Ρωσία - πνευματικός νόμος

 

1. Δογματικά παραπατήματα και 3ος Παγκ. Πόλεμος

 (+ Κυρ. Κυριαζόπουλος και π. Γεώργιος Μεταλληνός)


 

        Πρώτα, στο παραπάνω βίντεο, εξετάζομε την κατάσταση από Δογματική άποψη, γιατί τα ζητήματα της ευσεβείας είναι τα σημαντικότερα, υπαγόμενα στην "πρώτη και μεγάλη εντολή" αγαπήσεις Κύριον τον Θεό σου  εν όλη τη καρδία σου και εν όλη τη ψυχή σου και εν όλη τη διανοία σου. (Ματθ. 22, 37-38).

       Ο τόσο καταστροφικός 3ος παγκόσμιος πόλεμος θα έχει πνευματικά αίτια, δεν θα γίνει τυχαία. Οι ψυχές καταστρέφονται ήδη με 2 τρόπους:

1. Από την προώθηση της ασεβείας (με τη διάδοση ψευδών δογμάτων, όπως της Πανθρησκείας υπό τον πάπα) και

2. Από την διάδοση και επιβολή της ανηθικότητας, σαν νόμιμου τρόπου ζωής, που όμως εγκλωβίζει τα άτομα στην φθορά των γήινων, αποξενώνοντάς τα από τον Ουρανό.

Η διοικούσα Ρωσική Εκκλησία κάνει το λάθος να ελπίζει στον πάπα. Η υπογραφή κοινού κειμένου Μόσχας - Βατικανού δείχνει εκκοσμίκευση και ψεύτικες ελπίδες εκ μέρους των Ρώσων. Αλλά ανάλογες προς τα δογματικά παραπατήματα και την τήρηση ή μη των εντολών του Χριστού θα είναι και οι επιπτώσεις στη Ρωσία από τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Θεός δεν προσωποληπτεί επειδή είμαστε Ορθόδοξοι. Μας δίνει όμως τη δυνατότητα της μετανοίας και συγχώρησης των αμαρτιών με πολύ πιο τέλειο Μυστηριακό τρόπο, από τους εκτός Εκκλησίας.

(https://youtu.be/oG7g9TXQq24)

 

+ + + + + +

 

2. Ρωσία-ηθικά παραπτώματα, προφητείες και πνευματικός νόμος

 

        Ο π. Βασίλειος Νοβίκωφ του Ρωσικού Πατριαρχείου (ΤΟΥΛΑ-2007). μιλάει για τις αμαρτίες των συγχρόνων Ρώσων, όπως εκτρώσεις, μέθη και ναρκωτικά, και λέει ότι οι Κινέζοι θα φτάσουν ως τα Ουράλια όρη ενώ και οι Γιαπωνέζοι θα καταλάβουν το Βλαδιβοστόκ σαν συνέπεια των αμαρτιών... και εφαρμογή του πνευματικού νόμου! Αυτά βέβαια τον καιρό του 3ου Παγκ. Πολέμου και μετά.

     Όσο μεγαλύτερη είναι τώρα η μετάνοια, τόσο μικρότερες θα είναι τότε οι συμφορές. Διαβάστε σχετικές προφητείες στον Επίτομο υπό ΛΜΔ: www.imdleo.gr/htm/2_epitomos_parts.htm Στο βάθος μια δαιμονισμένη κυλιέται στο πάτωμα, γιατί το δαιμόνιο δεν υποφέρει τον λόγο του π. Βασιλείου, με τον οποίο δίνεται ένα ακόμα παράδειγμα ότι ο Θεός στους αμετανόητους δεν προσωποληπτεί για να τους συγχωρήσει αυθαίρετα, απλώς επειδή είναι Ορθόδοξοι, αλλά εφαρμόζεται σε όλους ο πνευματικός νόμος.

      Αυτός είναι νόμος παγκόσμιος, γραμμένος μέσα στη συνείδηση του καθενός και δοσμένος από τον Θεό στον Μωυσή ως δέκα εντολές, των οποίων το νόημα συμπληρώθηκε πνευματικότερα από τον Κ. Ιησού Χριστό

  (https://vimeo.com/209275609    ή    https://youtu.be/jTVD-zIT_es)


 

ΝΕΟΤΕΡΑ ΠΟΛΥΜΕΣΑ

 

Search in this site - Αναζήτηση μέσα στο www.imdleo.gr