Τι θα γίνει το 2012 + (με πρόσθετο υλικό)

    Πρόσφατα (2011) είχαμε τα γεγονότα των επαναστάσεων και αναταραχών στις Μουσουλμανικές χώρες, καθώς και καταστροφές που επηρέασαν ανθρώπους και περιβάλλον, όπως μεγάλες πλημμύρες στην Αυστραλία, μεγάλους σεισμούς με κυριότερο αυτόν της Ιαπωνίας που ακολουθήθηκε από τσουνάμι και απέδειξε εντελώς ανασφαλείς τις πιο σημαντικές κατασκευές, όπως είναι οι πυρηνικοί αντιδραστήρες.

    Η ραδιενέργεια μόλυνε το πόσιμο νερό όπως και στο Chernobyl της Ουκρανίας, και ξεχύθηκε στον ωκεανό, όπου τα θαλάσσια ρεύματα θα την μεταφέρουν σε όλο τον πλανήτη:

     Ο Αμερικανός πρόεδρος Ομπάμα δίνει εντολή να γίνει στρατιωτική επέμβαση στη Λιβύη, χωρίς να συμβουλευθεί το Κογκρέσο. Οι δυτικοί βομβαρδίζουν θέσεις του Καντάφι αλλά και των ανταρτών - κατά λάθος - όπως γινόταν και στον πόλεμο του Ιράκ. Το Σεπτέμβριο του 2009 στον ΟΗΕ ο Ομπάμα επίσημα δήλωσε: «ο καιρός έχει έρθει, για να κινηθεί ο κόσμος σε μια νέα κατεύθυνση»... και ότι η Αμερική υποστηρίζει πλήρως την παγκοσμιοποίηση...      Αλλά αυτό θα φέρει την κατάργηση του Αμερικανικού Συντάγματος και των αρμοδιοτήτων της νομοθετικής εξουσίας της χώρας του, όπως και κάθε χώρας!

        Όλα αυτά δημιουργούν αγωνία στους Αμερικανούς, γιατί ειδικά η παγκοσμιοποίηση είναι το κυριότερο εξωτερικό χαρακτηριστικό της εποχής του τελικού Αντιχρίστου. Το CNN βρήκε παλιότερα, ψάχνοντας, πως 900.000 sites αναρωτιόντουσαν εάν ο Ομπάμα είναι ο Αντίχριστος, και ότι το 73% έδινε θετική απάντηση! Θεωρούσε δηλ. σαν Αντίχριστο τον Ομπάμα. Εμείς ξέρομε ότι αυτά που γίνονται τώρα είναι μία πρόβα που θα αποτύχει, όπως έλεγε και ο γέροντας Παΐσιος, συνεπώς τώρα μόνο μοντέλα του τελικού Αντιχρίστου θα βγουν.

    Στην Κρήτη, από εκεί Αγίους, έμεινε η πληροφορία ότι μετά που θα βγει μαύρος πρόεδρος στην Αμερική θα γίνει ο μεγάλος πόλεμος (της Αποκάλυψης). Τότε τα καράβια θα προσπαθούν να μπουν στη Σούδα για να προφυλαχθούν αλλά θα τα βαράνε από τον αέρα και θα τα βουλιάζουν. Θα έρχονται άλλα και θα τα βουλιάζουν και αυτά. Θα μαζευτούν στο τέλος τόσα πολλά ναυάγια, που κάποιος θα περνάει από τη μια μεριά στην άλλη πατώντας στα ναυάγια και τα πτώματα, λέει επίσης η Κρητική πηγή.

    Πολύ ενδιαφέρον είναι επίσης ότι, ο μακαρίτης τώρα, πατριάρχης Αλέξιος ο 2ος (23/2/1929 - 5/12/2008), είχε λίγο πριν πεθάνει στείλει επιστολή στους Πούτιν και Μεντβέντεφ, προειδοποιώντας τους ότι:

 «Ο Ομπάμα θα μας εισάγει στην εποχή του σφραγίσματος του Θηρίου»!  Αυτό από δημοσίευμα εφημερίδος της Ιερουσαλήμ:

    Κατά την επιστολή:  «ο νέος πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ακολουθεί τον ίδιο δρόμο της σκοτεινής πνευματικότητας, τον σφυρηλατημένο από τον Γερμανό ηγέτη των έσχατων αιώνων Αδόλφο Χίτλερ, καθώς τα Δυτικά Έθνη συνεχίζουν τις προσπάθειές τους για να εγκαθιδρύσουν πάνω στη Γη τον αιώνιο στόχο τους, μια Χιλιετή Βασιλεία»... Το πιο ενδιαφέρον, λέει η εφημερίδα, είναι οι παραλληλισμοί μεταξύ Χίτλερ και Ομπάμα της αναφοράς αυτής του πατριάρχη. Είναι βέβαια αυτό κάτι που δεν αρέσει καθόλου στους δυτικούς να λέγεται, όμως και ο Ρώσος πρωθυπουργός Πούτιν όπως και ο πρόεδρος Μεντβέντεφ ήσαν ανοικτά υπέρ του Ομπάμα...

      Ο Ομπάμα ανάγγειλε το φόνο του Μπιν Λάντεν από τις μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής, αλλά χωρίς να δείξει σώμα, ούτε φωτογραφία έστω που να βεβαιώνει το γεγονός. Υπήρξε  αναφορά σε τεστ DNA, από γραφειοκράτες του Ομπάμα, αλλά ένας ειδικός "ανώνυμος" όταν ρωτήθηκε με ποια μέθοδο έγινε αυτό  αρνήθηκε να πει το παραμικρό (independent). Εν τω μεταξύ το κτίριο που έδειξαν ότι έγινε η επιδρομή, και σ' αυτό υποτίθεται ζούσε ο Μπιν Λάντεν, το βράδυ το πρόβαλλε μια τοπική τηλεόραση να καίγεται, όπως δείχνει η Mail, για να μην ψάχνετε για άλλη απόδειξη:

     Δηλ. η υπόθεση Λάντεν μοιάζει με Χολυγουντιανή ταινία, με μακρύ σενάριο, οπότε καταλαβαίνετε τι θα προσπαθήσουν να περάσουν ακόμη στην "ευτυχισμένη" και ανυποψίαστη μάζα του λαού...

    Ο Τζόουνς λέει ότι τον Οσάμα τον πέθαναν τώρα για πολιτικούς λόγους, ενώ ήταν πεθαμένος σχεδόν πριν μια δεκαετία...! Δείτε Exclusive: 'Bin Laden Dead' Hoax Exposed: www.youtube.com/watch?v=fpBPVkpmoeg

     Όμως δεν είναι οι πολιτικοί αυτοί που ξεκινούν το πρόβλημα, αλλά η πνευματική μας αμέλεια, και βέβαια το βάρος πέφτει περισσότερο στις πλάτες των πνευματικών καθοδηγητών. Υπάρχουν και οι ψευτο-πνευματικοί όπως κατάντησε ο πάπας της Ρώμης (τώρα ο Βενέδικτος Ιστ΄), που προ-αγιοποίησε  τον προκάτοχό του πάπα Ιωάννη Παύλο Β΄, διότι μία καλόγρια νομίζει ότι θεραπεύτηκε με τη μεσιτεία του από ένα είδος πάρκινσον... Αλλά ο Ιωάννης Παύλος Β΄ ξεκίνησε επίσημα τις πανθρησκευτικές συναντήσεις το 1986, και γράψαμε ήδη για τη σχέση που έχουν οι κινήσεις αυτές με το "πίκραμα" των νερών (κατά την έκφραση της Αποκάλυψης για τη ραδιενεργό μόλυνση) και ιδιαίτερα το Chernobyl που συνέβη επίσης το 1986, και φέρει το... πικρό όνομα ΑΨΙΝΘΟΣ.

     Εφέτος (2011) έχομε άλλο "πίκραμα" νερών στην Ιαπωνία και νέα Πανθρησκευτική συνάντηση στην Ασίζη, όπως και πριν, για τη συμπλήρωση μιας γενιάς (25 ετών) από την πρώτη. Η υποκριτική θρησκευτικότητα του πάπα συνεχίζεται, παρασύροντας μεταξύ των άλλων και τους Ορθοδόξους. Θίγονται κυρίως όσοι δεν μορφώνουν ιδία γνώμη ψάχνοντας βαθύτερα, αλλά δέχονται επιφανειακά τα γεγονότα, από τους τίτλους των μέσων ενημέρωσης, χωρίς άλλη αναζήτηση. Και αυτοί είναι μάλλον οι περισσότεροι...    

Διαβάστε το συνολικό 2012+ σε  pdf

 

 Αναζήτηση μέσα στο site: