Πρωθιερεύς Νικολάι Ραγκόζιν (6 Δεκ. 1898 - 16 Δεκ. 1981)

Μαρτυρίες από τη ζωή και τη διδασκαλία του χαρισματικού πρωθιερέως,

του Ρωσικού Πατριαρχείου, π. Νικολάι Ραγκόζιν

 

1. Οι άγιοι θα κρίνουν τον κόσμο

2. Πνευματοπαίδια του γέροντος  

3. Η δύναμη των νηστευτών της Δευτέρας!  

4. Μαρτυρίες   

5. Έσχατοι καιροί, γενικά

6. Για τον αληθινό ιερέα

7. Χρήμα & ταυτότητες 666  

8. Μαζική πτώση του κλήρου!  

9. Το «Θηρίο» που τα ξέρει όλα! 

10. Η διάσπαση (σχίσμα) του κλήρου

12. Τι θα αλλάξουν στην Ορθοδοξία οι Οικουμενιστές

13. Αντίχριστος και (ψεύδο) 8η Οικουμενική Σύνοδος!

14. Τα 3 τραίνα & ο πυρηνικός πόλεμος

15. Ο τρόπος επιβολής του σφραγίσματος.

16. Οι προφήτες Ηλίας και Ενώχ & ο άγιος Σεραφείμ του Σαρώφ.

 

π. Νικολάι Ραγκόζιν (+1981) - 11. Το σημάδι της ταφής του Λένιν

+  επεξηγήσεις υπό Λεοντίου Μ. Δ.

      

    Μαρτυρίες:

- Τι είπε, ο π. Νικολάι, για τον Λένιν;

- Ο πατήρ είπε ότι ο Λένιν είναι σαν πρόδρομος του (τελικού) Αντιχρίστου.

Αλλά είπε, πρέπει να ταφεί. Θα έρθει ο καιρός που θα τον θάψουν.

Όταν τον θάψουν, ο Αντίχριστος θα έρθει!

Ο πατήρ είπε ότι όσο ο Αντίχριστος δεν έχει ακόμη μεγαλώσει, ο Λένιν θα είναι άταφος!

Όταν θα θάβουν τον Λένιν, τότε ο Αντίχριστος θα εμφανισθεί!

Έλεγε ότι ο Αντίχριστος θα γίνει δεκτός από όλο τον κλήρο και τότε δεν θα είναι πλέον επιτρεπτό να πηγαίνομε στην εκκλησία.

Όταν έρθει ο Αντίχριστος, ο π. Νικολάι μας προειδοποιούσε να είμαστε προσεκτικοί, ώστε να μην πηγαίνομε στην υποταγμένη στον Αντίχριστο εκκλησία.

Είπε ότι στην εκκλησία θα υπάρχουν εικόνες του Αντιχρίστου. Ο πατήρ είπε ότι αυτό θα συμβεί τον καιρό του Αντιχρίστου.

Ότι στην (κάθε) εκκλησία αντί για εικόνες θα υπάρχουν πορτρέτα του Αντιχρίστου. Τότε δεν είναι επιτρεπτό σε μας να εισερχόμεθα στην εκκλησία.

 

 

            Ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος στην 2η προς Θεσσαλονικείς ομιλία για τον Αντίχριστο:

          «Και θα αποκαλυφθεί ο άνθρωπος (Αντίχριστος), λέει (ο απ. Παύλος), ο υπερυψούμενος πάνω από κάθε λεγόμενον Θεόν ή σέβασμα. Διότι δεν θα οδηγήσει σε ειδωλολατρεία εκείνος, αλλά είναι κάποιος αντίθεος, και θα καταργήσει όλους τους θεούς, και θα διατάξει να προσκυνούν αυτόν αντί του Θεού. Και θα καθήσει στον ναό του Θεού, όχι μόνο αυτόν των Ιεροσολύμων, αλλά και σ' όλες, τις πανταχού (οπουδήποτε), εκκλησίες».

 

 

 

          Αν και τα γεγονότα της εποχής μας, πριν τον 3ο Παγκ. Πόλεμο, απλώς μοιάζουν με αυτά της Συντελείας (διαβάστε το «3 ΟΥΑΙ»), ο Αντίχριστος ετοιμάζεται από τώρα... και το σημείο της εμφάνισής του, που είναι η ταφή του Λένιν κατά τον π. Νικολάι, συζητείται ήδη!

          Αναφορικά με όσα είπε ο π. Νικολάι οι ειδήσεις λένε (pdf-en):

          - Ο αρχιραββίνος Λαζάρ της Ρωσίας λέει ότι πρέπει να ταφεί το σώμα του Λένιν, και οι τάφοι που είναι στο κοιμητήρι κοντά στον τοίχο του Κρεμλίνου να μετακινηθούν. (Interfax - Ιαν. 2017).

          - Πάνω από τους μισούς Ρώσους (58%) θέλουν να ταφεί το σώμα του Λένιν. (Russia Today - Απρ. 2017).

          - Οι κομμουνιστές της Ρωσίας λένε διά του αρχηγού τους ότι ο πρόεδρος Πούτιν υποσχέθηκε να κρατήσει το σώμα του Λένιν στο Μαυσωλείο της Μόσχας! (RT - Αύγ. 2017).

          - Ο Λένιν θα πρέπει να ταφεί, αλλά το πιο σημαντικό είναι να μην προκληθεί ζημιά (μήπως μελαγχολήσουν οι κομμουνιστές;) πιστεύει αξιωματούχος της Ρωσικής Εκκλησίας (ο επί των Πολιτιστικών θεμάτων επίσκοπος Τύχων Σεβκούνοφ). (Interfax - Ιαν. 2017). Το Μάρτιο όμως του 2017, ο ανώτερος εκπρόσωπος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Αλεξάντρ Σίπκοφ, απέρριψε την ιδέα της απομάκρυνσης του σώματος του Λένιν από την Κόκκινη Πλατεία, λέγοντας ότι πριν να συμβεί αυτό η Ρωσία και οι γειτονικές χώρες πρέπει να απαλλαγούν από τη σοβιετική και κομμουνιστική κληρονομιά! (RT - Μάρ. 2017).

          Αλλά, η τιμή προς τον Λένιν, στο Μαυσωλείο που βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της πρωτεύουσας της Ρωσίας, συντηρεί και ευπρεπίζει τη μνήμη ενός δεδηλωμένου εχθρού του Θεού και των πιστών ανθρώπων Του.

 

     Ο γνωστός Ρώσος πολιτικός Βλαδίμηρος Ζιρινόφσκι, υποψήφιος και για τη Ρωσική προεδρία, εξέθεσε σε ομιλία του στη Ρωσική Δούμα, στις 4-9-2013, με την ευκαιρία των συζητήσεων για μεταφορά του μαυσωλείου του Λένιν, τα εγκλήματα του Λένιν και του κομμουνισμού γενικότερα, στη Ρωσία. «100 εκατομμύρια άνθρωποι βρίσκονται στους τάφους (από τους κομμουνιστές)»! Και: «(Ο Λένιν) είναι ο κυριότερος εγκληματίας όλης της ανθρωπότητας»! (video)

          Όταν γίνει, η ταφή του Λένιν δεν θα δώσει ευλογία στο κράτος αλλά θα φέρει κάτι ακόμη χειρότερο, λέει ο π. Νικολάι, την ανάδειξη του τελικού Αντιχρίστου. Και αυτό όχι γιατί αυτή καθ' εαυτή είναι κακή, αλλά γιατί η ταφή δεν θα γίνει σαν πράξη μετανοίας του Ρωσικού λαού και των ηγετών του τώρα, δηλ. όσο υπάρχει καιρός, αλλά όταν οι άνθρωποι σε κατάσταση αμετανοησίας μπουν μέσα στη δίνη των γεγονότων των «εσχάτων καιρών», και γίνουν χειρότεροι από τις βιαιότητες (των πολέμων, της αναρχίας και άλλων καταστροφών υλικών και πνευματικών, όπως ο οικουμενισμός), οπότε ο μόνος που θα είναι άξιοι να δεχθούν σαν ηγέτη θα είναι ο Αντίχριστος. Για τα γεγονότα των «εσχάτων καιρών» και ο Ρώσος πατριάρχης Κύριλλος προειδοποίησε ότι είναι κοντά και ότι είναι τυφλός όποιος δεν βλέπει το πλησίασμά τους!

 

  

π. Νικολάι Ραγκόζιν (+1981) - όλα τα βίντεο από το youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=8Q8dRtWNjd4&list=PLySYrYhbksGkGILGk3-x79CNBMrqEe3hv

 

Δείτε:

- Αγιοκατάταξη γέροντος Ιακώβου Τσαλίκη (Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017)

- Βασιλική Πλεξίδα (το θαύμα, το "πάτριον", η προφητεία) και ο Ρώσος πατριάρχης για έσχατες μέρες + Πούτιν για πολεμική προετοιμασία

Νεότερα Πολυμέσα

- Έχεις άνθρακες πυρός κάθεσαι πάνω σ' αυτούς! Είδηση και προφητεία

- Η πνευματική σημασία της αναγνώρισης της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ

- Η «Ελένη», ο «Πάρις» και οι... Τροϊκανοί της σύγχρονης εποχής


Search in this site - Αναζήτηση μέσα στο www.imdleo.gr