Βαρουφάκης και αλλαγή φύλλου...

    Η άγνοια ενός ακόμη στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ για την επικινδυνότητα αλλαγής φύλλου προστίθεται στην περί ψυχής και "ψυχισμού" αναμενόμενη άγνοια.


                

    Οι "σύντροφοι" θέλουν να αγνοούν την επικινδυνότητα της εγχείρησης αλλαγής φύλλου, την εισάγουν στα 15χρονα και χτυπάνε την οικογένεια από όλες τις μεριές...

(https://vimeo.com/242649547   https://youtu.be/9E-FcTJs6HA)

 

     Είδηση (2 Νοεμ. 2017): «Οι Trans παρεξηγούν και συχνά μετανοιώνουν για τη χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου, λέει κορυφαίος γιατρός γονιμότητας».

Και: «Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες που έχουν υποβληθεί στη διαδικασία έπρεπε να συμφωνήσουν με τα "φρικτά" αποτελέσματα της χειρουργικής επέμβασης αλλαγής φύλου, προειδοποίησε ο Λόρδος Ρόμπερτ Ουίνστον»...

    Δυστυχώς  οι μεσαιωνικές αντιλήψεις της παπικής "εκκλησίας" πέρασαν στους σύγχρονους φιλόσαρκους και μιμητές στην αλαζονεία του αλάθητου πάπα. Η Ορθοδοξία μένει σταθερά στην ακλόνητη αλήθεια των Γραφών: «και εποίησεν ο Θεός τον άνθρωπον, κατ' εικόνα Θεού εποίησεν αυτόν, άρσεν και θήλυ εποίησεν αυτούς» (Γέν. 1:27).  Γιατί δεν έχομε περιστασιακούς κομματικούς σωτήρες σαν οδηγούς, αλλά Αυτόν που είναι η Αλήθεια: «Εγώ ειμί η οδός και η αλήθεια και η ζωή». (Ιω. 14:6).

  Δείτε ακόμη:

 

ΝΕΟΤΕΡΑ ΠΟΛΥΜΕΣΑ

 

Search in this site - Αναζήτηση μέσα στο www.imdleo.gr