Προβλέψεις του Βέρνερ Φον Μπράουν

(Werner Von Braun's Predictions)

      Είχαμε γράψει στο «τι θα γίνει το 2012», ότι ο Βέρνερ Φον Μπράουν ήταν μυημένος στο θέμα των εξωγήινων, τρομοκρατών κλπ.  Ήταν δηλ. λόγω δουλειάς, γνώστης κρυφών σεναρίων που προετοιμάζονταν από την εποχή του για να τρέξουν πολύ αργότερα.

     Εδώ η συνεργάτιδα του Μπράουν, δρ Κάρολ Ρόσιν, αποκαλύπτει ότι ο «πατέρας των πυραύλων» ήξερε καλά ποιος ήταν ο τελικός στόχος, και με τι έπρεπε να παραπλανηθεί η κοινή γνώμη για να επιτευχθεί, χωρίς να γίνει αντιληπτός έγκαιρα. Ήταν επίσης, η δρ. Ρόσιν, παρούσα στις συναντήσεις τη δεκαετία του 70 όταν προγραμματίστηκε το σενάριο για τον πόλεμο του Κόλπου το '90. (Δηλαδή ο πόλεμος εναντίον του Ιράκ ήταν προσχεδιασμένος δεκαετίες πριν γίνει!)... Η δρ. Κάρολ Ρόσιν ήταν η πρώτη γυναίκα διευθυντής μιας αεροδιαστημικής εταιρίας, της Fairchild Industries,  και ήταν εκπρόσωπος του Βέρνερ Φον Μπράουν τα τελευταία χρόνια της ζωής του.

      Ίδρυσε το «Ίδρυμα για την Ασφάλεια και Συνεργασία στο Εξωτερικό Διάστημα» (Institute for Security and Cooperation in Outer Space) στην Ουάσιγκτον DC, και έχει καταθέσει ενώπιον του Κογκρέσου σε πολλές περιπτώσεις, για όπλα σε βάσεις στο διάστημα.

      Η Rosin προσπαθεί να μεταφέρει στον κόσμο τη γνώση του Βέρνερ Φον Μπράουν, αλλά και την αντίθεσή του, στο σχέδιο της πλανητικής δικτατορίας που θα υποστηρίζεται από οπλικά συστήματα τοποθετημένα σε Διαστημικές βάσεις.

     Μας γνωρίζει τα προσχεδιασμένα βήματα ως εκεί, ώστε να μην εξαπατηθούμε όταν προβάλλεται η "αναγκαιότητά τους" από τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης. Ακούτε πχ για τους επικίνδυνους Αστεροειδείς (που παλιά άλλαξαν το κλίμα στη Γη κλπ κλπ), αλλά δεν ξέρετε ότι αυτό είναι προπαγάνδα, μέρος του σχεδίου της εξαπάτησης για την μεταφορά όπλων στο Διάστημα, που θα φοβερίζουν τον κόσμο, προκειμένου να δεχθεί την πλανητική δικτατορία. 

      Επίσης έντεχνα αφήνονται να "διαρρεύσουν" πληροφορίες για UFO και εξωγήινους, αλλά δεν γίνεται αντιληπτό ότι αυτό είναι προγραμματισμένο να τρέξει σαν πρότζεκτ εξαπάτησης του κοινού από πολύ παλιά, από την εποχή του Βέρνερ Φον Μπράουν (που πέθανε το 1977).

αριστερά ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Ρήγκαν (έμαθε καλά το μάθημά του) και προωθεί το σχέδιο των εξοπλισμών στο Διάστημα, με τη δικαιολογία ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσομε εξωγήινη απειλή από εκεί.

       Είναι ενδιαφέρον να κάνετε συγκρίσεις παραλληλισμού μεταξύ της προπαγάνδας του οικονομικό-στρατιωτικού κατεστημένου της Αμερικής και του Βατικανού στα σημεία που προβάλλει ο Βέρνερ Φον Μπράουν, για να δείτε ποιος είναι ο κρυφός αυτοκράτορας της Δύσης και που το πάει...

πχ:

να  ο πάπας Βενέδικτος ...που ψάχνει για εξωγήινους! Κάτω, ο πάπας Ιωάννης Παύλος 2ος είχε ζητήσει Νέα Παγκόσμια Τάξη (New World Order ή NWO), και ο Βενέδικτος καλούσε να ενωθούν όλοι κατά της (φτιαχτής) τρομοκρατίας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο:

Προβλέψεις του Βέρνερ Φον Μπράουν (+ΛΜΔ) pdf       στα αγγλικά:  pdf

2010 (άγιος Φιλούμενος)