Οδηγίες προστασίας:
Πως να νικήσετε τον ιό H1N1 της γρίπης των χοίρων με Φυσικό τρόπο.

        Υπό: Eileen Fauster.

Για να αποφευχθεί η διάδοση του ιού H1N1 της γρίπης των χοίρων, η επιδείνωση των συμπτωμάτων και η ανάπτυξη των δευτερογενών λοιμώξεων, μπορούν να εφαρμοσθούν μερικές πολύ απλές, φυσικές και ανέξοδες πρακτικές.

Οι κύριες πύλες εισόδου είναι τα ρουθούνια και το στόμα / λαιμός. Σε μια παγκόσμια επιδημία αυτού του τύπου, είναι σχεδόν αδύνατο να αποφευχθεί το να έρθετε σε επαφή με τον H1N1, παρόλες τις προφυλάξεις. Γιαυτό, πρέπει να δοθεί έμφαση στο πώς να προληφθεί η διάδοση του H1N1.

Πρόληψη της διάδοσης (διασποράς):

1.      Συχνό πλύσιμο των χεριών (τονίζεται πολύ σε όλες τις επίσημες ανακοινώσεις).

2.      «Τα χέρια μακριά από το πρόσωπο». Αντισταθείτε σε κάθε πειρασμό να αγγίξετε οποιοδήποτε μέρος του προσώπου (εκτός αν θέλετε να φάτε, να κάνετε μπάνιο ή να ...χαστουκίσετε).

3.      Γαργάρα δύο φορές την ημέρα με χλιαρό αλατόνερο (χρησιμοποιείστε Listerine αν δεν εμπιστεύεστε το αλάτι). Ο H1N1 κάνει 2-3 ημέρες μετά την αρχική λοίμωξη στον λαιμό / ρινική κοιλότητα για να πολλαπλασιασθεί και να παρουσιάσει χαρακτηριστικά συμπτώματα. Η απλή γαργάρα εμποδίζει τη διάδοση. Μην υποτιμάτε αυτή την απλή, ανέξοδη και ισχυρή προληπτική μέθοδο.

4.      Παρόμοια με το # 3 (άνω), καθαρίζετε τα ρουθούνια σας τουλάχιστον μία φορά κάθε μέρα με ζεστό αλατόνερο, (χρησιμοποιώντας πχ ένα -εμπορικό δοχείο- neti pot, μία τεχνική του Ayurvedic, που χρησιμοποιεί ένα μικρό δοχείο για να ποτίσει τις ρινικές διόδους με ένα αλατούχο διάλυμα), ή αλατούχο ρινικό σπρέϊ. Το να φυσάτε τη μύτη δυνατά μια φορά την ημέρα και να σφουγγίζετε τα δύο ρουθούνια με μπουμπούκια βαμβακιού βουτηγμένα σε ζεστό αλατόνερο, είναι πολύ αποτελεσματικό για τη μείωση του ιογενούς πληθυσμού. Μια φορά ακόμη: αυτό είναι φθηνό, εύκολο και πολύ αποτελεσματικό.

5.      Πίνετε όσο περισσότερα θερμά υγρά μπορείτε (τσάγια, ζεστό νερό με λεμόνι, απλά ζεστό νερό). Η πόση ζεστών υγρών έχει το ίδιο αποτέλεσμα με τις γαργάρες, αλλά κατά την αντίστροφη κατεύθυνση. Το ζεστό / πολύ ζεστό νερό ξεπλένει τους πολλαπλασιαζόμενους ιούς από το λαιμό στο στομάχι, όπου δεν μπορούν να επιβιώσουν, να πολλαπλασιασθούν, ή να κάνουν οποιαδήποτε ζημιά.

ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ: Εφαρμόστε μερικές βασικές αλλαγές...

αγγλικά: How to Defeat H1N1 swine flu Naturally

         ... περισσότερα όπως για τη "μαγική" σύνθεση του εμβολίου  καθώς και για την απολύμανση χώρων με νερό, κατά τους Ρώσους επιστήμονες  σε ενιαίο εκτυπώσιμο αρχείο pdf:

         ελληνικά: Πως να νικήσετε τον ιό H1N1 της γρίπης των χοίρων με Φυσικό τρόπο  


περιεχόμενα

www.imdleo.gr