ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
 

  «Ψηφίστηκε» βλασφημία και...  εμφύλιος;

     Είχαμε γράψει πριν χρόνια (2015), με την ευκαιρία της Αγιοκατάταξης του Αγίου Παΐσίου του Αγιορείτου (+1994), ότι ήρθε η ώρα που υπερήφανοι Έλληνες και ξένοι θα έβλεπαν το δένδρο της κοσμικής τους καταξίωσης και ευμάρειας από την άλογη (χωρίς Θεό) υπερηφάνεια, να κόβεται "ΣΥΡΙΖΑ".

    Είχαμε ακόμη αναφέρει ότι ο σύγχρονος νους έγινε «Βαβυλώνιος» από την επικρατούσα πνευματική σύγχυση, και δεν θέλει να ακούγεται το όνομα του Θεού αλλά μόνο το δικό του, οπότε έφτασε η ώρα να ταπεινωθεί, όπως ταπεινώθηκε στην αρχαιότητα ο Ναβουχοδονόσωρ. Η τελευταία πράξη μέγιστης αλογίας και παραφροσύνης θα μπορούσε να είναι μια εσωτερική διαμάχη, σαν εμφύλιος.  Αυτό έγραφαν οι προφητείες και το ακούσαμε και στο παρακάτω video. Μετά έρχεται και ο παγκόσμιος πόλεμος.

 https://youtu.be/ICh0wZi16Fk

Διαβάστε: Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ (+1994), ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, και το μελλον!

    Αν και οι προφητείες μοιάζουν σε μερικούς με τα αποκαλούμενα fake news, οι αληθινές, των αγίων της Ορθοδοξίας, επαληθεύονται πάντα και είναι τόσο λεπτομερείς, σαν να διαβάζεις εφημερίδα... Μήπως τα γεγονότα τώρα προχώρησαν;

Τελευταία, λοιπόν, η Ελληνική Βουλή, απεφάσισε (7-6-2019, από το Μακελειό):

Κακόβουλη βλασφημία, καθύβριση θρησκευμάτων και περιύβριση νεκρού στο νέο Ποινικό Κώδικα και στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας άλλαξαν με νόμο του κράτους.

Μαζί με αυτά όμως καταργήθηκαν και άλλα άρθρα για σύσταση ένοπλης ομάδας και για πρόσκληση σε δημόσιες βιαιοπραγίες, τουτέστιν εξεγέρσεις.

Αυτό σημαίνει ότι η απερχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει εξασφαλίσει σε γνωστούς περιθωριακούς χώρους να κάνουν ακόμα και «αντάρτικο πόλης» χωρίς να τιμωρούνται.

Τα νομοσχέδια υπερψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ και το Ποτάμι, ενώ όλα τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης αποχώρησαν και από την συζήτηση και από την ψηφοφορία.

Έτσι πλέον καταργούνται τα άρθρα που προέβλεπαν:

-πρόσκληση σε δημόσιες βιαιοπραγίες (άρθρο 192),

Το Άρθρο 192 λοιπόν πριν την κατάργησή του έλεγε: Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει τους πολίτες σε βιαιοπραγίες μεταξύ τους ή σε αμοιβαία διχόνοια και έτσι διαταράσσει την κοινή ειρήνη, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών, αν σύμφωνα με άλλη διάταξη δεν επιβάλλεται αυστηρότερη ποινή.

Τώρα όμως οποιοσδήποτε θα μπορεί να καλεί σε εξέγερση, βολικά βέβαια αυτό θα μπορεί να γίνεται τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι στην εξουσία.

-κατάρτιση ένοπλης ομάδας (άρθρο195),

Το Άρθρο 195 λοιπόν πριν την κατάργησή του έλεγε: Κατάρτιση ένοπλης ομάδας. Όποιος χωρίς δικαίωμα καταρτίζει ένοπλη ομάδα που δεν αποβλέπει στη διάπραξη εγκλημάτων, την εφοδιάζει με πολεμοφόδια ή αναλαμβάνει την αρχηγία της, καθώς και εκείνος που συμμετέχει σε τέτοια ομάδα, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.

Τι αλλάζει πρακτικά από την 1η Ιουλίου:

Όπως έγραψε το lawandorder.gr πλέον, με τις αλλαγές αυτές μπορεί ο οποιοσδήποτε χωρίς να κινδυνεύει να του επιβληθεί κάποια ποινική κύρωση να:

Βρίζει δημόσια και με οποιονδήποτε τρόπο το Θεό,

Βλαστημά δημόσια τα θεία,

Καθυβρίζει δημόσια και κακόβουλα με οποιονδήποτε τρόπο την Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού ή άλλη αναγνωρισμένη θρησκεία,

Προβαίνει σε περιύβριση νεκρού αλλά και τέφρας νεκρού,

Προβαίνει σε περιύβριση τάφου,

Αφαιρεί αυθαίρετα νεκρό από νεκροταφεία (τυμβωρυχία), σπίτι, νοσοκομείο, κ.ά.

Αφαιρεί αυθαίρετα την τέφρα νεκρού από εκείνους που έχουν δικαίωμα να τη φυλάξουν,

Προκαλεί ή διεγείρει με οποιονδήποτε τρόπο και με πρόθεση πρόσωπο ή πρόσωπα που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις να παραβούν υπηρεσιακή υποχρέωση τους,

Προκαλεί ή να διεγείρει με οποιονδήποτε τρόπο και με πρόθεση πρόσωπο που έχει υποχρέωση να στρατευθεί να μην υπακούσει στην πρόσκληση όταν το καλέσουν στις Ένοπλες Δυνάμεις να υπηρετήσει την θητεία του,

Μεταχειριστεί απατηλά μέσα για ν' αποφύγει ο ίδιος ή κάποιος άλλος, ολικά ή μερικά, διαρκώς ή πρόσκαιρα, την υποχρέωση για στράτευση,

Φύγει στο εξωτερικό, χωρίς τη σχετική άδεια που απαιτεί ο στρατολογικός νόμος, για να αποφύγει τη στράτευση,

Φύγει στο εξωτερικό και να μην επιτρέψει εγκαίρως για να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Σύνδεσμος

     Γράφεται ήδη ότι: άμεσο αντίκτυπο στην εξέλιξη της δίκης για τη Χρυσή Αυγή θα έχει ο νέος Ποινικός Κώδικας... Οι ποινές μειώνονται και καταργείται η στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων. Ο νέος νόμος δίνει το δικαίωμα ακόμα και στους καταδικασθέντες για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, παρά την αμετάκλητη καταδίκη τους, να θέτουν υποψηφιότητα και να εκλέγονται βουλευτές. περισσότερα Τα άκρα, παρά τα όσα νομίζουν οι περισσότεροι, αλληλο-υποστηρίζονται!

    Ίσως τώρα να υπάρχει και ξένη υπόδειξη για τα όσα νομοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον η χώρα είναι πλήρως ελεγχόμενη από τους Τροϊκανούς - Νεοταξίτες. Αυτών το τέλος θα έρθει μετά από αυτό της χώρας που ελέγχει τώρα τα στενά και την περιοχή της αρχαίας Τροίας. Μετά 33 περίπου αιώνες ο πνευματικός νόμος θα εφαρμοσθεί ακριβώς όπως περιγράφεται στο ΧΙΛΙΑΡΜΕΝΟ (ή καλύτερα 1000-ΑΡΜΕΝΟ) για να καταστραφούν οι καταστροφείς του διπλού (Ελληνικού και Ορθόδοξου) πολιτισμού. Τώρα Ελληνικός πολιτισμός και Ορθοδοξία έχουν γίνει κτήμα της ανθρωπότητας όλης. Κι αυτά είναι τα θεμέλια για μια Παγκόσμια ειρηνική κοινωνία.

ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟ:

Τριήμερο εκφοβισμού - μετάνοια μειωμένη - Θεομηνίες

https://youtu.be/TdlFvmrGWSs

    Παρά την αδιαλλαξία όσων κρατούντων θεοποιούν τον εαυτό τους, μπορούμε να παρατηρήσομε εκ των πραγμάτων μία προσπάθεια προσέγγισης προς την Εκκλησία, που γίνεται άθελά τους, αλλά με θέλημα Θεού, μέσα από τις αναγκαίες επαφές συνεννόησης των θεσμών, ώστε να υπάρξει μια γνωριμία με τη φιλεύσπλαχνη προς όλους Εκκλησία. Τι μεγαλύτερη ευκαιρία για τους φαντασιόπληκτους από τις αθεϊστικές ιδεολογίες το να είναι κοντά στον ρεαλιστή και υπερβολικά ήρεμο και συγκαταβατικό αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο! Αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκαν προς όφελός τους. Αντίθετα τον παρέσυραν σε ιδιοτελή νομοσχέδια και εκτέθηκαν μαζί του. Και αντί να διδαχθούν ταπείνωση επέμειναν στην υπερηφάνεια, παρόλο που έκαναν όλα τα γνωστά αντιφατικά και αταίριαστα με το ρόλο τους και τις υποσχέσεις τους στον λαό ...καταλήγοντας σε ψυχοπάθεια...

     Στο ναδίρ η εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών προς τους θεσμούς είδηση 25-6-2019.

Είναι και αυτό ένα αποτέλεσμα της υπερτετραετούς διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, με την στήριξη των ΑΝΕΛ και των ευκαιριακών υποστηρικτών του, αλλά και της ανύπαρκτης αντιπολίτευσης, το οποίο δεν αναφέρει το δημοσίευμα.

Σε έρευνα της Kapa Research Balkan Monitor το μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων πολιτών ΔΕΝ εκτιμούν και ΔΕΝ εμπιστεύονται τους θεσμούς. Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης έρευνας είναι ενδεικτικά της κατάντιας της Δημοκρατίας μας επί ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα:

Μόνο το 6% των ερωτηθέντων εμπιστεύεται τα Κόμματα,

μόνο το 11% εμπιστεύεται το Κοινοβούλιο,

το 31% τη Δικαιοσύνη,

το 36% την Εκκλησία,

το 5% τα συνδικάτα,

το 46% την Αστυνομία.

Η κρίση των Ελλήνων πολιτών είναι σωστή. Πώς να εμπιστευθούν τα Κόμματα όταν γίνονται φυτώρια αργόμισθων, θερμοκήπια κομισάριων, πηγές διαφθοράς και νεποτισμού; Πώς να εμπιστευθούν το Κοινοβούλιο, όταν σε αυτό κυριαρχούν η αγραμματοσύνη, η απαράδεκτη συμπεριφορά, η ψήφιση Νόμων που φαλκιδεύουν τις δημοκρατικές και συνταγματικές διαδικασίες; Και να συνεχίσουμε. Ουσιαστικά τα συνδικάτα δεν υπάρχουν και σε επίπεδο κορυφής είναι διχασμένα και αλληλοσπαράσσονται. Την ίδια ώρα οι εργασίες είναι λίγες, η ζήτηση μεγάλη, η κρίση ακόμη σε εξέλιξη και, λόγω της κατάστασης, οι εργαζόμενοι δέχονται να εργάζονται πολλές ώρες με μικρούς μισθούς. Η κυβέρνηση κορόιδεψε κατ’ επανάληψη το εκλογικό σώμα. Έδειξε με τον πιο ωμό και ανοικτό τρόπο ότι είναι η «υποτακτική και πρόθυμη συνεργάτιδα» των αγορών και των ισχυρών της Γης. Το ομολόγησαν τα πρώην μέλη της Πάνος Καμμένος και Γ. Βαρουφάκης, καθώς και η πρώην Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. Σύνδεσμος

Εκτυπώσιμο αρχείο που περιλαμβάνει περισσότερα αποσπάσματα ειδήσεων:

«Ψηφίστηκε» βλασφημία και...  εμφύλιος;

+ + +

ΤΟ ΜΠΑΜ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

+ + +

Για τα Ελληνο-Τουρκικά και τον "σχεδόν εμφύλιο" από τον γέροντα Γεννάδιο από τα Ακούμια της Κρήτης

+ + +

Από τον άγιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη για τον εμφύλιο

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ: ΣΟΒΑΡOΤΕΡΕΣ ΟΙ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...!!!

+ + +