ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ 

 

Τουλάχιστον, μη βιαστείτε να πάρετε τις νέες (2023) ταυτότητες!

Μείνετε ειρηνικοί ακολουθώντας τις συμβουλές του Αγίου Παϊσίου.

 

Μας λένε: Η ταυτότητα δεν θα έχει γεωεντοπισμό (GPS), ούτε Giga Bytes, ούτε μνήμη RAM, ούτε υποδοχή φόρτισης, ούτε ποντίκι... ούτε σκληρό δίσκο, ούτε εκτυπωτή (!). Αν όλο το σύστημα με το οποίο συνεργάζεται η τεχνολογία RFID (ταυτοποίηση μέσω ραδιοσυχνοτήτων) είναι ο γάϊδαρος, το τσιπ που είναι το σαμάρι, μας λένε ότι δεν θα περιέχει τον γάϊδαρο...!

Αλλά το RFID τσιπ, όπου υπάρχει, είναι αδύνατο να μην έχει μνήμη, γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσε να ανταλλάξει πληροφορίες με το σύστημα αναγνώρισης και άρα δεν θα χρειαζόταν! Μας λένε ότι δεν περιλαμβάνεται ο ΑΜΚΑ. Αλλά τα τσιπς, γενικά, επιδέχονται αναβάθμιση της μνήμης τους: προσθήκη ή και αφαίρεση πληροφοριών.

Και πράγματι ο υπουργός «προστασίας του πολίτη» μας βεβαιώνει ότι, σε περίπου 4 μήνες, θα προστεθεί ένας ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ (για όλες τις υπηρεσίες) αριθμός!!! «Θα μπορεί να προστεθεί», λέει ο υπουργός, ανατρέποντας εντελώς τη λογική της διερεύνησης για το τι περιέχει και τι δεν περιέχει τώρα το RFID τσιπάκι, που μάλλον δεν φτάνει και θα χρειασθεί ένα ακόμη!

Ο πρωθυπουργός αγνοεί ότι έχουν τσιπάκι οι ταυτότητες; Λέει ότι «ούτε τσιπάκια έχουνε οι ταυτότητες»...! Όμως έχουν κάτι περισσότερο από τσιπάκι. Έχουν ολοκληρωμένο κύκλωμα (IC Chip) που μπορεί ασύρματα να ανταλλάσσει δεδομένα με κατάλληλο αναγνώστη, μέσω κεραίας και ραδιοκυμάτων. Ως τώρα είδαμε ότι η ηλεκτρονική ταυτότητα προωθείται με πολύ υποκρισία, χαζολογία και επιπολαιότητα... Επί πλέον είναι ανασφαλής. Τα προσωπικά δεδομένα μπορούν να υποκλαπούν εύκολα από όποιον προσεγγίσει την κάρτα έχοντας συσκευή ή λογισμικό του εμπορίου.

Ταυτότητες 2023 

 

https://youtu.be/bcfski9M2gY

Επί πλέον, επειδή κάθε ηλεκτρονικό αρχείο είναι ευάλωτο, μπορεί να διαρρεύσει σε τρίτους η βάση δεδομένων των προσωπικών στοιχείων των κατόχων ταυτοτήτων που φυλάσσεται από το κράτος σε ηλεκτρονικούς, βεβαίως, φακέλλους. Έτσι στην Ελλάδα είχαν διαρρεύσει παλιότερα όλα τα προσωπικά δεδομένα των Ελλήνων φορολογουμένων. (Έχει γίνει κατά καιρούς και διαρροή προσωπικών δεδομένων από τα κοινωνικά μέσα, όπως 600.000 Ελλήνων χρηστών του Facebook, ενώ εφέτος (Αύγ. 2023) συνέβη κλοπή δεδομένων των αστυνομικών της Ιρλανδίας).

 Με τις δυνατότητες που έχουν οι κβαντικοί υπολογιστές κανένα ηλεκτρονικό σύστημα δεν θα είναι πλέον ασφαλές. Τώρα που η ψηφιακή διακυβέρνηση μπαίνει στην ταυτότητα (με ένα αριθμό) για όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες, για λόγους διευκόλυνσης, όπως λένε, θα  μπορούν να κλέβονται δια μιας τα πάντα! Αναγκαστήκαμε να μιλήσομε για όλα αυτά επειδή καλούμαστε να επικυρώσουμε τις καινοτομίες που επιβουλεύονται την ελεύθερη βούλησή μας, με την αποδοχή της ηλεκτρονικής ταυτότητας.

Το κράτος έχει πολλά να κάνει για να γίνει δίκαιο και ειρηνικό στο εσωτερικό του. Αλλιώς σε ένα κράτος αδικίας η ηλεκτρονική διακυβένηση θα διευκολύνει μόνο την καταδυνάστευση των πολιτών και τις ηλεκτρονικές αρπαγές των περιουσιών τους. Η ψηφιοποίηση των προσωπικών δεδομένων κάνει εύκολο τον έλεγχο και την καθοδήγηση όλου του πληθυσμού της Γης από μια συγκεντρωτική αρχή, για την επιδιωκόμενη από τις ηγετικές ομάδες (και το Βατικανό) παγκόσμια κυβέρνηση. Σε χώρες με προηγμένα συστήματα παρακολούθησης των πολιτών, βλέπομε τον εγκλωβισμό τους σε μια αόρατη αλλά υπαρκτή ηλεκτρονική φυλακή ελεγχόμενη από λίγους.

 

 

 

Ο κλιμακούμενος ολοκληρωτισμός, που στηρίζεται στην ψηφιακή τεχνολογία, δίνει μια επί πλέον διάσταση στο θέμα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων. Διότι συνδέει την απώλεια ελευθερίας με την υπακοή στις εντολές ενός συγκεντρωτικού παγκόσμιου συστήματος που οικονομικά ελέγχεται από το διεθνές Τραπεζικό σύστημα (πρακτικά υπό τον οίκο Ρόθτσιλντ), ενώ πολιτικά κατευθύνεται από ομίλους μεγάλων χωρών (G7, G20) και από διεθνείς οργανισμούς (ΟΗΕ, ΠΟΫ, ΝΑΤΟ, CSTO, ΔΝΤ, Παγκ. Τράπεζα). Αυτό το σύστημα, που έχει τα πλοκάμια του και στην Ελλάδα, χαρακτηρίζεται από την έλλειψη αληθινών αξιών. Γι’ αυτό εκφράζεται υποκριτικά και με αντιφάσεις. Καυχιέται για τη δημοκρατία του αλλά ταυτοχρόνως εμφανίζει μη εκλεγμένες αρχές (προστασίας κλπ) που ανατρέπουν τη λαϊκή ετοιμηγορία, όπως συνέβη επί αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου για το τότε ζήτημα (αναγραφής του θρησκεύματος) των ταυτοτήτων.

Από τότε που ξεκινησε η παγκοσμιοποίηση ή όπως την ονόμασε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπους ο πρεσβύτερος «Νέα Τάξη Πραγμάτων» μιλάει συνεχώς για ειρήνη αλλά διαρκώς κάνει πολέμους. (Οι πόλεμοι της Νέας Τάξης εγκαινιάστηκαν ως γνωστόν με τους δύο πολέμους εναντίον των λαών της Γιουγκοσλαβίας, με τους δύο πολέμους εναντίον του Ιράκ, και με την επιδρομή εναντίον του Αφγανιστάν).

Το σύστημα αυτό της Νέας Τάξης, ή Παγκοσμιοποίησης, υποκρίνεται ότι ενδιαφέρεται για το κλίμα της Γης αλλά δεν το κάνει για τον άνθρωπο. Αυτόν τον θέλει κλειδωμένο σε πόλεις 15 λεπτών και χωρίς φυσική διατροφή. Διότι φτιάχνει μεταλλαγμένους σπόρους και σκοτώνει τις αγελάδες θέλοντας να μας  διαθρέψει με βιομηχανικό κρέας και ψάρι και με αποξηραμένα έντομα.

Οι σχέσεις μεταξύ ανθρώπων γίνονται όλο και πιο μηχανικές και άσπλαχνες, από την έλλειψη ηθικών αξιών, γι’ αυτό και το σύστημα έφθασε να έχει στόχο του (κατά τη θεωρία του της 4ης Βιομηχανικής επανάστασης) να ενώσει τον ίδιο τον άνθρωπο με τις μηχανές (τσιπάροντάς τον), πράγμα που αποκαλύπτει τον ξέφρενο εωσφορισμό του.

Η παγκοσμιοποίηση νομοθετεί τα αντίθετα προς τις εντολές του Χριστού, προβάλλοντας τα είδωλα των ηδονών, του χρήματος και της εξουσίας, γιατί εκ των πραγμάτων φαίνεται ότι αγνοεί παντελώς την ύπαρξη πνευματικού κόσμου και ότι ο άνθρωπος έχει ψυχή λογική και αθάνατη που δεν είναι όπως των άλλων ζωντανών οργανισμών θνητή. Είναι δηλ. πνευματικά τυφλή και θέλει όσοι την ακολουθούν να έχουν μόνο γήινες επιδιώξεις. Οι άλλοι θεωρούνται περιθωριακοί, ψεκασμένοι, φανατικοί, ακροδεξιοί κλπ. Εδώ ακριβώς τίθεται το θέμα των ταυτοτήτων υπό εξέταση από πνευματικής σκοπιάς. Είναι αδύνατον να αρνηθούμε την πνευματική διάσταση του θέματος αυτού, καθώς έχει ήδη απασχολήσει αγίους της Εκκλησίας μας.

Οι περισσότεροι, Έλληνες και ξένοι, ακόμα κι όσοι δεν έχουν διαβάσει οι ίδιοι την Αποκάλυψη, το τελευταίο βιβλίο της Αγίας Γραφής, γνωρίζουν από βιβλία και κινηματογραφικά έργα ότι η παγκοσμιοποίηση προχωρώντας συγκεντρωτικά θα αναδείξει τελικά ένα παγκόσμιο τύραννο που αποκαλείται Αντίχριστος για το μίσος του κατά των Χριστιανών.

Οι άγιοι της Εκκλησίας μας, όπως ο άγιος Παΐσιος, δεν είναι περίεργο που τα γεγονότα που παρατηρούμε όλοι, έχουν το χάρισμα να τα εξετάζουν πνευματικά συμβουλεύοντάς μας με βάση τον λόγο του Θεού. Ο άγιος Παΐσιος χαρακτήριζε αντίχριστο το (παγκόσμιο) σύστημα της εποχή μας, αλλά έβλεπε και την ανατροπή του από την επέμβαση του Χριστού: «Τώρα μια μπόρα θα είναι, μια μικρή κατοχή του αντιχρίστου σατανά. Θα φάει μετά μια σφαλιάρα από τον Χριστό, θα συγκλονισθούν όλα τα έθνη και θα έρθει η γαλήνη στον κόσμο για πολλά χρόνια. Αυτήν την φορά θα δώσει ο Χριστός μια ευκαιρία, για να σωθεί το πλάσμα Του. Θα αφήσει το πλάσμα του ο Χριστός; Θα παρουσιασθεί στο αδιέξοδο των ανθρώπων, για να τους σώσει από τα χέρια του Πονηρού».

(Το παγκόσμιο σύστημα χρειάζεται παγκόσμια σφαλιάρα για να συνέλθει! Απ’ αυτήν «θα συγκλονισθούν όλα τα έθνη και θα έρθει η γαλήνη στον κόσμο», λέει ο άγιος γέροντας και το επιβεβαιώνει ευθύς αμέσως). «Θα επιστρέψουν στον Χριστό και θα έρθει μια πνευματική γαλήνη σε όλη την οικουμένη για πολλά χρόνια. Δεν θα είναι η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού, όταν έρθει ως Κριτής, αλλά μια επέμβαση του Χριστού, γιατί είναι τόσα γεγονότα που δεν έχουν γίνει ακόμη. Θα επέμβει ο Χριστός, θα δώσει μια σφαλιάρα σε όλο αυτό το (διεθνές) σύστημα, θα πατάξει όλο το κακό, και θα βγάλει απ’ αυτό, καλό τελικά». (Και για την Ελλάδα, εννοείται): «Θα γεμίσουν οι δρόμοι προσκυνητάρια. Έξω τα λεωφορεία θα έχουν εικόνες. Θα πιστέψουν όλοι οι άνθρωποι. Θα σε τραβάν, για να τους πεις για το Χριστό! Έτσι θα κηρυχθεί το Ευαγγέλιο σε ολόκληρη την οικουμένη και μετά (αργότερα), ο Χριστός θα έρθει ως Κριτής, να κρίνει τον κόσμο. Άλλο Κρίση, άλλο μια επέμβαση του Χριστού, για να βοηθήσει το πλάσμα Του». (Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου: ΛΟΓΟΙ Β΄, «Πνευματική Αφύπνιση», «Ύπουλος τρόπος εισαγωγής του σφραγίσματος»).

Σε συμφωνία με τον άγιο Παΐσιο, ο ερμηνευτής της Αποκάλυψης, άγιος Ανδρέας Καισαρείας, χαρακτηρίζει την περίοδο που διενεργείται η «παγκοσμιοποίηση», μετά την πτώση του αθεϊστικού καθεστώτος της Σοβ. Ένωσης (της 7ης αυτοκρατορίας του κακού, που δίωκε τους ανθρώπους του Θεού), «Παγκόσμια Βαβυλώνα του Αντιχρίστου».

Δείτε σελ. Η-19 στο https://www.imdleo.gr/apocalypse/apocalypse_h.pdf

Δεν μπορούμε επομένως να παραδινόμαστε μόνοι μας στο ολοκληρωτικό και πνευματικά αντίχριστο σύστημα σαν να ήταν αυτό αθώο και πνευματικά αδιάφορο. Όσοι δεν αντιλαμβάνονται τι γίνεται διεθνώς, ας μάθουν τουλάχιστον τι γίνεται στην Ελλάδα από εκκλησιαστική πηγή, τον μακαριστό αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο. Φτάσαμε στο 2023 και η παραγματικότητα σε όσα είπε ο αρχιεπίσκοπος δεν άλλαξε. Το παρατηρούμε στα σχολικά βιβλία που λοιδωρούν τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, όπως φανερώνει ο κ. Νατσιός στη Βουλή.

Ποια αξιοπιστία μπορεί να έχει αυτό το αποκρυφιστικό σύστημα που, στην Ελλάδα υποστηρίζεται από τα τρία μεγάλα «συστημικά» κόμματα, και ζητάει να μας ελέγχει ηλεκτρονικά με την υπογραφή μας; Καμμία. Επομένως η εκούσια υποταγή μας σ’ αυτό μέσω των νέων, με διπλό τσιπ, ηλεκτρονικών ταυτοτήτων είναι απαράδεκτη και με τους δύο τρόπους που το εξετάσαμε: (πολιτικό)-κοινωνικά και πνευματικά. Μάλιστα, πνευματικά θα υπάρξουν πολύ άσχημες συνέπειες σε όσους παραλάβουν τις νέες ταυτότητες, διότι θα χάσουν τη χάρη του Αγίου Βαπτίσματος και δεν θα ενεργεί πλέον σ’ αυτούς η δύναμη του Τιμίου Σταυρού, όπως λέει ο άγιος Παΐσιος:

«Ο διάβολος, ο Αντίχριστος, όταν είναι στην ταυτότητά μας ή στο χέρι ή στο μέτωπό μας, με το σύμβολό του, δεν αγιάζεται, αν βάλουμε και έναν σταυρό. Έχουμε την δύναμη του Τιμίου Σταυρού, του Αγίου Συμβόλου, την θεία Χάρη του Χριστού, μόνον όταν διατηρούμε την Χάρη του Αγίου Βαπτίσματος, με το οποίο απαρνούμαστε τον σατανά, συντασσόμαστε με τον Χριστό και δεχόμαστε το άγιο Σφράγισμα· Σφραγίς δωρεάς Πνεύματος Αγίου».

Και πάλι τονίζει ο άγιος γέροντας: «...αυτοί αρνούνται το άγιο Σφράγισμα του Χριστού που τους δόθηκε στο Άγιο Βάπτισμα, με το να δέχονται την σφραγίδα του Αντιχρίστου (στην ταυτότητα, στο χέρι ή στο μέτωπο, όπως είπε πριν), και λένε ότι έχουν μέσα τους τον Χριστό»!! (Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου: ΛΟΓΟΙ Β΄, «Πνευματική Αφύπνιση», σελ. 189-190).

Δεν μπορούν να αμφισβητηθούν τα λεγόμενα του αγίου γέροντος(μαρτυρία Αθ. Ρακοβαλή). Και ο γέροντας Αμβρόσιος Λάζαρης, πνευματικός της Μονής Δαδίου, προειδοποιούσε έντονα, σε συμφωνία με τον άγιο Παΐσιο, κατά της νέας ταυτότητας.

Η γερόντισα Λαμπρινή από την Άρτα (+2002) διηγείται ότι έμαθε για την πνευματικά απαράδεκτη ταυτότητα από τον ίδιο τον Κύριο Ιησού Χριστό, που τον είχε σαν μεγάλο Γέροντα από την ηλικία των 8 ετών, πλέον του πνευματικού της π. Μητροφάνη. Το 1990, είχε πει: «Θα σας αναγκάσουν να πάρετε μια κάρτα-ταυτότητα. Θα κάνετε όλες τις συναλλαγές σας μ’ αυτή. Να μη την πάρετε, είναι του Αντιχρίστου. Όποιος την πάρει αμέσως ξεβαπτίζεται»!

 https://www.imdleo.gr/diaf/2016/vid4/gLabrini.html

Ο π. Αθανάσιος Μυτιληναίος (+2006) μίλησε όπως αργότερα η Εκκλησία της Ελλάδος:

α) Η "Κάρτα του Πολίτη" δεν πρέπει να περιέχει κατ' ουδένα τρόπο, εμφανή η αφανή, τον αριθμό "666". (Δεν γνωρίζομε τι ακριβώς θα περιέχει η νέα κάρτα-ταυτότητα).

β) Επίσης κατ' ουδένα τρόπο πρέπει με αυτή να παραβιάζονται οι προσωπικές ελευθερίες. (Τώρα θα είναι σχεδόν ανύπαρκτες). https://www.imdleo.gr/diaf/2011/01/DIS_2010-11-17.pdf

Και επειδή μερικοί λένε ότι δεν εκφράστηκε κατά των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων ο άγιος Πορφύριος, υπάρχει μαρτυρία πολλών ατόμων πως (το 1982) ο γέροντας είπε ότι πραγματικός στόχος του συστήματος είναι μόλις παραληφθούν οι νέες ταυτότητες να προχωρήσει στο σφράγισμα πάνω στο σώμα. Δηλ. με τις ταυτότητες καλούμαστε να διευκολύνουμε την άφιξη του (τελικού) Αντιχρίστου και του σφραγίσματός του.

Θα λένε, είπε ο άγιος: «Πήρανε την κάρτα του τάδε και του κλέψανε όλα τα λεφτά», κι αυτό συνέχεια θα επαναλαμβάνεται. Όλα αυτά που θα λένε θα είναι ψέματα! Μετά θα σας πούνε: «Για να μη σας κλέψουνε την κάρτα σας να βάλετε τον προσωπικό σας αριθμό και τα στοιχεία σας επάνω σας, δηλαδή να σφραγιστείτε και κανείς πλέον δεν θα μπορεί να σας τα κλέψει. Έτσι θα λυθεί το πρόβλημα…»! Αυτά είναι τα σχέδιά τους. («Ο Όσιος Πορφύριος ο Προφήτης, Μαρτυρίες - Τόμος Β΄. Αγιοπαυλίτικο Ιερό Κελλί Αγίων Θεοδώρων - Άγιον Όρος)». Τι είχε πει ο Όσιος Πορφύριος το 1982 για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες. Απόσπασμα:

 https://www.imdleo.gr/diaf/2019/agPorfyrios-emfylios.pdf

Ορθόδοξοι γέροντες εκτός Ελλάδος τοποθετήθηκαν επίσης αρνητικά ως προς τη λήψη των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων.

   Ο ομολογητής, πολυβασανισμένος από τους κομμουνιστές, π. Ιουστίνος Πάρβου (+2013) από τη Ρουμανία έλεγε, μεταξύ άλλων, σε κείμενο προς το λαό της 14ης Ιαν. 2009: «Πιεζόμενοι από το νόμο και την κυβέρνηση οι Ρουμάνοι είναι αναγκασμένοι να μπουν σε ένα σχέδιο εντοπισμού και επιτήρησης, σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Σχέδιο που, στην πράξη, κλέβει την ελευθερία των ανθρώπων.

Ζητάνε από τους Ρουμάνους να βάλουν πάνω στα διαβατήρια (κοινά με ταυτότητες) και πάνω στα διπλώματα οδηγήσεως αυτό το βιομετρικό τσιπ, το οποίο περιέχει το ψηφιακό αποτύπωμα και τη φωτογραφία. Μάλλον για πολλούς ανάμεσά σας αυτό το τσιπ είναι κάτι ασήμαντο, αλλά πίσω από αυτό το σύστημα που καταγράφει τους ανθρώπους και περιέχει όλα τα δεδομένα (πληροφορίες) κρύβεται μία ολόκληρη δικτατορία, ένα δαιμονικό σχέδιο, μέσω του όποιου δέχεσαι να πουλήσεις την ψυχή σου στον «έξω από δω» (διάβολο)». [από το περιοδικό Orthodox Word, τ.292/Σεπτ.-Οκτ. 2013, μετάφραση Ι. Μονή Αγίου Αυγουστίνου Φλωρίνης]  

Και: https://iconandlight.wordpress.com/2020/06/15/45321/

Απόσπασμα: https://www.imdleo.gr/diaf/2010/07/karta_politi.pdf

Στη Ρωσία, αντίθετα προς τους πολιτικούς της που και εκεί προωθούν την ηλεκτρονική κάρτα ταυτότητα, οι γέροντες, όπως ο πρωθιερεύς π. Νικόλαος Ραγκόζιν (+1981) του πατριαρχείου της Μόσχας, αντιδρούσε λέγοντας πχ σε πνευματοπαίδι του: «Καλά, την κόκκινη ταυτότητα (του 1975) την πήρες. Αλλά την επόμενη τη Ρωσική ταυτότητα δεν πρέπει ποτέ να την αποδεχθείς. Διότι αν την αποδεχθείς, θα έχεις ήδη το ένα πόδι στην Κόλαση»! (σελ. 12).

Έλεγε επίσης ότι κάποιοι ιερείς θα δίνουν ευλογίες να αποδεχτείτε τις (νέες) ταυτότητες και όλα τα σχετικά έγγραφα, αλλά εσείς πρέπει να μη δεχτείτε. (σελ.18).

 https://www.imdleo.gr/diaf/2018/pNik_Ragozin.pdf

Ο Ρώσος πατριάρχης Κύριλλος, κατά είδηση της 20ης Νοεμ 2017, είχε προειδοποιήσει έντονα:

«Πρέπει να είσαστε τυφλοί για να μην παρατηρήσετε το πλησίασμα των στιγμών της ιστορίας που προκαλούν δέος, για τις οποίες ο απόστολος και ευαγγελιστής Ιωάννης μιλούσε στο βιβλίο της Αποκάλυψης». https://www.imdleo.gr/htm/poly-new/v12.html#rus

 

 

 

 

 

ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ: Αυτοί που εξετάζουν κοσμικά τα πράγματα να αποφύγουν να πάρουν την ηλεκτρονική ταυτότητα για να μην υποταχθούν εκουσίως στη συντελούμενη παγκόσμια δικτατορία. Και επειδή αυτή είναι η δικτατορία του τελικού Αντιχρίστου, όπως εξηγήσαμε, όσοι έχουν πνευματικά κριτήρια έχουν ένα επί πλέον λόγο να μη την πάρουν.

Σε κάθε περίπτωση, για να μη διαταράξουμε την κοινωνική και εκκλησιαστική ειρήνη, τουλάχιστον, να μη βιαστούμε να παραλάβουμε τις νέες ταυτότητες.

Έλεγε ο άγιος Παΐσιος: «Ας δούμε τελικά τί θα βάλουν (μέσα στις ταυτότητες). Μέχρι που να κυκλοφορήσουν οι νέες ταυτότητες, μπορεί να ’ρθεί και η οργή του Θεού. Ύστερα, δεν είναι ότι σε είκοσι τέσσερις ώρες θα πρέπει να βγάλουν όλοι ταυτότητες». (Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου: ΛΟΓΟΙ Β΄, «Πνευματική Αφύπνιση», σελ.185).

Ας βεβαιωθούμε, λοιπόν, για λόγους πολιτικής αξιοπιστίας, ότι «δεν έχουν τσιπάκια» οι ταυτότητες, όπως είπε ο πρωθυπουργός. Και από πνευματική άποψη ότι η (εκάστοτε) κυβέρνηση έχει πάψει να προσβάλλει το Έλληνο-Ορθόδοξο φρόνημα του λαού πχ ακυρώνοντας τη Συμφωνία των Πρεσπών και διορθώνοντας τα σχολικά βιβλία...

Εξ άλλου οι παλιές ταυτότητες θα ισχύουν για αρκετό καιρό ακόμη. Τα παγκόσμια γεγονότα που θα αλλάξουν την κατάσταση, στην Ελλάδα και διεθνώς, έρχονται, και σημάδι είναι η έκδοση των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, όπως απεκάλυψε ο πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης (+2009) από τις Σέρρες:

«Δοξασμένο να είναι το όνομα του Κυρίου, που άκουσε τις προσευχές μας κι έδωσε έλεος. Έτσι θα παρεμβληθούν τα γεγονότα που θα γίνουν για την Πόλη (Κωνσταντινούπολη) και θα σταματήσει αυτό το κακό με τις ταυτότητες. Και μάλιστα μαζί με την Ελλάδα θα σωθούν (πνευματικά) κι άλλα κράτη, που είναι έτοιμα να πάρουν αυτή την ταυτότητα».

 («Πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης (1925-2009), τόμ. Β, σελ. 159). Δείτε και: https://www.imdleo.gr/diaf/2016/gLabrini-taytotites.pdf

+ + +

Ιδιόχειρο τεύχος αγίου Παϊσίου:
 ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ - 666

+ + +

  26-12-2023:

   Πέντε (5) Ηγούμενοι του Αγίου Ορους και άλλοι γέροντες και γερόντισσες: Μην βιαστείτε να παραλάβετε τις νέες ταυτότητες και τον Προσωπικό Αριθμό...! (pdf)

+ + + 

     Η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Κρήτης δεν γνωρίζει ή απαξιώνει το λόγο των αγίων που έζησαν στα χρόνια μας (στον οποίο αναφερθήκαμε πριν) για το θέμα των ταυτοτήτων, το οποίο έχει ήδη απασχολήσει όλες τις Ορθόδοξες Εκκλησίες. Γι' αυτό έβγαλε απόφαση βασισμένη σε "συνδρομή νομικών και ειδικών επιστημόνων" που επίσης αγνόησαν τον λόγο των συγχρόνων αγίων...!  30-Οκτ-2023. Η Εκκλησία της Κρήτης για ταυτότητες.

+ + +

Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΒΕΛΓΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

     "Αντίδραση στον συγκεντρωτισμό των πάντων στη ζωή μας γύρω από το smartphone", λένε. Το 71% των Βέλγων δεν θέλει ψηφιακή ταυτότητα στο τηλέφωνό του και το 79% δεν θέλει την άδεια οδήγησης στο κινητό τηλέφωνό του. Και:

30-Νοεμ-2023:

ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Η ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΔΩΝ

Το 85% δήλωσε ότι δεν θα χρησιμοποιούσε το ψηφιακό Καναδικό νόμισμα!

+ + +

  Κατάφαση στο φως. Γενικά και περί ταυτοτήτων από τον κ. Πελίτη Ιωάννη, θεολόγο.

+ + +

    Όσα αναφέραμε για τη ζημιά από τις ηλεκτρονικές ταυτότητες είναι για τους πολλούς αρκετά. Για όσους, όμως, θέλουν μια πιο εκτενή αναίρεση των θέσεων του, σεβαστού κατά τα άλλα, π. Βασ. Βολουδάκη για το 666, τις ταυτότητες, κλπ, παραθέτομε εδώ πρόσφατη απάντηση από τους γέροντες της Παναγούδας (Νοέμ. 2023) στα λεγόμενα αυτού του πατρός, που διορθώνουν... τον Άγιο Παΐσιο και το γνωστό χειρόγραφό του «Σημεία των Καιρών»!

12-Οκτ-2023

ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ

(Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ (2023) ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΣΑΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙ)

https://youtu.be/uZzR6GXxsLE

Μπορούμε να δούμε την έκδοση των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων του 2023 σαν προφητικό σημάδι των γεγονότων που έρχονται στο εγγύς μέλλον.

Ακούγονται τώρα στα σοβαρά προτάσεις και απειλές για πυρηνικό πόλεμο. Είδηση 5-Οκτ-2023:

Ένα άρθρο στο site του ΝΑΤΟ καλεί το μπλοκ να πολεμήσει και να νικήσει ένα "περιορισμένο" πυρηνικό πόλεμο! Και ο Βλαδίμηρος Πούτιν, σε είδηση της 6ης Οκτ 2023 λέει ότι αν η Ρωσία δεχθεί πυρηνική επίθεση κανένας στον κόσμο εχθρός της δεν θα επιβιώσει.

Αυτά λέγονται λίγο μετά την έναρξη, τον Σεπτέμβριο (2023), της έκδοσης των νέων ταυτοτήτων στην Ελλάδα, που εκτός του ότι είναι ηλεκτρονικές θα έχουν ένα ενιαίο αριθμό για όλες τις υπηρεσίες που αφορούν τις δραστηριότητες κάθε ατόμου. Έτσι γίνονται απαράδεκτες κοινωνικό-πολιτικά και πνευματικά, ενώ συχρόνως σηματοδοτούν προφητικά τα χρόνια που έρχονται.

Έλεγε ο άγιος Παΐσιος: «Θα σας δίνουν κάρτες  για να σας συνηθίσουν μ’ αυτές. Όταν, όμως, κάποτε τα συγκεντρώσουν όλα (εννοούσε: ταυτότητα, διαβατήριο, κάρτα υγείας, δίπλωμα οδήγησης κ.λπ.) σε μία κάρτα, αυτήν να μην την πάρετε, γιατί αυτή θα έχει σχέση με το σφράγισμα». (Μαρτυρία ιερομονάχου Γρηγορίου, Πνευματικού, από το «Μαρτυρίες προσκυνητών» του κ. Ν. Ζουρνατζόγλου σελ. 62).

Η χάρη του Θεού θα μας εγκαταλείψει αν υποταχθούμε εκουσίως στο ολοκληρωτικό σύστημα της Νέας Τάξης, που έχει απορρίψει τον Χριστό και τις εντολές Του και γι’ αυτό δίκαια ονομάσθηκε παγκόσμια Βαβυλώνα του Αντιχρίστου, από τον άγιο Ανδρέα Καισαρείας. Δείτε σελ. Η-19 στο https://www.imdleo.gr/apocalypse/apocalypse_h.pdf

Για την απώλεια της Χάρης του Αγίου Βαπτίσματος (σε όσους υποταχθούν σ’ αυτό το σύστημα) από τη λήψη των καρτών ταυτοποίησης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης (με τον ενιαίο κωδικό) είχε μιλήσει ξεκάθαρα ο άγιος Παΐσιος:

«Έχουμε την δύναμη του Τιμίου Σταυρού, του Αγίου Συμβόλου, την θεία Χάρη του Χριστού, μόνον όταν διατηρούμε την Χάρη του Αγίου Βαπτίσματος, με το οποίο απαρνούμαστε τον Σατανά, συντασσόμαστε με τον Χριστό και δεχόμαστε το άγιο Σφράγισμα· Σφραγίς δωρεάς Πνεύματος Αγίου». Και πάλι τονίζει ο άγιος γέροντας: «...αυτοί αρνούνται το άγιο Σφράγισμα του Χριστού που τους δόθηκε στο άγιο Βάπτισμα (και στο τελούμενο μαζί άγιο Χρίσμα), με το να δέχονται την σφραγίδα του Αντιχρίστου (στην ταυτότητα, στο χέρι ή στο μέτωπο, όπως είπε πριν), και λένε ότι έχουν μέσα τους τον Χριστό»!! (Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου: ΛΟΓΟΙ Β΄, «Πνευματική Αφύπνιση», σελ. 189-190). Δεν μπορούν να αμφισβητηθούν τα λεγόμενα του αγίου γέροντος (μαρτυρία Αθ. Ρακοβαλή).

Σε κάθε περίπτωση, για να μη διαταράξουμε την κοινωνική και εκκλησιαστική ειρήνη, τουλάχιστον, να μη βιαστούμε να παραλάβουμε τις νέες ταυτότητες. Έλεγε ο άγιος Παΐσιος: «Ας δούμε τελικά τί θα βάλουν (μέσα στις ταυτότητες). Μέχρι που να κυκλοφορήσουν οι νέες ταυτότητες, μπορεί να ’ρθεί και η οργή του Θεού. Ύστερα, δεν είναι ότι σε είκοσι τέσσερις ώρες θα πρέπει να βγάλουν όλοι ταυτότητες». (Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου: ΛΟΓΟΙ Β΄, «Πνευματική Αφύπνιση», σελ.185). Οργή του απαθούς Θεού είναι τα γεγονότα που έρχονται με ορμή για να καταστρέψουν το αντίχριστο σύστημα και γι’ αυτά μίλησε με βεβαιότητα και ο π. Ιωάννης Καλαΐδης.

Είναι δηλ. προφητικό και προειδοποιητικό σημάδι για τα γεγονότα της Πόλης η έκδοση των νέων (2023) καρτών ταυτοποίησης «που τα συγκεντρώνουν όλα», όπως έλεγε ο άγιος Παΐσιος. (Ταυτοποίηση και ηλεκτρονική διακυβέρνηση κάτω από ένα ενιαίο αριθμό, όπως μάθαμε ήδη). Αλλά πριν τα γεγονότα της Πόλης είναι τα Έλληνο-Τουρκικά, ενώ κοντά σ’ αυτά είναι η πολιτειακή ανωμαλία στην Ελλάδα, όπως έλεγε ο γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός. Θα γίνονται (άρχισαν) επίσης φυσικές καταστροφές.

Τα πρόσφατα τρομοκρατικά γεγονότα στο Ισραήλ μπορούν να οδηγήσουν σε πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Οι εξελίξεις τρέχουν πλέον γρήγορα. Γι’ αυτό οι πιστοί να είναι πνευματικά έτοιμοι, ώστε να μη φοβούνται!

Είδηση 13-Οκτ-2023:

Το Αμερικανικό Κογκρέσσο θέλει οι ΗΠΑ να προετοιμασθούν για (πυρηνικό) πόλεμο εναντίον Κίνας - Ρωσίας. Ζητάει δραστική αύξηση των πυρηνικών όπλων.

 

Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ
(ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΨΥΧΗ)

ΚΙΝΑ: ΠΛΗΜΥΡΕΣ, ΨΑΡΙΑ ΠΗΔΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΕΝΩ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΜΑΤΩΝΕΙ

ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΤΕΧΝΗΤΗ ΕΥΦΥΪΑ (AI), ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ + ΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΕΙΔΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ

  ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ
  (μιας από τις θρησκείες της "Βαβυλώνας της Μεγάλης")

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΠΑΝΤΑ - ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ; ΘΕΟΔΩΡΗΤΟΣ ΚΥΡΟΥ

 
ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ - ΚΑΛΙΟ ΚΑΙ ΥΔΡΟΓΟΝΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ + ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ «7 ΗΜΕΡΕΣ ΨΕΜΑΤΑ» (1963) ΚΑΙ «Η ΝΟΝΑ» (1981). ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ. ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΔΑΒΙΔ.

ΔείτεΗ ΙΟΘΕΣΙΑ 3ο    Η ΙΟΘΕΣΙΑ 2ο 

Σταυρός και εμβόλιο. - Δεν ζούμε σε ιδανικό κόσμο!

 

Δείτε επίσης: Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ...

+ + +

Δεν ζούμε σε ιδανικό κόσμο! (Σταυρός και εμβόλιο)

+ + +

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ (για 3ο Π. Π. και μετάνοια)

+ + +