ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

μέσα από Ορθόδοξες Χριστιανικές Προφητείες

 

ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΦΘΟΡΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ-ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2013.

Τα μασονικά σύμβολα το αποκαλύπτουν.

 

    Η Συνταγματική εκκλησιαστικό-πολιτική ανακατωσούρα προδιαγράφτηκε ενωρίτερα. Από το 2013 η Εκκλησία και η Αριστερά (του ΣΥΡΙΖΑ) κλήθηκαν να τα βρουν. Αυτοί που έστησαν το σκηνικό για να ανέβει πολιτικά ο Σύριζα και να χτυπήσει μετά την Εκκλησία άφησαν τα Μασονικά διακριτικά τους, σε όσους καταλαβαίνουν. Από την αρχή δηλώνεται καθαρά ότι θέλανε την Εκκλησία να υπηρετεί (δωρεάν) τα καραβάνια των μεταναστών!

(https://youtu.be/a7AWSuH9YAo)

Εναλλακτικά:

(https://vimeo.com/299101073)

Περισσότερη κριτική ανάλυση από τον π. Θεόδωρο Ζήση:

https://youtu.be/aG07iGAg3Ko

Σχετικό άρθρο (pdf): Αριστερά ή Δεξιά;

Προσπάθειες αλλαγής του Συντάγματος.

Αλλά ποιος έχει εμπιστοσύνη στους κυβερνώντες και τους Τροϊκανούς φαντομάδες;...

Καμμία συζήτηση για το Σύνταγμα με Τσίπρα!

    Ποιος είναι αυτός; Ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης ή ο Μακρυγιάννης που μεγάλωσαν την Ελλάδα; Αυτός μόνο την καταστρέφει, γιατί έχει μέσα του το πνεύμα της καταστροφής, όπως και ο ΓΑΠ που άρχισε τα μνημόνια.

    Ενημερωτικά οι διάφορες απόψεις:

1. Εκτυπώσιμο: Οι πλήρεις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη Συνταγματική Αναθεώρηση. Η ψυχοπάθεια των Συριζαίων επεκτείνεται και στο θέμα της Συνταγματικής αναθεώρησης.

2. Εκτυπώσιμο (6 κείμενα): Ιστορικό βήμα προς τα εμπρός η συμφωνία Τσίπρα - αρχιεπ. Ιερωνύμου επ' ωφελεία Εκκλησίας και Πολιτείας;;

3. Εκτυπώσιμο (9 κείμενα): Τι λέει το κοινό ανακοινωθέν Εκκλησίας-Πολιτείας, οι 10.000 θέσεις εργσίας για προσλήψεις στο Δημόσιο αν φύγουν οι ιερείς, τα Ευρωπαϊκά κράτη μισθοδοτούν τους ιερείς των κλπ.

4. Εκτυπώσιμο (7 κείμενα): Άνθιμος για Ιερώνυμο:Εκτέθηκε... Από τις 25 Οκτωβρίου είχε κλείσει το προσύμφωνο Πολιτείας - Εκκλησίας κλπ

5. Εκτυπώσιμο (2 κείμενα): ΕΚΚΛΗΣΙΑ – ΠΟΛΙΤΕΙΑ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ μητρ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟ. «Ελπίζω η αναγγελθείσα συμφωνία να μη λειτουργήσει αποπροσανατολιστικά για να περάσει αθόρυβα η προταθείσα αναθεώρηση του Συντάγματος στο 3 άρθρο»...

Και όμως η Ι. Σύνοδος της Εκκλησίας συνεδριάζει με θέμα την περιουσία!!! Αυτό περιέχει το 2ο κείμενο...

6. Εκτυπώσιμο (3 κείμενα): Η αντίδραση της Εκκλησίας της Κρήτης για την συμφωνία Ιερωνύμου - Τσίπρα. + Μαρωνείας: «Δεν πρόκειται για συμφωνία αλλά για την εκκίνηση ενός διαλόγου». λέπω και δια ζώσης με πόση μεθοδικότητα εργάζεται o Αρχιεπίσκοπος"!! Ναι σχολιάζομε εμείς: Μετέτρεψε το Συνταγματικό σε προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ...!...

+ Αυγενάκης (ΝΔ): Αλλαγή του άρθρου 3 του Συντάγματος θα υποβάθμιζε τον ρόλο της Εκκλησίας... Ο "μεθοδικός" αρχιεπίσκοπος δεν το πρόσεξε και το προσέχουν οι πολιτικοί;

7. Εκτυπώσιμο (1κείμενο): Λεβέντης: Δε γίνεται η Ορθοδοξία να εξισούται με τους Ιεχωβάδες!

8. Εκτυπώσιμο (5 κείμενα): 12-11-2018. «Δεν μπορεί κανένας αρχιερέας να ανταλλάξει τη θρησκευτική πίστη με υλικά αγαθά»!!!   Ο κ. Λεβέντης μίλησε σταράτα και ουσιαστικά. Πρώτα κοιτάμε να κατοχυρώσουμε τα πνευματικά. Τα υλικά ακολουθούν σαν ευλογεία μόνα τους: ταύτα πάντα προστεθήσεται υμίν. (Ματθ. 6:33).. Όχι να υποβιβάζουμε θρησκευτικά την Εκκλησία σε επίπεδο σέκτας, όπως λέει ο Λεβέντης, παραμερίζοντας τα πνευματικά ...για να πουλάμε οικόπεδα...! + Σιατίστης + Ναυπάκτου Ιερόθεος κλπ. Εκτυπώσιμο (pdf). Επομένως: Καμμιά συζήτηση!

9. Εκτυπώσιμο (2 κείμενα): 13-11-2018. Οι Κληρικοί πληρώνονται από το Δημόσιο αλλά δεν είναι Δημόσιοι Υπάλληλοι + Κυδωνίας για τη σταθερή θέση της Κρήτης να μην αλλάξει το άρθρο 3 αλλά και το άρθρο 21 του Συντάγματος: «Το άρθρο 3 του Συντάγματος πρέπει να μείνει απαρασάλευτο, σε καμία περίπτωση να μην αλλάξει, γιατί υπονομεύονται ακόμα και οι μητροπόλεις του Οικουμενικού Πατριαρχείου, αλλά και το άρθρο 21 περί οικογένειας την οποία θέλουν να εξαθλιώσουν τελείως. Είναι απαράδεκτο να μην προστατεύεται ούτε καν η ελληνική οικογένεια από ένα Σύνταγμα με τόση παράδοση». Εκτυπώσιμο.

10. Εκτυπώσιμο. 16-11-2018. Δεν περνάει η συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου - Στο Δημόσιο μένουν οι κληρικοί. «Ενημέρωσις περί προτάσεως υπό της Ελληνικής Κυβερνήσεως επί του θέματος της Εκκλησιαστικής Περιουσίας», λέει ο αρχιεπίσκοπος τώρα... αν και όλοι ξέρουν ότι ήταν κοινό προσύμφωνο... ούτε καν πρόταση... Εκτυπώσιμο.

Το θέμα όμως που έχει βαρύτητα πνευματική είναι η ανταλλαγή των δογματικών θέσεων των Ορθοδόξων Ελλήνων στο Σύνταγμα με (ψευτο)περιουσιακά ή άλλα ανταλάγματα. Αυτό το θέμα δεν το συζήτησε η Ιεραρχία!!!

11. Εκτυπώσιμο (10 άρθρα). 17-11-2018. Ο Μητροπολίτης Πειραιώς για αναθεώρηση του Συντάγματος και άλλα εννέα (9) άρθρα για το ίδιο θέμα... Εκτυπώσιμα όλα σε ένα αρχείο.

12. Εκτυπώσιμο. 17-11-2018. αρχιεπ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ: ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ ΜΟΥ...! Δηλ. πιστεύει στα παραμύθια του Τσίπρα και δεν βλέπει τα γεγονότα ο αρχιεπίσκοπος; Εκτυπώσιμο αρχείο.

13. Εκτυπώσιμο. 19-11-2018. καθηγ. Κυριαζόπουλος: Γιατί η Συμφωνία Τσίπρα - Ιερωνύμου προηγήθηκε της Συμφωνίας για Συνταγματική Αναθεώρηση; Πολύ καλή ανάλυση και προτάσεις προς επιλογήν + Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιεροθέου: Η παρέμβαση, που έκανα προφορικά στην Ιεραρχία. + Χατζηδάκης: «Καρικατούρα» ο διαχωρισμός Εκκλησίας - Κράτους...  Εκτυπώσιμο αρχείο.

 

 

Το ουκρανικό αυτοκέφαλο + + +


Διαβάστε τι γράφαμε για την Ου-κρανική εποχή!...


Η Ουκρανική εποχή


Αναζήτηση μέσα στο www.imdleo.gr - Search inside this site!