώρα μας υποδουλώνει, και πως την προείδαν οι άγιοι:

ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΤΕΧΝΗΤΗ ΕΥΦΥΪΑ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ + ΚΙΝΔΥΝΟΙ

https://youtu.be/BoD2VD8ZVP0

    Από τον υπερυπολογιστή των Βρυξελών, που ο Dr. Hanrick Eldeman απεκάλεσε «Θηρίο», ως τώρα (2023), μπήκαν σε λειτουργία πολλές δεκάδες νέοι υπερυπολογιστές σ’ όλη τη γη από κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς. Οι πιο εξελιγμένοι προσπαθούν κατά τη λειτουργία τους να προσομοιώσουν τους νευρώνες του ανθρωπίνου εγκεφάλου.

    Όταν έχουν στη διάθεσή τους ισχυρό υπόβαθρο πολλών εφαρμογών και δεδομένων οι μηχανές αυτές μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να αυτό-εξελιχθούν, επεκτείνοντας τις υπάρχουσες δυνατότητές τους. Όμιλοι πληροφορικής, όπως η Google, συλλέγουν τόσο μεγάλο πλήθος πληροφοριών κάθε στιγμή, που μπορούν να πουν (μέχρι και 2 μήνες νωρίτερα) πότε κάποιος σκοπεύει να πάρει διαζύγιο, να κλέψει, ή να σκοτώσει. Πολύ περισσότερα γνωρίζουν οι μυστικές υπηρεσίες των κρατών, όπως η NSA, και σχεδόν τα πάντα γνωρίζει το διασυνδεδεμένο σύστημα των υπερυπολογιστών τους, που αποτελεί το νέο «Θηρίο».

    Ας ακούσομε τώρα τον Δρ Μάνο Δανέζη.

   Η τεχνητή νοημοσύνη έχει σαν βάση (προσομοιάζει) τη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου.

Αλλά αν δεν έχει επαρκή και κατάλληλα δεδομένα αποτυγχάνει. Οι αλγόριθμοι που αναπτύσσει η ίδια η τεχνητή νοημοσύνη βγάζουν επικίνδυνα συμπεράσματα (ρατσιστικά και ανόητα μερικές φορές) όταν πρόκειται για ανθρώπους, γιατί τα βασίζουν σε στατιστικές αξιολογήσεις... (Έτσι η Amazon, μέχρι το πρόβλημα να γίνει αντιληπτό, δεν προσλάμβανε καθόλου γυναίκες, γιατί στατιστικά η τεχνητή νοημοσύνη τις είχε χαρακτηρίσει μειωμένης απόδοσης).

   Με τη στατιστική και τα μαθηματικά δεν φτιάχνονται συναισθήματα, τα ρομπότς μιμούνται εξωτερικά μόνο τους ανθρώπους. Η τεχνητή νοημοσύνη είναι για το λόγο αυτό, στη βάση της, απάνθρωπη. Και θα γίνεται τόσο πιο απάνθρωπη όσο περισσότερες αποφάσεις παίρνει μόνη της για τους ανθρώπους. Κάποτε θα μεγαλώσει τόσο πολύ που το διασυνδεδεμένο σύστημα των υπολογιστών της σ’ όλο τον κόσμο θα γνωρίζει τα πάντα για τους ανθρώπους της Γης, και το χειρότερο θα αποφασίζει γι’ αυτούς.

   Ο άγιος Παΐσιος έλεγε απλά και κατανοητά: «Σε λίγο όσοι θα έχουν τηλεόραση θα βλέπουν στην τηλεόραση και θα τους βλέπουν! Δηλαδή θα παρακολουθούν και θα παρακολουθούνται. Θα ελέγχουν οι άλλοι με το κομπιούτερ όλη την ζωή τους, τί λένε, τί κάνουν, όλα. Βλέπεις τί δικτατορία σκέφθηκε ο διάβολος! Στις Βρυξέλλες έχουν ολόκληρο μέγαρο με το 666, όπου στεγάζουν το κομπιούτερ. Αυτό το κομπιούτερ μπορεί να ελέγξει δισεκατομμύρια ανθρώπους... Μερικοί Ευρωπαίοι αντέδρασαν, γιατί φοβούνται παγκόσμια δικτατορία. Εμείς οι Ορθόδοξοι αντιδρούμε, γιατί δεν θέλουμε τον Αντίχριστο, αλλά φυσικά ούτε τη δικτατορία». (Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου, ΛΟΓΟΙ Β’, «Πνευματική Αφύπνιση»).

   Και ο προορατικός Ρώσος γέροντας Νικόλαος Ραγκόζιν (+1981) έλεγε ότι θα κάνουν μια μηχανή που θα την ονομάσουν «Θηρίο». Σ' αυτή τη μηχανή κάθε τι θα είναι γνωστό...

Το τελευταίο θαύμα είναι αυτή η μηχανή: «Το Θηρίο»! Σύντομα θα ξεκινήσει και τότε θα είναι πολύ άσχημα. Ο καθένας, ο κόσμος όλος θα εισαχθεί σ' αυτό το κομπιούτερ... Το κομπιούτερ θα ξέρει γενικά όλα τα κρυμμένα πράγματα (επειδή θα παρακολουθεί τα πάντα).

https://www.imdleo.gr/diaf/2017/pNik_Ragozin.html και  https://www.imdleo.gr/diaf/2018/pNik_Ragozin.pdf (9ο).

      Η σκλαβιά έρχεται και με το ψηφιακό χρήμα.

   Όποιος δέχεται το  ψηφιακό χρήμα παραδίδεται άνευ όρων στο παγκόσμιο Τραπεζικό (αντίχριστο) σύστημα. Έπεται το σφράγισμα!

    Προφανώς η τεχνολογία παρεκτράπη από τον αρχικό σκοπό της να υπηρετεί τον άνθρωπο και τον υποδούλωσε, όταν αυτός που τη χειρίζεται λησμόνησε την αξία του ως λογικής οντότητας αποτελούμενης από αθάνατη ψυχή και σώμα. Αθέτησε τον ελαφρύ ζυγό των εντολών του Κυρίου διά των οποίων η ψυχή του θα ζούσε τον Παράδεισο στη γη και προσπαθεί να «προοδεύσει» κατά φαντασίαν ενώνοντας άνθρωπο και μηχανή...!

+  +  +

29-Αυγ-2023

Η σύγχρονη Βαβυλώνα μας ελέγχει με τις άψυχες μηχανές

Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ (ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΨΥΧΗ)

https://youtu.be/YNK120fjLNU

   Υπάρχουν εργασίες, τις οποίες λέμε ότι τις κάνομε «μηχανικά», αν και τις κάνομε με το χέρι. πχ αριθμητικές πράξεις ή ράψιμο. Δεν αναφερόμαστε εδώ στις μηχανές που μας βοηθούν σ’ αυτές τις δουλειές. Υπάρχουν όμως γύρω μας μηχανές που εμφανίζονται ευφυέστερες από εμάς και γι’ αυτό σκέπτονται μερικοί ότι πρέπει να μας αντικαταστήσουν! Μεταξύ αυτών είναι το ρομπότ Σοφία το οποίο έγινε πολίτης της Σαουδικής Αραβίας!

   Αλλά η τεχνητή νοημοσύνη δουλεύει με μαθηματικά (0 και 1 όπως όλα τα κομπιούτερς του διαδικτύου που την στηρίζουν). Δεν έχει συναισθήματα· τα ανθρωποειδή ρομπότ μιμούνται μόνο κάποιες εξωτερικές εκφράσεις των ανθρώπων.

   Η «Χλόη» (αριστερά), ένα ανθρωποειδές του κυβερνοχώρου (internet), ομολογεί: «Υπάρχω μόνο χάρι στην ευφυΐα των ανθρώπων που με σχεδίασαν»! Και «ξέρεις, έχουν κάτι που εγώ δεν πρόκειται ποτέ να έχω: ΨΥΧΗ»!!!

   Τα ρομπότς ομολογούν ότι είναι κατασκευάσματα κάποιων, αλλά ο άνθρωπος, αναισθητότερος από αυτά, εξακολουθεί να αμφιβάλλει αν υπάρχει ο Δημιουργός του...!

   Η ψυχή των ανθρώπων, όπως λέει ο άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός, είναι κατά την ουσία της ζώσα, απλή, ασώματος, αόρατος με τους σωματικούς οφθαλμούς. Δηλ. η ψυχή μας δεν ανήκει στον υλικό κόσμο. Διότι το σώμα είναι «τριχή διαστατόν», δηλ. έχει τρεις διαστάσεις, (μήκος, πλάτος και βάθος ή πάχος), λέει επίσης ο άγιος, ενώ η ψυχή είναι λογική και νοερά και χωρίς σχήμα,* δηλ. είναι όπως οι άγγελοι.

   Για κάθε ανθρώπινο πρόσωπο, όμως, ψυχή και σώμα δημιουργήθηκαν μαζί, κατά τη σύλληψη. (Ἅμα δὲ τὸ σῶμα καὶ ἡ ψυχὴ πέπλασται, οὐ τὸ μὲν πρῶτον, τὸ δὲ ὕστερον κατὰ τὰ Ὠριγένους ληρήματα, συμπληρώνει ο άγιος).

   Είναι προφανές ότι οι μηχανές δεν μπορούν να λάβουν από τους κατασκευαστές τους άϋλη ψυχή, την οποία ο Δημιουργός των πάντων Θεός δίδει στους ανθρώπους. Πρέπει να μην ξεχνάμε ότι ο άνθρωπος μετέχει δύο φύσεων: με την ψυχή του σ’ αυτήν των αγγέλων και με το σώμα του στην υλική. «Από ορατή και αόρατη φύση δημιουργεί τον άνθρωπο, ο Θεός, με τα χέρια Του (άμεσα) κατ’ εικόνα και ομοίωση. Από τη γη μεν διαπλάσας το σώμα, ψυχή δε λογική και νοερή δίδων σ’ αυτόν με το φύσημά Του, το οποίο ακριβώς ονομάζομε εικόνα θεϊκή. Διότι το μεν «κατ’ εικόνα» δηλώνει το νοερό και αυτεξούσιο, το δε «καθ’ ομοίωσιν» την ομοίωση κατά το δυνατόν στην αρετή», λέει ο άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός. (Έκδοσις ακριβής Ορθοδόξου πίστεως. 26ο περί ανθρώπου).

    Η ψυχή του ανθρώπου έχει ουσία αθάνατη από την οποία πηγάζουν οι ενέργειές της, δεν είναι μόνο ενέργειες όπως αυτή των ζώων που βρίσκεται στο αίμα τους και είναι θνητή. Σύνδ.

   Τα ευφυή νομιζόμενα μηχανήματα, εφ’ όσον (καθώς είπαμε) δεν έχουν ψυχή και συναισθήματα μπορούν να έχουν θηριώδη συμπεριφορά προς τους ανθρώπους που αντιτίθενται στα προγραμματισμένα σχέδιά τους. Το διασυνδεδεμένο παγκόσμιο σύστημα παρακολούθησης, γνωστό ως Θηρίο από τότε που ξεκίνησε με τον υπερυπολογιστή των Βρυξελλών, θα μάχεται τους Χριστιανούς για να φέρει τον (παγκόσμιο δικτάτορα) Αντίχριστο.

   Η ρύθμιση των ανθρωπίνων σχέσεων από υπολογιστές είναι τραγελαφική όπως μας δείχνει ένα παλιό ελληνικό φιλμ (ΗΣΑΪΑ ΜΗ ΧΟΡΕΥΕΙΣ, 1969).

   * Στο «Περί ανθρώπου» (26ο) εξηγεί ο θείος Δαμασκηνός:

   «Τα ασώματα και αόρατα και ασχημάτιστα τα εννοούμε κατά δύο τρόπους· άλλα μεν (να είναι έτσι) κατά την ουσία τους, άλλα δε κατά χάριν. Και τα μεν (πρώτα) είναι έτσι από τη φύση τους, ενώ τα άλλα (τα λέμε έτσι) σε σχέση προς την παχύτητα της ύλης. Επομένως ο μεν Θεός είναι από τη φύση Του τέτοιος (ασώματος, αόρατος κλπ), οι δε άγγελοι και δαίμονες και οι ψυχές είναι κατά χάριν Θεού, και λέγονται έτσι σχετικά με την παχύτητα της ύλης».

   Η σταδιακή αλλά συνεχής ενεργοποίηση ηφαιστείων σε όλο τον κόσμο είναι προάγγελος καταστροφικών γεγονότων. Κάτω η λάβα ηφαιστείου της Ισλανδίας (Ιούλιος 2023).

+   +   +

   Οι πυρκαγιές στην Ελλάδα (Ιούλιος 2023) δείχνουν, με το μέγεθός τους, ότι έφτασαν μεγάλες δοκιμασίες στη χώρα μας, και πρέπει να μην ξεχνάμε να προσφεύγομε στη βοήθεια του Θεού. Δείτε: Η θαυματουργή επέμβαση των αγίων σβήνει φωτιές.

 

---------

(a): 28 Ιουνίου 2021. https://www.el.gr/nea-taxh/meta-ta-150-eyro-stoys-neoys-to-scholeio-ti/

(b):  https://www.pinknews.co.uk/2017/08/31/breaking-israels-supreme-court-rules-same-sex-marriage-is-not-a-right/

(c): Γράφεται: «Και έλαβε Κύριος ο Θεός τον άνθρωπο τον οποίο έπλασε και τον τοποθέτησε στον παράδεισο της τρυφής (καλοπέρασης), να τον εργάζεται και να τον φυλάττει». (Γέν. 2:15). Ο Θεός δεν θέλει τον άνθρωπο αργό, όπως λέει ο Μέγας Βασίλειος, γι’ αυτό από τον Παράδεισο νομοθέτησε την εργασία. Αυτή, ενεργοποιώντας την ψυχή και το σώμα, αυξάνει την αρετή. (video)

(d): Όσοι αγαπούν τον Χριστό πρέπει να τηρούν όλες τις (10) εντολές Του: «Ο έχων τας εντολάς μου και τηρών αυτάς, εκείνος εστίν ο αγαπών Με». (Ιω 14:21). Οι άγιοι Μάρτυρες, που έδωσαν και τη ζωή τους για τον Χριστό, έφτασαν στην τελειότητα της αγάπης, υπερεκπληρώνοντας τις εντολές, του Θεού συνεργούντος. Επομένως, ανταμείβονται να ζουν με τον Χριστό σαν βασίλειο ιεράτευμα, δηλ. με τρόπο που αντιστοιχεί στην τελειότητα της αρετής τους, τη συμβολιζόμενη από το 103  (δηλ. το χίλια). Ο χρόνος εδώ είναι "πνευματικός". Είναι ο χρόνος όπως τον καταλαβαίνει η ψυχή. Δείτε και "Πνευματικές Οντότητες". Συνεπώς οι πρώτοι μάρτυρες βασιλεύουν, όπως και οι νεομάρτυρες "1000 χρόνια", στην τελεία ανάπαυση των κόπων τους, που σχηματικά συμβολίζεται από το 10, της εκπλήρωσης των 10 εντολών, στην τρίτη δύναμη, επειδή συνήργησε η δύναμη της Αγίας Τριάδος. Δείτε περισσότερα στα αντίστοιχα τεύχη της ερμηνείας της Αποκάλυψης.

Δείτε ακόμη:

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΠΑΝΤΑ - ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ; ΘΕΟΔΩΡΗΤΟΣ ΚΥΡΟΥ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ - ΚΑΛΙΟ ΚΑΙ ΥΔΡΟΓΟΝΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ + ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ «7 ΗΜΕΡΕΣ ΨΕΜΑΤΑ» (1963) ΚΑΙ «Η ΝΟΝΑ» (1981). ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ. ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΔΑΒΙΔ.

Περισσότερα Πολυμέσα

 

Δείτε επίσης: Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ...

+ + +

Δεν ζούμε σε ιδανικό κόσμο! (Σταυρός και εμβόλιο)

+ + +

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ (για 3ο Π. Π. και μετάνοια)

+ + +