ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ

        «Ούτε του σώματος η υγεία, ούτε της νεότητος το άνθος, ούτε του οίκου η άνεση,  ούτε του λοιπού βίου η ευημερία παραμένει για πολύ. Αλλά στην καλοκαιρία του βίου όταν βρίσκεσαι να περιμένεις κάποτε και χειμωνιά». (Μέγας Βασίλειος, MPG 31:417).

      Να περιμένομε αλλαγές καταστάσεων στη διάρκεια της ζωής μας, λέει ο Μέγας Βασίλειος. Και να μην είμαστε υπερβολικά φοβητσιάρηδες για τα σωματικά, γιατί η αιώνια ψυχή αξίζει πολύ περισσότερο από το σώμα. «Διότι τι ωφελείται άνθρωπος αν τον κόσμο όλο κερδίσει, την δε ψυχή του ζημιωθεί; Ή τι θα δώσει άνθρωπος σε αντάλλαγμα της ψυχής του»; (Ματθ. 16:26).

        Οι ασθένειες μπήκαν στη ζωή μας με την αμαρτία, μετά τον Παράδεισο. Τώρα φθάνουν σε μας και ανθρωπογενώς, από βιολογικά εργαστήρια. Η αντιμετώπισή τους πρέπει να είναι διπλή, όπως διπλός (δισύνθετος) είναι και ο άνθρωπος, αποτελούμενος από ψυχή και σώμα.

     Γι' αυτό καμμιά ασθένεια δεν μπορεί να θεραπευτεί αλληθινά, αν δεν αποκατασταθεί πρώτα η υγεία της ψυχής. Και ο Κύριος, πρώτα είπε στον παραλυτικό αφέωνταί σοι αι αμαρτίαι σου και κατόπιν του έδωσε εντολή να σηκωθεί και βαστάζοντας την κλίνη του να πάει στον οίκο του. (Ματθ. 9:2-6). Και η Εκκλησία εύχεται εις ίασιν ψυχής και σώματος.

+ Τι έλεγε ο γέροντας Πορφύριος προς καρκινοπαθείς  

+ Και ο δρ. Χάμερ, ότι ο καρκίνος είναι ασθένεια της ψυχής

+ Ο δρ. Ελευθέριος Μηλιόπουλος, ειδικευμένος και στην νευροψυχοφυσιολογία: Η προχωρημένη ιατρική βλέπει την κάθε πάθηση και από την ψυχική πλευρά του ανθρώπου. Ο καρκίνος οφείλεται στην κακή αιμάτωση των κυττάρων, έχει σχέση με ψυχολογικούς παράγοντες, με τη διατροφή και τον τρόπο ζωής... Λέει, πχ ο καθηγητής, ότι ο θυμός μπορεί να σκοτώσει 18 με 20 χιλιάδες κύτταρα, μια στενοχώρια 40 με 50 χιλιάδες κλπ.



   «Το φάρμακο με το οποίο καταπολεμείται ο καρκίνος είναι πολύ εύκολο και οι γιατροί το “συναναστρέφονται” καθημερινά και το έχουν μπροστά στα μάτια τους».
Άγιος Πορφύριος Καυσοκαλυβίτης

      ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ:

+ Τα Μυστήρια της Εκκλησίας βοηθούν περισσότερο από το κάθε τι, γιατί επιδρούν συγχρόνως στην ψυχή και το σώμα. Για τους ασθενείς υπάρχει και το ιδιαίτερο Μυστήριο του Ευχελαίου. Από τον π. Ιωάννη Καλαΐδη:

Πως να ωφελούνται περισσότερο από το ευχέλαιο οι Χριστιανοί

+ Δείτε ότι ο αγιασμός "σταθεροποιεί" το νερό και όταν τον πιούμε βελτιώνει το αίμα, στα «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ» από τις έρευνες (+2 βίντεο)

+ Η δύναμη και τα θαύματα της προσευχής και του Σταυρού, των Θεοφανείων και του Τσερνομπίλ

+ Παρακλητικός Κανών στον άγιο Νικηφόρο (+1964) τον πρώην λεπρό και τώρα θαυματουργό για να αμυνθούμε έναντι του κορωναϊού και κάθε λοιμώδους νόσου.

+ Παρακλητικός Κανών στον άγιο Χαράλαμπο έναντι λοιμωδών νόσων

    ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

+ Πρακτικές Ιατρικές συμβουλές

+ Πως με απλό τρόπο να νικάτε τις γρίπες και να μειώνετε έτσι το ιικό φορτίο στον οργανισμό σας. Θα έχετε τότε μεγαλύτερη αντίσταση και στον κορωναϊό

+ Η ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

+ Πως, για παράδειγμα, με δίαιτα που βασίστηκε στην αύξηση της αλκαλικότητας, στα συμπληρώματα βιταμινών, μετάλλων, στον άφθονο ήλιο και στη μαγειρική σόδα ο Vernon νίκησε τον καρκίνο στο 4ο στάδιο

ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ (Η2Ο2)

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΞΥΓΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ 35% Η2Ο2:

    Προσοχή, γιατί το 35% Η2Ο2 είναι καυστικό. Χρήση μόνο αφού μελετήσετε τα παρατιθέμενα κείμενα και το γιατρό σας αν έχετε άλλα προβλήματα. Να τηρείται η δοσολογία που σώθηκε από την Αμερικανική ομάδα γιατρών ECHO. Εφαρμόστηκε από εκατομμύρια ασθενείς στις ΗΠΑ πριν να βγουν τα αντιβιοτικά.

 

+ Η θεραπεία του ενός λεπτού. Το μυστικό που θεραπεύει σχεδόν κάθε ασθένεια

 

+ Το nexus για την οξυγόνωση του οργανισμού με Υπεροξείδιο του Υδρογόνου

 

 

 

 

 

 

+ Πως να χρησιμοποιήσετε το 35% (Food Grade) υπεροξείδιο του υδρογόνου 2Ο2)  

(Από την ECHO, μία από τις ομάδες Αμερικανών γιατρών, που την εφάρμοζε συστηματικά τη δεκαετία του '40).

 

 

Περισσότερα για την Υγεία

+ + +

Πως να καθαρίσετε τα αυτιά σας με Υπεροξείδιο του Υδρογόνου (H2O2 3%).

+ + +

Γερόντισσα Γαλακτία (βίντεο): Συμβουλές επιβίωσης και προφητείες...!

+ + +

Ούτε και οι ιερείς δεν θα είναι στο θάψιμο! Η γερ. Κυριακή για παγκόσμιο χειροτέρεμα.

+ + +

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ RNA (video)

+ + +

Δείτε επίσης: Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ...

+ + +

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ (για 3ο Π. Π. και μετάνοια)

+ + +

Η Ελλάδα θα περάσει από πολύ ακραίες καταστάσεις:

 Εμφύλιος σε 5 πόλεις στην Ελλάδα; + το λένε οι ίδιοι! + +

+ + +