Πως να απολυμάνετε τον ιό H1N1 της γρίπης των χοίρων με νερό...!

Ο ιός της γρίπης Α H1N1, λένε Ρώσοι επιστήμονες, σκοτώνεται από το νερό. Πρέπει μόνο να εμπλουτιστεί με όζον και οξύ, γράφει η εφημερίδα «RBK daily» επικαλούμενη τις τελευταίες επιστημονικές έρευνες.

Πολυάριθμα πειράματα και συγκρίσεις παρασκευασμάτων έδειξαν ότι ο αποτελεσματικότερος, και παράλληλα ασφαλέστερος τρόπος απολύμανσης των κλειστών χώρων, είναι το πέρασμα του νερού με μικρή προσθήκη υδροχλωρικού οξέος που περνούν μέσα από συσκευή οζονοποίησης /ozonizer/.

Εξαιρετικά σημαντικό είναι το ότι αυτά τα μέσα είναι επικίνδυνα μόνο για τους ιούς, και στερούνται οποιασδήποτε παρενέργειας για τον άνθρωπο. Οι επιστήμονες λένε ότι το οζονοποιημένο νερό στα αντιιικά του χαρακτηριστικά υπερέχει των παραδοσιακών αντιιικών μέσων και χημικών ουσιών, ωστόσο η τιμή του είναι δεκάδες φορές χαμηλότερη.

Η απολύμανση των δωματίων με τέτοιο νερό μπορεί να σκοτώσει τον ιό H1N1 προτού αυτός περάσει στον οργανισμό του ανθρώπου και προκαλέσει αρρώστια.


πηγή: «Φωνή της Ρωσίας» (18-11-2009).

δείτε επίσης (αγγλικά): How to Defeat H1N1 swine flu Naturally

 

το πιο πάνω κείμενο και περισσότερα, όπως τη φυσική αντιμετώπιση του ιού, και για τη "μαγική" σύνθεση του εμβολίου σε αρχείο pdf (ελληνικά)  

                                περιεχόμενα