ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ 

 

ΠΡΟΟΔΟΣ… ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!

Dennis Bushnell: Στον ιδεοχώρο (metaverse)  θα κάνετε ότι (ανωμαλία;) θέλετε!

3-Ιαν-2024. 16χρονο κορίτσι του ΗΒ φέρεται να βιάσθηκε ομαδικά σε παιγνίδι του ιδεατού χώρου (metaverse) - Οι ψυχολογικές επιπτώσεις.

 

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ... ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ

https://youtu.be/ezl3zIHfpPc

   Ένα από τα κορυφαία επιστημονικά στελέχη της NASA (Dennis Bushnell) προδιαγράφει το μέλλον με βάση τις εξελίξεις στην τεχνολογία. (Σύνδ)

    Κατ’ αυτόν λοιπόν «συγχωνευόμαστε» με τις μηχανές, όπως λέει και ο Κλάους Σβαμπ, ο θεωρητικός του «Great Reset» (Μεγάλης Επανεκκίνησης)..! Δεν τις χρησιμοποιούμε απλώς, αλλά γινόμαστε ένα με τα άψυχα...! Το κέρδος μας λέει ότι θα είναι να ζούμε με τη φαντασία μας και με παραισθήσεις... Μας θυμίζει το παλιό φιλμ Αποκάλυψη (Revelation) και το εκεί φανταστικό περπάτημα στην άμμο...

    Για όσους δεν έχουν Ορθόδοξη γνώση για το τι είναι ο άνθρωπος και τι η ψυχή του δεν υπάρχουν συνέπειες από ιδεατές κακοποιήσεις ανθρώπων. Όμως η πραγματικότητα, τώρα που έγινε το metaverse, το διαψεύδει. Τα παιδιά μπαίνουν με τις μάσκες στο παιγνίδι και αισθάνονται ψυχικά την κακοποίηση από τη βίαιη συμπεριφορά άλλων παικτών, και μετά το τέλος του παιγνιδιού...

    Οι Ορθόδοξοι γνωρίζομε ότι η αθάνατη και λογική ψυχή μας είναι ασύγκριτα πολυτιμότερη από το φθαρτό μας σώμα. Και κατά τον λόγο του Κυρίου: «τι αντάλλαγμα θα δώσει ο άνθρωπος για την ψυχή του»; Δηλ. δεν θα βρεί τέτοιο. (Ματθ. 16:26).

    Είναι συνεπώς σημαντικό το ότι από τα παιγνίδια ιδεατής πραγματικότητας (virtual reality) η ψυχή μπορεί να βλαφθεί σοβαρά. Και μάλιστα η βία που υφίσταται η ψυχή μεταδίδεται στο συνδεδεμένο μ’ αυτήν σώμα μέσω των οργάνων του. Και μπορεί να αρρωστήσει έτσι και το σώμα.

      Νεότερο (1-Φεβ-2024):

     Ο Mark Zuckerberg κατηγορήθηκε σε εξεταστική του Κογκρέσσου ότι σκότωσε παιδιά με το Metaverse και υποχρεώθηκε να ζητήσει συγγνώμη και να υποσχεθεί ότι θα βάλει ασφαλιστικές δεικλίδες στην πλατφόρμα του... Το πρόβλημα, όμως, της ηθικής διαφθοράς των μεγαλυτέρων παραμένει...

    Λέει ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: «Τούτο το σώμα οπού βλέπετε, αδελφοί μου, είνε το φόρεμα της ψυχής. Η ψυχή είνε άνθρωπος· η ψυχή είνε οπού βλέπει, ακούει, ομιλεί, περιπατεί, μανθάνει επιστήμας, δίδει ζωήν εις το σώμα και δεν το αφήνει να βρωμίση. Και άμα έβγη η ψυχή, τότε βρωμά, σκουληκιάζει το σώμα. Το κορμί έχει τα όμματα, μα δεν βλέπει· έχει τα ώτα, μα δεν ακούει· ομοίως και αι λοιπαί αισθήσεις του σώματος. Όλα ενεργούνται δια της ψυχής». (Α διδαχή).

    Η σύγχρονη επιστήμη αγνοώντας τι είναι ψυχή επίδρά σ’ αυτήν κατστροφικά. Και η συντελούμενη πρόοδος είναι «κατά φαντασίαν», όπως προείπε ο άγιος Νείλος ο Μυροβλύτης:

«Και τόσο θα προοδεύσει την επιστήμη κατά φαντασίαν ο πονηρός, ώστε να αποπλανήσει τους ανθρώπους και να μη πιστεύουν στην ύπαρξη του τρισυποστάτου Θεού».

https://www.imdleo.gr/diaf/files/proph/1_prophecies_parts/10_Osios_Nilos-Efraim.pdf

Και που θα πιστεύουν; Στα έργα των χειρών τους…!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ... ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ
     Ψυχή και τεχνολογία - metaverse

Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ -1o

  ΜΟΡΦΟΥ: 2 ΔΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΓΑΛΑΚΤΙΑΣ

  ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ (Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ (2023) ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΣΑΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙ)

Τουλάχιστον, μη βιαστείτε να πάρετε τις νέες ταυτότητες! Μείνετε ειρηνικοί διά του Αγίου Παϊσίου.

   Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ
(ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΨΥΧΗ)

 

Δείτε επίσης: Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ...

+ + +

Δεν ζούμε σε ιδανικό κόσμο! (Σταυρός και εμβόλιο)

+ + +

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ (για 3ο Π. Π. και μετάνοια)

+ + +