«Την καθιέρωση της λεγόμενης Κάρτας του Πολίτη με την οποία θα διασυνδέονται ηλεκτρονικά όλες οι υπηρεσίες του Δημοσίου προωθεί η κυβέρνηση. Στην κάρτα θα ενσωματωθούν ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, αλλά και δεδομένα που έχουν σχέση με την υγεία του πολίτη. Το θέμα συζητήθηκε στη συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση». Έτσι ξεκίνησε η δημοσιοποίηση του θέματος. Δείτε την είδηση της 21-4-2010  

      Αυτό που ανησυχεί ιδιαίτερα τους μελετημένους στα εσχατολογικά βιβλία της Εκκλησίας Χριστιανούς είναι ο ολοκληρωτικός έλεγχος της ζωής τους από κάποιους τεχνοκράτες κατά τις εντολές ενός ατόμου, που θα μπορούσε να είναι ο Αντίχριστος (και ήδη φάνηκαν πολλοί τέτοιοι) καθώς και  η εφαρμογή της τεχνικής που θα φέρει τα διακριτικά του (όπως το 666 σε διάφορες μορφές). Ήδη το 666 τέθηκε σαν σήμα του συνολικού εγχειρήματος "Σύζευξις", ενώ ο πρωθυπουργός όπου πάει κι όπου σταθεί ζητάει παγκόσμιο ηγέτη και κυβέρνηση! Δηλ. ξεκινάμε από δύο εντελώς αρνητικά σημεία σε σχέση με τις Χριστιανικές θέσεις. Ο ηλεκτρονικός υπέρ-ολοκληρωτισμός ανησυχεί βέβαια και άλλους πολίτες, που δεν έχουν σχέση με τη Χριστιανική γραμματεία. Εξ άλλου η "κάρτα του πολίτη" θα ακολουθηθεί (ή αναβαθμισθεί), όπως προβλέπεται, από την ηλεκτρονική ταυτότητα της Ε.Ε. η οποία και διαφημίζεται από την ίδια με σφραγισμένο  με γραμμωτό κώδικα δάκτυλο (φωτό δεξιά)...

      Θα δώσουμε τα κείμενα που εξηγούν το θέμα. Πρώτα από την μεριά γερόντων και κληρικών. Όμως, πιο πριν, καλά είναι να συνειδητοποιήσομε που στεκόμαστε. Σε μια χώρα που για κάποιο λόγο (ίσως διότι είναι υπό κατοχή) δεν λαμβάνει κανένα μέτρο προς το συμφέρον της, αλλά μόνο για το συμφέρον των ξένων δανειστών της. Με τέτοια βάση ξεχάστε οτιδήποτε θα μπορούσε δήθεν να φτιάξει την οικονομία και τη διαχείριση των στοιχείων των πολιτών, και οποιαδήποτε υποθετική σκέψη για καλύτερο μέλλον με ...κάρτα!

     Σε ένα πλοίο που κάνει νερά, πρώτα κοιτάμε να κλείσουμε την τρύπα, και μετά μας ενδιαφέρει για την καλύτερη διαμονή και διασκέδασή μας στο σαλόνι του. Διότι η κάρτα χαρακτηρίζεται πολυτέλεια σε μια συρρικνούμενη διαρκώς οικονομία. Και δεν είναι πλέον αξιόπιστοι όσοι δημιούργησαν την συνεχιζόμενη κατάσταση του βουλιάγματος, για να μας προτείνουν νέες "σωτήριες" ιδέες!  Όπως έλεγε ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλόςι: με άλλους θα "κοιμηθείτε" και  ...με άλλους θα "ξημερώσετε"!

       Και δεν εννοούμε ότι θα "ξημερώσουμε" με τη  "νέα γενιά πολιτικών"  που εξήγγειλε στις 15 Δεκεμβρίου ο Νεοταξίτης Blair και θα διαφέρει ίσως κατά τα πρόσωπα και τα συνθήματα, όχι όμως και στο πνευματικό ποιόν.

  

Δίνομε  τα εξής κατατοπιστικά κείμενα:

  α) από εκκλησιαστικής πλευράς

01

ΚΑΤΑ ΤΟΥ «666» ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ από τον γ. Παΐσιο τον Αγιορείτη 

02

Η στάση του γέροντος Παϊσίου υπήρξε σταθερή στο θέμα των ταυτοτήτων 

03

Πως άρχισε η αντίδραση: - Τι λέει στην Ιερά Σύνοδο ο π. Σαράντης Σαράντος 

04

Τι λέει στο ίδιο θέμα ο π. Αντώνιος Μπουσδέκης

05

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ, 20-12-2010: Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ

06 ΣΧΕΤΙΚΟ, 7-10-2010, ΤΟΥ ΜΗΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
07 1-10-2010, Μητρ. Αιτωλοακαρνανίας Κοσμά προς την Ι. Σ.
08 21-12-2010, Ανακοινωθέν της Δ.Ι.Σ. για την «Κάρτα του Πολίτη»

09

Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, Χριστουγεννιάτικο και προειδοποιητικό μήνυμα

10 Ο Μητρ. Κηφισίας και άπαντες οι κληρικοί δεν θα παραλάβουν την «Κάρτα του Πολίτη»
11 Ηλεκτρον. φακέλλωμα και γκετοποίηση, στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του γ. Γ. Καψάνη
12 15-10-2010, Αρχιμ. Νεκτάριος Μουλατσιώτης. Γιατί λέμε όχι στην κάρτα του πολίτη
13

17-11-2010 - Διαρκής Ιερά Σύνοδος: Η "Κάρτα του Πολίτη" α) δεν πρέπει να περιέχει "666" και β) να μην παραβιάζονται οι προσωπικές ελευθερίες.

14

9-12-2010. Ηχηρό ΟΧΙ του Αιτωλίας Κοσμά στην «Κάρτα του Πολίτη» 

15 14-10-2010. Η Εκκλησία της Κρήτης μάλλον δεν κατάλαβε τι συμβαίνει στη χώρα
16 Μητροπολίτης Αργολίδος Ιάκωβος: Δεν το συζητάμε καν!
17

Special report: Dec. 2008. Patriarch Alexy II of Moscow and All Russia:

Obama To Usher In "Mark Of The Beast" Age

18

5-5-2011: Η ΙΕΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ:

Μόνο συμβατικά μέσα ταυτοποιήσεως  

 

 

 β) από κοινωνικής πλευράς

01

21-10-2010. Αστυνομικός απετάχθη διότι αρνήθηκε να παραλάβει την «Κάρτα του Πολίτη»

02

9-11-2010. Ο Αρχηγός της Αστυνομίας για τα δελτία ταυτότητος του Αστυνομικού προσωπικού

03 2010: Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝΚΑ): ΟΧΙ σε τέτοιες κάρτες!
04

3-11-2010. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Να μην γίνουμε μπουκάλια της Coca Cola!

05 7-1-2011. κατά το Βήμα: Κάρτα του πολίτη: άνω - κάτω η Νέα Δημοκρατία
06  12-11-2010. Χάκερς "έσπασαν" την κάρτα του πολίτη στη Γερμανία
07

 16-12-2010. NSA: Στα δίκτυα των Η/Υ δεν υφίσταται η έννοια "ΑΣΦΑΛΕΙΑ" πλέον!

08

Για την πολιτική της Ε.Ε. και σχετικές προφητείες δείτε στο 2009β

09

Δείτε τα σχετικά με το 666 θέματα από άλλη σελίδα: υπολογισμοί - 666

 

 Η νέα Ρωσική ταυτότητα:


 «Universal Card» (παγκόσμια κάρτα) λέγεται στη Ρωσία.

    Ο στόχος είναι σαφής, ο έλεγχος των πολιτών από το παγκοσμιοποιημένο πλέον κράτος. Δηλ. δεν τήρησαν ούτε τα προσχήματα λέει η «Ελεύθερη Ώρα» στις 20-1-2011. Μόνο που είναι προαιρετική. Όποιος θέλει την παίρνει. Ας την λάβουν όσοι νομίζουν ότι θα τα καταφέρουν οι παγκοσμιοποιητές, κάτι που αποκλείεται από τις Ορθόδοξες προφητείες.

    Η παγκοσμιοποίηση υπάρχει ήδη στην Εκκλησία του Χριστού, είναι αληθινά ειρηνική και αιώνια, και ξεπερνάει πολύ τα όρια αυτού του κόσμου γιατί σ' αυτήν μετέχουν και οι Ουράνιες Ταξιαρχίες των Ασωμάτων. Είναι πνευματική με κέντρο τον Ιησού Χριστό, ενώ η τώρα προωθούμενη είναι γήινη με κέντρο τον Εωσφόρο των αποκρυφιστών.

 

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ (+2000) από τα Ακούμια Ρεθύμνου:
«Έρχονται δεινά που θα τα δείτε πολύ σύντομα. Είμαστε στην παράταση, οι ταυτότητες (ηλεκτρονικές της Ε.Ε.) έπρεπε να έχουν ήδη βγει...!»  (video)

Πολυμέσα

(ανανέωση σελίδας) 2011