ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ 

 

ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ - ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε.

ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΟΝΙ..!

    Με την ευκαιρία του προεκλογικού αγώνα στην Ιταλία (Αύγουστος 2022) και τα συνθήματα που επικρατούν, ας θυμηθούμε τα λόγια του Αγίου Παϊσίου και άλλων Ορθοδόξων γερόντων για τον καιρό μας.

    Οι δοκιμασίες στην Ευρώπη, που άρχισαν με αφορμή τη Ρωσική στρατιωτική επέμβαση (από τις 22 Φεβ. 2022) στην Ουκρανία, θα δείξουν πόσο αντέχουν οι νομιζόμενες "αξίες" της και η πολυπολιτισμική δομή της κοινωνίας στα κράτη της.

     Για τις εξελίξεις έλεγε, μεταξύ άλλων, ο άγιος Παΐσιος: «Στην Ιταλία θα παρουσιασθεί ένας νέος Μουσολίνι, στη Γερμανία ένας νέος Χίτλερ και η ΕΟΚ (τώρα Ε.Ε.) θα διαλυθεί». Αυτά γράφονται στο βιβλίο του κ. Ζουρνατζόγλου «Μαρτυρίες Προσκυνητών», Θεσσαλονίκη 2003.

     Τώρα η άνοδος στην Ιταλία της Μελόνι συνοδεύεται από εκφοβιστικές φήμες για επάνοδο του φασισμού. Όμως η Μελόνι υπερασπίζεται τις παραδοσιακές αξίες της κοινωνίας και διαβάλλεται γι' αυτό από τα υποταγμένα στη Νέα Τάξη κόμματα. Και βέβαια κατά την προφητεία θα έρθει νέος και όχι νέα Μουσολίνι!

     Αν δεν επιστρέψουν οι Άνθρωποι στον Χριστό, λάθος νομίζουν ότι μπορούν οι ηγέτες τους να τους δώσουν ειρήνη και αγαθά. Διότι όπως είπε ο Χριστός χωρίς Εμού ου δυνασθε ποιείν ουδέν. Με αφορμή τη μεγάλη αποστασία του ανθρώπου από τον Θεό, ο γέροντας Γεννάδιος από την Κρήτη, δίδασκε, ότι έρχεται το τέλος του κόσμου, η Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου. Πρώτα θα παραχωρήσει ο Κύριος να γίνει παγκόσμιος πόλεμος, έλεγε, διότι ο κόσμος δεν μετανοεί.

    Τώρα οδεύομε προς τα εκεί, ο πόλεμος δεν θα αποφευχθεί. Αλλά, ευτυχώς, έρχεται κατόπιν, από πρόνοια του Θεού, η ειρηνική περίοδος της αναλαμπής της Ορθοδοξίας.

    «Η παρατηρούμενη σε όλο τον κόσμο πνευματική κρίση, ρώταγε ο άγιος Σωφρόνιος, άραγε δεν είναι προετοιμασία προς μία νέα μεγάλη αναγέννηση; Και αυτό είναι δυνατόν να έλθει σαν ισχυρή πλημμύρα, σαν εκτυφλωτική αστραπή στο σκότος του μεσονυκτίου».

 

Για τον γέροντα Γεννάδιο από τα Ακούμια της Κρήτης:

https://www.imdleo.gr/diaf/files/proph/1_prophecies_parts/03_gGennadios.pdf

Αποφθέγματα αγίου Σωφρονίου Σαχάρωφ του Αγιορείτου, και κτήτορος Μονής στο Essex της Αγγλίας: https://www.imdleo.gr/diaf/2010/03/gSofronios_A.pdf https://www.imdleo.gr/diaf/2010/03/gSofronios_B.pdf

 

Δείτε επίσης:

ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ - ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. Αξιοθαύμαστη Χριστιανική ομολογία της Ιταλίδας πολιτικού Μελόνι.
   Ι. Μ. ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΥΝΥΣΙΟΥ - ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙ  ΓΕΝΕΣΙΟΥ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ 24-6 / 7-7-2022  ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
 
    Ι. Μ.ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ - ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ 24-ΙΟΥΝ / 7-ΙΟΥΛ 2022.
ΔΟΞΑΣΤΙΚΟ ΣΤΙΧΗΡΩΝ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ, ΚΑΣΣΙΑΣ ΜΟΝΑΧΗΣ-ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΜΕ ΕΡΜΗΝΕΙΑ.
 

 

π. ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ - Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ - ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

 

Προφητείες αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου (+1994) για διάλυση Ε.Ε. και Παγκόσμια δικτατορία!

 
Ο Μητροπολίτης Μόρφου για Αστερίξ και κορωναϊό...!

Η 4η ΒΙΟΜ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ + GREAT RESET + ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

+ + +

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ - ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΤΥΡΙΝΗΣ 2019

+ + +

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ...

+ + +

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ (για 3ο Π. Π. και μετάνοια)

+ + +

ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

+ + +

Ντόναλντ Τραμπ - Καλά Χριστούγεννα - Ο Σωτήρας δεν είμαι εγώ - Είναι κάποιος πολύ ψηλότερα από εμένα!

Δεν ζούμε σε ιδανικό κόσμο! (Σταυρός και εμβόλιο)

+ + +