ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

    Οι σάλπιγγες, από την αρχαιότητα, προειδοποιούσαν και έδιναν  το σύνθημα του πολέμου. Και τώρα τα γεγονότα τρέχουν προς τον Τρίτο Παγκόσμιο ή Γενικό Πόλεμο τον προφητευμένο από τον άγιο Ιωάννη το Θεολόγο στις σάλπιγγες της Αποκαλύψεως. Ας δούμε κάποια στοιχεία για τα σύγχρονα όπλα, διότι βέβαια αυτά ή κάποια παρόμοια θα χρησιμοποιηθούν στον μεγάλο αυτό πόλεμο, για να μην έχομε αυταπάτες για το που βαδίζομε...

Κατ' αρχήν κάποια στοιχεία από τεχνικής και ιστορικής πλευράς για τα πυρηνικά όπλα.

Τα πρώτα χτυπήματα με πυρηνικά όπλα, έγιναν ως γνωστόν στην Ιαπωνία. (αριστερά η βόμβα που έπεσε στο Ναγκασάκι).

Οι βόμβες υποβλήθηκαν σε δοκιμή στις 16-7-1945 με όνομα του test= Trinity (-αντί- Αγία Τριάδα!), και ρίχτηκαν στην Ιαπωνία, η μία στις 6 Αυγούστου του 1945 (γιορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος) επάνω στην Hiroshima (με κωδική ονομασία Little Boy, δηλ. Μικρό Αγόρι), και η άλλη στις 9 Αυγ. 1945 πάνω στο Nagasaki (κωδ.= Fat Man, δηλ. παχύς άνθρωπος). Και οι δύο βόμβες ήταν καθαρά βόμβες διασπάσεως. Έπεσαν από αεροσκάφη Β-29, και μάλιστα το αεροπλάνο της α΄ βόμβας (Little Boy), ονομαζόταν Enola Gay (Το κακό ήρθε από κάποιο "καθ' όλα ευτυχή" ίσως και ομοφυλόφιλο (=gay) καθ' ολοκληρίαν, διότι «enola» = εν όλα -στα ελληνικά-).

   Δημιουργήθηκαν από το «Manhattan Project», το οποίο ξεκίνησε μετά από ένα γράμμα του Albert Einstein στις 2 Αυγούστου 1939 προς τον Αμερικανό πρόεδρο Franklin D. Roosevelt με το οποίο τον συμβούλευε να χρηματοδοτήσει την έρευνα για την πιθανότητα να χρησιμοποιηθεί η διάσπαση του ατόμου σαν όπλο, αν η Ναζιστική Γερμανία είχε και αυτή ξεκινήσει ανάλογες έρευνες.

     Η ενέργεια της εκρήξεως στην Χιροσίμα ήταν αντίστοιχη μιάς έκρηξης 15-kilotons TNT. Η θερμοκρασία που αναπτύχθηκε στο υπόκεντρο (580m κάτω από το σημείο της έκρηξης) ήταν 3.800 οC, και η ταχύτητα του ανέμου στο ίδιο σημείο από το κρουστικό κύμα, 280 m/sec, ή 1.000 χιλιόμετρα την ώρα! Η ωστική δύναμη έφθασε τους 35 ton/m2 (τόνους ανά τετρ. μέτρο).

     Τι μπορεί να γίνει τώρα με τις υδρογονόβομβες που πολλές ξεπερνούν και τα 150 Megatons, δηλ. είναι 10.000 φορές ισχυρότερες από τη βόμβα της Χιροσίμα;

      Το 1960 αρχίζει το πυρ. πρόγραμμα του Ισραήλ, και η Γαλλία δοκιμάζει τη δική της ατομ. βόμβα. Το 1962 δημιουργείται η κρίση της Κούβας. Οι ΗΠΑ απαιτούν την απομάκρυνση των σοβιετικών πυραύλων από την Κούβα ενώ  θέτουν το στρατιωτικό τους σύστημα σε κατάσταση Defense Condition 2, ένα βήμα πριν τον Πυρηνικό Πόλεμο. Το 1963 μετά από 235 δοκιμές στην ατμόσφαιρα υπογράφεται μερική απαγόρευση των πυρηνικών δοκιμών επιφανείας. Από τότε οι δοκιμές γίνονται υπόγεια.

     Το 1964 η Κίνα δοκιμάζει την ατομική της βόμβα. Το ίδιο έτος ο υπουργός αμύνης των ΗΠΑ περιγράφει την πολιτική του Mutually Assured Destruction (Αμοιβαίως εγγυημένη καταστροφή) ή MAD: «Μια πλήρης κλίμακος ανταλλαγή πυρηνικών βομβών μεταξύ ΗΠΑ και Σοβ. Ένωσης (το 1964) θα σκότωνε 100 εκατομμύρια Αμερικανούς μέσα στην πρώτη ώρα, και ακόμη περισσότερους Ρώσους. Αναρωτιέμαι αν ένα άτομο με σώες τις φρένες του θα μπορούσε να το αποκαλέσει αυτό νίκη»...

  ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ: Από ότι απεκάλυψε ο απόστρατος τώρα συνταγματάρχης του Αμερικανικού στρατού, Δρ Thomas Bearden, κατά τη δεκαετία του 1970, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είχαν σαμποταρισθεί από πυρηνικά όπλα που κρυφά οι Σοβιετικοί έκρυψαν στις αμερικανικές μεγαλουπόλεις. Αυτό είχε ακουσθεί τότε σαν πιθανότητα, όχι σαν βέβαιο γεγονός. Τώρα όμως ο συνταγματάρχης τονίζει ότι τα όπλα αυτά τοποθετήθηκαν πράγματι, από κάποιες ομάδες Spetznaz, και ότι η καταστροφή των ΗΠΑ ήταν σχεδόν βεβαία. Όπως ο ίδιος λέει, τελικά η καταστροφή απεφεύχθη από ένα «φιλικό μικρό έθνος» το οποίο έκανε κάτι πολύ απλό: Αυτοί επίσης εισήγαγαν ένα σημαντικό αριθμό πυρηνικών όπλων, μέσα στις πόλεις της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένων κάποιων θερμοπυρηνικών!
    
Το άσχημο όμως είναι ότι: «όλα αυτά τα εισηγμένα πυρηνικά όπλα, και στις ΗΠΑ, και στην Ρωσία, είναι ακόμη εκεί, με τις ομάδες ενεργοποίησής τους να περιμένουν»! Αυτή είναι η ισορροπία του τρόμου, κάτω από το δόγμα «Mutually Assured Destruction» (Αμοιβαίως εγγυημένη καταστροφή) ή MAD, που είδαμε.  Και δεν φθάνει μόνο αυτό, αλλά τώρα και ανεξάρτητοι τρομοκράτες, όπως πχ η θεωρούμενη σαν ομάδα του Bin Laden φανατικών ισλαμιστών «Al Qaeda», έχει για λογαριασμό της σαμποτάρει 7 μεγαλουπόλεις των ΗΠΑ με πυρηνικές βόμβες, όπως ανακοίνωσε στον Αραβικό κόσμο! Η μέθοδος αυτή των τρομοκρατών να απειλούν, άγνωστοι όντες, μέσω τέτοιων μεθόδων ονομάζεται ασύμμετρη σύγκρουση (asymmetrical warfare). Η σύμμετρη είναι μεταξύ γνωστών αντιπάλων. Το σύνηθες όμως είναι οι τρομοκράτες να υποκινούνται από χώρες που όπως νομίζουν έχουν συμφέρον (το κακό όμως δεν συμφέρει παρά μόνο το διάβολο) από την τρομοκρατία.

    Ο Brezhnev, τον Ιούνιο του 1975 μίλησε για όπλα μαζικής καταστροφής πολύ χειρότερα από τα πυρηνικά, και ζήτησε την απαγόρευσή τους. Η Αμερική δεν πείσθηκε, αλλά αγνοούσε όμως και την ύπαρξη των ηλεκτρομαγνητικών όπλων (EM weapons), στο επίπεδο τουλάχιστον που τα είχαν εξελίξει οι σοβιετικοί.

   Τώρα οι Αμερικανοί με το HAARP φαίνεται ότι έχουν την πρωτοπορία. Αλλά το άσχημο είναι ότι την εξουσία πλέον την ελέγχουν οι "ολιγάρχες", που ενδιαφέρονται για τα δικά τους μόνο συμφέροντα, και θέλουν να διαλύσουν τα κράτη για να έρθει το παγκοσμιοποιημένο κράτος του Αντιχρίστου. Δείτε για το HAARP:

Περισσότερα για τις προηγμένες τεχνολογίες σε pdf

     Για τις βόμβες ΗΜ παλμού ή γιατί «Θα έρθει καιρός που δεν θα ακούτε (=μαθαίνετε) τίποτε» κατά τον άγιο Κοσμά τον Αιτωλό.

Πολυμέσα            2011